2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben ilk içtiğim zaman kalp krizi geçiriyorum zannettim sol koluma feci bi ağrı girdi çarpıntı ve ateş basması hemşireler koştu filan bana 3 saatte bir verdiler hastanede ve her içtiğimde aynı ataklar olmaya başladı serum takılı olduğu halde o şekil dokunuyodu sonra eve çıkınca 6 saatte bir e düşürdük ama çarpıntı geçmeyince doktor bıraktırdı işte çok şükür bişey olmadı bekledi oğluşum bende çok korkuyodum bırakınca hemen doğcak sanıyodum ama bizim sıpa bi inat etti hala niyeti yok gelmeye sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah ama ilacı bırakır bırakmaz gelir mi die korkma yani..

Son düzenleme:
ben hala doğurmadım ama sanırım bu gece doğuracam acayip belim ağrıyo zor adım atıyorum ....nst de yine hiç sancım çıkmadı bebişimin keyfi keyif sonunda çatı muayeneside de oldum çok hoş bişey olduğunu söyleyemem ama sadece 1 dakika sürüyo mesele etmeye değmez çatım normal doğurmak için gayeeet müsaitmişhayallerim yıkıldı çatın dar yarın seni keselim der diye umut ediyodum bi de 3,5 cm açılmam varmış bu da çok iyi kolaycacık doğurursun dedi verdi gazı bu nasıl özel hastane anlamadım beni zorla normal doğurtacaklar hemşiresi bi yandan dr u bir yandan normal doğumu öve öve bitiremediler bende peki madem dedim beklemeye devam ....hakkımda hayırlısı olsun bakalım
bu arada bugün doğum yapanlar vardı sermest ve ilknurdu sanırım onlarıda çok tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin ....şimdi biraz geçmişe bakıcam hepinizi çok öptümmmm

ne güzel işte canıım açılmanda varmış kavuşmanızın vakti geldide geçiyo zaten..benim doktorda sezeryanda ustalığı tescillenmiş bi doktor bana sezeryan der die bekliyodum normal yap çok müsaitsin bence dedi şaşırdım bi ara haberlerde bişey duymuştum normal doğum yaptıran doktorlara ödül mü hediye mi öle bişey bunlar da şimdi ondan normale yönlendiriyo galiba gerçi benim için farketmez ben zaten normal istiyorum sezeryandan korkuyorum

kızlar facebook kullanan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler
melike yerdelen bolat,daha çok orayı kullanıyorum

canım sen hangi şehirdesin ve hangi hastaneye gidiyosun?bende doktorum böyle söylesin istiyorum.daha 36 yeni bitti

kızlar ben cok kötüyüm sanırım depresyona girdim annem pazar günü gitmişti bugunde kız kardeşim gitti kendimi cok yalnız caresiz hissediyorum sürekli aglamak istiyorum ve aglıyorumda sabahtan beri tansiyonum 7 4 e düşmüş bayılacak gibi oluyorum napabilirim yükselmiyor hastaneye gitmek istemiyorum serum falan verirler kızım uyanır o zamana kadar

Biliyorum bu konu çok konuşuldu ama ben çok pimpirikliyim doğumdan 3-4 gün önce ağda yaptırsam doğumu tetiklemez değil mi.Jilet vurmak istemiyorum çünkü sezaryenden sonra rahat etmek istiyorum.Ağdanın bebeğe bir zararı olmaz değilmi?Aslında hamileyken yaptırdım da şimdi doğuma yakın diye teredütteyim.

,

Çok geçmiş olsun canım.Hastaneyi ara bildir belki yükselmesi için yapılacak bir şey vardır.

canım maşallah rekor hala sende yaaa. İnşallah kolay bi doğum olur canım.

canım eşin falan nerde bi ara tek kalma canım Allah korusun

Sermest ve ilknur ne güzel kavuşmuşlar bebeklerine.Darısı bizlerin başına.
Doğum tarihi belli olan arkadaşları kıskanmaya başladım:85:
Yarın doğuma girecek arkadaşlarımızın Allah yardımcıları olsun.
Ksıklarımda agrı oluyor sonra hafifliyor yine.
3mart istiyordum.Belki Rabbim gönlüme göre verir ve
bu gece yada yarın gelir bebegim:97:

canım ne güzel işte normal doğum gibi var mı, her şey de uygunmuş.inşallah artık en kısa sürede gelir de daha fazla bekletmez seni miniğin

canım tansiyon için tuzlu ayran iç dicem ama iyi gelir mutlaka ama bebişine zararı olur mu acaba fazla tuzun?bu arada kendini yalnız hissettiğin için olabilir muhtemelen, moralin bozuk olduğu için düşmüştür endişelenme.annenin bi süre daha kalma ihtimali yok mu

yarın için iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.Allah benim ve diğer hamilelerin yardımcısı olsun inşallah... 03.03 hep istediğim tarihti.Allah gönlüme göre verdi. çünkü ben 07,07 doğumluyum eşim 04,04 kızım ise 25,05 acayip bir uyum sağladık:))))

canım, bırakırsan kendini girdikçe girersin daha derinlerine o modun. bak kızını aldın kollarına. büyüdükçe neler neler yapacaksınız onunla. ilk anne dediği günü bir düşünsene. yakında bahar da gelecek, havalar ısınacak, onunla beraber dışarı gezmeye çıkarsınız, o meraklı gözlerle etrafa bakmaya başlar, yazın plaja götürürsünüz kumda oturursunuz beraber. böyle şeyleri düşün. eşin ve kızın artık siz bir ailesiniz. annen de istediğinde sizinle olur. herkes yerinde sağ olduktan sonra. dr.'unla konuş daha kötü hissedersen, belki başka bir dr. önerir sana canım. konuşmak bile iyi gelebilir bu durumda.

canım niye olsun ki ben 20 gün önce aldırmıştım çok çıkmadı ama salı günü kısmetse doğumum ben 1 gün önce pzt gideceğim mesela ağdaya..son anda aldırmak iyi çünkü 1 ay gidemeyiz şimdi iyiyleşene kadar çabuk çıkmamış olur temiz temiz lohusa olur yatarız rahatça:)))

Canım bu benim sorumada cevap oldu çok sağol.Bir de canım çok ağrıdığı için bu dönemde çok fazla yaptıramadım
Ağda sanki zararlımı olur diye korkuyorum hep

Sezeryan olacakları tarihleri önceden belli oldukları için kıskanıyorum.Ne güzel hazırlıklı gidecekler.Bende iki hafta önce agda yaptırdım ama ufakta olsa çıkmış:95:Ufak oldugu için agda tutmaz.Beklesem nereye bekliycem heran dogum olabilir.c.tesi gidip aldırcam tabi c.tesiyi görebilirsek.Göremezsek ufakta olsa kendimi çok rahatsız hissetsemde öle gidicem.Ypıcak bişi yok:97:

canım az kaldı sabır sağlıkla alıcaksın çok yakın
kızlar facebook kullanan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler
melike yerdelen bolat,daha çok orayı kullanıyorum
sanırım birçoğumuz facedeyiz
çok zor ailelerin uzakta olması gurbette gelin olmak yaşayan bilir hele şu zamanda dahada zordur ama bak bebişin kollarında
dün yaptım daha olsaydı bişey kesin bugün nst.de sancı felan çıkardı canım
bende fön çektireceğim 1 gün önce kısmetse rahat olur hem..makyaj yapsammı dedim gidderken ama olmaz dimi ya ??tuhaf mı olur acaba?? hem kızımı koklayacım dedim sonra cildine değmesin..

ben yapıcam vallahi pudra felan zaten sürmem ama allık felan sürcem

sermesti yani fatmayı aradım kızlar prensesimiz doğmuş sesi çok iyi geliyordu sizlere çok selamı var ilknuruda arıyım hemencecik

ilknuruda aradım onlarda iyilermiş son anda genele çevirmişler doğumu yahya paşamız 3kilo doğmuş tamhee sizede selamı var unuttum yazmayı
ilknurunda sermestine gözleri aydın...allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş....

annisler ben de bugun nst icin gittim doktoruma. sezaryen tarihini kesinlestirdik. nasip olursa 11 mart sabahi da bizim oglan tesrif edecekler dunyaya hayirlisiyla saglikla huzurla insallah.
günleriniz hayırlı olsun kızlar....Allah kolay doğmlar nasip etsin....
benim 2 haftadan daha az kaldi sag bacagim cok agrio 2 gundur sanki sanci vuruo gibi erkenmi dogurucam ne?sizdede boyle belirtiler oluyomu
benimde sol bacağım ağrıyor canım hatta topallıyorum
geçmiş olsun canım akşam olmaya başladı benim kulak ağrısıda başladı sinsi sinsi ağrıyo yaaaa
geçmiş olsun canım
hakkınızda hayırlısı olsun canım
canım yanına çağırabileceğin başka kimseler yokmu?komşun filan enazından biraz sohbet eder kafanı dağıtırsın

Allah kolay doğum nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…