sermesti yani fatmayı aradım kızlar prensesimiz doğmuşsesi çok iyi geliyordu sizlere çok selamı var ilknuruda arıyım hemencecik
ilknuruda aradım onlarda iyilermişson anda genele çevirmişler doğumu yahya paşamız 3kilo doğmuş tam hee sizede selamı var unuttum yazmayı
selam kızlar hastaneden geliyorum...tahlillerim yapıldı anestezi uzmanına muayene oldum girişim bile yapıldı,yarın kısmetse sezeryana giriyorum bende...fiyonkcuk sende yarınsın galiba canım...bende heyecan&korku dorukta..2.hamileliğim sanırım hayatımın son hamile günübiraz acayibim..
bugün doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunyarın benimle beraber doğuma gidenlerede allah yardımcı olsun...inşallah heğpimiz sağlıkla alırız bebeişleri kucağımıza..tabi ben heyecandan ölmezsem:18:
şöfer mi ? bak ben sana günler öncesinde demiştim pekmez ve kara üzüm al diye ama yookk dinlememiştin neyse pekmez falan inşallah şifan olur tatlım ve kurtulursun şu çarpıntılardan
selam arkadaşlarım babalık izni sonunda 1o gün olmuş erken doğum olduğunda kala izni doğum sonrasına eklebiliyoruz resmi gazetede yayınlanmış gözümüz aydın
evet cok düşmüş ilaçları dr al demişti emziriyorum ya yan etkisi bebegimde sartılıktı sarılık yapıo diye başladım sonucu ölecektim nerdeyse nasıl yıgılıp kalmışım evde ben ve oglum vardı kız okuldan gelmiş komşulara bagırmış annem ölüyo alıp hast.götürmüşler en son salondaydım gözümü bir actım hast.kolumda kan var hayatımın o an ı kesit.....
Kızlaaaaar
Öyle bir geçer zaman ki'yi izliyorum ama bişi sorucam.. Bebeğin kıyafetlerini nasıl deterjanla yıkıyorsunuz? Ben şimdiye kadarkileri Hacı Şakir granülle yıkadım, ama dalin sıvı deterjana daha iyi demişlerdi. Onu da bugün öğrendim ki leke çıkarıcı özelliği yokmuş, kosla oxi action filan kullanıyormuş arkadaşlar ama ne anladık o zaman sıvı deterjandan.. Omo'nun, bi de Dalan'ın toz deterjanları var, onlar iyi mi acaba? Siz ne kullanıyorsunuz?:26:
slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim
Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum
ayy benim gibi taksit taksit yazan olmamıştır herhalde.
eltimin ilk doğumu 38 + 3 de normal doğum oldu 3650 gramdı.
bu sefer bebek iri belki sezaryan olabilir dediler. ama eltim hiç istemiyordu sezaryanı.
her neyse ayın 26 sında 40 hafta dolmuştu zaten. 2 gündür hafif sancılarım var dedi. bu sabah 5 dk da bire düşünce hastaneye geldiler ( benim çalıştığım hastaneye) saat 7 de geldiler. 6 cm açıklığı vardı. saat 9 a doğru normal doğuma aldılar biraz daha açılmasını bekleyeyip. böyle işte. normal doğum yaptı kızlar. şimdi bebiş de kendi de çok sağlıklı. benim oğlum da 3900 doğmuştu ama ben cesaret edemedim normale sezaryan oldum. çok azimliydi geçen hafta doktor alalım dedi kabul etmedi :)
selam kızlar hastaneden geliyorum...tahlillerim yapıldı anestezi uzmanına muayene oldum girişim bile yapıldı,yarın kısmetse sezeryana giriyorum bende...fiyonkcuk sende yarınsın galiba canım...bende heyecan&korku dorukta..2.hamileliğim sanırım hayatımın son hamile günübiraz acayibim..
bugün doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunyarın benimle beraber doğuma gidenlerede allah yardımcı olsun...inşallah heğpimiz sağlıkla alırız bebeişleri kucağımıza..tabi ben heyecandan ölmezsem:18:
sanatcı güllünün annesi şöferrrrrrrrrrr şöfer diyoduya damadına o hesapsorma acayip ölecem sanki kalbim çarpıyo
sağol canım açılma var 3 gündür ağrıda var ama bizim oğlan biraz tembel açamadı tüneli hala:90:gördüm resimleri fb'ta canım. çok güzel bir doğumgünü olmuş. pastası da çok güzelmiş prensesin. nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim cimcimene.
maşallah bebişine canım.
maşallah oğluşuna.açılman başladıysa az kaldı demektir değil mi? sağlıkla gelsin oğlun canım.
hayırlısı olsun canım. az kalmış kızına kavuşmana.
aynen. kendilerince uyarıyorlaz bizi ama illa öyle olacak diye de bişi yok. yok di mi?? :26:
niye hayal kırıklığı olsun ki canım? erken doğum tehliken yok. esas istenmeyen durum erken doğum. seninki normal zamanında gelecek demek ki. içerde kaldığı bir gün bile karmış. öyle düşün canım.
inşallah yarın doğumunuz kolay ve sorunsuz geçer, ağrınız olmaz ve sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. kalbimiz sizinle olacak. güzel haberlerle gelin inşallah. bizleri de habersiz bırakmayın. e mi?
sanatcı güllünün annesi şöferrrrrrrrrrr şöfer diyoduya damadına o hesapsorma acayip ölecem sanki kalbim çarpıyo
gözün aydın çiğdemcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahselam kızlar hastaneden geliyorum...tahlillerim yapıldı anestezi uzmanına muayene oldum girişim bile yapıldı,yarın kısmetse sezeryana giriyorum bende...fiyonkcuk sende yarınsın galiba canım...bende heyecan&korku dorukta..2.hamileliğim sanırım hayatımın son hamile günübiraz acayibim..
canım rica ederim sanada ulaşmaya çalıştım ama telin çekmiyorduuudamla canım çook sağol haber verdiğin için. maşallah ilknurada fatmayada. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah
İnşallah canım!!! Güzel haberlerini bekliyoruz senin de! 3.3.11 galiba en bereketli gün olacak Mart annelerinde, belki bizimkiler de beğenir yarınki tarihi de süpriz yaparlar
ben taktım 11ine oğluma söyleyip duruyorum doktora inat 11inde doğsun ohhhhhhhhhh ne sevinirim
annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.
çok sevindim canım istediğim tarih az kaldı desene seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
ben taktım 11ine oğluma söyleyip duruyorum doktora inat 11inde doğsun ohhhhhhhhhh ne sevinirim
canim, sen de mi sezaryen olacaksin? ayni gun mu doguracagiz kuzulari hayirlisiyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?