2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evettttttt biz geldik
Günlerdir fırsat bulup KK ya giremedim.Malum 28 Şubat sabahı kızımı dünyaya getirdim.
36+4 de 3.250 gr 48 cm boyunda ve spinal anestezi ile bebeğim kollarıma geldi.
Anlatılacak yazılacak çok şey var.Öykü şu anda uyku modunda olduğu için hemen KK ya geçiş yaptım.
Bebeğinizi kollarınıza almak,karnınızda aylarca sevdiğiniz kuzunuzun doğumunu izlemek muhteşem bir duyguymuş.
Spinal anestezi olduğum için dikiş ağrılarım var.Yürümekte hala sıkıntı çekiyorum ama kızımın yüzüne baktığımda tüm ağrılarım geçiyor.
Resimlerimizi fırsat bulup fotoğraf makinamızdan aktaramadık ama cepten çekilmiş bir resmimizi teyzelerimizle paylaşalım istedik.

Eklentiler

• $02032011.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $03032011212.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $öykü2.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 25
canım suyun gelirse vajinayı yıkayıp tampon koymayın die okumuştum nette aklında olsun enfeksiyon riskini arttırırmış..
slm herkese
umarım herrrkes iyidir ancak gelebildimmmm

canım suyun tuvalette gelirse anlar mısın suyun geldiğini? o kadar belirgin mi gelen su?
valla bazısının sızıntı şeklinde oluyomuş benim arkadaşım tuvalete gitmiş afedersin çişini yaparken gelmiş yaptım yaptım bitmeyince suyumun geldiğini anladım zaten ayağa kalktığımda da bacaklarımdan sızmaya devam etti demişti:26:

benim oğluşun ismi çınar olcak nasipse canımvalla eylülde öle diyince bende endişelendim geri dönende olmamış inşallah kötü bişey yoktur:96:

Son düzenleme:
hoşgeldiniiizzz canım geçmiş olsun tez zamanda düzelirsin inşallah.kızınada koccaammaaaaannn bir MAŞALLAH

maşallah canım öyküne allah nazarlardan korusun çok güzel hele o el allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın ve sizi tebrik ediyorum

adı günü ömrüde uzun olsun canım
:18::18::18:inan bende merak ettim iyice geri dönmemiş olması umarım herşey yolundadır ahu ve beliz için ve en kısa sürede döner eylüle yada buraya gelir bizi merakda bırakmaz

hoşgeldiniz canımmm maşallah öykü bebeğe

maşallah kızına da sanada canımRabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebişine...çok tatlı maşallah...inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer ve herşey çookk daha güzel olur..tatlım hastaneyle ilgili veya drla ilgili bir sıkıntı yaşadın mı?

sağolasın canım sonunda biri bu ismi neden seçtiğimi anladı yaaaaherkes çınar diyince diziden mi etkilendin dio hani şu lale devri var ya tolgahan sayışman dizide adı çınar
benim ilk bebeğimin kalp atışları durmuştu bizde oğluşumuza böyle bi isim seçtik eşimle uzun ömürlü güçlü kuvvetli olsun die

çok zordur ozaman yaşadıkların eminim ama oğluşunun ismi çok güzel mervecim sağlıkla kucağına alıcaksın çınarını

senin bebiş kaç haftalık canım?bende diyorum keşke bu kadar cahil olmasaydım sancı nasıl bişey onu bile ayırt edemiyorum diyorum..2.hamileliğimize artık herşeyi anlarız biliriz

beenim tam 37 haftalık bugüne kadar hep erken doğum riskiyle geldim çok şükür bişi olmadı ama artık olsun istiyorummm

Rabbim esirgesin canım inşallah hayırlı sağlıklı upuzun bir ömrü olur oğluşunun

yavrum çok tatlı annesi. Allah analı babalı büyütsün upuzun güzel bir ömrü olsun inşallah....

beenim tam 37 haftalık bugüne kadar hep erken doğum riskiyle geldim çok şükür bişi olmadı ama artık olsun istiyorummm

burda öyle erken haftalarda annesini korkutupta sonrasında sorunsuz bir şekilde sonuna kadar bekleyen beişler gördüksanırım nazlarını sınıyorlar

hakkinda hayirlisi canim.

canımmmmmmmm bu nasıl bi güzellik maşalaaaaaaaaaaah. Allahım korusun çok tatlı yaaaaaaa.

41 kere allahım mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin karnımda böyle bir güzellik olduğuna inanamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…