bütün annişlere günaydıınn
Umarım bebişlerimizin ve annişlerimizin hepsi iyidirr
burcucum,nil i begenmene sevndm
Günaydın kızlar..
Günaydın minikler..
Bugün dogum yapacak arkadaşların Allah yardımcıları olsun!Ne güzel bugün bebeklerininkokularını duyabileceklerBende bu tarihte olsun isterdim 03.03 ama malesef benim tembelin hiç öyle bir niyeti yok
günaydınlarrr!!! çok sessiz burası. kurbanlık koyun gibi teker teker gidiyoruz, gidenden haber alınamıyor. allah sonumuzu hayır etsin.
bizde de temizlik var. yeni temizlikçi bayan geldi inşallah umduğum gibi çıkar. burada arkadaşlardan sormuştum. birkaç numara almıştım. Tuğçe'nin yardımcısını aldım. sağolsun. inşallah iyidir onun da sesi soluğu çıkmıyor. Cemre'sine kavuştu bizi unuttu :) (şaka şaka)
yardimci bayan konusu gercekten muamma. insallah istedigin gibi biri cikar canim.
kızlar bu arada Emel'den de haber yok diil mi ne zamandır? yani en azından foruma girmiyor. fb'ta da yok. doğurdu mu acaba?
gunaydın kılzar ...nasıl gıdıyor..bızde bı degısıklık yok.ya sımdı fıyonkla,carefly bebeklerını kucagına almıstır tabı bıde cigdem...
günaydın kızlar
bugün doğum yapacaklara allah kolaylıklar versin...darısı başımıza
günaydın kızlar
bugün doğum yapacaklara allah kolaylıklar versin...darısı başımıza
kızlar nasılsınız bakalım? Biz kızımla iyiyiz. Artık yavaş yavaş herşey yerine oturmaya başladı. Uykusuda düzene girdi. Biraz sarılığımız var. Emerek onu da atlatırız inşallah. Annelik müthiş bir duygu. Hayat duruyor sanki. Ama hamilelikte çok özel. Nasip olursa mutlaka bir daha hamile olmak isterim. Bazen hala karnımdaymış gibi geliyor. Bir garip oluyorum. Böyle içim bomboş. O yüzden son günlerinde tadını çıkarın. Bu arada doğumdan sonra sadece 5 kilo vermiştim. 2 kiloda evde gitti. Toplamda 15 kilo ile doğuma gittim. Hala karnım şiş. 8 kilo üzerimde dahaZaten doğumun ikinci günü. Sherek'in sevgilisi gibi olmuştum. Her yanım şişti. Neyseki indiler sonra. Kızım ağlayana kadar buradayım merak ettiğiniz birşeyler varsa sorun kızlar.
kızlar nasılsınız bakalım? Biz kızımla iyiyiz. Artık yavaş yavaş herşey yerine oturmaya başladı. Uykusuda düzene girdi. Biraz sarılığımız var. Emerek onu da atlatırız inşallah. Annelik müthiş bir duygu. Hayat duruyor sanki. Ama hamilelikte çok özel. Nasip olursa mutlaka bir daha hamile olmak isterim. Bazen hala karnımdaymış gibi geliyor. Bir garip oluyorum. Böyle içim bomboş. O yüzden son günlerinde tadını çıkarın. Bu arada doğumdan sonra sadece 5 kilo vermiştim. 2 kiloda evde gitti. Toplamda 15 kilo ile doğuma gittim. Hala karnım şiş. 8 kilo üzerimde dahaZaten doğumun ikinci günü. Sherek'in sevgilisi gibi olmuştum. Her yanım şişti. Neyseki indiler sonra. Kızım ağlayana kadar buradayım merak ettiğiniz birşeyler varsa sorun kızlar.
inş olur canım istediğin tarih hoş bu işler bizim istememize bakmıyor pek inş bakmazda kendi geliverir diye düşünüyorum
cnm bende istemiştim benmki dün geldi banada 2 tane birden göndermişler ben 1 tanesini aldım sadece ötekini iade ettim. belki kapıda ödeme şeklinde yinede gönderebilirler eğer gelirse filan kargo görevlisinden teslim alma.beni aramadılar inşallahta aramazlar... bi ara arkadaşım halı yıkama makinesi varya ihlas onlara tlf vermiş 2 aydır devamlı arayıp duruyolar size tanıtıma gelicez müsaitmisiniz diye telefonda diyorum ben yeni aldım ihtiyaacım yok ayrıca müsait değilim diye ama anlayan kim...bide bunları bünyem kaldırmaz valla......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?