2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sermesti yani fatmayı aradım kızlar prensesimiz doğmuş sesi çok iyi geliyordu sizlere çok selamı var ilknuruda arıyım hemencecik

ilknuruda aradım onlarda iyilermiş son anda genele çevirmişler doğumu yahya paşamız 3kilo doğmuş tamhee sizede selamı var unuttum yazmayı

yaşasııınnnn!!!! bir prensimiz bir prensesimiz daha oldu!!! maşallah bebişlere!! :))

Gözünaydın canım ne güzel kavuşacaksın bebeğine. Sağlıkla gelsin inşallah...

şöfer mi ? bak ben sana günler öncesinde demiştim pekmez ve kara üzüm al diye ama yookk dinlememiştin neyse pekmez falan inşallah şifan olur tatlım ve kurtulursun şu çarpıntılardan

sanatcı güllünün annesi şöferrrrrrrrrrr şöfer diyoduya damadına o hesapsorma acayip ölecem sanki kalbim çarpıyo

selam arkadaşlarım babalık izni sonunda 1o gün olmuş erken doğum olduğunda kala izni doğum sonrasına eklebiliyoruz resmi gazetede yayınlanmış gözümüz aydın

ssk li beylerde faydalanabiliyor mu acaba?

canim cok cok gecmis olsun. Allah yasatmasin bir daha..

dalin sıvı kullaniyorum. oxi, kosla vb. kullanmadim hic, kullanmam.

slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim

masallah oglusuna canim. gobek icinde gozunuz aydin.

Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum

Canim, Allah saglikla huzurla kucagina almayi nasip etmis olsun insallah.

masallah eltine canim.

oohhh ne güüzel gözün aydın canım...neden hayatının son hamiş günü olsun ki belki 3.yü düşünürsün ilerdeRabbim çookkk güzel doğumlar nasip etsin hepinize ve biz bekleyenlere inşallah yarın bu vakitler meleğin kucağında olacak sabret ve çok dua et tamammı

sağol canım açılma var 3 gündür ağrıda var ama bizim oğlan biraz tembel açamadı tüneli hala:90:
bu arada sermest ve ilknurdan güzel haberler gelmiş sağolasın damlacım yaa hala ahudan haber yok ben çok merak ediyorum onuuu:97: nie nosunu almadık ki

Son düzenleme:

ben olsam ben de biraz acayip hissederdim herhalde :) inşallah kolay bir doğum olur bebeğine sağlıkla kavuşursun canım.

damla canım çook sağol haber verdiğin için. maşallah ilknurada fatmayada. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah

İnşallah canım!!! Güzel haberlerini bekliyoruz senin de! 3.3.11 galiba en bereketli gün olacak Mart annelerinde, belki bizimkiler de beğenir yarınki tarihi de süpriz yaparlar

gözün aydın çiğdemcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
damla canım çook sağol haber verdiğin için. maşallah ilknurada fatmayada. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah
canım rica ederim sanada ulaşmaya çalıştım ama telin çekmiyorduuu

canim saglikla huzurla al kucagina insallah kuzunu.

bu arada fatma ve ilknur tebrik ediyorum canlarim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

İnşallah canım!!! Güzel haberlerini bekliyoruz senin de! 3.3.11 galiba en bereketli gün olacak Mart annelerinde, belki bizimkiler de beğenir yarınki tarihi de süpriz yaparlar

ben taktım 11ine oğluma söyleyip duruyorum doktora inat 11inde doğsun ohhhhhhhhhh ne sevinirim

annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.

annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.

çok sevindim canım istediğim tarih az kaldı desene seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

ben taktım 11ine oğluma söyleyip duruyorum doktora inat 11inde doğsun ohhhhhhhhhh ne sevinirim

İçime doğdu ben bugün doğurcam diye git hastaneye 11inde Ya da söyle açıkca doktoruna ya da oğlunla anlaşma yap bütün doğumgünlerinde en az 2 pasta sözü ver, bak o da son çare:))))

canim, sen de mi sezaryen olacaksin? ayni gun mu doguracagiz kuzulari hayirlisiyla?

canım dönmedi makat duruşunda tembel çıktı mecburen ve kesin sezeryan ama günü vermedi yaaaaa 11ine vermiyor 15-16sı dedi bu seferde geçen gün 10-15 arası alırız demişti o değil yavaşa yavaş 24üne kayıcaz bende doktora inat oğluma 11inde gel diyorumsalı netleşicek inş tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…