benim saat belli değil canım işin kötüsüde o..devlet hastanesinde doğum yapıcam ya parayla değil sıraylaama anestezi uzmanına dedim ben açlığa dayanamam şekerim düşer bayılırım valla diye..adamcağızda bu hsatayı erken alalım diyor
sağol canım..hepimizin
gece gece güldürdün..allahta seni güldürsün
ben daha önce sipariş etmiştim oğluma..dediğin gb arayıp duruyorlar yok adam konuşurken es verse anlatıcam derdimi ama...neyse ağzını yorduğuyla kalıyor
herkese merhabalar bugun takip edemedim malesef. Umarım herkes iyidir. Bu arada sizlerle birsey paylasmak istiyorum annelik akademis diye bir siteden kitap istemistik ya bilmiyorum sizinki geldi ama benimki gelmedi. gelmemesini bosverin oraya telefonumu vermekle hata etmisim arıyorlar ve emri vaki bir sekilde 200 tl tutarında kitap ve cd gondericez kredi kartı numarası verin gonderiyorum tarzında konusuyorlar. kitap ve cd lerin ne oldugu hakkında hic fikrim yok. Haber vereyim dedim. Belki sizide ararlar.
benim saat belli değil canım işin kötüsüde o..devlet hastanesinde doğum yapıcam ya parayla değil sıraylaama anestezi uzmanına dedim ben açlığa dayanamam şekerim düşer bayılırım valla diye..adamcağızda bu hsatayı erken alalım diyor
sağol canım..hepimizin
gece gece güldürdün..allahta seni güldürsün
ben daha önce sipariş etmiştim oğluma..dediğin gb arayıp duruyorlar yok adam konuşurken es verse anlatıcam derdimi ama...neyse ağzını yorduğuyla kalıyor
herkese merhabalar bugun takip edemedim malesef. Umarım herkes iyidir. Bu arada sizlerle birsey paylasmak istiyorum annelik akademis diye bir siteden kitap istemistik ya bilmiyorum sizinki geldi ama benimki gelmedi. gelmemesini bosverin oraya telefonumu vermekle hata etmisim arıyorlar ve emri vaki bir sekilde 200 tl tutarında kitap ve cd gondericez kredi kartı numarası verin gonderiyorum tarzında konusuyorlar. kitap ve cd lerin ne oldugu hakkında hic fikrim yok. Haber vereyim dedim. Belki sizide ararlar.
senin doktor beklerse daha oda olacak böyle gidişle.adam gezmeye gidiyor ama
çok heyecanlandım sen söyleyince:78::78::78:Evet 12den sonra yemek yokmuş, benim doktor da 3e kadar su içebilirsin dedi.. Saati kurup su mu içsem diyorum
Sağolasın canım, inşallah....
Ben de susuzluğu düşünüyroum ya.. Doktor da serum var nasılsa diyor, ama bakalım...
Ay çok komiksin
Ya kocam yatış borusunu öttürdü gene.. Sabah 7de kalkıcaz. 8de hastanede olucaz. 9 buçukta doğuma alacaklar.. On buçukta odamda olurmuşum.. Ay ne heyecanlı diy mi
aminnnnnnnnnnyarın doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim. inşallah basit bir operasyonla bebeklerini sağlıkla kollarına alıp kuş gibi odalarına çıkarlar, ağrıları da olmaz bebişleri de kolayca emer anne sütünü. güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar. kalbimiz sizinle.
iyi geceler güzel annecikler.
Aynen beni de aradılar, ben de bebeğim daha doğmadı, doğsun biraz büyüsün öyle düşünürüz dedim.. 200 liralık kitap alacak olsam sizin kitabınızı beleş diye niye aliyim
İnşallah seni de erkenden alırlar ya.. Bence de açlığa susuzluğa dayanmak zor.. Ameliyattan sonra da 8 saat yemek içmek yokmuş çünkü..
Hadi biz yatıyoruz kızlar..İyigeceler size. Bize şans dileyin.. Öptüm hepinizi.. Kızım ve ben iki kişi olarak geri dönüciiz, heyecanla bekleyin bizi
ne kadarda sinir bir durummuş canım ben istemedim dedim netten bakarım nasıl olsa diye düşündüm cimrilik yaptım yaniii
doktoru sanırım dışarıda yakalayıp dışarda doğurtturcam kendimi
çok heyecanlandım sen söyleyince:78::78::78:
yarın ikinizde bebişlerinizi kucağınızı alınca çok daha fazla gülüceksiniz kızlarrrr darısı bizlerin başına
iyi yapmıssın canım. Senin gunun tam belli oldumu damlacım?
bugünkü yaram bu canım salıya kaldı 11ini vermedi gün olarak 15-16sı dedi24mart zaten son günümdü hala şafağım netliğini kazanamadı
hayırlısı olsun canım. benimde tam belli degil. bekleyelim bakalım. bende 15 inin oldugu hafta 18 i falan olsun istiyorum bakalım olabilecekmi?
Arkadaşlar duş alıp Kuran okudum.Sizler içinde dua ettim tabiikideRabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Kolay dogumlar nasip etsin hepimize inşallah!Geçmişi okuyayım biraz.
aminnnnnnnnnn
ameliyattan sonara pek acıkıp susamıyorsun ya..serum veriyorlar ya..olay girene kadar:)allah yardımcımız olsun...haberleşiriz yarın..
yarın için iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.Allah benim ve diğer hamilelerin yardımcısı olsun inşallah... 03.03 hep istediğim tarihti.Allah gönlüme göre verdi. çünkü ben 07,07 doğumluyum eşim 04,04 kızım ise 25,05 acayip bir uyum sağladık:))))
Sezeryan olacakları tarihleri önceden belli oldukları için kıskanıyorum.Ne güzel hazırlıklı gidecekler.Bende iki hafta önce agda yaptırdım ama ufakta olsa çıkmış:95:Ufak oldugu için agda tutmaz.Beklesem nereye bekliycem heran dogum olabilir.c.tesigidip aldırcam tabi c.tesiyi görebilirsek.Göremezsek ufakta olsa kendimi çok rahatsız hissetsemde öle gidicem.Ypıcak bişi yok:97:
Bn de yıkandım paklandım fakat ayaklarıma ulaşmak mümkün değilBen de saç düzleştiricem şimdi..
Yemek yemek için son bir buçuk saatim.. Acıksam da yesem bari
Ay hiç ameliyata girecek gibi değilim. Sanki gökten zembille inecek kızım..
süper fikir canım...iyi kaynanaların değerini bilelim..keşke benimkininde durumu olmasaydı..kanun gb maşallah ama paralar bankayı bekliyor 5 tl istesen yok der aman parasıda puluda onun olsun bana bulaşmasın yeter..
fiyonkcuk gözünaydın canım bak demekki seninkide düşünceli:81:
bende yıkandım paklandım..ama ayak tırnaklarımı keserken az daha doğuracaktım belim koptuşu hürrem bitsim saçlarımıda düzleştireyim tamamdır
ya ben bu gece uyuyamam yaaaaaaa
kızlaaaaaaaar,bebişim için NİL nasıl bi isim sizce? ya da NİL ASYA=?
Fikirlerinizi bekliyorum annecikler.
Arkadaşlar duş alıp Kuran okudum.Sizler içinde dua ettim tabiikideRabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Kolay dogumlar nasip etsin hepimize inşallah!Geçmişi okuyayım biraz.
günaydın annecikler.. biz yine kızımla erkenciyiz.uyuyamıyorum
bugun doguma girecek anneciklerimizin Allah yardımcısı olsun... dua ediyorum hep.. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin diye.. bi de ruyamda emzirirken gordum kendimi,sut geliyodu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?