2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım, öncelikle tebrikler.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. bende epidral sezaryen olucam.İmzalattığı belgeler nedir?

Bende epidural olacağım bir aksilik çıkmazsa valla rahatlığını biliyordum ama senden okuyunca daha bir rahatladım çok teşekkürler paylaşımın için.

dönmeyen tembel çıkan bir bebiş daha desene evet dönmez canım sanada mecburi sezeryan gözüküyor deseneaz kalmış bebişine kavuşmana maşallah cimcimene

Çok saol arkadaşım, eskiden bu kadar çok değilmiş dönmeyen bebekler şimdi neden bu kadar çok arttı bilmiyorum. Tam 3 haftadır başını karın duvarıma yaslamış öyle duruyor kafayı kesinlikle kımıldatmıyor, doktor dedi zaten o kadar çok karnının duvarına bastırıyor ki kafasını çıktığında kafası uzun olacak ama ertesi gün geçecek sakın korkma dedi Bu arada tabii hala yüzünüde göstermedi

evet canım şanslıyım sanırım bu konuda hamilelik uykumu benden alamadıkıyamammmm offfffffffff birsürü iş çıkmış sana ağlamamak elde değil haklısınaman dikkat et kendine son anda hasta olma canım hemen önlemini al

aaaaaa benim oğlumdamı öyle uzun kafalı olcak aynen kafayı kaburgama sokuyor canımı acıtıyor..buarada yüzünü göstermemesinin sebebinide benim doktorum söyledi makat duruşu durdukları için uygun pozisyonu vermiyolar dönmüş olsalar gayet net görürdün anlıcağın canım

kıyamam ben sana yaaa, zamanını bekliyordur annesi valla benim gittiğim hastanede 41+4 deydi kadın hala doğurmamıştı sen inşallah kırkı tamamlamadan doğum yaparsın

kıyamam ben sana yaaa, zamanını bekliyordur annesi valla benim gittiğim hastanede 41+4 deydi kadın hala doğurmamıştı sen inşallah kırkı tamamlamadan doğum yaparsın

Seninde gözünaydın canım günün belli olmuş ne güzel.Valla istegiyle gelmezse p.tesi dr.teyzesi çagırdı.Salı son günümüz diye sanırım ya suni sancı verecek yada sezeryanla zorla alacak ona göre akıllı olup kendi gelsin

Damlacım geceleri yoksun artık.Gece uyuyamayanları düşün biras.Herkesin gözleri seni arıyor sohbet etmek için

merhaba arkadaşlar....:79:

bugün doğum ypacak arkadaşlar hayırlısıyla kucaklarına almışlardır inş. bebişlerini...

Çok saol canım inşallah ne sezaryene ne de suni sancıya gerek kalmadan çok rahat yaparsın doğumunu, sen gönlünü ferah tut yeter ki biz sana bol bol dua ederiz.

Damlacım geceleri yoksun artık.Gece uyuyamayanları düşün biras.Herkesin gözleri seni arıyor sohbet etmek için
canım bakıyorum bakıyorum kimse olmuyor bende çıkıyım bari diyorum oyun oynuyorumyoksa evde oturuyorum dün hariç
merhaba arkadaşlar....:79:

bugün doğum ypacak arkadaşlar hayırlısıyla kucaklarına almışlardır inş. bebişlerini...

merhaba tatlım nasılsınız oğluşunlaaaa

Naz yapmıyor yani :) Gerçi yapacağı nazın en büyüğünü dönmemekle yaptılar ya neyse Amaaaan sağlıkla gelsinler de duruşları çok da önemli değil.

Arkadaşlar anneme gideyim yoksa gelen telefonlardan evde tek başıma oturmaktan patlıycam.Sizleri çok öpüyorum.Gece uyumayın bekleyin beni

Naz yapmıyor yani :) Gerçi yapacağı nazın en büyüğünü dönmemekle yaptılar ya neyse Amaaaan sağlıkla gelsinler de duruşları çok da önemli değil.
doğru sağlıkla gelsinler en önemliside bu
Arkadaşlar anneme gideyim yoksa gelen telefonlardan evde tek başıma oturmaktan patlıycam.Sizleri çok öpüyorum.Gece uyumayın bekleyin beni

uyumayız canım hele ben bugün güzelce uykumu aldıktan sonra

bazen bende bu tarz rüya görüyorum hayır olsun canım

canım Allah analı babalı büyütsün kızını....verdiğin bilgiler için de teşekkürler

maşallah cimcimenegününüzde hayırlı olsun canım

mrb arkadaşlar bende hamileyim bugün 37. hfata giriyoruz ayın 20 sinden sonra bekliyoruz benim çiçeğimi :) ben yeni kayıt oldum siteye site hakkında pek bişey bilmiyorum ama bana yararlı olacağından eminim güzel şeyler var :) yeniden mrb

hoşgeldin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin kelebek
slm arkadaşlar nasılsınız haberler iyidir umarım.

slm canım iyiyiz hala hamileyiz sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…