Ayy kızlar benim koşasım zıplayasım var.. Bir enerjikim bir enerjikimArayanlar da amma şen geliyor sesin diyorlar.. Acaba vücut yarından sonra çok yorulacak diye işaret mi
Biraz da hamile ikonu yapiyim son günüm, başka yapamıcam
Yarın doğuruyorum ne acayip ya.. Yarın bir kişi artıyoruz. Artık kızım ve ben iki ayrı kişi olucaz, ama kucağımda olacak inşallah..
Ben çıkınca verecekler sanıyordum dışarda bekleyenlere.. Vermiyorlarmış, dün demiş miydim hatırlamıyorum da üşendim bakmaya, anne karnı sıcaklığında bi küvez oluyomuş, onda bekletiyorlarmış ben gelene kadar.. Ben gelmeden kimseye vermiyolarmış kuzumu
slm herkeze bugün hst gittim suyumun azaldığını söyledi dr yarın hazneye ilaç koyup yumuşamasını sağlayıp sonra suni sancıyla doğumumu başlatıcaklarmış.eğer doğuramazsam sezeryana alıcaklarmış.çok korkuyorum bana dua edin kızlar.umarım bebeğime bişey olmaz ve acı çekmeden doğumum olur.bu zorlu süreç yarın mutlu sonla bitecek inş.
sermesti yani fatmayı aradım kızlar prensesimiz doğmuşsesi çok iyi geliyordu sizlere çok selamı var ilknuruda arıyım hemencecik
ayy evet biz daha dolmayız baksana karnımızda hala bebişler varEveet yarın karnıyarıkTelefondan yazabiliyor olsam yazardım size hemen ama bilgisayardan yazabilirim sadece, onu da ne zaman açabilirim bilmem.. Hayırlısı..
Siz de dolma mı olacaksınız o zaman, ben karnıyarıksam
topiğin demirbaşı olduk sanırım ondan aynı tepkileri vermeye başladıkne güzeeell bir doğum haberi dahaçok duygusal oluyo bu anlar benim için darısı biz bekleyenlerin başına.inşallah güzel bir doğum olur..
sanırım oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok ben Allah bilir ama uzun zaman buralardayım belki seni de doğuma gönderirim..bu arada senle olaylara verdiğimiz tepkiler hemen hemen aynı olmaya başladı
Ayy kızlar benim koşasım zıplayasım var.. Bir enerjikim bir enerjikimArayanlar da amma şen geliyor sesin diyorlar.. Acaba vücut yarından sonra çok yorulacak diye işaret mi
Yarın doğuruyorum ne acayip ya.. Yarın bir kişi artıyoruz. Artık kızım ve ben iki ayrı kişi olucaz, ama kucağımda olacak inşallah..
Ben çıkınca verecekler sanıyordum dışarda bekleyenlere.. Vermiyorlarmış, dün demiş miydim hatırlamıyorum da üşendim bakmaya, anne karnı sıcaklığında bi küvez oluyomuş, onda bekletiyorlarmış ben gelene kadar.. Ben gelmeden kimseye vermiyolarmış kuzumu
canım bi ara ben de senin gibiydim. forma girip, yazılanları okuyordum bazen okuyamıyordum bile. mide bulantısı yorgunluk hissi. o zaman calışıyordum da. şimdi iyiyim. zaman zamn olur canım ya. sıkma canını.merhaba anneler,
Nasılsınız? İki gündür falan girip yazılanları okuyup çıkıyorum... Çok yorgun hissediyorum kendimi, böyle tüm gün uyusam uyuyacağım... Yazmaya bile mecalim yok sanki... ayın 10unda kontroüm var, doğum şekli ve ne zaman olacağı belli olacak... Yani tabi dr sezeryan derse ne zaman olacağı belli olacak... Normal doğum için tarihi 27 mart idi, ayy sona yaklaştıkça vakit geçmiyor. Eşimde ayın 13 ünde gelecek... Bir moralsiz bir depresifim... son zamanların böyle geçmemesi gerekir diyorum, hemde böyle olmam için hiçbir sebep yokken... Niye böyleyim bilemiyorum..
Doğum yapan arkadaşlara bebekleriylemutlu günler, doğumu yaklaşan annelere de kolay doğum için dua ediyorum... Lütfen sizde bana dua edin, böyle olmak hiç tarzım değil... Ah şu hormonların yaptıklarına bak...
hiç fikrim yok. zeytinyağ yemekte faydalı oluyormuymuş acaba. kendimi bildim bileli zeytinyağı tüketirim. hem de ekmeği yağa bana banaKızlar zeytinyağı ile ilgili kadınlar kulubünde topik açılmış okudum ve sizinle paylaştım ve fikir istedimama cevap alamadım:85:
Günaydın anneler
Bugün kendimi şööyle bir güzel dinlenmeye çekiyorum, fazlasıyla hakettim :)
Dün kızımın doğumgünüydü ve kreş arkadaşlarını eve davet ettik. Siz sakın etmeyin böyle bir durumdaNeyseki öğretmenleri çocuklarla çok iyi ilgilendiler, yoksa bugün doğurmuş olabilirdim
Akşamınada eşimin ve benim ailem geldiler. Allahtan kızkardeşler vardı da hem günüdüze hem akşama yardım ettiler. Hatta elimi işe sürdürmediler. Kız kardeşi olmalıymış insanın dedimAz bir süre sonra benim kızım da kızkardeşine kavuşacak. Ne kadar şanlı olduklarını düşündüm dün..
merhabalar arkadaşlar.doğum yapacak arkadaşlara rabbim kolaylık versin, sağ salim kavuşsunlar inş. biz de dün kontrole gittik.nst miz iyi çıktı.alttan muayene etti açıklık filan yok dedi. 3800 gr gözüküyo ama bunun %10 yanılma payını da düşünün dedi. sanırım ayın 14-15 i gibi doğar dedi.bakalım hayırlısı, bi düşününce günledr geçmiyo bi de bakıyorum 10-15 gün kalmış
maşallah canım seninle günlerimiz aynı benim oğluş 3200 filan bende gebelik şekeri olduğu için diet yaptım hep bebek kilolu olmasın die benim ağrılarım başladı dün doktordaydık bizde benim açılmam var bekliyoruz bakalım ama dediğin gibi günler geçmiyo gibi..
MErhaba kızlar, cuma günü 40 haftaya giriyorum. Kızımın gelmeye niyeti yok. Doğmazsa pazartesiye kadar salı sezeryana giricem. En azından artık ne zaman yanımda olacağını biliyorum :))
Ayy kızlar bana bir kişi daha uyu derse çığlık atacam.. Bir kişi de güzel günler seni bekliyo desin yaa, sanki acıların kadını olacakmışız gibi,herkes acıya acıya uyu diyo..
Belki uslu olacak bizimkiler
tünaydın kızlarrrrrrr:80::80:
doktora gittik nst.de sancı çıkmadıgünüde tam alamadık 15-16sı olur haftaya salı gene gel dedi tam gününü veririz dedi hayal kırıklığı ile döndüm anlıcağınız
selam herkese yarın doğum yapıyorum. sanırım topikte en bereketli gün yarın 4 kişi doğum yapacak.
Ben de yarın doğum yapıyorum.. Ben de aynen öyle sanki kuş gibi hissediyorum kızımı.Yarın bu saatlerde kuş ellerimizde olacak, en çığırtkanından, oy yerim onu ben
slm herkeze bugün hst gittim suyumun azaldığını söyledi dr yarın hazneye ilaç koyup yumuşamasını sağlayıp sonra suni sancıyla doğumumu başlatıcaklarmış.eğer doğuramazsam sezeryana alıcaklarmış.çok korkuyorum bana dua edin kızlar.umarım bebeğime bişey olmaz ve acı çekmeden doğumum olur.bu zorlu süreç yarın mutlu sonla bitecek inş.
sermesti yani fatmayı aradım kızlar prensesimiz doğmuşsesi çok iyi geliyordu sizlere çok selamı var ilknuruda arıyım hemencecik
Canım ya ne değişik bir duygu!!!! Yarın çooook güzel bir gün olacak, 9 aydır merakla sabırla beklenen prenses kollarında olacak, ahhh ahhhh darısı bizim başımıza inşallah... Ben yarın sezaryanim olacak olsa ne yapardım bugün diye düşündüm bulamadım:))))
ilknuruda aradım onlarda iyilermişson anda genele çevirmişler doğumu yahya paşamız 3kilo doğmuş tam hee sizede selamı var unuttum yazmayı
ilknuruda aradım onlarda iyilermişson anda genele çevirmişler doğumu yahya paşamız 3kilo doğmuş tam hee sizede selamı var unuttum yazmayı
hayırlı kolay bir doğum olur inş....
Canım ya ne değişik bir duygu!!!! Yarın çooook güzel bir gün olacak, 9 aydır merakla sabırla beklenen prenses kollarında olacak, ahhh ahhhh darısı bizim başımıza inşallah... Ben yarın sezaryanim olacak olsa ne yapardım bugün diye düşündüm bulamadım:))))
senin doğum şeklin belli değilmi?zamanın az kalmış..
maşallah ona ve bebişine de ...ayrıca sana da kocaman kocaman teşekkürler bize bu güzel haberleri verdiğin için forumun müjdecisi ödülünü sana veriyorum
Az kaldı, bu hafta belli olacak inşallah. Benim annem beni de abimi de sezaryenle doğurmuş sezaryenin hiççç popüler olmadığı zamanlarda, biz kendimiz doğmaya niyetlenmeyince mecbur kalınmış... Oyüzden sezaryene de hazırlıklıyım, ama hayırlısı neyse öyle olsun diyorum, doktor karar vericek yani..
bugünün kupası benim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rica ederim canım buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?