2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaç saatte bir uyandırıyorsun? Yine çok uyudu gidip uyandırayım ben canım.

kaç saatte bir uyandırıyorsun? Yine çok uyudu gidip uyandırayım ben canım.

bak kanında bilirumim cogalıyo bu bebegi uyutuyo cünkü uyurken inanılmaz çogalıyo 1 saat başı onu uyandırıp emzir serviste maş dogum yapan bir tek benimki sarılıktan küveze konmadı hepsi küvezlik oldu bırak burayı hemen git kaldır emzir aman haa inş gececek

slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim

maşallah didemcim sen doğurdun 1 aylık bile oldu biz daha doğuracağız..nasıl geçti bu 1 ay anlatsana bizede tecrübe olsun..nasıl geçiyor gününüz ??

merhaba güzel anneler dün bugün doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıklıuzun ömürler versin inşallah.
bizde bekliyoruz bakalım haftada 1 nst ye giriyorum sancı falan yok herşey yolunda şimdilik.ama 2 gündür sağ kalçam çok ağrıyo her adımda nefesim kesiliyor yürüyemiyorummminşallah doğuma kadar böyle devam etmez.

ayy canıım ne güzel senin bebeğin kollarında biz hala belirsiz bekliyoruz
ne güzel anlatmışsın epidurali.bende normal doğum için epidural istiyordum ama korkuyordum sonrasından.şimdi cesaret geldi senin sayende teşekkür ederim canım:13:
bi arkadaşım epidural sezeryan olmuştu ve sonrasında başı ağrımış çok belimi aşağıya eğince tamamen geçiyodu dedi dik duruncada zonklamaya başlıyordu dedi.buda susuzluktan oluyormuş omurilik sıvısı azalmışta ondan sanırım.su içirtmediler bana yaz sıcağında demişti yazıık
yaaaa

canım sanki beni anlattın.ilk hamileliğimde aynen öyle olmuştu.19 kilo almıştım doğumda 10 kilo gitti kalan 9 kiloyuda nasıl gitti anlamamıştım.emzirirken çok terliyordum temmuz ayıydı sanki başımdan aşağı hortumla su tutuyorlardı çok terlerdim onun faydası çok olmuştur mesela kiloların gitmesinde

sağol canım ayyy ne güzel aynı gün doğurcaz demekki ..inşlallah durur kuzular benimde hep sancım var canım ya nidilat içmeme rağmen..şimd birde baş aşağı duruyor iyice baskı yapıyor nasıl bıçak sağlanıyor sanki..

ASAELY
canım coooook sağol verdiğin bilgiler için.. bize de cesaret geliyor gerçekten..
meleğinle ailenle sana sonsuz mutluluklar diliyorumm.. buarada maşallah Allahım esirgesin kızın tam bir prenses

Merhaba canım, öncelikle tebrikler.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. bende epidral sezaryen olucam.İmzalattığı belgeler nedir?

canım hayırlısıyla doğur kurtul sende inş...ahuyu cok aradım 4 kez umarım ters giden bir şey yoktur ama korktum muhakkak dönerdi o bana iyi olmasını diliyorum..illa haber verecek bizeee

Günaydın canım, ahudan haber yok hala malesef(( biz de merak ediyoruz.
Hayırlısıyla gelir inşallah kızın, stres yapma, o geleceği zamanı biliyordur:)

inşallah hayırlısıyla gelsin artık..ahuyu iyice merak ettim ya umarım herşey yolundadır:26:

Banyoyu tualeti temizledim ama tık yokHerkes arıyorolmadı mı diye daha çok stres yapıyorum:84:Aşagıda bebegim ee çatıda normal :84:39+2 :84:haftalıgız :84:sancımda çıktı ntsde eee niye gelmiyor bu çocuk yaaaa:95:

merhaba annecikler. 2 gundur kkya fb a gıremıordum. cunku boyun ense agrısı cekıyordum pek oturamıyordum. doğurmadım yani hala burdayım. yarın dr kontrolumuz var hersey yolundaydı 1 hafta oncekı kontrolde yıne oyledır ınsallah.
dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun. bugun yarın yapacaklara allah yardımcı olsun.kaynana azabı yaşayanları allah kurtarsın. eylulcuugum buyuk gecmıs olsun kendıne dıkkat et

merhaba kızlarrrrrrrrrrr bende burdayım doğurmadım yaniiii 12de uyanmışım ayyy ne güzel uyumuşumkayınvalidem aramasa hala uykuya devam edicem yanison günlerin uyu uyu diyor

ne güzel canım allah bizlerede nasip etsin duygucum biran önce sağlıkla

tembel çıktı desene canım senin kızında

topik daha martın başından sessizliğe gömülüyor öyle oluncada iyice doğurasım geliyor iyimi doğuramayan kızlarrrrrrrr hadi ama gelinnnnnn zaten hava soğuk eve tıkılı kaldık hasta olucaz diye

ayy damlacım maşallah ne şanslısın.ben hiç uyuyamıyorum ya.. gece desen ayaktayım,2-3 saat ancak.. sabah 7-8 de uyanıyorum sol yanım agrılar içinde uyuşmus vaziyette... sagdansola falan donme zaten işkence..
bence de kayınvaliden dogru söylemiş,uyu uyu,tadını cıkar

buarada kızlar,bogazımda hafif yanma var,insallah hasta olmam.bi corba yapim dedim.onu da ocakta unuttum,gittim yatak odasına çamasır katladım.. corba tasmış,ocak batmış,yerlere kadar dökülmüş,aglamamak için kendimi zor tuttum,heryeri ölerek temizledim,corbada dibine tuttugu için mahvoldu... elime yuzume bulaştırdım off

Günaydın kızlar maşallah doğuran doğurana :) Dünde iki arkadaşımızın sezaryen haberini almıştım bu saatte çoktaaaan doğurmuşlardır. Geçmişi okuyacağım ama gözüm yemiyor o kadar çok sayfa var ki :) Benim cimcimenin kilosu 2,900 olmuş ama hala dönmedi e bu saatten sonrada dönmez zaten ayın 12 si cumartesi sabah sekize sezaryen için randevu verdi doktorum ayyyy çok heyecanlıyım ben şimdiden, Allah sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ha bu arada doğum iznine de nihayet bu hafta ayrıldım, evde zaman geçmek bilmiyorum canım çooook sıkılıyor.

dönmeyen tembel çıkan bir bebiş daha desene evet dönmez canım sanada mecburi sezeryan gözüküyor deseneaz kalmış bebişine kavuşmana maşallah cimcimene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…