2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı kolay bir doğum olur inş....

Eğer bende doğuramazsam pazartesi aynı süreç benide bekliyor arkadaşım. Hayırlısıyla bebeğine kavuş inşallah sağlıklı bi şekilde, Allah yardımcınız olsun sakin ol... Ne güzel yarın bebiş kucağında

sermesti yani fatmayı aradım kızlar prensesimiz doğmuş sesi çok iyi geliyordu sizlere çok selamı var ilknuruda arıyım hemencecik

sermesti yani fatmayı aradım kızlar prensesimiz doğmuş sesi çok iyi geliyordu sizlere çok selamı var ilknuruda arıyım hemencecik

maşallah..iyi olmasına sevindim..Rabbim hayırlısıyla böyle güzel duyguları yaşamayı bizlere de nasip et.amin

ayy evet biz daha dolmayız baksana karnımızda hala bebişler var
topiğin demirbaşı olduk sanırım ondan aynı tepkileri vermeye başladık

Canım ya ne değişik bir duygu!!!! Yarın çooook güzel bir gün olacak, 9 aydır merakla sabırla beklenen prenses kollarında olacak, ahhh ahhhh darısı bizim başımıza inşallah... Ben yarın sezaryanim olacak olsa ne yapardım bugün diye düşündüm bulamadım:))))

canım bi ara ben de senin gibiydim. forma girip, yazılanları okuyordum bazen okuyamıyordum bile. mide bulantısı yorgunluk hissi. o zaman calışıyordum da. şimdi iyiyim. zaman zamn olur canım ya. sıkma canını.
Kızlar zeytinyağı ile ilgili kadınlar kulubünde topik açılmış okudum ve sizinle paylaştım ve fikir istedimama cevap alamadım:85:
hiç fikrim yok. zeytinyağ yemekte faydalı oluyormuymuş acaba. kendimi bildim bileli zeytinyağı tüketirim. hem de ekmeği yağa bana bana

bizden önce kimseye vermesinler zaten.

gördüm resimleri fb'ta canım. çok güzel bir doğumgünü olmuş. pastası da çok güzelmiş prensesin. nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim cimcimene.

maşallah bebişine canım.

maşallah oğluşuna. açılman başladıysa az kaldı demektir değil mi? sağlıkla gelsin oğlun canım.

MErhaba kızlar, cuma günü 40 haftaya giriyorum. Kızımın gelmeye niyeti yok. Doğmazsa pazartesiye kadar salı sezeryana giricem. En azından artık ne zaman yanımda olacağını biliyorum :))

hayırlısı olsun canım. az kalmış kızına kavuşmana.

aynen. kendilerince uyarıyorlaz bizi ama illa öyle olacak diye de bişi yok. yok di mi?? :26:

niye hayal kırıklığı olsun ki canım? erken doğum tehliken yok. esas istenmeyen durum erken doğum. seninki normal zamanında gelecek demek ki. içerde kaldığı bir gün bile karmış. öyle düşün canım.

selam herkese yarın doğum yapıyorum. sanırım topikte en bereketli gün yarın 4 kişi doğum yapacak.

Ben de yarın doğum yapıyorum.. Ben de aynen öyle sanki kuş gibi hissediyorum kızımı. Yarın bu saatlerde kuş ellerimizde olacak, en çığırtkanından, oy yerim onu ben

inşallah yarın doğumunuz kolay ve sorunsuz geçer, ağrınız olmaz ve sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. kalbimiz sizinle olacak. güzel haberlerle gelin inşallah. bizleri de habersiz bırakmayın. e mi?

ilknuruda aradım onlarda iyilermiş son anda genele çevirmişler doğumu yahya paşamız 3kilo doğmuş tamhee sizede selamı var unuttum yazmayı

Son düzenleme:

senin doğum şeklin belli değilmi?zamanın az kalmış..

ilknuruda aradım onlarda iyilermiş son anda genele çevirmişler doğumu yahya paşamız 3kilo doğmuş tamhee sizede selamı var unuttum yazmayı

maşallah ona ve bebişine de...ayrıca sana da kocaman kocaman teşekkürler bize bu güzel haberleri verdiğin için forumun müjdecisi ödülünü sana veriyorum

hayırlı kolay bir doğum olur inş....

Sağol canım,inşallah hepimizin doğumu kolay olur

Ay ne güzel, darısı başımıza

Ben heyecandan çatlarım sanıyordum ama enerjiklik olarak yansıdı bana Manik depresif olup akşama bir anda hüzünlenmem inşallah
Ama güzel bir şey, doğumu beklemek de güzel. Hayırlısıyla doğar inşallah

senin doğum şeklin belli değilmi?zamanın az kalmış..

Az kaldı, bu hafta belli olacak inşallah. Benim annem beni de abimi de sezaryenle doğurmuş sezaryenin hiççç popüler olmadığı zamanlarda, biz kendimiz doğmaya niyetlenmeyince mecbur kalınmış... Oyüzden sezaryene de hazırlıklıyım, ama hayırlısı neyse öyle olsun diyorum, doktor karar vericek yani..

maşallah ona ve bebişine de...ayrıca sana da kocaman kocaman teşekkürler bize bu güzel haberleri verdiğin için forumun müjdecisi ödülünü sana veriyorum

bugünün kupası benim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnrica ederim canım buarada

bizim ki debu hafta sonu belli olacak inşallah..ben de normal istiyorum ama sanırım benimki de sezaryen olacak çünkü drum oğluşumun biraz iri olduğunu söylüyor:26:

büssürü bebişler doğmuş galiba Allah hepsini analı babalı büyütsün nazarlardan korusun

yarında doğurcakları Allah tek avazda kurtarsın

ve bizim gibi bekleyenlerede Allah sabır versin valla son ay çok fenaymış kendimi yaşlı gibi hissediyorum resmen

selam kızlar hastaneden geliyorum...tahlillerim yapıldı anestezi uzmanına muayene oldum girişim bile yapıldı,yarın kısmetse sezeryana giriyorum bende...fiyonkcuk sende yarınsın galiba canım...bende heyecan&korku dorukta..2.hamileliğim sanırım hayatımın son hamile günübiraz acayibim..

bugün doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunyarın benimle beraber doğuma gidenlerede allah yardımcı olsun...inşallah heğpimiz sağlıkla alırız bebeişleri kucağımıza..tabi ben heyecandan ölmezsem:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…