Allah korusun canımhazırlıksız mııı aman ağzından yel alsınaslında hepimizin güzelliği anneliğimizden gelicek biliyorum ama ben genelde severim biraz süslenmeyi
ayy evet daha dün bana daha var hiç sancım yok diyodum ama bir anda başlayıverdi yani ben bu sancılar yavaş yavaş azar azar gelecek sanıyordum..yani ben hala sancıların gelmesi için nişanı bekliyordum ne cahilmişim..hayırlısı olsun bakalım..artık herşeyimiz hazır istedikleri zaman gelebilirler bebişler
sizin kızlar gerçekten de çok nazlılar.yani bilemiyoruz endişeliyiz oğluşumla sizden kız almak çookkk zor olacak gibi gözüküyorkarnım aşağı inmedi benim hala olduğu gibi.gerçi göbüşüm öyle çok büyümedi ama :26:
amiiinnnn canım inşallahben ekim anne adayı yım hanımlar hayırlısıyla yavrularınız kucağınıza almayı nasip eder allahım
yaaa ne heycanlı inşallah hepimize en hayırlı zamanda en güzel doğumlar nasip olsunn benimkide böyle sanki kendini aşağa doğru itmeye çalışıyomuş kanala girmeye çalışıyomuş gibi hissediyom ama doğrumudur bilemem tabiiii atıyoda olabilirim belki keyfi yerindedir
yok ben korkamdım ama ne bileyim aklımda mantık sırası yapmıştım yani sancı bence en son olması gereken şeydi..en önce nişan gelecek sonra suyum gelecek sonrada sancı olacak diye düşünmüştümvalla bende ilk geldiğinde baya bi tırsmıştımalıştım artık hatta daha da şiddetlensin die bekliyorum ki bir an önce yeterli açılma olsunda doğum başlasın salı günü gittiğimizde doktor sancıların başlamış ama yeterli değil dedi çünkü:97:
yerim ben sizin o nazlı kızlarınızıkız evi naz evidir şekerim yok öyle
ben ekim anne adayı yım hanımlar hayırlısıyla yavrularınız kucağınıza almayı nasip eder allahım
geçmiş olsun canımslm kzlar ancak gelebildim..dün gece çok değişik şeyler oldu..bir anda sancılarım başladı kımıldamak şöyle dursun nefes dahi alamdım...biraz yürüttü eşim beni ama ne mümkün çok ağladım böyle kasıklarıma kramplar giriyormuş gibi oldu şimdi biraz daha iyiyim ama kasıklarımın alt tarafında kocaman bir taş varmış gibi hissediyorum şimdi..acaba oğluşum kafasını doğuım kanalına kafayı sokmuşmudur:26:...sırtım ve belim hala çok ağrıyo.sizler nasılsınız?
sevmiş annesine naz yapıyor demekkibende iyiyim canım sağol. Benim kızım pozisyonu almış dönmüş ama daha hiç bi hareket yok demekki biraz daha bekletecek beni sanırım yerini sevdi
slm kızlar herkez iyidir umarım biz midemiz hariç iyiyiz karnım çok indi aşağa iki gündür ama mide derdi bitmedi kandırıldım sanırım geçer demişlerdi doğum için döndüm memlekete annemizin babanemizin yanına "yetişşşşş beyyy" diye bağırınca babamızda gelicek genel hazırlıkları tamamladık ama ben ayrıca her gün özel olarak hazırlanıyorum her sabah erkenden kalkıp banyo yapıp saçımı maşalıyorum ne zaman doğum olcağı belli olmaz annemler çok dalga geçiyo ama napayım hem kıvırcık saç çok yakışıyo birsürü resim çekincez sonuçta hem ben kız doğurcam süslü olmalıyım dimi anneler hak verin bana
amin sende sağlıkla alırsın kucağına allahın izniyleben ekim anne adayı yım hanımlar hayırlısıyla yavrularınız kucağınıza almayı nasip eder allahım
senin bebiş kaç haftalık canım?bende diyorum keşke bu kadar cahil olmasaydım sancı nasıl bişey onu bile ayırt edemiyorum diyorum..2.hamileliğimize artık herşeyi anlarız biliriz
kız evi naz evidir şekerim yok öyle
merhaba arkadaslar
ben de 27 mart 2011 de anne olmaya hazırlanıyorum 36 hafta 4 günlük hamileyim
bu siteyi ve sizi uzun zamandır takib ediyordum ama hiç daha önce yazmamıstım sonunda aranıza yazarak da katılmaya karar verdim aranızdaki arkadaslıga sohbetlerinize bayılıyorumayrıca benim yasadıgım seylerin aynısını hepinizde görüyor olmak cok güzel anne olan arkadaslarımızı kutluyorum
darısı benim gibi sabrı az kalan anne adaylarına diyorum
cahillik değilki be gülüm bu.ben kızımda hiiiççç bu şeyler aklımın ucuna bile gelmemişti mesela.neden bilmiyorum ama merak etmediydim herhalde.2 temmuza vermişlerdi doğum tarihini 28 haziranda doğdu kuzum.sende kendine doğumu zehir etme ay çok sancım olacak çok acıdı diye düşünme oluruna bıraksenin bebiş kaç haftalık canım?bende diyorum keşke bu kadar cahil olmasaydım sancı nasıl bişey onu bile ayırt edemiyorum diyorum..2.hamileliğimize artık herşeyi anlarız biliriz
yok ben korkamdım ama ne bileyim aklımda mantık sırası yapmıştım yani sancı bence en son olması gereken şeydi..en önce nişan gelecek sonra suyum gelecek sonrada sancı olacak diye düşünmüştümşaşırdım yani
yerim ben sizin o nazlı kızlarınızı
amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese bu dyguları yaşatır...
biliyor musun canım benim de kızım olsaydı adını Zeynep koymayı çok istiyordum
Ayyy canıımmm Zeynep benim adım aslında.bebeğin adı hazır değil daha malesef .büyük kızımın ismide ayça .facebooktaki grupta sende varsan görürsün zeynep ayça adım beni ekle benn seni bulamadım çünkübiliyor musun canım benim de kızım olsaydı adını Zeynep koymayı çok istiyordum
ne derlerse ona inanıyoruz vallahi yapacak başka bişeyimiz yok gibigeçmiş olsun canım
aynen özlemcim vllahi 1kere ayırt ettim onun dışında yok bitti olur dedi doktor normalmiş kasılmalar
yok sancılardan falan korkmuyorum hatta bebeğim iri olmasına rağmen normal doğurmak istiyorum ama keşke bu doğum oalyının mantıklı bir sırası olsaydı..bak senin ilk doğumda benim sıramın tam tersi olmuş..cahillik değilki be gülüm bu.ben kızımda hiiiççç bu şeyler aklımın ucuna bile gelmemişti mesela.neden bilmiyorum ama merak etmediydim herhalde.2 temmuza vermişlerdi doğum tarihini 28 haziranda doğdu kuzum.sende kendine doğumu zehir etme ay çok sancım olacak çok acıdı diye düşünme oluruna bırak
canım şimdi ben 2. doğuracam nasipse.benim ilk suyum gelmişti sızıntı halinde öyle hepsi bir gelmedi yani.sancılarım 3-4 saat sonra başladı 4 saat sonrada nişanım geldi yani doğuma yakın yarım saat sonrada kızım gelmiştiiiii.
bundada öyle olurmu diye düşünüyorum nasıl olacak acaba aynı sıraya göremi ilerleyecek.:26:
canım keşke öyle bi mantık sırasında gitse herşey insan kendini bilir en azındanama ne olacağı hangisinin önce geleceği belli değil bazılarının da suyunu doğumda ebeler patlatıyo gerçi öylesi daha temiz olur bende suya takmış durumdayım yatağım koltuğum ıslanırsa ya tuvalette gelsin ya hastanede diyorum
canım keşke öyle bi mantık sırasında gitse herşey insan kendini bilir en azındanama ne olacağı hangisinin önce geleceği belli değil bazılarının da suyunu doğumda ebeler patlatıyo gerçi öylesi daha temiz olur bende suya takmış durumdayım yatağım koltuğum ıslanırsa ya tuvalette gelsin ya hastanede diyorum
damlacım sen nasılsın mert bebiş nasıl bu arada ahudan hala haber yok ya eylül 4 kez aramış açmamış ve geri dönende olmamış:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?