Yorgunluk olmasın bana diye kayınvalidemler gelmiyormuş
Yorgunluk olmasın bana diye kayınvalidemler gelmiyormuş
duydular bizi herhalde aferin kayınvalidene
ohhh hadi iyisin yırttın
canım gerçekten çok çok sabır versin Rabbim sana ama kaderimizde neyin ne zaman olacağı yazılı dimi..o nedenle inşallah biraz daha sabır ..inşallah çok güzel bir doğumun olur..beklşediğime değdi dersin..ben hala doğurmadımama sanırım bu gece doğuracam acayip belim ağrıyo zor adım atıyorum ....nst de yine hiç sancım çıkmadı bebişimin keyfi keyif sonunda çatı muayeneside de oldum çok hoş bişey olduğunu söyleyemem ama sadece 1 dakika sürüyo mesele etmeye değmez çatım normal doğurmak için gayeeet müsaitmiş hayallerim yıkıldı çatın dar yarın seni keselim der diye umut ediyodum bi de 3,5 cm açılmam varmış bu da çok iyi kolaycacık doğurursun dedi verdi gazı bu nasıl özel hastane anlamadım beni zorla normal doğurtacaklar hemşiresi bi yandan dr u bir yandan normal doğumu öve öve bitiremediler bende peki madem dedim beklemeye devam ....hakkımda hayırlısı olsun bakalım
bu arada bugün doğum yapanlar vardı sermest ve ilknurdu sanırım onlarıda çok tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin ....şimdi biraz geçmişe bakıcam hepinizi çok öptümmmm
kızlar ben cok kötüyüm sanırım depresyona girdim annem pazar günü gitmişti bugunde kız kardeşim gitti kendimi cok yalnız caresiz hissediyorum sürekli aglamak istiyorum ve aglıyorumda sabahtan beri tansiyonum 7 4 e düşmüş bayılacak gibi oluyorum napabilirim yükselmiyor hastaneye gitmek istemiyorum serum falan verirler kızım uyanır o zamana kadar
nbr kızlar ...ya ne dıcem ahu dan ve handan dan haberı olan varmı kızlar ya..
bu arada kaynana zulmüne uğrayan arkadaşlarıma sabır diliyorum Allah yardımcınız olsun...o kötü kadınları da ıslah etsinacaba toplu dua etsek şöyle gelinlere karşı dilleri bağlansa üzecek hiçbişey yapamasalr nasıl olur yağmur duasına çıkar gibi kaynanaları uzaklaştırma duası etsek böylelikle hepiniz kurtulmuş olursunuz..benim kayınvalidem iyi insan Allah var hakkını yiyemem maddi olarak destek olmaz daha doğrusu olamaz ama her zaman bana karşı nazik ve hayırduada bulunur..ve ben artık onu daha fazla seviyorum:87:
süper fikir canım...iyi kaynanaların değerini bilelim..keşke benimkininde durumu olmasaydı..kanun gb maşallah ama paralar bankayı bekliyor 5 tl istesen yok der aman parasıda puluda onun olsun bana bulaşmasın yeter..
fiyonkcuk gözünaydın canım bak demekki seninkide düşünceli:81:
bende yıkandım paklandım..ama ayak tırnaklarımı keserken az daha doğuracaktım belim koptuşu hürrem bitsim saçlarımıda düzleştireyim tamamdır
ya ben bu gece uyuyamam yaaaaaaa
Bn de yıkandım paklandım fakat ayaklarıma ulaşmak mümkün değilBen de saç düzleştiricem şimdi..
Yemek yemek için son bir buçuk saatim.. Acıksam da yesem bari
Ay hiç ameliyata girecek gibi değilim. Sanki gökten zembille inecek kızım..
süper fikir canım...iyi kaynanaların değerini bilelim..keşke benimkininde durumu olmasaydı..kanun gb maşallah ama paralar bankayı bekliyor 5 tl istesen yok der aman parasıda puluda onun olsun bana bulaşmasın yeter..
bende yıkandım paklandım..ama ayak tırnaklarımı keserken az daha doğuracaktım belim koptuşu hürrem bitsim saçlarımıda düzleştireyim tamamdır
Bn de yıkandım paklandım fakat ayaklarıma ulaşmak mümkün değilBen de saç düzleştiricem şimdi..
ikiniizinde yazdıklarını okuyunca bende heyecanlandım
bayıldımmmmkızlaaaaaaaar,bebişim için NİL nasıl bi isim sizce? ya da NİL ASYA=?
Fikirlerinizi bekliyorum annecikler.
yok canım normal olamıyor malesefmaşallah sana..gerçi şimdilik bende iyiym ama yarın çok heyecan yapıcam kesin.
senin doğum hazırlıklarınıda okucaz inşallah..gerçi normal olucak galiba dimi
bayıldımmmm
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayıldım bendekızlaaaaaaaar,bebişim için NİL nasıl bi isim sizce? ya da NİL ASYA=?
Fikirlerinizi bekliyorum annecikler.
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayıldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?