2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hehehe ilahi

hiçte fena degilsin.. bence karı koca basbasa yalniz gecirmeliler..

bende öyle istiyordum. karı koca yani. ama ne yazıkki kaynanam planını yapmış bile. pazar günü gelecekmiş bizde kalacakmış. yalnız evleri arabayla 5 dakika kalmasına ne gerek var onu anlamadımki.

benimde bi arkadas dogum oncesi bacaklarim agriodu demisti ondan süpelendim bende...ay keske erken dogsa artik sabirsizlaniyorumm...

annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.

canım benim hadi gözün aydın belli olmuş tarihiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

"aa çok fenasın haaa ne olmuş yani o da senin annen" demeyi çok isterdim ama gayet haklısın canım fena falan değilsin.zaten doğumdan sonra başın epey kalabalık olacak son akşam rahat etseydin keşke.neyse sakin ol, takma şu hamile ikonunu doya doya kullan bak bu gece son yarın istesen de yok

bende öyle istiyordum. karı koca yani. ama ne yazıkki kaynanam planını yapmış bile. pazar günü gelecekmiş bizde kalacakmış. yalnız evleri arabayla 5 dakika kalmasına ne gerek var onu anlamadımki.

ilginc.. hani ben boyle diyorum ama, benim annemler geliyorlar nasipse yarin. ama onalr taa hataydan geliyorlar. o yzuden istisna diye dusunuyorum..

Bence de karı-koca yalnız bir gece daha güzel olurdu...Biran önce giderler inşallah, sen erken yatıcam filan de istersen

benimde bi arkadas dogum oncesi bacaklarim agriodu demisti ondan süpelendim bende...ay keske erken dogsa artik sabirsizlaniyorumm...

hepimiz için hayırlısı olsun canım,valla bu bebişlerin sağı solu belli olmaz heran bize süpriz yapabilirler ben her gece yatarken acaba bu gce gelirmi diye düşünüyorum

Biber dolması olucaz sanırım biz normal doğumu bekleyenler :) önce içimizi boşaltmaları gerekecek pıt diye

tuğbacım senin bellimi günün :26::26:

yok canım benim belli diil. ama belli olsaydı nasıl bir ruh hali içinde olurdum tahmin edemiyorum. benimki de gelcem diye tutturdu ya, kasılmalar falan başladıydı. hastanede kaldıydım 5 gece... neyse nidilat kullanmaya devam ediyorum. açılma falan da yoktu en son. karnım da aşağı inmedi daha. cuma kontrole gidicem. bakalım son durum ne...

gercekten ya bu bebislerin safi solu belli olmuoo....benim tek korkum gece yatarken suyumun gelmesi...insallh gece yatarken gelmez...ayyy yatak mahwolur beee

kızlar başım ağrıdı biraz ben çıkıyorum..Allah'a emanet olun hepiniz..

slm kızlar nasılsınız? ben bugunde fenayım sanırım ıyıcene depresyona gırdım bu yuzenkı ablam oglumu aldı dısarı cıkardı cunku cok sınırlıymısım..gercentende öleyım ama ya..

bu arada damlacım ve özlemcım benımde 15 mart yanı yalnız deılsınız buralarda tahmınımce benım oglum bekler gıbı gelıyor 15 marttı..

ozaman bebişinde inş 7martta gelir canım
amannnnnn anlamam evin temiz kalması lazım yani seni çağıracaklarına herkes size dolşuyor
martin 3u demislerdi basta sonrada martin 15i dediler...heralde gec dollenme olmus bende..bakalim artik kacinda dogacak..suan 38 haftalikkmis
:26::26:
kovun gitsin hepsinidemesi kolay tabiiii benciller hemde çoooooooooook 2kişi olarak son geceniz ama kaç kişi oluyorsunuz
güzel haberlerle gelirsin inş canım senin bebiş bi korkttuu sonra vazgeçti gelmekten desnee
kızlar başım ağrıdı biraz ben çıkıyorum..Allah'a emanet olun hepiniz..
geçmiş olsun özlemcim

canım havalardandır birde son zamanlarımız artık iyice sıkıldık sanırım beklemek cidden çok zor hele yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince neyse az kişi değiliz burda doğurmayan olarak kalıcak

canım bende senin gibiydim 34.haftada yattık hastaneye doğum sancılarım başlamış parmak ucu açılması olmuştu sonrasında nidilat kullandım 1 hafta kadar bana çok dokunduğu için bıraktırdı doktorum 35+5 te o günden beridir tık yoktu..şimdi 3 gündür başladı sancılar ve kasılmalar dün doktordaydık 1 cm daha açılma olmuş ama doğum için yeterli açılma ve sancı olmadığı için bekliycez bakalım:26:

ilginc.. hani ben boyle diyorum ama, benim annemler geliyorlar nasipse yarin. ama onalr taa hataydan geliyorlar. o yzuden istisna diye dusunuyorum..

canım uzak olsa zaten bişey demem. zaten kadın 3 haftadır sürekli geliyor. önceden kapımı çalmayanlar şimdi gitmek istemiyorlar. doğumdan sonra annemde kalacaktım geldi geldi şimdi eşim tutturdu evde kalacakmışım annesi gelip bakacakmış. ya geldiği bişey değil bakmaz. şimdi geliyor yiyor içiyor gidiyor. bi işin ucundan tutmuyor. offfffffff offff. pazartesi gidip kızıma ilk defa kıyafet aldm. bugün geldi bi sürü çene yaptı. ya benim hakkım yokmu. bu benim çocuğum yaaaa. diyorki sen niye kıyafet aldın hediye gelirdi. ya düşünün yaaa mantığa bakın kızlar. sanki kendinin herşeye karışıyor. o zamanda karışacak biliyorum o yüzden zaten sıkıntım.

ben olsam ben de biraz acayip hissederdim herhalde :) inşallah kolay bir doğum olur bebeğine sağlıkla kavuşursun canım.

amin canım

Gözünaydın canım ne güzel kavuşacaksın bebeğine. Sağlıkla gelsin inşallah...

inşallahhhh

büyük konuşmam artık..2.de düşünmüyordum...ama bu devirde anca bakabiliriz diye düşünüyorum...akşam banyo yapıp,kuranımıda okucam,yarın tüm doğum yapan arkadaşlarımada banada allah yardım etsin

İnşallah canım!!! Güzel haberlerini bekliyoruz senin de! 3.3.11 galiba en bereketli gün olacak Mart annelerinde, belki bizimkiler de beğenir yarınki tarihi de süpriz yaparlar

benim için tarih önemli değilde canım..hemen olsun istedim.çünkü 1 hafta sonra olsa 1 hafta uyuyamambirde rüzgar 31 mart 2007 doğumlu deniz'de 3 mart olsun istedim abisine benzesin

gözün aydın çiğdemcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

canım rica ederim sanada ulaşmaya çalıştım ama telin çekmiyorduuu

amin canım

canim saglikla huzurla al kucagina insallah kuzunu.

bu arada fatma ve ilknur tebrik ediyorum canlarim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

sağolun kızlar...dua edin

annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.

hayırlı olsun burcu..sağlıkla gelsin inşallah

Evet canım yarın ben de doğumdayım.. İnşallah her şeyimiz yolunda gider, sağlıkla doğar kuzular

Gözünaydın, hayırlısı olsun her şeyin

inşallah..bak ben senide merak ederim yarın ya..nasıl ahber alsam acaba..

edacım bende depresyonumun son günündeyimyarın biter inşallah...yada loğusa depresyonuna girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…