9 günde 10 kg verdim sonra kilo vermem durdu yiyorum süytüm olsun diyee 13 kiloyu 3 haftalık olduk işte canım inş sarılık olmaz bak sakın yatırma durmadan emzir biz böle kurtardık allah korusun valla delik deşik ediyolar 12 cıktı sarılıgımız durmadan emzirdim düştü kurtulduk burnunu hafif sık kalksın cok derin uyutuyo sarılık bebegi altını ac ve burun unutmaa onun iyiyligi için annesi
kaç saatte bir uyandırıyorsun? Yine çok uyudu gidip uyandırayım ben canım.
çok geçmiş olsun eylülcüm...
Allahım nazarlardan saklasın maşallah prensesine
maşallah kuzunagününüz de belli olmuş hadi hayırlısı....Allah hayırlı doğum nasip eylesin inş.canım
slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim
ayy canıım ne güzel senin bebeğin kollarında biz hala belirsiz bekliyoruzAmin canım darısı başınıza sizin içinde hep dua ettim zaten.
canım ilk önce o meşhur sarı önlüğü giyip ameliyathaneye gidiyorsun. Anestezi uzmanı sana ve eşine bir takım belgeler imzalatıyor. Sonra ameliyat masasına oturup omuzlarını öne alıp belini yamultuyorsun. Zaten epidurali takmadan önce orayı iğne ile uyuşturuyor. Belden iğne vuruyor ama hiç acımıyor. Sonra epidurali takıyor. Burada önemli olan hiç kıpırdamamak. Çünkü işlem sırasında kıpardarsan baş ağrısı olabiliyormuş. Epidural sırtından derinin içine giren bir iğne yatay sokuyorlar ama hiç acı yok. Sadece ilacı verirsek böyle bir sıcaklık ve hafif elektrik çarpması gibi birşey hissediyorsun. Sondamıda epiduralden sonra taktılar süperdi. Ben kıpırdamayım diye kastığımdan tansiyonum düştü sadece. Sonrasında belden aşağısı uyuşuyor. Sıfır acı. Önüne perde çekiyorlar. Kollarını iki yana uzatıyorsun. Böyle kolluklar var ona uzatıyorsun bağlıyorlar ama korkulacak birşey değil. Sonra işlem başlıyor. Sen muhabbet ederken 5 dk içinde bebeğinin sesini duyuyorsun ve o an onunla göz göze geliyorsun. Cennet kokusunu hemen duyuyorsun. Muhteşem gerçekten. Bana dikiş atılırken ben uyumuşum uyandığımda odama gidiyordum. İlk 5 saat ağrı sızı yok. Bol bol bebeğine bakıp herkesle sohbet edebiliyorsun. Sonra ağrılar başlıyor. Çok şiddetli olursa epiduralinden ağrı kesici yolluyorlar. Yine ağrı sıfır. Bu arada epidurelin serum gibi sırtına takılı kalıyor. Ama can yakan birşey değil. Ağrı kesicileri oradan yolluyorlar. Ben birde uyuşukluk geçmeye yakın sondamı çıkarttım çok rahat oldu.
canım sanki beni anlattın.ilk hamileliğimde aynen öyle olmuştu.19 kilo almıştım doğumda 10 kilo gitti kalan 9 kiloyuda nasıl gitti anlamamıştım.emzirirken çok terliyordum temmuz ayıydı sanki başımdan aşağı hortumla su tutuyorlardı çok terlerdim onun faydası çok olmuştur mesela kiloların gitmesindemaşallah canım ikinize de.inşallah ben de yaşarım bu duyguları.
kilo olayını da takma. yavaş yavaş gidiyormuş. 20 küsür kilo alıp, doğumdan sonra 8 mi 12 mi ne kilo verip sonra yavaş yavaş, rejim bile yapmadan eski kilosuna dönen bir anne biliyorum mesela. ondan umudunu kaybetme. bakalım biz ne halde olacağız doğumdan sonra...
Gözünaydın tarihin belli olmuş.Benimde son 8 mart ama bugün sancılandım ama açılma olmadıgı için eve geldik.8 martakadar bekliycez.Gelmezse 8 martta dr. sezeryana alıcak.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Amin canım darısı başınıza sizin içinde hep dua ettim zaten.
canım ilk önce o meşhur sarı önlüğü giyip ameliyathaneye gidiyorsun. Anestezi uzmanı sana ve eşine bir takım belgeler imzalatıyor. Sonra ameliyat masasına oturup omuzlarını öne alıp belini yamultuyorsun. Zaten epidurali takmadan önce orayı iğne ile uyuşturuyor. Belden iğne vuruyor ama hiç acımıyor. Sonra epidurali takıyor. Burada önemli olan hiç kıpırdamamak. Çünkü işlem sırasında kıpardarsan baş ağrısı olabiliyormuş. Epidural sırtından derinin içine giren bir iğne yatay sokuyorlar ama hiç acı yok. Sadece ilacı verirsek böyle bir sıcaklık ve hafif elektrik çarpması gibi birşey hissediyorsun. Sondamıda epiduralden sonra taktılar süperdi. Ben kıpırdamayım diye kastığımdan tansiyonum düştü sadece. Sonrasında belden aşağısı uyuşuyor. Sıfır acı. Önüne perde çekiyorlar. Kollarını iki yana uzatıyorsun. Böyle kolluklar var ona uzatıyorsun bağlıyorlar ama korkulacak birşey değil. Sonra işlem başlıyor. Sen muhabbet ederken 5 dk içinde bebeğinin sesini duyuyorsun ve o an onunla göz göze geliyorsun. Cennet kokusunu hemen duyuyorsun. Muhteşem gerçekten. Bana dikiş atılırken ben uyumuşum uyandığımda odama gidiyordum. İlk 5 saat ağrı sızı yok. Bol bol bebeğine bakıp herkesle sohbet edebiliyorsun. Sonra ağrılar başlıyor. Çok şiddetli olursa epiduralinden ağrı kesici yolluyorlar. Yine ağrı sıfır. Bu arada epidurelin serum gibi sırtına takılı kalıyor. Ama can yakan birşey değil. Ağrı kesicileri oradan yolluyorlar. Ben birde uyuşukluk geçmeye yakın sondamı çıkarttım çok rahat oldu.
canım hayırlısıyla doğur kurtul sende inş...ahuyu cok aradım 4 kez umarım ters giden bir şey yoktur ama korktum muhakkak dönerdi o bana iyi olmasını diliyorum..illa haber verecek bizeee
Günaydın canım, ahudan haber yok hala malesef(( biz de merak ediyoruz.
Hayırlısıyla gelir inşallah kızın, stres yapma, o geleceği zamanı biliyordur:)
merhaba kızlarrrrrrrrrrr bende burdayım doğurmadım yaniiii 12de uyanmışım ayyy ne güzel uyumuşumkayınvalidem aramasa hala uykuya devam edicem yani son günlerin uyu uyu diyor
kızlar nasılsınız bakalım? Biz kızımla iyiyiz. Artık yavaş yavaş herşey yerine oturmaya başladı. Uykusuda düzene girdi. Biraz sarılığımız var. Emerek onu da atlatırız inşallah. Annelik müthiş bir duygu. Hayat duruyor sanki. Ama hamilelikte çok özel. Nasip olursa mutlaka bir daha hamile olmak isterim. Bazen hala karnımdaymış gibi geliyor. Bir garip oluyorum. Böyle içim bomboş. O yüzden son günlerinde tadını çıkarın. Bu arada doğumdan sonra sadece 5 kilo vermiştim. 2 kiloda evde gitti. Toplamda 15 kilo ile doğuma gittim. Hala karnım şiş. 8 kilo üzerimde dahaZaten doğumun ikinci günü. Sherek'in sevgilisi gibi olmuştum. Her yanım şişti. Neyseki indiler sonra. Kızım ağlayana kadar buradayım merak ettiğiniz birşeyler varsa sorun kızlar.
merhaba kızlar
bu gün güne erken başladım bende doktordan geldim şimdi nst'ye girdim,doktor herşey iyi dedi Allah'a şükür,ama doktor çatı muayenesi yapmadı ,daha doğum kanalına girmemiş dedi ultrasonda baktı sadece benim kızım tembel herhalde gelmeyi düşünmüyor daha
dönmeyen tembel çıkan bir bebiş daha desene evet dönmez canım sanada mecburi sezeryan gözüküyor deseneGünaydın kızlar maşallah doğuran doğurana :) Dünde iki arkadaşımızın sezaryen haberini almıştım bu saatte çoktaaaan doğurmuşlardır. Geçmişi okuyacağım ama gözüm yemiyor o kadar çok sayfa var ki :) Benim cimcimenin kilosu 2,900 olmuş ama hala dönmedi e bu saatten sonrada dönmez zaten ayın 12 si cumartesi sabah sekize sezaryen için randevu verdi doktorum ayyyy çok heyecanlıyım ben şimdiden, Allah sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ha bu arada doğum iznine de nihayet bu hafta ayrıldım, evde zaman geçmek bilmiyorum canım çooook sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?