slm arkadaşlar:80:
slm canım:80:slm arkadaşlar:80:
iyi canım ellerinden öpüyor sen ogluşunla nasılsın
evet bunu ben de duymuştum ama bir zararı olur mu acaba gerçi zeytinyağı olmaz herhalde sen denemeyi düşünüyor musun
slm canım:80:
oğluşumla aram bozuk bugün hiç sözümü dinlemiyo yapma diyorum orası benim kaburgam tekmeleme diyorum hiççcanım acıyo biraz ve bazen karnıma kramplar giriyo...senin çarpıntın nasıl oldu?azaldı mı?daha iyisin dimi?
Bana mantıklı geldi.Bu topigi açan kişi ve oraya yazan arkadaşlar deneyenler çok kolay normaldogum yaptıklarını anlatmışlar.:97:
gittimde ne gün alabildim canım nede kilosunu öğrenebildim haftaya salı gene çağırdı 15-16sı dedi 11ine vermedi tam hayal kırıklığı yaşadımdamla gece birden bire elektrikler kesildi bekledim gelsin diye ama sanırım elektrikler ben uykuya daldıktann sonra gelmiş..nasılsın canım?dra gidecektin bugün ne oldu?ne dedi?
var şiddetli degil kocam keçi boynuzu pekmezi al dedi gidecem almaya birde kara üzüm artık korktum valla bırak annesi karnında son günleri kaburgalarını tekmeleyip gününü geciriyo futbolcumu olcak nee.. muhammedimde minübüse bindigimde kuduruyordu dedim ay bu cocuk büyüyünce şöferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şöfer mi olur acep
canım nerde yazıyor bende bakayım mantıklı geldi
gittimde ne gün alabildim canım nede kilosunu öğrenebildim haftaya salı gene çağırdı 15-16sı dedi 11ine vermedi tam hayal kırıklığı yaşadım
slm canım:80::80::80:
slm herkeze bugün hst gittim suyumun azaldığını söyledi dr yarın hazneye ilaç koyup yumuşamasını sağlayıp sonra suni sancıyla doğumumu başlatıcaklarmış.eğer doğuramazsam sezeryana alıcaklarmış.çok korkuyorum bana dua edin kızlar.umarım bebeğime bişey olmaz ve acı çekmeden doğumum olur.bu zorlu süreç yarın mutlu sonla bitecek inş.
Doğum ve sonrası topiğinde 2.saydada normal dogumda zeytinyağı başlığı[/QU
teşekkür ederim bi bakayım
MErhaba kızlar, cuma günü 40 haftaya giriyorum. Kızımın gelmeye niyeti yok. Doğmazsa pazartesiye kadar salı sezeryana giricem. En azından artık ne zaman yanımda olacağını biliyorum :))
hakkınızda hayırlısı olsun kızlar.....tünaydın kızlarrrrrrr:80::80:
doktora gittik nst.de sancı çıkmadıgünüde tam alamadık 15-16sı olur haftaya salı gene gel dedi tam gününü veririz dedi hayal kırıklığı ile döndüm anlıcağınız
selam herkese yarın doğum yapıyorum. sanırım topikte en bereketli gün yarın 4 kişi doğum yapacak.bana sezaryen ile doğum yapan arkadaşlarım 2 gün önceden hoşaf iç hatta yanında da götür dediler . ben de iki gündür kuru kayısı yemiştim sabahları 2 tane sonuç ishal oldum. al başına iş işte... hafiften karnım ağrıyor. bişey değil bebeğe de geçecek. anladım ki herkesin tavsiyesi kendineymiş.....bugün hiçbir yere sığamıyorum. elim kolum bomboş. karnımda bi rahat bi rahat sanki 4,5 kg bebek kuş oldu:)))
Ya aynen bana da bi hafta önceden iç dediler, ben de iki üç gün içtim, baktım gidişat iyi değil, bıraktım..
Ay 4,5 kilo mu kuzun, maşallahBizimkisi 3250, benimki bile sığmıyor gibi geliyor içeriye..
Ben de yarın doğum yapıyorum.. Ben de aynen öyle sanki kuş gibi hissediyorum kızımı.Yarın bu saatlerde kuş ellerimizde olacak, en çığırtkanından, oy yerim onu ben
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar.....slm herkeze bugün hst gittim suyumun azaldığını söyledi dr yarın hazneye ilaç koyup yumuşamasını sağlayıp sonra suni sancıyla doğumumu başlatıcaklarmış.eğer doğuramazsam sezeryana alıcaklarmış.çok korkuyorum bana dua edin kızlar.umarım bebeğime bişey olmaz ve acı çekmeden doğumum olur.bu zorlu süreç yarın mutlu sonla bitecek inş.
selam tatlım nasılsın viyolecim ismin neydi senin
iyi sayılırım kızlar ya şu bacak ağrım olmasa çok daha iyi olucammerhaba nasılsın canım
slm canım:80:
slm canım:80::80::80:
öyle canım tabiiii allaha şükür bak ahu satdaşımda diyordu gitti doğumaneyse canım şunun şurasında ne kaldı 2 haftacık bişey..hem burda yalnız olmayacaksın inşallah..bak ben ve oğluşum hep burda olucazzaten bir sorun olsa drun bekletmezdi..bence sevinelim
Ayy kızlar benim koşasım zıplayasım var.. Bir enerjikim bir enerjikimArayanlar da amma şen geliyor sesin diyorlar.. Acaba vücut yarından sonra çok yorulacak diye işaret mi
Biraz da hamile ikonu yapiyim son günüm, başka yapamıcam
Yarın doğuruyorum ne acayip ya.. Yarın bir kişi artıyoruz. Artık kızım ve ben iki ayrı kişi olucaz, ama kucağımda olacak inşallah..
Ben çıkınca verecekler sanıyordum dışarda bekleyenlere.. Vermiyorlarmış, dün demiş miydim hatırlamıyorum da üşendim bakmaya, anne karnı sıcaklığında bi küvez oluyomuş, onda bekletiyorlarmış ben gelene kadar.. Ben gelmeden kimseye vermiyolarmış kuzumu
arkadaşlar ben biraz uzanayım uyku bastırdı akşam görüşürüz size iyi sohbetler
ne güzeeell bir doğum haberi dahaAyy kızlar benim koşasım zıplayasım var.. Bir enerjikim bir enerjikimArayanlar da amma şen geliyor sesin diyorlar.. Acaba vücut yarından sonra çok yorulacak diye işaret mi
Biraz da hamile ikonu yapiyim son günüm, başka yapamıcam
Yarın doğuruyorum ne acayip ya.. Yarın bir kişi artıyoruz. Artık kızım ve ben iki ayrı kişi olucaz, ama kucağımda olacak inşallah..
Ben çıkınca verecekler sanıyordum dışarda bekleyenlere.. Vermiyorlarmış, dün demiş miydim hatırlamıyorum da üşendim bakmaya, anne karnı sıcaklığında bi küvez oluyomuş, onda bekletiyorlarmış ben gelene kadar.. Ben gelmeden kimseye vermiyolarmış kuzumu
öyle canım tabiiii allaha şükür bak ahu satdaşımda diyordu gitti doğumasende gitme bariii burda yalnızları oynamayayım
bu saatlerde yarın kuzun kollarında karnıyarık olmuş olcan ama napalım okadarcığıda olcak
arkadaşlar ben biraz uzanayım uyku bastırdı akşam görüşürüz size iyi sohbetler
bu saatlerde yarın kuzun kollarında karnıyarık olmuş olcan ama napalım okadarcığıda olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?