canım ben ilk içtiğim zaman kalp krizi geçiriyorum zannettim sol koluma feci bi ağrı girdi çarpıntı ve ateş basması hemşireler koştu filan bana 3 saatte bir verdiler hastanede ve her içtiğimde aynı ataklar olmaya başladı serum takılı olduğu halde o şekil dokunuyodu sonra eve çıkınca 6 saatte bir e düşürdük ama çarpıntı geçmeyince doktor bıraktırdı işte çok şükür bişey olmadı bekledi oğluşum bende çok korkuyodum bırakınca hemen doğcak sanıyodum ama bizim sıpa bi inat etti hala niyeti yok gelmeyebana da çok dokundu nidilat. 2 saatte 1, günde 12 tane kullanıyordum. ilkini dilaltından verdiler. kasılma geldiğinde boğulacak gibi oluyordum sanki göğsüme bir ağırlık biniyor boğazımı bir el sıkıyordu. şakaklarımdaki damarlar fırlıyor, nefes alamıyordum. ateş basıyordu falan. gece uykusu da yok tabii. 2 saatte bir uyandırıp ilaç veriyorlardı. arada uzun süreyle nstye bağlıyorlar ve serum takıyorlardı. neyse... prenses içerde biraz daha kalsın diye sabrettim. tedricen azalttılar ilacı. ayın 10'u 15'i gibi tamamen kesmiş oluruz ilacı dedi dr. sonra da gelsin diye bekleriz dedi.
senin haftan epey ilerde canım. süper. korkma artık. son haftalardasın. ne güzel!!!
ben hala doğurmadımama sanırım bu gece doğuracam acayip belim ağrıyo zor adım atıyorum ....nst de yine hiç sancım çıkmadı bebişimin keyfi keyif sonunda çatı muayeneside de oldum çok hoş bişey olduğunu söyleyemem ama sadece 1 dakika sürüyo mesele etmeye değmez çatım normal doğurmak için gayeeet müsaitmiş hayallerim yıkıldı çatın dar yarın seni keselim der diye umut ediyodum bi de 3,5 cm açılmam varmış bu da çok iyi kolaycacık doğurursun dedi verdi gazı bu nasıl özel hastane anlamadım beni zorla normal doğurtacaklar hemşiresi bi yandan dr u bir yandan normal doğumu öve öve bitiremediler bende peki madem dedim beklemeye devam ....hakkımda hayırlısı olsun bakalım
bu arada bugün doğum yapanlar vardı sermest ve ilknurdu sanırım onlarıda çok tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin ....şimdi biraz geçmişe bakıcam hepinizi çok öptümmmm
ben hala doğurmadımama sanırım bu gece doğuracam acayip belim ağrıyo zor adım atıyorum ....nst de yine hiç sancım çıkmadı bebişimin keyfi keyif sonunda çatı muayeneside de oldum çok hoş bişey olduğunu söyleyemem ama sadece 1 dakika sürüyo mesele etmeye değmez çatım normal doğurmak için gayeeet müsaitmiş hayallerim yıkıldı çatın dar yarın seni keselim der diye umut ediyodum bi de 3,5 cm açılmam varmış bu da çok iyi kolaycacık doğurursun dedi verdi gazı bu nasıl özel hastane anlamadım beni zorla normal doğurtacaklar hemşiresi bi yandan dr u bir yandan normal doğumu öve öve bitiremediler bende peki madem dedim beklemeye devam ....hakkımda hayırlısı olsun bakalım
bu arada bugün doğum yapanlar vardı sermest ve ilknurdu sanırım onlarıda çok tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin ....şimdi biraz geçmişe bakıcam hepinizi çok öptümmmm
,kızlar ben cok kötüyüm sanırım depresyona girdim annem pazar günü gitmişti bugunde kız kardeşim gitti kendimi cok yalnız caresiz hissediyorum sürekli aglamak istiyorum ve aglıyorumda sabahtan beri tansiyonum 7 4 e düşmüş bayılacak gibi oluyorum napabilirim yükselmiyor hastaneye gitmek istemiyorum serum falan verirler kızım uyanır o zamana kadar
canım maşallah rekor hala sende yaaa. İnşallah kolay bi doğum olur canım.ben hala doğurmadımama sanırım bu gece doğuracam acayip belim ağrıyo zor adım atıyorum ....nst de yine hiç sancım çıkmadı bebişimin keyfi keyif sonunda çatı muayeneside de oldum çok hoş bişey olduğunu söyleyemem ama sadece 1 dakika sürüyo mesele etmeye değmez çatım normal doğurmak için gayeeet müsaitmiş hayallerim yıkıldı çatın dar yarın seni keselim der diye umut ediyodum bi de 3,5 cm açılmam varmış bu da çok iyi kolaycacık doğurursun dedi verdi gazı bu nasıl özel hastane anlamadım beni zorla normal doğurtacaklar hemşiresi bi yandan dr u bir yandan normal doğumu öve öve bitiremediler bende peki madem dedim beklemeye devam ....hakkımda hayırlısı olsun bakalım
kızlar ben cok kötüyüm sanırım depresyona girdim annem pazar günü gitmişti bugunde kız kardeşim gitti kendimi cok yalnız caresiz hissediyorum sürekli aglamak istiyorum ve aglıyorumda sabahtan beri tansiyonum 7 4 e düşmüş bayılacak gibi oluyorum napabilirim yükselmiyor hastaneye gitmek istemiyorum serum falan verirler kızım uyanır o zamana kadar
canım ne güzel işte normal doğum gibi var mı, her şey de uygunmuş.inşallah artık en kısa sürede gelir de daha fazla bekletmez seni miniğinben hala doğurmadımama sanırım bu gece doğuracam acayip belim ağrıyo zor adım atıyorum ....nst de yine hiç sancım çıkmadı bebişimin keyfi keyif sonunda çatı muayeneside de oldum çok hoş bişey olduğunu söyleyemem ama sadece 1 dakika sürüyo mesele etmeye değmez çatım normal doğurmak için gayeeet müsaitmiş hayallerim yıkıldı çatın dar yarın seni keselim der diye umut ediyodum bi de 3,5 cm açılmam varmış bu da çok iyi kolaycacık doğurursun dedi verdi gazı bu nasıl özel hastane anlamadım beni zorla normal doğurtacaklar hemşiresi bi yandan dr u bir yandan normal doğumu öve öve bitiremediler bende peki madem dedim beklemeye devam ....hakkımda hayırlısı olsun bakalım
kızlar ben cok kötüyüm sanırım depresyona girdim annem pazar günü gitmişti bugunde kız kardeşim gitti kendimi cok yalnız caresiz hissediyorum sürekli aglamak istiyorum ve aglıyorumda sabahtan beri tansiyonum 7 4 e düşmüş bayılacak gibi oluyorum napabilirim yükselmiyor hastaneye gitmek istemiyorum serum falan verirler kızım uyanır o zamana kadar
Bende saçıma fön çektirip gideceğim heheheNasılsa sezaryan cici cic görüneyim
kızlar bugün çok soru sordum, son sorum; doğumdan yani sezaryen tarihinden 1 hafta önce falan ağda yaptırsak sakıncası olur mu sizce? siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?:18:
çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz sanırım,ben bu topiğe çok girmemiştim..ama cevap verebilirseniz sevinirim..
canım niye olsun ki ben 20 gün önce aldırmıştım çok çıkmadı ama salı günü kısmetse doğumum ben 1 gün önce pzt gideceğim mesela ağdaya..son anda aldırmak iyi çünkü 1 ay gidemeyiz şimdi iyiyleşene kadar çabuk çıkmamış olur temiz temiz lohusa olur yatarız rahatça:)))
canım az kaldı sabır sağlıkla alıcaksın çok yakınben hala doğurmadımama sanırım bu gece doğuracam acayip belim ağrıyo zor adım atıyorum ....nst de yine hiç sancım çıkmadı bebişimin keyfi keyif sonunda çatı muayeneside de oldum çok hoş bişey olduğunu söyleyemem ama sadece 1 dakika sürüyo mesele etmeye değmez çatım normal doğurmak için gayeeet müsaitmiş hayallerim yıkıldı çatın dar yarın seni keselim der diye umut ediyodum bi de 3,5 cm açılmam varmış bu da çok iyi kolaycacık doğurursun dedi verdi gazı bu nasıl özel hastane anlamadım beni zorla normal doğurtacaklar hemşiresi bi yandan dr u bir yandan normal doğumu öve öve bitiremediler bende peki madem dedim beklemeye devam ....hakkımda hayırlısı olsun bakalım
sanırım birçoğumuz facedeyizkızlar facebook kullanan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler
melike yerdelen bolat,daha çok orayı kullanıyorum
dün yaptım daha olsaydı bişey kesin bugün nst.de sancı felan çıkardı canımBiliyorum bu konu çok konuşuldu ama ben çok pimpirikliyim doğumdan 3-4 gün önce ağda yaptırsam doğumu tetiklemez değil mi.Jilet vurmak istemiyorum çünkü sezaryenden sonra rahat etmek istiyorum.Ağdanın bebeğe bir zararı olmaz değilmi?Aslında hamileyken yaptırdım da şimdi doğuma yakın diye teredütteyim.
bende fön çektireceğim 1 gün önce kısmetse rahat olur hem..makyaj yapsammı dedim gidderken ama olmaz dimi ya ??tuhaf mı olur acaba?? hem kızımı koklayacım dedim sonra cildine değmesin..
sermesti yani fatmayı aradım kızlar prensesimiz doğmuşsesi çok iyi geliyordu sizlere çok selamı var ilknuruda arıyım hemencecik
ilknurunda sermestine gözleri aydın...allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş....ilknuruda aradım onlarda iyilermişson anda genele çevirmişler doğumu yahya paşamız 3kilo doğmuş tam hee sizede selamı var unuttum yazmayı
selam kızlar hastaneden geliyorum...tahlillerim yapıldı anestezi uzmanına muayene oldum girişim bile yapıldı,yarın kısmetse sezeryana giriyorum bende...fiyonkcuk sende yarınsın galiba canım...bende heyecan&korku dorukta..2.hamileliğim sanırım hayatımın son hamile günübiraz acayibim..
bugün doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunyarın benimle beraber doğuma gidenlerede allah yardımcı olsun...inşallah heğpimiz sağlıkla alırız bebeişleri kucağımıza..tabi ben heyecandan ölmezsem:18:
günleriniz hayırlı olsun kızlar....Allah kolay doğmlar nasip etsin....annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.
benimde sol bacağım ağrıyor canım hatta topallıyorumbenim 2 haftadan daha az kaldi sag bacagim cok agrio 2 gundur sanki sanci vuruo gibi erkenmi dogurucam ne?sizdede boyle belirtiler oluyomu
geçmiş olsun canımgeçmiş olsun canım akşam olmaya başladı benim kulak ağrısıda başladı sinsi sinsi ağrıyo yaaaa
hakkınızda hayırlısı olsun canımben hala doğurmadımama sanırım bu gece doğuracam acayip belim ağrıyo zor adım atıyorum ....nst de yine hiç sancım çıkmadı bebişimin keyfi keyif sonunda çatı muayeneside de oldum çok hoş bişey olduğunu söyleyemem ama sadece 1 dakika sürüyo mesele etmeye değmez çatım normal doğurmak için gayeeet müsaitmiş hayallerim yıkıldı çatın dar yarın seni keselim der diye umut ediyodum bi de 3,5 cm açılmam varmış bu da çok iyi kolaycacık doğurursun dedi verdi gazı bu nasıl özel hastane anlamadım beni zorla normal doğurtacaklar hemşiresi bi yandan dr u bir yandan normal doğumu öve öve bitiremediler bende peki madem dedim beklemeye devam ....hakkımda hayırlısı olsun bakalım
canım yanına çağırabileceğin başka kimseler yokmu?komşun filan enazından biraz sohbet eder kafanı dağıtırsınkızlar ben cok kötüyüm sanırım depresyona girdim annem pazar günü gitmişti bugunde kız kardeşim gitti kendimi cok yalnız caresiz hissediyorum sürekli aglamak istiyorum ve aglıyorumda sabahtan beri tansiyonum 7 4 e düşmüş bayılacak gibi oluyorum napabilirim yükselmiyor hastaneye gitmek istemiyorum serum falan verirler kızım uyanır o zamana kadar
yarın için iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.Allah benim ve diğer hamilelerin yardımcısı olsun inşallah... 03.03 hep istediğim tarihti.Allah gönlüme göre verdi. çünkü ben 07,07 doğumluyum eşim 04,04 kızım ise 25,05 acayip bir uyum sağladık:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?