2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim. inşallah basit bir operasyonla bebeklerini sağlıkla kollarına alıp kuş gibi odalarına çıkarlar, ağrıları da olmaz bebişleri de kolayca emer anne sütünü. güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar. kalbimiz sizinle.
iyi geceler güzel annecikler.

Aynen beni de aradılar, ben de bebeğim daha doğmadı, doğsun biraz büyüsün öyle düşünürüz dedim.. 200 liralık kitap alacak olsam sizin kitabınızı beleş diye niye aliyim

İnşallah seni de erkenden alırlar ya.. Bence de açlığa susuzluğa dayanmak zor.. Ameliyattan sonra da 8 saat yemek içmek yokmuş çünkü..

Hadi biz yatıyoruz kızlar.. İyigeceler size. Bize şans dileyin.. Öptüm hepinizi.. Kızım ve ben iki kişi olarak geri dönüciiz, heyecanla bekleyin bizi

bana kitap geldi ama dediğin şekilde kimse aramadı canım...ararsalar da cevabını alırlar

evet canım almaya mecburmusuz gibi konusuyorlar ve cok ısrarcılar.

ne kadarda sinir bir durummuş canım ben istemedim dedim netten bakarım nasıl olsa diye düşündüm cimrilik yaptım yaniii
senin doktor beklerse daha oda olacak böyle gidişle. adam gezmeye gidiyor ama
doktoru sanırım dışarıda yakalayıp dışarda doğurtturcam kendimi
çok heyecanlandım sen söyleyince:78::78::78:
yarın ikinizde bebişlerinizi kucağınızı alınca çok daha fazla gülüceksiniz kızlarrrr darısı bizlerin başına

aminnnnnnnnnn

ameliyattan sonara pek acıkıp susamıyorsun ya..serum veriyorlar ya..olay girene kadar:)allah yardımcımız olsun...haberleşiriz yarın..

iyi yapmıssın canım. Senin gunun tam belli oldumu damlacım?

dualarımız seninle fiyonkcum sağlıkla kucağınıza alın mutlaka haber verin bize bakın merak ediyoruz sonra

bugünkü yaram bu canım salıya kaldı 11ini vermedi gün olarak 15-16sı dedi 24mart zaten son günümdühala şafağım netliğini kazanamadı

hayırlısı olsun canım. benimde tam belli degil. bekleyelim bakalım. bende 15 inin oldugu hafta 18 i falan olsun istiyorum bakalım olabilecekmi?

hayırlısı olsun canım. benimde tam belli degil. bekleyelim bakalım. bende 15 inin oldugu hafta 18 i falan olsun istiyorum bakalım olabilecekmi?

inş olur canım istediğin tarih hoş bu işler bizim istememize bakmıyor pek inş bakmazda kendi geliverir diye düşünüyorum

Arkadaşlar duş alıp Kuran okudum.Sizler içinde dua ettim tabiikideRabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Kolay dogumlar nasip etsin hepimize inşallah!Geçmişi okuyayım biraz.

cnm bende istemiştim benmki dün geldi banada 2 tane birden göndermişler ben 1 tanesini aldım sadece ötekini iade ettim. belki kapıda ödeme şeklinde yinede gönderebilirler eğer gelirse filan kargo görevlisinden teslim alma.beni aramadılar inşallahta aramazlar... bi ara arkadaşım halı yıkama makinesi varya ihlas onlara tlf vermiş 2 aydır devamlı arayıp duruyolar size tanıtıma gelicez müsaitmisiniz diye telefonda diyorum ben yeni aldım ihtiyaacım yok ayrıca müsait değilim diye ama anlayan kim...bide bunları bünyem kaldırmaz valla......

aminnnnnnnnnn

ameliyattan sonara pek acıkıp susamıyorsun ya..serum veriyorlar ya..olay girene kadar:)allah yardımcımız olsun...haberleşiriz yarın..

ilk doğumda sezeryandan sonra susadığımı hatırlamıyorum ama ben bu yazıları okurken bile ssusadım valla :))

allah allah..... kızlar hayır olsun topikte bugece kimsecikler yok açıp açıp kapatıyorum gece kuşları nerelerdesiniz??? ohh maşallah bu akşam herkesi uyku tutmuş mışıl miışıl uyuyosunuz herhalde.... ama ben yine ayaktayımmmm........artık bende geceleri uyumak istiyorummmmmmmmmmmm..............

bu arada yarın doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. inşaallah ağrısız sancısız kolay bi operasyonla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınızaaa.........

günaydın annecikler.. biz yine kızımla erkenciyiz.uyuyamıyorum

bugun doguma girecek anneciklerimizin Allah yardımcısı olsun... dua ediyorum hep.. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin diye.. bi de ruyamda emzirirken gordum kendimi,sut geliyodu falan

Son düzenleme:

saglikla gelsin kuzun insallah..

canim, onceden belli ama, agda konusunda bir ise yaramiyor ben tras ederim ve malesef asagilara cokta ulasamadigim icin orasi kaliyor. sadece dikisli bolgemi yapabiliyorum makinenin jilet basligiyla, o da el yordamiyla artik yapacak bir sey yok.

saglikla huzurla alin bebislerinizi bugun kucaginiza insallah. Darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bizlere insallah.

kızlaaaaaaaar,bebişim için NİL nasıl bi isim sizce? ya da NİL ASYA=?
Fikirlerinizi bekliyorum annecikler.

Kizim olsaydi adini Nil koyacaktim :) yani super

Arkadaşlar duş alıp Kuran okudum.Sizler içinde dua ettim tabiikideRabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Kolay dogumlar nasip etsin hepimize inşallah!Geçmişi okuyayım biraz.

Allah razi olsun, Allah kabul etsin canim.

Gunaydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…