Söyledim bebişe, ama tekme bile atmadı bu konuda:)))
Ben seçebilseydim 7sini seçerdim, eşimle tanışma yıldönümümüz. Eşim bunu kutlamanın gereksiz olduğu kanaatinde. Ama bebiş de aynı gün doğarsa her sene bunu başına kakmaya ve hediye istemeye devam edebilirm:))))
hiçte fena degilsin.. bence karı koca basbasa yalniz gecirmeliler..
benimde 10 günüm kaldı canım doğuma
benimde sağ bacağımda çekme gibi bir ağrı oluyor 2 gündür ama çok fazla değil,ben kramp diye düşünmüşdüm o yüzden doktorun kramp girerse diye kullanmam için verdiği magezyum vitamini alıyorum o iyi geldi,erken doğumla ilgisi var mı bilmiyorum canım
annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.
Yaa akşama bi sürü işim vardı kızlar, banyo yapacaktım, son şahsi temizliklerimi yapacaktım, teyzem gelecek bugün bir de Mersin'den, eşim aradı, akşama kayınvalidemler gelecekmiş :26: Püff cümbür cemaat bi de, ya son gece de görmeyiver ne yani.. Çok mu fenayım:26:
bende öyle istiyordum. karı koca yani. ama ne yazıkki kaynanam planını yapmış bile. pazar günü gelecekmiş bizde kalacakmış. yalnız evleri arabayla 5 dakika kalmasına ne gerek var onu anlamadımki.
Yaa akşama bi sürü işim vardı kızlar, banyo yapacaktım, son şahsi temizliklerimi yapacaktım, teyzem gelecek bugün bir de Mersin'den, eşim aradı, akşama kayınvalidemler gelecekmiş :26: Püff cümbür cemaat bi de, ya son gece de görmeyiver ne yani.. Çok mu fenayım:26:
benimde bi arkadas dogum oncesi bacaklarim agriodu demisti ondan süpelendim bende...ay keske erken dogsa artik sabirsizlaniyorumm...
Eveet yarın karnıyarıkTelefondan yazabiliyor olsam yazardım size hemen ama bilgisayardan yazabilirim sadece, onu da ne zaman açabilirim bilmem.. Hayırlısı..
Siz de dolma mı olacaksınız o zaman, ben karnıyarıksam
tuğbacım senin bellimi günün :26::26:
gördüm resimleri fb'ta canım. çok güzel bir doğumgünü olmuş. pastası da çok güzelmiş prensesin. nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim cimcimene.
maşallah bebişine canım.
canım benim hadi gözün aydın belli olmuş tarihiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Söyledim bebişe, ama tekme bile atmadı bu konuda:)))
Ben seçebilseydim 7sini seçerdim, eşimle tanışma yıldönümümüz. Eşim bunu kutlamanın gereksiz olduğu kanaatinde. Ama bebiş de aynı gün doğarsa her sene bunu başına kakmaya ve hediye istemeye devam edebilirm:))))
amannnnnn anlamam evin temiz kalması lazım yani seni çağıracaklarına herkes size dolşuyorYaa akşama bi sürü işim vardı kızlar, banyo yapacaktım, son şahsi temizliklerimi yapacaktım, teyzem gelecek bugün bir de Mersin'den, eşim aradı, akşama kayınvalidemler gelecekmiş :26: Püff cümbür cemaat bi de, ya son gece de görmeyiver ne yani.. Çok mu fenayım:26:
:26::26:martin 3u demislerdi basta sonrada martin 15i dediler...heralde gec dollenme olmus bende..bakalim artik kacinda dogacak..suan 38 haftalikkmis
bende öyle istiyordum. karı koca yani. ama ne yazıkki kaynanam planını yapmış bile. pazar günü gelecekmiş bizde kalacakmış. yalnız evleri arabayla 5 dakika kalmasına ne gerek var onu anlamadımki.
güzel haberlerle gelirsin inş canım senin bebiş bi korkttuu sonra vazgeçti gelmekten desneeyok canım benim belli diil. ama belli olsaydı nasıl bir ruh hali içinde olurdum tahmin edemiyorum. benimki de gelcem diye tutturdu ya, kasılmalar falan başladıydı. hastanede kaldıydım 5 gece... neyse nidilat kullanmaya devam ediyorum. açılma falan da yoktu en son. karnım da aşağı inmedi daha. cuma kontrole gidicem. bakalım son durum ne...
geçmiş olsun özlemcimkızlar başım ağrıdı biraz ben çıkıyorum..Allah'a emanet olun hepiniz..
slm kızlar nasılsınız? ben bugunde fenayım sanırım ıyıcene depresyona gırdım bu yuzenkı ablam oglumu aldı dısarı cıkardı cunku cok sınırlıymısım..gercentende öleyım ama ya..
bu arada damlacım ve özlemcım benımde 15 mart yanı yalnız deılsınız buralarda tahmınımce benım oglum bekler gıbı gelıyor 15 marttı..
yok canım benim belli diil. ama belli olsaydı nasıl bir ruh hali içinde olurdum tahmin edemiyorum. benimki de gelcem diye tutturdu ya, kasılmalar falan başladıydı. hastanede kaldıydım 5 gece... neyse nidilat kullanmaya devam ediyorum. açılma falan da yoktu en son. karnım da aşağı inmedi daha. cuma kontrole gidicem. bakalım son durum ne...
ilginc.. hani ben boyle diyorum ama, benim annemler geliyorlar nasipse yarin. ama onalr taa hataydan geliyorlar. o yzuden istisna diye dusunuyorum..
kızlar başım ağrıdı biraz ben çıkıyorum..Allah'a emanet olun hepiniz..
ben olsam ben de biraz acayip hissederdim herhalde :) inşallah kolay bir doğum olur bebeğine sağlıkla kavuşursun canım.
Gözünaydın canım ne güzel kavuşacaksın bebeğine. Sağlıkla gelsin inşallah...
oohhh ne güüzel gözün aydın canım...neden hayatının son hamiş günü olsun ki belki 3.yü düşünürsün ilerde Rabbim çookkk güzel doğumlar nasip etsin hepinize ve biz bekleyenlere inşallah yarın bu vakitler meleğin kucağında olacak sabret ve çok dua et tamammı
İnşallah canım!!! Güzel haberlerini bekliyoruz senin de! 3.3.11 galiba en bereketli gün olacak Mart annelerinde, belki bizimkiler de beğenir yarınki tarihi de süpriz yaparlar
gözün aydın çiğdemcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
canım rica ederim sanada ulaşmaya çalıştım ama telin çekmiyorduuu
canim saglikla huzurla al kucagina insallah kuzunu.
bu arada fatma ve ilknur tebrik ediyorum canlarim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.
Evet canım yarın ben de doğumdayım.. İnşallah her şeyimiz yolunda gider, sağlıkla doğar kuzular
Gözünaydın, hayırlısı olsun her şeyin
slm kızlar nasılsınız? ben bugunde fenayım sanırım ıyıcene depresyona gırdım bu yuzenkı ablam oglumu aldı dısarı cıkardı cunku cok sınırlıymısım..gercentende öleyım ama ya..
bu arada damlacım ve özlemcım benımde 15 mart yanı yalnız deılsınız buralarda tahmınımce benım oglum bekler gıbı gelıyor 15 marttı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?