canımmmm allah yardımcın olsun ikinizde sagsalim kurtulun inş.tatlım
ikiniizinde yazdıklarını okuyunca bende heyecanlandım
Sen 11de mi girecektin yanlış mı hatırlıyorum? Başka kim doğuracaktı yarın ya?maşallah sana..gerçi şimdilik bende iyiym ama yarın çok heyecan yapıcam kesin.
senin doğum hazırlıklarınıda okucaz inşallah..gerçi normal olucak galiba dimi
bayıldımmmm
Sağolasın canım, inşallah
Ya annemer yatmaya karar verdi, heyecanlanmayabaşladım. Bence sabaha kadar oturmalıyız
Sen 11de mi girecektin yanlış mı hatırlıyorum? Başka kim doğuracaktı yarın ya?
uyutma annenleri tatlım
Ya annemer yatmaya karar verdi, heyecanlanmayabaşladım. Bence sabaha kadar oturmalıyız
ayyy sevindirik oldum ben şimdi sizler de begenince :13:
:86::81::81::81:
Kadıncağız çok yoruldu ama yaa, sabahtır koşturuyo.. Sürekli önümden iş yaparak geçiyor
Kızımcığımın içerde son gecesi, her ne kadar haberi olmasa da.. Doğum pozisyonunda bekliyor kendisi ama bilmiyor ki oradan çıkamıcak
ayy ozaman yatsın dinlensin yarın yoğun birgün olcak saat kaçtaydı doğumKadıncağız çok yoruldu ama yaa, sabahtır koşturuyo.. Sürekli önümden iş yaparak geçiyor
Kızımcığımın içerde son gecesi, her ne kadar haberi olmasa da.. Doğum pozisyonunda bekliyor kendisi ama bilmiyor ki oradan çıkamıcak
canım yaaa. Allah yardımcın olsun. 12 gün sonra bende senin gibi olacam. sanadamı 12 den sonra yemek yeme dediler. nedenki yaaa
bizimkide doğum pozisyonundada azık yukarıda inemedi cadı. bizimkide aşağı bastırıyor bazen yolu bulmaya çalışıyor
ayy ozaman yatsın dinlensin yarın yoğun birgün olcak saat kaçtaydı doğum
her amilyatta 12den sonra yasak canım susuzluk zor yemek yememek değilde
sizinkiler gene yolu bulmaya çalışıyor biizimki kafayı yukarı ittire ittire nerden çıkıcağını sanıyorsa
canım gece 3 e kadar su içebilirsin demişti bana. ameliyattan sonra kaç saat bekleyecemki. normalde suyla aram yoktur ama içilmeyecek ya kesin canım ister
midenden canım. öyle deme ama bende tersmişim annemin midesine zorlamışım doğumda. ebe gelmiş çevirmiş bişeyler yapıp düşün yani. kafa ne tarafa bakıyorsa yol o tarafta
bilmiyorum tam ama serum verdikleri için suda içirmiyorlar sonrasındamidemle birlikte çıkmasın bu çocuk
canım yaaa. Allah yardımcın olsun. 12 gün sonra bende senin gibi olacam. sanadamı 12 den sonra yemek yeme dediler. nedenki yaaa
yarin dogum yapacak arkadaslar hepinize bol sanslar.. Allah yardimciniz olsun.. saglikla bebeginizi kucaginiza alin insallah...
Ben de susuzluğu düşünüyroum ya.. Doktor da serum var nasılsa diyor, ama bakalım...ayy ozaman yatsın dinlensin yarın yoğun birgün olcak saat kaçtaydı doğum
her amilyatta 12den sonra yasak canım susuzluk zor yemek yememek değilde
sizinkiler gene yolu bulmaya çalışıyor biizimki kafayı yukarı ittire ittire nerden çıkıcağını sanıyorsa
yarin dogum yapacak arkadaslar hepinize bol sanslar.. Allah yardimciniz olsun.. saglikla bebeginizi kucaginiza alin insallah...
herkese merhabalar bugun takip edemedim malesef. Umarım herkes iyidir. Bu arada sizlerle birsey paylasmak istiyorum annelik akademis diye bir siteden kitap istemistik ya bilmiyorum sizinki geldi ama benimki gelmedi. gelmemesini bosverin oraya telefonumu vermekle hata etmisim arıyorlar ve emri vaki bir sekilde 200 tl tutarında kitap ve cd gondericez kredi kartı numarası verin gonderiyorum tarzında konusuyorlar. kitap ve cd lerin ne oldugu hakkında hic fikrim yok. Haber vereyim dedim. Belki sizide ararlar.
Evet 12den sonra yemek yokmuş, benim doktor da 3e kadar su içebilirsin dedi.. Saati kurup su mu içsem diyorum
Sağolasın canım, inşallah....
Ben de susuzluğu düşünüyroum ya.. Doktor da serum var nasılsa diyor, ama bakalım...
Ay çok komiksin
Ya kocam yatış borusunu öttürdü gene.. Sabah 7de kalkıcaz. 8de hastanede olucaz. 9 buçukta doğuma alacaklar.. On buçukta odamda olurmuşum.. Ay ne heyecanlı diy mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?