2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hazırlıksız mııı aman ağzından yel alsın aslında hepimizin güzelliği anneliğimizden gelicek biliyorum ama ben genelde severim biraz süslenmeyi
Allah korusun canımdoğum vidyosu izlemiştim epidural normal doğumdu.kadına bi baktım makyajlıydı saçlarını kendi toplamıştı ama pek bi hoş göründü gözüme.annelik kadar kadını güzelleştiren başka hiçbisey olamaz doğru

valla bende ilk geldiğinde baya bi tırsmıştımalıştım artık hatta daha da şiddetlensin die bekliyorum ki bir an önce yeterli açılma olsunda doğum başlasın salı günü gittiğimizde doktor sancıların başlamış ama yeterli değil dedi çünkü:97:

senin bebiş kaç haftalık canım?bende diyorum keşke bu kadar cahil olmasaydım sancı nasıl bişey onu bile ayırt edemiyorum diyorum..2.hamileliğimize artık herşeyi anlarız biliriz

yok ben korkamdım ama ne bileyim aklımda mantık sırası yapmıştım yani sancı bence en son olması gereken şeydi..en önce nişan gelecek sonra suyum gelecek sonrada sancı olacak diye düşünmüştüm şaşırdım yani
kız evi naz evidir şekerim yok öyle
yerim ben sizin o nazlı kızlarınızı
ben ekim anne adayı yım hanımlar hayırlısıyla yavrularınız kucağınıza almayı nasip eder allahım

amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese bu dyguları yaşatır...

merhaba arkadaslar
ben de 27 mart 2011 de anne olmaya hazırlanıyorum 36 hafta 4 günlük hamileyim
bu siteyi ve sizi uzun zamandır takib ediyordum ama hiç daha önce yazmamıstım sonunda aranıza yazarak da katılmaya karar verdim aranızdaki arkadaslıga sohbetlerinize bayılıyorum ayrıca benim yasadıgım seylerin aynısını hepinizde görüyor olmak cok güzel anne olan arkadaslarımızı kutluyorum
darısı benim gibi sabrı az kalan anne adaylarına diyorum

geçmiş olsun canım
bende iyiyim canım sağol. Benim kızım pozisyonu almış dönmüş ama daha hiç bi hareket yok demekki biraz daha bekletecek beni sanırım yerini sevdi
sevmiş annesine naz yapıyor demekki
süpermişsin canım süslü olalım bencede
ben ekim anne adayı yım hanımlar hayırlısıyla yavrularınız kucağınıza almayı nasip eder allahım
amin sende sağlıkla alırsın kucağına allahın izniyle
senin bebiş kaç haftalık canım?bende diyorum keşke bu kadar cahil olmasaydım sancı nasıl bişey onu bile ayırt edemiyorum diyorum..2.hamileliğimize artık herşeyi anlarız biliriz

aynen özlemcim vllahi 1kere ayırt ettim onun dışında yok bitti olur dedi doktor normalmiş kasılmalar

Son düzenleme:

sende hoşgeldin bahsevilcim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah seninde bebişini

cahillik değilki be gülüm bu.ben kızımda hiiiççç bu şeyler aklımın ucuna bile gelmemişti mesela.neden bilmiyorum ama merak etmediydim herhalde.2 temmuza vermişlerdi doğum tarihini 28 haziranda doğdu kuzum.sende kendine doğumu zehir etme ay çok sancım olacak çok acıdı diye düşünme oluruna bırak

canım şimdi ben 2. doğuracam nasipse.benim ilk suyum gelmişti sızıntı halinde öyle hepsi bir gelmedi yani.sancılarım 3-4 saat sonra başladı 4 saat sonrada nişanım geldi yani doğuma yakın yarım saat sonrada kızım gelmiştiiiii.
bundada öyle olurmu diye düşünüyorum nasıl olacak acaba aynı sıraya göremi ilerleyecek.:26:

canım keşke öyle bi mantık sırasında gitse herşey insan kendini bilir en azından ama ne olacağı hangisinin önce geleceği belli değil bazılarının da suyunu doğumda ebeler patlatıyo gerçi öylesi daha temiz olurbende suya takmış durumdayım yatağım koltuğum ıslanırsa ya tuvalette gelsin ya hastanede diyorum

biliyor musun canım benim de kızım olsaydı adını Zeynep koymayı çok istiyordum
Ayyy canıımmm Zeynep benim adım aslında.bebeğin adı hazır değil daha malesef .büyük kızımın ismide ayça .facebooktaki grupta sende varsan görürsün zeynep ayça adım beni ekle benn seni bulamadım çünkü

damlacım sen nasılsın mert bebiş nasıl bu arada ahudan hala haber yok ya eylül 4 kez aramış açmamış ve geri dönende olmamış:96:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım

aynen özlemcim vllahi 1kere ayırt ettim onun dışında yok bitti olur dedi doktor normalmiş kasılmalar
ne derlerse ona inanıyoruz vallahi yapacak başka bişeyimiz yok gibi
yok sancılardan falan korkmuyorum hatta bebeğim iri olmasına rağmen normal doğurmak istiyorum ama keşke bu doğum oalyının mantıklı bir sırası olsaydı..bak senin ilk doğumda benim sıramın tam tersi olmuş..

bence de keşke sırayla olsaydı bu işler..bende yatakta gelmesinden korkuyordum alez al dedi kızlar aldım artık çok rahat uyuyabiliyorum...ama sanırım öyle çok olmaz su yani biraz peçeteyle falanla hallederiz hastaneye gidinceye kadar ddiye düşünüyorum..hatta kağıt halu koyarız şöyle 5-10 tane oohh mis gibi giideriz

slm herkese
umarım herrrkes iyidir ancak gelebildimmmm

canım suyun tuvalette gelirse anlar mısın suyun geldiğini? o kadar belirgin mi gelen su?

damlacım sen nasılsın mert bebiş nasıl bu arada ahudan hala haber yok ya eylül 4 kez aramış açmamış ve geri dönende olmamış:96:

iyiyim canım sağol mertte iyi keyfi buarada senin oğluşun ismi neydi mervecim yaaa kusura bakma:26::26::26:öylemii yaaa bak merak ettim ahuyu inşallah herşey yolundadır dün doğum yapmalarına rağmen ilknur ve fatma hemen açtılar 2gün geçmesine rağmen neden açmadıki :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…