2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımmmm allah yardımcın olsun ikinizde sagsalim kurtulun inş.tatlım

Sağolasın canım, inşallah

ikiniizinde yazdıklarını okuyunca bende heyecanlandım

Ya annemer yatmaya karar verdi, heyecanlanmayabaşladım. Bence sabaha kadar oturmalıyız

maşallah sana..gerçi şimdilik bende iyiym ama yarın çok heyecan yapıcam kesin.

senin doğum hazırlıklarınıda okucaz inşallah..gerçi normal olucak galiba dimi

bayıldımmmm
Sen 11de mi girecektin yanlış mı hatırlıyorum? Başka kim doğuracaktı yarın ya?

canım yaaa. Allah yardımcın olsun. 12 gün sonra bende senin gibi olacam. sanadamı 12 den sonra yemek yeme dediler. nedenki yaaa

yarin dogum yapacak arkadaslar hepinize bol sanslar.. Allah yardimciniz olsun.. saglikla bebeginizi kucaginiza alin insallah...

bizimkide doğum pozisyonundada azık yukarıda inemedi cadı. bizimkide aşağı bastırıyor bazen yolu bulmaya çalışıyor

ayy ozaman yatsın dinlensin yarın yoğun birgün olcak saat kaçtaydı doğum
canım yaaa. Allah yardımcın olsun. 12 gün sonra bende senin gibi olacam. sanadamı 12 den sonra yemek yeme dediler. nedenki yaaa

her amilyatta 12den sonra yasak canım susuzluk zor yemek yememek değilde

bizimkide doğum pozisyonundada azık yukarıda inemedi cadı. bizimkide aşağı bastırıyor bazen yolu bulmaya çalışıyor

sizinkiler gene yolu bulmaya çalışıyor biizimki kafayı yukarı ittire ittire nerden çıkıcağını sanıyorsa

canım gece 3 e kadar su içebilirsin demişti bana. ameliyattan sonra kaç saat bekleyecemki. normalde suyla aram yoktur ama içilmeyecek ya kesin canım ister

sizinkiler gene yolu bulmaya çalışıyor biizimki kafayı yukarı ittire ittire nerden çıkıcağını sanıyorsa

midenden canım. öyle deme ama bende tersmişim annemin midesine zorlamışım doğumda. ebe gelmiş çevirmiş bişeyler yapıp düşün yani. kafa ne tarafa bakıyorsa yol o tarafta

canım gece 3 e kadar su içebilirsin demişti bana. ameliyattan sonra kaç saat bekleyecemki. normalde suyla aram yoktur ama içilmeyecek ya kesin canım ister

midenden canım. öyle deme ama bende tersmişim annemin midesine zorlamışım doğumda. ebe gelmiş çevirmiş bişeyler yapıp düşün yani. kafa ne tarafa bakıyorsa yol o tarafta

bilmiyorum tam ama serum verdikleri için suda içirmiyorlar sonrasında midemle birlikte çıkmasın bu çocuk

herkese merhabalar bugun takip edemedim malesef. Umarım herkes iyidir. Bu arada sizlerle birsey paylasmak istiyorum annelik akademis diye bir siteden kitap istemistik ya bilmiyorum sizinki geldi ama benimki gelmedi. gelmemesini bosverin oraya telefonumu vermekle hata etmisim arıyorlar ve emri vaki bir sekilde 200 tl tutarında kitap ve cd gondericez kredi kartı numarası verin gonderiyorum tarzında konusuyorlar. kitap ve cd lerin ne oldugu hakkında hic fikrim yok. Haber vereyim dedim. Belki sizide ararlar.

Evet 12den sonra yemek yokmuş, benim doktor da 3e kadar su içebilirsin dedi.. Saati kurup su mu içsem diyorum

yarin dogum yapacak arkadaslar hepinize bol sanslar.. Allah yardimciniz olsun.. saglikla bebeginizi kucaginiza alin insallah...

Sağolasın canım, inşallah....

Ben de susuzluğu düşünüyroum ya.. Doktor da serum var nasılsa diyor, ama bakalım...

Ay çok komiksin

Ya kocam yatış borusunu öttürdü gene.. Sabah 7de kalkıcaz. 8de hastanede olucaz. 9 buçukta doğuma alacaklar.. On buçukta odamda olurmuşum.. Ay ne heyecanlı diy mi

benim saat belli değil canım işin kötüsüde o..devlet hastanesinde doğum yapıcam ya parayla değil sıraylaama anestezi uzmanına dedim ben açlığa dayanamam şekerim düşer bayılırım valla diye..adamcağızda bu hsatayı erken alalım diyor

sağol canım..hepimizin

gece gece güldürdün..allahta seni güldürsün

ben daha önce sipariş etmiştim oğluma..dediğin gb arayıp duruyorlar yok adam konuşurken es verse anlatıcam derdimi ama...neyse ağzını yorduğuyla kalıyor

canım saglıkla ve kolayca kavusursun bebegine insallah. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…