Merhaba canım, öncelikle tebrikler.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. bende epidral sezaryen olucam.İmzalattığı belgeler nedir?
dönmeyen tembel çıkan bir bebiş daha desene evet dönmez canım sanada mecburi sezeryan gözüküyor deseneaz kalmış bebişine kavuşmana maşallah cimcimene
ayy damlacım maşallah ne şanslısın.ben hiç uyuyamıyorum ya.. gece desen ayaktayım,2-3 saat ancak.. sabah 7-8 de uyanıyorum sol yanım agrılar içinde uyuşmus vaziyette... sagdansola falan donme zaten işkence..
bence de kayınvaliden dogru söylemiş,uyu uyu,tadını cıkar
buarada kızlar,bogazımda hafif yanma var,insallah hasta olmam.bi corba yapim dedim.onu da ocakta unuttum,gittim yatak odasına çamasır katladım.. corba tasmış,ocak batmış,yerlere kadar dökülmüş,aglamamak için kendimi zor tuttum,heryeri ölerek temizledim,corbada dibine tuttugu için mahvoldu... elime yuzume bulaştırdım off
Çok saol arkadaşım, eskiden bu kadar çok değilmiş dönmeyen bebekler şimdi neden bu kadar çok arttı bilmiyorum. Tam 3 haftadır başını karın duvarıma yaslamış öyle duruyor kafayı kesinlikle kımıldatmıyor, doktor dedi zaten o kadar çok karnının duvarına bastırıyor ki kafasını çıktığında kafası uzun olacak ama ertesi gün geçecek sakın korkma dediBu arada tabii hala yüzünüde göstermedi
Banyoyu tualeti temizledim ama tık yokHerkes arıyorolmadı mı diye daha çok stres yapıyorum:84:Aşagıda bebegim ee çatıda normal :84:39+2 :84:haftalıgız :84:sancımda çıktı ntsde eee niye gelmiyor bu çocuk yaaaa:95:
kıyamam ben sana yaaa, zamanını bekliyordur annesi valla benim gittiğim hastanede 41+4 deydi kadın hala doğurmamıştı sen inşallah kırkı tamamlamadan doğum yaparsın
Seninde gözünaydın canım günün belli olmuş ne güzel.Valla istegiyle gelmezse p.tesi dr.teyzesi çagırdı.Salı son günümüz diye sanırım ya suni sancı verecek yada sezeryanla zorla alacak ona göre akıllı olup kendi gelsin
Damlacım geceleri yoksun artık.Gece uyuyamayanları düşün biras.Herkesin gözleri seni arıyor sohbet etmek için
merhaba arkadaşlar....:79:
bugün doğum ypacak arkadaşlar hayırlısıyla kucaklarına almışlardır inş. bebişlerini...
aaaaaa benim oğlumdamı öyle uzun kafalı olcak aynen kafayı kaburgama sokuyor canımı acıtıyor..buarada yüzünü göstermemesinin sebebinide benim doktorum söyledi makat duruşu durdukları için uygun pozisyonu vermiyolar dönmüş olsalar gayet net görürdün anlıcağın canım
doğru sağlıkla gelsinler en önemliside buNaz yapmıyor yani :) Gerçi yapacağı nazın en büyüğünü dönmemekle yaptılar ya neyseAmaaaan sağlıkla gelsinler de duruşları çok da önemli değil.
Arkadaşlar anneme gideyim yoksa gelen telefonlardan evde tek başıma oturmaktan patlıycam.Sizleri çok öpüyorum.Gece uyumayın bekleyin beni
bazen bende bu tarz rüya görüyorum hayır olsun canımgünaydın annecikler.. biz yine kızımla erkenciyiz.uyuyamıyorum
bugun doguma girecek anneciklerimizin Allah yardımcısı olsun... dua ediyorum hep.. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin diye.. bi de ruyamda emzirirken gordum kendimi,sut geliyodu falan
kızlar nasılsınız bakalım? Biz kızımla iyiyiz. Artık yavaş yavaş herşey yerine oturmaya başladı. Uykusuda düzene girdi. Biraz sarılığımız var. Emerek onu da atlatırız inşallah. Annelik müthiş bir duygu. Hayat duruyor sanki. Ama hamilelikte çok özel. Nasip olursa mutlaka bir daha hamile olmak isterim. Bazen hala karnımdaymış gibi geliyor. Bir garip oluyorum. Böyle içim bomboş. O yüzden son günlerinde tadını çıkarın. Bu arada doğumdan sonra sadece 5 kilo vermiştim. 2 kiloda evde gitti. Toplamda 15 kilo ile doğuma gittim. Hala karnım şiş. 8 kilo üzerimde dahaZaten doğumun ikinci günü. Sherek'in sevgilisi gibi olmuştum. Her yanım şişti. Neyseki indiler sonra. Kızım ağlayana kadar buradayım merak ettiğiniz birşeyler varsa sorun kızlar.
Amin canım darısı başınıza sizin içinde hep dua ettim zaten.
canım ilk önce o meşhur sarı önlüğü giyip ameliyathaneye gidiyorsun. Anestezi uzmanı sana ve eşine bir takım belgeler imzalatıyor. Sonra ameliyat masasına oturup omuzlarını öne alıp belini yamultuyorsun. Zaten epidurali takmadan önce orayı iğne ile uyuşturuyor. Belden iğne vuruyor ama hiç acımıyor. Sonra epidurali takıyor. Burada önemli olan hiç kıpırdamamak. Çünkü işlem sırasında kıpardarsan baş ağrısı olabiliyormuş. Epidural sırtından derinin içine giren bir iğne yatay sokuyorlar ama hiç acı yok. Sadece ilacı verirsek böyle bir sıcaklık ve hafif elektrik çarpması gibi birşey hissediyorsun. Sondamıda epiduralden sonra taktılar süperdi. Ben kıpırdamayım diye kastığımdan tansiyonum düştü sadece. Sonrasında belden aşağısı uyuşuyor. Sıfır acı. Önüne perde çekiyorlar. Kollarını iki yana uzatıyorsun. Böyle kolluklar var ona uzatıyorsun bağlıyorlar ama korkulacak birşey değil. Sonra işlem başlıyor. Sen muhabbet ederken 5 dk içinde bebeğinin sesini duyuyorsun ve o an onunla göz göze geliyorsun. Cennet kokusunu hemen duyuyorsun. Muhteşem gerçekten. Bana dikiş atılırken ben uyumuşum uyandığımda odama gidiyordum. İlk 5 saat ağrı sızı yok. Bol bol bebeğine bakıp herkesle sohbet edebiliyorsun. Sonra ağrılar başlıyor. Çok şiddetli olursa epiduralinden ağrı kesici yolluyorlar. Yine ağrı sıfır. Bu arada epidurelin serum gibi sırtına takılı kalıyor. Ama can yakan birşey değil. Ağrı kesicileri oradan yolluyorlar. Ben birde uyuşukluk geçmeye yakın sondamı çıkarttım çok rahat oldu.
canım Allah analı babalı büyütsün kızını....verdiğin bilgiler için de teşekkürlergöğüs uçlarım yara oldu malesef. Ama sürekli lansinoh ve bepanten sürüp göğüs pediyle kapatıyorum iyi geliyor. 3 saatte bir uyanıp emiyor ben bazen zorla uyandırmaya çalışıyorum. Akşam mesela ben uyuyakalmışım o da 5 saat uyumuş. Sonra üzüldüm aç kaldı diye.Sezeryan yerim malesef eğilip kalkarken acıyor. Ve hastanede ilk ayağa kalkış çok acı veriyor. Bana doktorum 3 gün sonra banyo yapabilirsin dedi. Ama annem bir iki gün daha bekle dedi. Bugün yaptım banyo. Sezeryan yerinde su geçirmeyen bant var. Birşey olmuyor. Ama cumartesi o bantı ben çıkarcam ve açık kalacak çok tırsıyorum:18:Benim 2 gün göbeğim eskisi gibi olmasada duruyordu bugün biraz inik gibi ama malesef göbek var. Korse daha kullanmadım 1 ay sonra kullanmayı düşünüyorum. Kızlar birde çok önemli hastanede kesin gaz çıkarmanız lazım. Çıkarana kadar sürekli yürütüyorlar ama ben humana stil tea içtim hemen çıkardım gazımı. Tavsiye ederim. Gaz sancısı fena oluyormuş çünkü.
Günaydın kızlar maşallah doğuran doğurana :) Dünde iki arkadaşımızın sezaryen haberini almıştım bu saatte çoktaaaan doğurmuşlardır. Geçmişi okuyacağım ama gözüm yemiyor o kadar çok sayfa var ki :) Benim cimcimenin kilosu 2,900 olmuş ama hala dönmedi e bu saatten sonrada dönmez zaten ayın 12 si cumartesi sabah sekize sezaryen için randevu verdi doktorum ayyyy çok heyecanlıyım ben şimdiden, Allah sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ha bu arada doğum iznine de nihayet bu hafta ayrıldım, evde zaman geçmek bilmiyorum canım çooook sıkılıyor.
slm arkadaşlar nasılsınız haberler iyidir umarım.
mrb arkadaşlar bende hamileyim bugün 37. hfata giriyoruz ayın 20 sinden sonra bekliyoruz benim çiçeğimi :) ben yeni kayıt oldum siteye site hakkında pek bişey bilmiyorum ama bana yararlı olacağından eminim güzel şeyler var :) yeniden mrb
hoşgeldin kelebekmrb arkadaşlar bende hamileyim bugün 37. hfata giriyoruz ayın 20 sinden sonra bekliyoruz benim çiçeğimi :) ben yeni kayıt oldum siteye site hakkında pek bişey bilmiyorum ama bana yararlı olacağından eminim güzel şeyler var :) yeniden mrb
slm arkadaşlar nasılsınız haberler iyidir umarım.
hoşgeldinbebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin[/QUO
AMİNNN İNŞALLAH tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?