2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar..
Günaydın minikler..
Bugün dogum yapacak arkadaşların Allah yardımcıları olsun!Ne güzel bugün bebeklerininkokularını duyabilecekler Bende bu tarihte olsun isterdim 03.03 ama malesef benim tembelin hiç öyle bir niyeti yok

günaydınlarrr!!! çok sessiz burası. kurbanlık koyun gibi teker teker gidiyoruz, gidenden haber alınamıyor. allah sonumuzu hayır etsin.
bizde de temizlik var. yeni temizlikçi bayan geldi inşallah umduğum gibi çıkar. burada arkadaşlardan sormuştum. birkaç numara almıştım. Tuğçe'nin yardımcısını aldım. sağolsun. inşallah iyidir onun da sesi soluğu çıkmıyor. Cemre'sine kavuştu bizi unuttu :) (şaka şaka)

yardimci bayan konusu gercekten muamma. insallah istedigin gibi biri cikar canim.

kızlar bu arada Emel'den de haber yok diil mi ne zamandır? yani en azından foruma girmiyor. fb'ta da yok. doğurdu mu acaba?

yardimci bayan konusu gercekten muamma. insallah istedigin gibi biri cikar canim.

bu bayan sırf temizliğe geliyor. ama esas büyük sorunum bebek bakımından anlayan bir yardımcı bulmak. evde olacağım ama en azından ben bebekle ilgilenirken o yemek yapsın, ben başka şey yaparken o bebeğe baksın. daha sonra evden çalışmaya da başlayacağım çünkü. inşallah güvenilir ve çok uçuk bir ücret istemeyen birini bulabilirim.

gunaydın kılzar ...nasıl gıdıyor..bızde bı degısıklık yok.ya sımdı fıyonkla,carefly bebeklerını kucagına almıstır tabı bıde cigdem...

günaydın kızlar
bugün doğum yapacaklara allah kolaylıklar versin...darısı başımıza

ya bersucummm senın su anda ne sıkıntılar cektıgını tahmın edebılıyoruum ve surada en cok senın dogum yapmanı ıstıyorum bır an önce kuzuna kavussan cnmm bıde ne dıcem senın gec dollenmemı?cunku 40 oldun cok ıcerıde tutmaz ınsallah doktorun bebegı..

kızlar nasılsınız bakalım? Biz kızımla iyiyiz. Artık yavaş yavaş herşey yerine oturmaya başladı. Uykusuda düzene girdi. Biraz sarılığımız var. Emerek onu da atlatırız inşallah. Annelik müthiş bir duygu. Hayat duruyor sanki. Ama hamilelikte çok özel. Nasip olursa mutlaka bir daha hamile olmak isterim. Bazen hala karnımdaymış gibi geliyor. Bir garip oluyorum. Böyle içim bomboş. O yüzden son günlerinde tadını çıkarın. Bu arada doğumdan sonra sadece 5 kilo vermiştim. 2 kiloda evde gitti. Toplamda 15 kilo ile doğuma gittim. Hala karnım şiş. 8 kilo üzerimde daha Zaten doğumun ikinci günü. Sherek'in sevgilisi gibi olmuştum. Her yanım şişti. Neyseki indiler sonra. Kızım ağlayana kadar buradayım merak ettiğiniz birşeyler varsa sorun kızlar.

canim benim allah bagislasin.darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bizlere insallah. kokla annesi bol bol kuzuyu bizim icin. o kilolarda gobekte gider takma daha simdiden. cok taze daha her sey..

Cnm iyi olmanıza sevindim.. Darısı bizim de başımıza... ben de artık sabırsızlanıyorum.. sen epidural olmustun ve yanlış hatırlamıyosam şiddetle tavsiye ediyorum demiştin. biraz epiduralden bahseder misin cnm?? aşamaları falan nasıl oluyor?? bnm şimdilik normal ama kızım koca kafa :)) ve daha asagı inmediği için sezaeyen de olabilir ve ben genelden cok korkuyorum o yuzden epidurali soruyorum.. bi arkadasım ellerimi bagladılar fln demişti..ayy ben sıkılırım,bunalırım daha kötü olurum... bilmiyorum yaa,biraz rahatlamaya ihtiyacım var.. anlatsana canm.

inş olur canım istediğin tarih hoş bu işler bizim istememize bakmıyor pek inş bakmazda kendi geliverir diye düşünüyorum

dogru canım hakkımızda hayırlısı olsun.

laf anlatmakla anlamıyorlar gercekten. Almam tabi. Vallaha bunlardan kurtulmak zor bulasmamak lazımmıs. Neyse saglık olsun.

Canım herseyin yolunda olmasına sevindim. Analı babalı buyusun minik prenses. Gozun aydın.

merhaba kızlar
bu gün güne erken başladım bende doktordan geldim şimdi nst'ye girdim,doktor herşey iyi dedi Allah'a şükür,ama doktor çatı muayenesi yapmadı ,daha doğum kanalına girmemiş dedi ultrasonda baktı sadece benim kızım tembel herhalde gelmeyi düşünmüyor daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…