2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bana kaynana demeyin..bugün yine tepemi attırdı..benimkide şuana kadar bişey lazımmı filan diye sormadı...lazım olanları söyledik almadı...hepsine gerek yok dedi...şimdi yarın hastaneye sallana sallana gelecek doğumdan sonrada herşeye karışacak..birde bizimki annemleri beğenmez...temizliğimi annem yapar,misaifrlere annem bakar,yanımda annem kalır,ihtiyaçlar varsa gider annem alır o sadec gelir ve annemin yaptıklarına mana bulur...yani geçen doğumumda öyle yaptı..tai ozaman yaş küçüktü tecrübesizlik hep sustuk ama artık ne annemi ne kandimi ezdiricem ahım var..allahtan eşimde bu sefer anladı arkandayım diyor..

canım benim hadi gözün aydın belli olmuş tarihiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

amin canim, sagolasin..

hakkinda hayirlisi canim. sinirli haller bende de var. normal canim.

kıyamam. Allah agzini dilini baglasin, hic bir seye karisamasin insallah

hayırlı olsun burcu..sağlıkla gelsin inşallah

amin canim sagolasin.

canım bizde aynı sokakta oturuyoruz ama uğradığı yok ara sıra eşim gidip bağırıp çağırıyo nie hiç uğramıyon die öyle bi gösterişe geliyo işte napıyosun demeye iş güç desen hak getire badana yaptık gelip bakmadı bile ne yaptınız die hiç bişeye bulaşmaz bi işin ucundan tutmaya korkargelir 5 dk oturur kaçar gider sanki ben ona iş buyurcam amaaan gelmezse gelmesin diyorum artık bide benim doğurmamı bekliyomuş ertesi gün köye gidicekmiş bekleme hiç git demeyi çok istedim o an ama eşimin hatırı var işte bu kaynanalar hep böle bide utanmadan yaza torunu getirin der köye ama çok bekleeerrrr

ayyy sanki kaynanamı anlattın canım. benimkide son 3 haftaya kadar bi kere gelmedi. neler yaşadım kapımı çalmadı. şimdi sürekli geliyor. herşeye karışıyor. bide çocuk doğunca şöyle olacak böyle olacak diyip duruyor. ben 2 düşük yaptım annem bakı alınacakları yapılacakları annem yaptı. şimdide kızımın herşeyini nerdeyse annem aldı. kendi o kadar gelir gelirken 1 iğne alıp gelmez. gelir yer içer gider. o zamanda öyle yapmıştı. bide işte yapmaz. ama eşimi görünce yapıyor gibi yapar. öğlen eşim geldi yemeğe. aa diyor ben kaldırırım sofrayı ama yerinde oturuyor. eşim öbür odada ya. ben kaldırdım. bulaşığı ben yıkarım diyor. mutfakta öyle ayakta bekliyor. bebeğin bi kaç eşyası vardı ben sererim diyor ben serdim. ve eşimde gerçekten yardım ediyor sanıyor. onun yüzünden tartıştık zaten. konuşmuyoruz. bu en güzel günlerimi zehir etti. bi sürü ağlattı beni. nefret ettirdiler kendilerinden.

burcucuğum amin canım amin İnşallah

ne bu kaynanalar yahuuuuu pes pes hem yapmazlar hemde beğenmezlerallah akıl fikir versin neyse eşin arkandaymış yap canım altta kalma

canım senin eşin görüyor benimki hiiiç görmüyor acayip dilli çünkü. sanki bakmış gibi bebek doğunca yanında kalacakmışım öyle diyor. eşimin aklına girdi. bugün geldi ya çay koydum zaten zor yürüyorum. sonra kalktım demledim demiyorki ben yapim. bardakları hazırladım bıraktım. gitti mutfağa geri geldi. sonra tekrar gitti geri geldi. sonunda getirdi kattı içti içti sonrada kaldırdı bardakları mutfağa bıraktı gitti.

Amaaaan hiç çekilmez valla.. Dinleme,boşver, hiççç takmamaya çalış onu, bildiğini yapmaya aynen devam...

Canım valla Allah kolaylık versin, umarım bu sefer daha deneyimli olunca daha az sinir olarak atlatırsınız..

Hava da korkunç oyüzden de daralmışsındır, belki bir alışveriş merkezine filan gitmek sana da iyi gelebilir, ne dersin?

canım sen istediğin kadar dinleme o yapar. mesela şu yapılacak dedi sen aldırma kalkar yapar. hem bişey yapmıyor hemde kızımı öyle sahipleniyorki. annemlerden kıskanıyor. kendinin 5. torunu annemin ilk. sanki onun ilk torunu. doğumdan sonra ona vereceklermiş. sonrada diyorki anneme şimdi olmaz en iyisi kafasını birimiz ayaklarını birimiz tutalım annem şok oldu. o nasıl oluyor dedi. ee dedi ikimizde tutmuş oluruz. annemde dediki ne sana ne bana annesi var dedi. ya utanmasa ikiye bölün diyecek

yapma sende canım gelsin gitsin öle boş boş kıymet bilirler sanki bide hizmet ediyosuneşin konusunda bişey diyemiycem senin söylemenle anlatmanla olmaz zaten yanlış anlar belki sizde kaldığı zaman görür eşinde davranışlarını anlar bişeyleri

ah canım...okadar sinir bozucu bir durum ki çok iyi anlıyorum..benim ilk bebeğimde sütüm kesilmişti üzüntüden...gidip eşime beni şikayet etmişti, bebeği bana vermiyor,benim istemediğim insanları mevlüde çağıracağını söylüyor diye..rüzgar kolik bir bebekti hep ağlıyordu iki aldı kucağına sonra kollarım ağrıyor benim deyip anneme verdi,mevlüt lafıda geçmemiştiama eşim bana inanmadı..banada en çok o koymuştu..ama o günden bugüne okadar iyi anladıki şimdi hep özür diler..onlarda haklı anne sonuçta yalan söyliyeceklerine inanmıyorlar..ama hak yerini buluyor..içini rahat tut

ne bu kaynanalar yahuuuuu pes pes hem yapmazlar hemde beğenmezlerallah akıl fikir versin neyse eşin arkandaymış yap canım altta kalma

kıskançlık canım başka bişey değil...birde suç bende çok alttan aldım,annemler hiç sesini çıkarmadı..bu devirde kimseye gereğinden fazla değer vermiceksin...layığını almalı..bende öğrendima ama zamanında çok ağladım.şimdiyse tınnnnn

tövbe tövbeeeeeeee dedikleri şeylere bakın biri minicik bebeği köye istiyor biride çocuğu neredeyse 2ye bölüyor

ayyy bende kayınvalide olcam yaaaaaaaaaaaaa çok korktum kendimden

hiç sanmam canım. inan hiç sanmam anlayacağını. 5.5 yıl anlamadı şimdi hiç anlamaz.

Nasıl bir şey bu ya!!!! Annen ve sen üstesinden gelirsiniz sen merak etme. Kediler bile yavrusuna dokunmaya kalkana ne yapıyor, doğum yapınca hormonlar daha da tavan yapacak. Sen de annen de ona süper cevap verirsiniz, o da alır cevabını. Sen kendine ve hormonlarına güven!!!!

bana da çok dokundu nidilat. 2 saatte 1, günde 12 tane kullanıyordum. ilkini dilaltından verdiler. kasılma geldiğinde boğulacak gibi oluyordum sanki göğsüme bir ağırlık biniyor boğazımı bir el sıkıyordu. şakaklarımdaki damarlar fırlıyor, nefes alamıyordum. ateş basıyordu falan. gece uykusu da yok tabii. 2 saatte bir uyandırıp ilaç veriyorlardı. arada uzun süreyle nstye bağlıyorlar ve serum takıyorlardı. neyse... prenses içerde biraz daha kalsın diye sabrettim. tedricen azalttılar ilacı. ayın 10'u 15'i gibi tamamen kesmiş oluruz ilacı dedi dr. sonra da gelsin diye bekleriz dedi.

senin haftan epey ilerde canım. süper. korkma artık. son haftalardasın. ne güzel!!!

hiçte fena degilsin.. bence karı koca basbasa yalniz gecirmeliler..

Bence de karı-koca yalnız bir gece daha güzel olurdu...Biran önce giderler inşallah, sen erken yatıcam filan de istersen

Ay teşekkür ederim kızlar. Bence de fena değilim Kayınvalidem arayıp napıyosunuz derse "koşturuyoruz" diycem.. Çözüme bak çay demle di mi.. Herhalde aramadan gelirler zaten :26:

Biber dolması olucaz sanırım biz normal doğumu bekleyenler :) önce içimizi boşaltmaları gerekecek pıt diye

Hehe kendime o kadar karnıyarık dedim ki, dün canım karnıyarık istedi artık..

tövbe tövbeeeeeeee dedikleri şeylere bakın biri minicik bebeği köye istiyor biride çocuğu neredeyse 2ye bölüyor

ayyy damlacımm bende onu diyodum tam bizde mi böyle olcazzz ama hayıırrrr ya bunları hatırlar gelinime hiç karışmam diyorum
hiç sanmam canım. inan hiç sanmam anlayacağını. 5.5 yıl anlamadı şimdi hiç anlamaz.

tabi sen daha iyi bilirsin ama ezdirme kendini sonuçta senin yawrun kendin yap herşeyini ne diyim belki 2-3 gün kalır iş yapmak bebeğe bakmak zor gelir kaçar gider sende rahatlarsın

canım o kadar doğru söylemişsinki kıskançlık başka değil. kızları mutlu olsunda oğullarıda kendilerinin olsun gelin ne olursa olsun el kızı sonuçta. bende sütümün kesilmesinden korkuyorum çünkü kaynanam çok yalan söyler kaç kerede yaptı.

canım bencillik işte başka değilç kaynanalıkla ilgisi yok tamamen insanlıkla ilgili. benim kardeşim nişanlandı annem tek laf etmezdi. karışmazdıda bende öyle. bide annem bana ne yapsa anne onada yap derdim hediyeler alırdım. annemde yapardı zaten. yemeğini bile önüne getirirdi.

canım onun kaynanalık hormonları fazla gelişmiş. ve annem hiçbişeye karışmayan bi insandır. sessizdir. o yüzden neler yapardı anneme. şimdi aynını yapacak. ve gitmezde hiçir güç onu gönderemez emin olun. ama Rabbime bıraktım artık. ne diyimki.

yıllar sonra hala bu topikte olursak hatırlatın kız annecikleri bize dediklerimizi

Telefonumu yaziyim sana, sen de bana yaz, erken kendine gelen haber etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…