2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar:80:
slm canım:80:
iyi canım ellerinden öpüyor sen ogluşunla nasılsın

oğluşumla aram bozuk bugün hiç sözümü dinlemiyo yapma diyorum orası benim kaburgam tekmeleme diyorum hiçç canım acıyo biraz ve bazen karnıma kramplar giriyo...senin çarpıntın nasıl oldu?azaldı mı?daha iyisin dimi?

evet bunu ben de duymuştum ama bir zararı olur mu acaba gerçi zeytinyağı olmaz herhalde sen denemeyi düşünüyor musun

Bana mantıklı geldi.Bu topigi açan kişi ve oraya yazan arkadaşlar deneyenler çok kolay normaldogum yaptıklarını anlatmışlar.:97:

var şiddetli degil kocam keçi boynuzu pekmezi al dedi gidecem almaya birde kara üzüm artık korktum valla bırak annesi karnında son günleri kaburgalarını tekmeleyip gününü geciriyo futbolcumu olcak nee.. muhammedimde minübüse bindigimde kuduruyordu dedim ay bu cocuk büyüyünce şöferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şöfer mi olur acep

damla gece birden bire elektrikler kesildi bekledim gelsin diye ama sanırım elektrikler ben uykuya daldıktann sonra gelmiş..nasılsın canım?dra gidecektin bugün ne oldu?ne dedi?
gittimde ne gün alabildim canım nede kilosunu öğrenebildim haftaya salı gene çağırdı 15-16sı dedi 11ine vermedi tam hayal kırıklığı yaşadım
slm arkadaşlar:80:

slm canım:80::80::80:

şöfer mi ? bak ben sana günler öncesinde demiştim pekmez ve kara üzüm al diye ama yookk dinlememiştin neyse pekmez falan inşallah şifan olur tatlım ve kurtulursun şu çarpıntılardan

gittimde ne gün alabildim canım nede kilosunu öğrenebildim haftaya salı gene çağırdı 15-16sı dedi 11ine vermedi tam hayal kırıklığı yaşadım

neyse canım şunun şurasında ne kaldı 2 haftacık bişey..hem burda yalnız olmayacaksın inşallah..bak ben ve oğluşum hep burda olucazzaten bir sorun olsa drun bekletmezdi..bence sevinelim

Gözünaydın, yarın beraber doğum yapıcaz demek ki, ne bereketli gün olucak

Ayy kızlar benim koşasım zıplayasım var.. Bir enerjikim bir enerjikim Arayanlar da amma şen geliyor sesin diyorlar.. Acaba vücut yarından sonra çok yorulacak diye işaret mi

Biraz da hamile ikonu yapiyim son günüm, başka yapamıcam

Yarın doğuruyorum ne acayip ya.. Yarın bir kişi artıyoruz. Artık kızım ve ben iki ayrı kişi olucaz, ama kucağımda olacak inşallah..

Ben çıkınca verecekler sanıyordum dışarda bekleyenlere.. Vermiyorlarmış, dün demiş miydim hatırlamıyorum da üşendim bakmaya, anne karnı sıcaklığında bi küvez oluyomuş, onda bekletiyorlarmış ben gelene kadar.. Ben gelmeden kimseye vermiyolarmış kuzumu

MErhaba kızlar, cuma günü 40 haftaya giriyorum. Kızımın gelmeye niyeti yok. Doğmazsa pazartesiye kadar salı sezeryana giricem. En azından artık ne zaman yanımda olacağını biliyorum :))

hakkınızda hayırlısı olsun kızlar.....

Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar.....
selam tatlım nasılsın viyolecim ismin neydi senin
merhaba nasılsın canım
iyi sayılırım kızlar ya şu bacak ağrım olmasa çok daha iyi olucam ismim neslihan eylülcüm....

neyse canım şunun şurasında ne kaldı 2 haftacık bişey..hem burda yalnız olmayacaksın inşallah..bak ben ve oğluşum hep burda olucazzaten bir sorun olsa drun bekletmezdi..bence sevinelim
öyle canım tabiiii allaha şükür bak ahu satdaşımda diyordu gitti doğumasende gitme bariii burda yalnızları oynamayayım

bu saatlerde yarın kuzun kollarında karnıyarık olmuş olcan ama napalım okadarcığıda olcak

ne güzeeell bir doğum haberi daha çok duygusal oluyo bu anlar benim için darısı biz bekleyenlerin başına.inşallah güzel bir doğum olur..

sanırım oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok ben Allah bilir ama uzun zaman buralardayım belki seni de doğuma gönderirim..bu arada senle olaylara verdiğimiz tepkiler hemen hemen aynı olmaya başladı

bu saatlerde yarın kuzun kollarında karnıyarık olmuş olcan ama napalım okadarcığıda olcak

Eveet yarın karnıyarık Telefondan yazabiliyor olsam yazardım size hemen ama bilgisayardan yazabilirim sadece, onu da ne zaman açabilirim bilmem.. Hayırlısı..
Siz de dolma mı olacaksınız o zaman, ben karnıyarıksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…