2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çınar çok güzel bir isim bizde erkek olsaydı "arel çınar" koycaktık anlamları için şimdi "arya" mız geliyo amaa

canım bebişin çok tatlı maşallah ne güzel kavuştun darısı bizlerin başına

Ardina,maşallah Öyküye...
Coook tatlı ya..
boyle dogumları gorunce ben de sabırsızlanıyorum,hemen dogurmak istiyorum.......... ama daha sancı mancı yok... sadece 3 gundur acaip kasılmalarım var,karnım taş gbi oluyo.. daha ne kdr beklicem acaba...

biz daha beklicez sanırım nuraycım ciddende bebişleri görünce bende doğurmak istiyorummmmmmm ama ne doktor müsade ediyor nede oğlum gene sen normal doğumu bekliyorsun canım keşke öyle beklesem bendeeeeeeeeeeeeeeee

slm kızlar...ardina hayırlı olsun canmm

hazır prensesim uyurken bi kk.ya girem dedim...herkez iyidir inşallah

biz iyiyiz çok şükürler olsun bugün kızımı yine dr.götürdük topuktan kan aldılar...sarılık için son 12 çıkmıştı bugün 13 çıktı dr.sık sık emzir dedi...inşallah düşer.ona üzülüyorum:26: onun dışında herşey çok iyi Allahıma çok şükür bende iyiyim bugün 5.günüm hiçbi acım ağrım yok sütümde geldi iyice

darısı bekleyenlerin başına

hoşgeldin canım. maşallah Öykü kıza. inşallah daha iyisindir. Öykü kız nasıl? sütle ilgili sorunu yoktur inşallah? eve çıktınız herhalde. evde bir bayram havası vardır tabi.. annen falan mest olmuştur. allahım bana da yaşatsın inşallah.

maşallah canım. sarılık çok rastlanan bişeymiş galiba. geçer annesi üzülme sen. ağrın yok sütün geliyor, sağlığınız iyi. daha ne ister insan.

meraba annişler doktordan geliyoruz oğlumla. Çınarım 3 kilo olmuşş herşeyi iyimiş şuanda Allah'a şükür. Çok az suyunda azalma varmış ama o kdrda önemli diil dedi dr. Nstye girdim bi tane bile kasılmam yok bende diyodum hep bunun doğumu yakındır diye ama hiç öle gözükmüyo valla haftaya çatı muanem war işte en korktuuum bu :18::18: napıcam bilmiorm :18: ama inş bi aksilik çıkmazda normal olurum sezeryanı hiç istemiyorum hareketlerin azalmasını sordum bu haftalarda artık normalmiş.

Bizde haberler bööle sizde iyisinizde umarım annişlerr

azizecim inş düşer sarılığınızda sütünün gelmesinede maşallahinş bizimde ağrımız sızımız olmaz meryem cereni koklarsın bizim yerimize
maşallah çınarına tiara inş normal doğumla oğluşunu dünyaya getirirsin

hoşgeldin azizeciğim bebişin hayırlı olsun canım sarılığıda hemencecik atlatırsınız İnşallah. ağrın olmaması çok güzel yaa. Maşallah. kuzucukta büyüyor Allahım korusun meryem cerenimizi. evet darısı bize İnşallah canım aminnnn

canım inşallah gönlüne göre kolay bi doğum olur. biz çatı muayenesi olduk çatı müsaitte bizim cadının inmeye niyeti yok. inşallah seninki normal doğum olur bari

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sultancım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım inşallah gönlüne göre kolay bi doğum olur. biz çatı muayenesi olduk çatı müsaitte bizim cadının inmeye niyeti yok. inşallah seninki normal doğum olur bari

son dakkaya kadar bekle canım belli olmaz. Bebişle senin için normal en iyisi ne kadar düşünnce zor olr gibi gelsede vazgeçme bence

masallah kuzuna canim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

son dakkaya kadar bekle canım belli olmaz. Bebişle senin için normal en iyisi ne kadar düşünnce zor olr gibi gelsede vazgeçme bence

canım bende öyle istedim ama eşimle doktor karar verdiler. günü bile verdi doktor 14 marta. erken sancıda olsa sezeryanla alacak öyle dedi.

canım bende öyle istedim ama eşimle doktor karar verdiler. günü bile verdi doktor 14 marta. erken sancıda olsa sezeryanla alacak öyle dedi.

hayırlısı olsun o zaman canım sağlıkla al bebişinide kucağınıda bizim çektiklerimz o kdr önmli diil

evet yaa,beklicez sanırım canım...
normal bekliyorum ama koca kafalı kızım inmiyo kii.... 37. haftada kafası 41.di.. 1 ay onden gidio. bence ben de sezaryen olcam ya..

buarada niye bizimkiler koca kafalı damla ve sultan??

masallah ikinize de canim sık sık emzir. duzelecek insallah.

Masallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…