annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.
annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.
İçime doğdu ben bugün doğurcam diye git hastaneye 11indeYa da söyle açıkca doktoruna ya da oğlunla anlaşma yap bütün doğumgünlerinde en az 2 pasta sözü ver, bak o da son çare:))))
offf nasıl geçecek bu sayılı günler diil mi? çok heyecanlı olmalısın! hayırlısıyla sağlıkla gelsin oğluşun canım.
canım dönmedi makat duruşunda tembel çıktı mecburen ve kesin sezeryan ama günü vermedi yaaaaa 11ine vermiyor 15-16sı dedi bu seferde geçen gün 10-15 arası alırız demişti o değil yavaşa yavaş 24üne kayıcazbende doktora inat oğluma 11inde gel diyorum salı netleşicek inş tarih
veriyim canımadresini ver ağzını burnunu dağıtayım doktorunun niye duygularıyla oynuyo insanın yaa 10-15 dediysen sözünde dur kardeşimsen tembihle kuzuna o dinler inşallah annesini.nasılsa sezaryan olcak bari istediğin gün oldun dimi ama
ayyy insaşşşah sultancımburcucuğum gözün aydın canım. damlanın istediği tarih. damlacığım inşallah Allahım seninde gönlüne göre versin. belkimde gelir bellimi olur.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla al oğlunu kucağına 11.3.11 sabahı.. Bu arada tarih güzel gerçekten:)
canım dönmedi makat duruşunda tembel çıktı mecburen ve kesin sezeryan ama günü vermedi yaaaaa 11ine vermiyor 15-16sı dedi bu seferde geçen gün 10-15 arası alırız demişti o değil yavaşa yavaş 24üne kayıcazbende doktora inat oğluma 11inde gel diyorum salı netleşicek inş tarih
merhaba anneciklerrr
yarım yamalak bi kaç sayfa okuyabildim.sermest ve ilknur kavuşmuş bebeklerine hayırlı uğurlu olsun maşallah bebişlere
abrelcim fenalaşmışsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
fiyonkcuk ve bi arkadaş daha vardı yarın doğum yapacak Allah yardımcıları olsun inşallah.
senin tarih de belli olmuş hayırlı olsun canım inşallah sağsalim gelsin cem oğlan
offf nasıl geçecek bu sayılı günler diil mi? çok heyecanlı olmalısın! hayırlısıyla sağlıkla gelsin oğluşun canım.
burcucuğum gözün aydın canım. damlanın istediği tarih. damlacığım inşallah Allahım seninde gönlüne göre versin. belkimde gelir bellimi olur.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla al oğlunu kucağına 11.3.11 sabahı.. Bu arada tarih güzel gerçekten:)
ayy hadi inş güzel haberlerle dönersinmerhaba kızlar
ne güzel bebişlerine kavuşan anneler varmış ne mutlu onlara
darısı benim gibi bekleyenlerin başına
bende yarın nst'ye girceğim çok heyecanlıyım,bakalım kızım ne durumda:18:
benim 2 haftadan daha az kaldi sag bacagim cok agrio 2 gundur sanki sanci vuruo gibi erkenmi dogurucam ne?sizdede boyle belirtiler oluyomu
selam kızlar hastaneden geliyorum...tahlillerim yapıldı anestezi uzmanına muayene oldum girişim bile yapıldı,yarın kısmetse sezeryana giriyorum bende...fiyonkcuk sende yarınsın galiba canım...bende heyecan&korku dorukta..2.hamileliğim sanırım hayatımın son hamile günübiraz acayibim..
bugün doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunyarın benimle beraber doğuma gidenlerede allah yardımcı olsun...inşallah heğpimiz sağlıkla alırız bebeişleri kucağımıza..tabi ben heyecandan ölmezsem:18:
ondan direttik ama nafile bütün bebişler gelin ayın 11inde :92:
merhaba kızlar
ne güzel bebişlerine kavuşan anneler varmış ne mutlu onlara
darısı benim gibi bekleyenlerin başına
bende yarın nst'ye girceğim çok heyecanlıyım,bakalım kızım ne durumda:18:
Evet canım yarın ben de doğumdayım.. İnşallah her şeyimiz yolunda gider, sağlıkla doğar kuzular
Gözünaydın, hayırlısı olsun her şeyin
benim 2 haftadan daha az kaldi sag bacagim cok agrio 2 gundur sanki sanci vuruo gibi erkenmi dogurucam ne?sizdede boyle belirtiler oluyomu
ayy hadi inş güzel haberlerle dönersin
kaçıncı haftadasınki erken geliceğini düşünüyorsun zzzzzz.cım bende ağrı yok o şekilde
Yaa akşama bi sürü işim vardı kızlar, banyo yapacaktım, son şahsi temizliklerimi yapacaktım, teyzem gelecek bugün bir de Mersin'den, eşim aradı, akşama kayınvalidemler gelecekmiş :26: Püff cümbür cemaat bi de, ya son gece de görmeyiver ne yani.. Çok mu fenayım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?