2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kzlar ancak gelebildim..dün gece çok değişik şeyler oldu..bir anda sancılarım başladı kımıldamak şöyle dursun nefes dahi alamdım...biraz yürüttü eşim beni ama ne mümkün çok ağladım böyle kasıklarıma kramplar giriyormuş gibi oldu şimdi biraz daha iyiyim ama kasıklarımın alt tarafında kocaman bir taş varmış gibi hissediyorum şimdi..acaba oğluşum kafasını doğuım kanalına kafayı sokmuşmudur:26:...sırtım ve belim hala çok ağrıyo.sizler nasılsınız?

inş :) çok geçmiş olsun eee yavaş yavaş başlıyor sabırsızlanıyor desene şekercik
bi gün önce banada aynı şey oldu gecede hiç uyuyamadım çok kötü gerçekten içime nasıl korkular düştü anlatamam :26:

maşallah kızına canım. dr.'un hala Figen hn. mı? Memorial'da mı yapacaksın doğumu?

hoşgeldin canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.

geçmiş olsun canım. dediğin gibi oğlun doğum kanalına ilerlemiş olabilir. ağrın ondan olabilir ama emin değilim daha önce yaşamadığım için. dr.'unu aradın mı?

yok aramadım yaa hatta eşimde dedi arasaydın diye dün kendimi iyi hissedince normaldir dedim aramadım

yok aramadım yaa hatta eşimde dedi arasaydın diye dün kendimi iyi hissedince normaldir dedim aramadım

bu arada benim hayırlısıyla kızım olcak teyzesi inş

geçmiş olsun canım benim bak hiç sancım yok nasıl hamileyim diyodun :90:işte o tarif ettiğin doğuma hazırlık sancıları ben 3 gündür çekiyorum o sancıları artık uyutmuyo geceleri annemde geceleri uyutmuyosa doğum yakın dio bilemiyorum hakkımızda hayırlısı artık:97:

geçmiş olsun canım. dediğin gibi oğlun doğum kanalına ilerlemiş olabilir. ağrın ondan olabilir ama emin değilim daha önce yaşamadığım için. dr.'unu aradın mı?

benim drum rahat biri yani herşeye normal olabilir diyo iyice ağrılarım sızılarım artmadan gitmeyi çok istemiyorum..annemi aradım son zamanlarda olur böyle şeyler dedibende kaderime razı geldim

bence doğum kanalına girdi senin oğlan benimki hala yukarda geziyo sermestin nazlı kızı dönmedi benim kızda nazından aşağıya inmiyecek gibi ayy napacam bennnn:26::26::26:

slm kızlar herkez iyidir umarım biz midemiz hariç iyiyiz karnım çok indi aşağa iki gündür ama mide derdi bitmedi kandırıldım sanırım geçer demişlerdi doğum için döndüm memlekete annemizin babanemizin yanına "yetişşşşş beyyy" diye bağırınca babamızda gelicek genel hazırlıkları tamamladık ama ben ayrıca her gün özel olarak hazırlanıyorum her sabah erkenden kalkıp banyo yapıp saçımı maşalıyorum ne zaman doğum olcağı belli olmaz annemler çok dalga geçiyo ama napayım hem kıvırcık saç çok yakışıyo birsürü resim çekincez sonuçta hem ben kız doğurcam süslü olmalıyım dimi anneler hak verin bana

ayy evet daha dün bana daha var hiç sancım yok diyodum ama bir anda başlayıverdi yani ben bu sancılar yavaş yavaş azar azar gelecek sanıyordum..yani ben hala sancıların gelmesi için nişanı bekliyordumne cahilmişim..hayırlısı olsun bakalım..artık herşeyimiz hazır istedikleri zaman gelebilirler bebişler

ayy canım ne güzel bende gününü bilmeden bekliyorum.şöyle süslüpüslü doğum yapmak isterim bende ama nerdeee.hastane çantasına maşanı koy canım tak fişe buklelerini yaparsın hazırlıksız yakalanırsan

yakışır sana canım hazırlan tabi..bizde ilk sancımızı yaşadık dün gece

hazırlıksız mııı aman ağzından yel alsın aslında hepimizin güzelliği anneliğimizden gelicek biliyorum ama ben genelde severim biraz süslenmeyi

bence doğum kanalına girdi senin oğlan benimki hala yukarda geziyo sermestin nazlı kızı dönmedi benim kızda nazından aşağıya inmiyecek gibi ayy napacam bennnn:26::26::26:

sizin kızlar gerçekten de çok nazlılar.yani bilemiyoruz endişeliyiz oğluşumla sizden kız almak çookkk zor olacak gibi gözüküyorkarnım aşağı inmedi benim hala olduğu gibi.gerçi göbüşüm öyle çok büyümedi ama :26:

yakışır sana canım hazırlan tabi..bizde ilk sancımızı yaşadık dün gece

yaaa ne heycanlı inşallah hepimize en hayırlı zamanda en güzel doğumlar nasip olsunn benimkide böyle sanki kendini aşağa doğru itmeye çalışıyomuş kanala girmeye çalışıyomuş gibi hissediyom ama doğrumudur bilemem tabiiii atıyoda olabilirim belki keyfi yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…