2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryen olacak kızlar, doktorum dedi ki tüylenme bölgesinin hemen üstünden kesi atılıyormuş. Oradaki tüyleri tamamen temizle ki oradan tüy çıkarsa enfeksiyon olabilir dedi.. Jiletle alıyorsanız bile o kısmı en aızndan ağda ile alın yani..

canım gerçekten çok çok sabır versin Rabbim sana ama kaderimizde neyin ne zaman olacağı yazılı dimi..o nedenle inşallah biraz daha sabır ..inşallah çok güzel bir doğumun olur..beklşediğime değdi dersin..

canım benim niye kendini bunaltıyosun ki?bak kızın var artık çok şükür artık yanında onunla ilgilen..eşin bir süre izin alsın yanında kalsın...hem her zaman yanında birileri olacak diye bir şart yok ki..alışman lazım..sadece kendini evdde oyalayacak bişeyler bul...herşeyin çok daha güzel olduğunu göreceksin

bu arada kaynana zulmüne uğrayan arkadaşlarıma sabır diliyorum Allah yardımcınız olsun...o kötü kadınları da ıslah etsinacaba toplu dua etsek şöyle gelinlere karşı dilleri bağlansa üzecek hiçbişey yapamasalr nasıl olur yağmur duasına çıkar gibi kaynanaları uzaklaştırma duası etsek böylelikle hepiniz kurtulmuş olursunuz..benim kayınvalidem iyi insan Allah var hakkını yiyemem maddi olarak destek olmaz daha doğrusu olamaz ama her zaman bana karşı nazik ve hayırduada bulunur..ve ben artık onu daha fazla seviyorum:87:

nbr kızlar ...ya ne dıcem ahu dan ve handan dan haberı olan varmı kızlar ya..

iyiyiz biz canım sizden ne haber? benimde hiçbir haberim yok..gerçi geçmişi okuyamıyorum kaaldığı yerden devam ediyorum belki geçmişte birileri yazmıştır.

süper fikir canım...iyi kaynanaların değerini bilelim..keşke benimkininde durumu olmasaydı..kanun gb maşallah ama paralar bankayı bekliyor 5 tl istesen yok deraman parasıda puluda onun olsun bana bulaşmasın yeter..

fiyonkcuk gözünaydın canım bak demekki seninkide düşünceli:81:

bende yıkandım paklandım..ama ayak tırnaklarımı keserken az daha doğuracaktım belim koptuşu hürrem bitsim saçlarımıda düzleştireyimtamamdır

ya ben bu gece uyuyamam yaaaaaaa

Bn de yıkandım paklandım fakat ayaklarıma ulaşmak mümkün değil Ben de saç düzleştiricem şimdi..
Yemek yemek için son bir buçuk saatim.. Acıksam da yesem bari
Ay hiç ameliyata girecek gibi değilim. Sanki gökten zembille inecek kızım..

ikiniizinde yazdıklarını okuyunca bende heyecanlandım

kızlaaaaaaaar,bebişim için NİL nasıl bi isim sizce? ya da NİL ASYA=?
Fikirlerinizi bekliyorum annecikler.

canımmmm allah yardımcın olsun ikinizde sagsalim kurtulun inş.tatlım

canım sende mi yarın doguruyon haberim yoktu allah yardımcın olsun ikinizide korusun inş.

maşallah sana..gerçi şimdilik bende iyiym ama yarın çok heyecan yapıcam kesin.

ikiniizinde yazdıklarını okuyunca bende heyecanlandım

senin doğum hazırlıklarınıda okucaz inşallah..gerçi normal olucak galiba dimi
bayıldımmmm

maşallah sana..gerçi şimdilik bende iyiym ama yarın çok heyecan yapıcam kesin.

senin doğum hazırlıklarınıda okucaz inşallah..gerçi normal olucak galiba dimi

bayıldımmmm
yok canım normal olamıyor malesefinşallah canım beklemedeyiz sezeryanı beklemekde pek gıcık bir durummuş yaniii
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayıldım bende

yazık eylülde doğuranlardan bu topiğe sürekli giren tek kişi kaldı doğuma giren gidiyor gelsede azcık kalıp gidiyor:26::26 değil kızcağız kendini yalnız hissetti bekle eylül ayın ortasında bizde seninleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…