2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

8 kilo o kadar da fazla değil canım yaaa üzülme onlarda kızın emdikçe sen dikkat ettikçe gider göğüs uçların yara oldumu?sezeryan yerin acıyormu eğilip doğrulurken?birde seezeryandan sonra o göbeğin çoğu kalıyormu tostopalak,korse falan kullanılır mı ki sezeryanda kimi zararlı diyo kimi bişey olmaz diyorrr :44: sezeryandan kaç gün sonra banyo yapılıyor?birde şuanda bebiş emip uyuyor değilmi öyl esürekli ağlayıp uyanık kalmıyor galiba ??:26: :44:ayy çok soru sordum kusurua bakma canımmm

canim benim allah bagislasin.darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bizlere insallah. kokla annesi bol bol kuzuyu bizim icin. o kilolarda gobekte gider takma daha simdiden. cok taze daha her sey..

Amin canım darısı başınıza sizin içinde hep dua ettim zaten.

canım ilk önce o meşhur sarı önlüğü giyip ameliyathaneye gidiyorsun. Anestezi uzmanı sana ve eşine bir takım belgeler imzalatıyor. Sonra ameliyat masasına oturup omuzlarını öne alıp belini yamultuyorsun. Zaten epidurali takmadan önce orayı iğne ile uyuşturuyor. Belden iğne vuruyor ama hiç acımıyor. Sonra epidurali takıyor. Burada önemli olan hiç kıpırdamamak. Çünkü işlem sırasında kıpardarsan baş ağrısı olabiliyormuş. Epidural sırtından derinin içine giren bir iğne yatay sokuyorlar ama hiç acı yok. Sadece ilacı verirsek böyle bir sıcaklık ve hafif elektrik çarpması gibi birşey hissediyorsun. Sondamıda epiduralden sonra taktılar süperdi. Ben kıpırdamayım diye kastığımdan tansiyonum düştü sadece. Sonrasında belden aşağısı uyuşuyor. Sıfır acı. Önüne perde çekiyorlar. Kollarını iki yana uzatıyorsun. Böyle kolluklar var ona uzatıyorsun bağlıyorlar ama korkulacak birşey değil. Sonra işlem başlıyor. Sen muhabbet ederken 5 dk içinde bebeğinin sesini duyuyorsun ve o an onunla göz göze geliyorsun. Cennet kokusunu hemen duyuyorsun. Muhteşem gerçekten. Bana dikiş atılırken ben uyumuşum uyandığımda odama gidiyordum. İlk 5 saat ağrı sızı yok. Bol bol bebeğine bakıp herkesle sohbet edebiliyorsun. Sonra ağrılar başlıyor. Çok şiddetli olursa epiduralinden ağrı kesici yolluyorlar. Yine ağrı sıfır. Bu arada epidurelin serum gibi sırtına takılı kalıyor. Ama can yakan birşey değil. Ağrı kesicileri oradan yolluyorlar. Ben birde uyuşukluk geçmeye yakın sondamı çıkarttım çok rahat oldu.

bu arada herkese merhaba kızlarrr... bugün doğum yapacak annellerin Allah yardımcısı olsun hayırlı uğurlu olsunnn bu arada bynkutluay da haber varmı yaaaaa kızlarrrr :26: en son doğuma gitmişti ne yaptı acaba :44: yarın Ankarada son doktor kontrolümüz var kızlaaarrr c.tesi memlekete annemin yanına gideceğimm inşallahhh sanki oraya gidince doğuruverecekmişim gibime geliyor .. ayy inşallah öyle olur yaaaaa :86:

günaydın kızlar canım allah analı babalı büyütsün bebişini inş.kurtuldun gözün aydın...benim karnım hala şiş sende varmı 13 kilo vermeme ragmen

Canım ne güzel bebegin yanında.İnş. bizde senin gibi kavuşuruz miniklerimize.Sezeryan mı olmuştu doğumun?

göğüs uçlarım yara oldu malesef. Ama sürekli lansinoh ve bepanten sürüp göğüs pediyle kapatıyorum iyi geliyor. 3 saatte bir uyanıp emiyor ben bazen zorla uyandırmaya çalışıyorum. Akşam mesela ben uyuyakalmışım o da 5 saat uyumuş. Sonra üzüldüm aç kaldı diye. Sezeryan yerim malesef eğilip kalkarken acıyor. Ve hastanede ilk ayağa kalkış çok acı veriyor. Bana doktorum 3 gün sonra banyo yapabilirsin dedi. Ama annem bir iki gün daha bekle dedi. Bugün yaptım banyo. Sezeryan yerinde su geçirmeyen bant var. Birşey olmuyor. Ama cumartesi o bantı ben çıkarcam ve açık kalacak çok tırsıyorum:18:Benim 2 gün göbeğim eskisi gibi olmasada duruyordu bugün biraz inik gibi ama malesef göbek var. Korse daha kullanmadım 1 ay sonra kullanmayı düşünüyorum. Kızlar birde çok önemli hastanede kesin gaz çıkarmanız lazım. Çıkarana kadar sürekli yürütüyorlar ama ben humana stil tea içtim hemen çıkardım gazımı. Tavsiye ederim. Gaz sancısı fena oluyormuş çünkü.

Hoşgeldin canım Maşallah kızına, çoook tatlı gerçekten. Verdiğin bilgiler için çok saol. Epidurali ben de düşünüyorum. ne zaman ayağa kalkabildin? Ameliyat yeri sızlamasın diye korse önerdi mi doktorun?

günaydın annecikler
akşamdan beri sancım ve kasılmam devam ediyo 10 dk da 3 kasılma olması gerekiyomuş hastaneye gitmek için çok stresli bi durum bu yaaa..bide sırtımdan bi ürpertiyle ağrı geliyo tüylerim diken diken oluyo bu da yeni çıktı Allah ım bir an önce kurtarsın artık gelsin miniğim kollarıma
bu arada ahudan hala haber yok mu ben mi kaçırdım

günaydın kızlar canım allah analı babalı büyütsün bebişini inş.kurtuldun gözün aydın...benim karnım hala şiş sende varmı 13 kilo vermeme ragmen

Saol Eylülcüm amin inşallah. Darısı tüm bekleyenlere. Benimde göbeğim duruyor. Nasıl inecek bilmiyorum. 13 kilo kaç günde verdin canım?

canım Allahım kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah. sizi birbirinize bağışlasın. sabah sabah ağlattın beni. hani bebeğinin sesini duyuyorsun ve o an onunla göz göze geliyorsun. Cennet kokusunu hemen duyuyorsun. Muhteşem gerçekten yazmışsın ya işte orda gözlerimden yaşlar kendiliğinden aktı. bende senin gibi olacam kısmetse. İnşallah o anı bende yaşarım. Allahım herkesin bebeğini bağışlasın sağlıkla kavuştursun İnşallah. canım kilolarda gider merak etme. 1 aya çok az kalı inşallah.
bu arada günaydın herkese. bugün bebeğine kavuşacaklar çoktan kavuşmuşlardır ve kuzularını kollarına almışlardır. Allahım hayırlı etsin İnşallah

canım hayırlısıyla doğur kurtul sende inş...ahuyu cok aradım 4 kez umarım ters giden bir şey yoktur ama korktum muhakkak dönerdi o bana iyi olmasını diliyorum..illa haber verecek bizeee

Günaydın canım, ahudan haber yok hala malesef(( biz de merak ediyoruz.
Hayırlısıyla gelir inşallah kızın, stres yapma, o geleceği zamanı biliyordur:)

canım çok teşekkür ederimmm Allah razı olsunnn....b uarad akanaman devam ediyormuuu canımm??:26: ayyy ben sezeryandan çook korkuyorum o yüzden genel anestezi istiyorummm :18: önce hayırlısı sonra normal olsunn inşallahh yaaaa :78:

Saol Eylülcüm amin inşallah. Darısı tüm bekleyenlere. Benimde göbeğim duruyor. Nasıl inecek bilmiyorum. 13 kilo kaç günde verdin canım?

9 günde 10 kg verdim sonra kilo vermem durdu yiyorum süytüm olsun diyee 13 kiloyu 3 haftalık olduk işte canım inş sarılık olmaz bak sakın yatırma durmadan emzir biz böle kurtardık allah korusun valla delik deşik ediyolar 12 cıktı sarılıgımız durmadan emzirdim düştü kurtulduk burnunu hafif sık kalksın cok derin uyutuyo sarılık bebegi altını ac ve burun unutmaa onun iyiyligi için annesi

Canım ne güzel bebegin yanında.İnş. bizde senin gibi kavuşuruz miniklerimize.Sezeryan mı olmuştu doğumun?

İnşallah. Evet canım sezeyan oldu. Açılmam hiç olmayınca sezeryana karar verdik.

Teşekkür ederiz teyzesi. 5 saat sonra mecburen kalkıyorsun. Ama gerçek anlamda 1 gün sonra. 3 günümdede kendi işimi kendim yapıyordum.

canım hayırlısıyla doğur kurtul sende inş...ahuyu cok aradım 4 kez umarım ters giden bir şey yoktur ama korktum muhakkak dönerdi o bana iyi olmasını diliyorum..illa haber verecek bizeee

Günaydın Eylül, benim haberim yoktu aradığından. Umarım geri döner müsait olunca,ben de baya merak ettim, inşallah güzel haberleri tez zamanda gelir.

Günaydın Eylül, benim haberim yoktu aradığından. Umarım geri döner müsait olunca,ben de baya merak ettim, inşallah güzel haberleri tez zamanda gelir.

günaydın tatlım aslında canım sıkıldı ahu bana hemen haber veriri gece suyu geldigindede mesaj atmıştı sessiz kalması canımı sıktı umarım ters giden bir şey yoktur

maşallah canım ikinize de. inşallah ben de yaşarım bu duyguları.
kilo olayını da takma. yavaş yavaş gidiyormuş. 20 küsür kilo alıp, doğumdan sonra 8 mi 12 mi ne kilo verip sonra yavaş yavaş, rejim bile yapmadan eski kilosuna dönen bir anne biliyorum mesela. ondan umudunu kaybetme. bakalım biz ne halde olacağız doğumdan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…