hoşbulduk :) birde yazmayı becerebilirsemm :)
Günaydın kızlar maşallah doğuran doğurana :) Dünde iki arkadaşımızın sezaryen haberini almıştım bu saatte çoktaaaan doğurmuşlardır. Geçmişi okuyacağım ama gözüm yemiyor o kadar çok sayfa var ki :) Benim cimcimenin kilosu 2,900 olmuş ama hala dönmedi e bu saatten sonrada dönmez zaten ayın 12 si cumartesi sabah sekize sezaryen için randevu verdi doktorum ayyyy çok heyecanlıyım ben şimdiden, Allah sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ha bu arada doğum iznine de nihayet bu hafta ayrıldım, evde zaman geçmek bilmiyorum canım çooook sıkılıyor.
mrb arkadaşlar bende hamileyim bugün 37. hfata giriyoruz ayın 20 sinden sonra bekliyoruz benim çiçeğimi :) ben yeni kayıt oldum siteye site hakkında pek bişey bilmiyorum ama bana yararlı olacağından eminim güzel şeyler var :) yeniden mrb
slm kzlar ancak gelebildim..dün gece çok değişik şeyler oldu..bir anda sancılarım başladı kımıldamak şöyle dursun nefes dahi alamdım...biraz yürüttü eşim beni ama ne mümkün çok ağladım böyle kasıklarıma kramplar giriyormuş gibi oldu şimdi biraz daha iyiyim ama kasıklarımın alt tarafında kocaman bir taş varmış gibi hissediyorum şimdi..acaba oğluşum kafasını doğuım kanalına kafayı sokmuşmudur:26:...sırtım ve belim hala çok ağrıyo.sizler nasılsınız?
maşallah kızına canım.dr.'un hala Figen hn. mı? Memorial'da mı yapacaksın doğumu?
hoşgeldin canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.
geçmiş olsun canım. dediğin gibi oğlun doğum kanalına ilerlemiş olabilir. ağrın ondan olabilir ama emin değilim daha önce yaşamadığım için. dr.'unu aradın mı?
maşallah kızına canım.dr.'un hala Figen hn. mı? Memorial'da mı yapacaksın doğumu?
hoşgeldin canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.
geçmiş olsun canım. dediğin gibi oğlun doğum kanalına ilerlemiş olabilir. ağrın ondan olabilir ama emin değilim daha önce yaşamadığım için. dr.'unu aradın mı?
yok aramadım yaa hatta eşimde dedi arasaydın diye dün kendimi iyi hissedince normaldir dedim aramadım
yok aramadım yaa hatta eşimde dedi arasaydın diye dün kendimi iyi hissedince normaldir dedim aramadım
geçmiş olsun canım benim bak hiç sancım yok nasıl hamileyim diyodun :90:işte o tarif ettiğin doğuma hazırlık sancıları ben 3 gündür çekiyorum o sancıları artık uyutmuyo geceleri annemde geceleri uyutmuyosa doğum yakın dio bilemiyorum hakkımızda hayırlısı artık:97:slm kzlar ancak gelebildim..dün gece çok değişik şeyler oldu..bir anda sancılarım başladı kımıldamak şöyle dursun nefes dahi alamdım...biraz yürüttü eşim beni ama ne mümkün çok ağladım böyle kasıklarıma kramplar giriyormuş gibi oldu şimdi biraz daha iyiyim ama kasıklarımın alt tarafında kocaman bir taş varmış gibi hissediyorum şimdi..acaba oğluşum kafasını doğuım kanalına kafayı sokmuşmudur:26:...sırtım ve belim hala çok ağrıyo.sizler nasılsınız?
iyiyiz eylem sen nasılsın???beklemedeyiz
bence doğum kanalına girdi senin oğlan benimki hala yukarda geziyo sermestin nazlı kızı dönmedi benim kızda nazından aşağıya inmiyecek gibi ayy napacam bennnn:26::26::26:slm kzlar ancak gelebildim..dün gece çok değişik şeyler oldu..bir anda sancılarım başladı kımıldamak şöyle dursun nefes dahi alamdım...biraz yürüttü eşim beni ama ne mümkün çok ağladım böyle kasıklarıma kramplar giriyormuş gibi oldu şimdi biraz daha iyiyim ama kasıklarımın alt tarafında kocaman bir taş varmış gibi hissediyorum şimdi..acaba oğluşum kafasını doğuım kanalına kafayı sokmuşmudur:26:...sırtım ve belim hala çok ağrıyo.sizler nasılsınız?
geçmiş olsun canım benim bak hiç sancım yok nasıl hamileyim diyodun :90:işte o tarif ettiğin doğuma hazırlık sancıları ben 3 gündür çekiyorum o sancıları artık uyutmuyo geceleri annemde geceleri uyutmuyosa doğum yakın dio bilemiyorum hakkımızda hayırlısı artık:97:
ayy canım ne güzel bende gününü bilmeden bekliyorum.şöyle süslüpüslü doğum yapmak isterim bende ama nerdeee.hastane çantasına maşanı koy canım tak fişe buklelerini yaparsın hazırlıksız yakalanırsanslm kızlar herkez iyidir umarım biz midemiz hariç iyiyiz karnım çok indi aşağa iki gündür ama mide derdi bitmedi kandırıldım sanırım geçer demişlerdi doğum için döndüm memlekete annemizin babanemizin yanına "yetişşşşş beyyy" diye bağırınca babamızda gelicek genel hazırlıkları tamamladık ama ben ayrıca her gün özel olarak hazırlanıyorum her sabah erkenden kalkıp banyo yapıp saçımı maşalıyorum ne zaman doğum olcağı belli olmaz annemler çok dalga geçiyo ama napayım hem kıvırcık saç çok yakışıyo birsürü resim çekincez sonuçta hem ben kız doğurcam süslü olmalıyım dimi anneler hak verin bana
slm kızlar herkez iyidir umarım biz midemiz hariç iyiyiz karnım çok indi aşağa iki gündür ama mide derdi bitmedi kandırıldım sanırım geçer demişlerdi doğum için döndüm memlekete annemizin babanemizin yanına "yetişşşşş beyyy" diye bağırınca babamızda gelicek genel hazırlıkları tamamladık ama ben ayrıca her gün özel olarak hazırlanıyorum her sabah erkenden kalkıp banyo yapıp saçımı maşalıyorum ne zaman doğum olcağı belli olmaz annemler çok dalga geçiyo ama napayım hem kıvırcık saç çok yakışıyo birsürü resim çekincez sonuçta hem ben kız doğurcam süslü olmalıyım dimi anneler hak verin bana
ayy canım ne güzel bende gününü bilmeden bekliyorum.şöyle süslüpüslü doğum yapmak isterim bende ama nerdeee.hastane çantasına maşanı koy canım tak fişe buklelerini yaparsın hazırlıksız yakalanırsan
bence doğum kanalına girdi senin oğlan benimki hala yukarda geziyo sermestin nazlı kızı dönmedi benim kızda nazından aşağıya inmiyecek gibi ayy napacam bennnn:26::26::26:
yakışır sana canım hazırlan tabi..bizde ilk sancımızı yaşadık dün gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?