canım suyun gelirse vajinayı yıkayıp tampon koymayın die okumuştum nette aklında olsun enfeksiyon riskini arttırırmış..
valla bazısının sızıntı şeklinde oluyomuş benim arkadaşım tuvalete gitmiş afedersin çişini yaparken gelmiş yaptım yaptım bitmeyince suyumun geldiğini anladım zaten ayağa kalktığımda da bacaklarımdan sızmaya devam etti demişti:26:
benim oğluşun ismi çınar olcak nasipse canımvalla eylülde öle diyince bende endişelendim geri dönende olmamış inşallah kötü bişey yoktur:96:
çınar çok güzel bir isim bizde erkek olsaydı "arel çınar" koycaktık anlamları için şimdi "arya" mız geliyo amaa
Evettttttt biz geldik
Günlerdir fırsat bulup KK ya giremedim.Malum 28 Şubat sabahı kızımı dünyaya getirdim.
36+4 de 3.250 gr 48 cm boyunda ve spinal anestezi ile bebeğim kollarıma geldi.
Anlatılacak yazılacak çok şey var.Öykü şu anda uyku modunda olduğu için hemen KK ya geçiş yaptım.
Bebeğinizi kollarınıza almak,karnınızda aylarca sevdiğiniz kuzunuzun doğumunu izlemek muhteşem bir duyguymuş.
Spinal anestezi olduğum için dikiş ağrılarım var.Yürümekte hala sıkıntı çekiyorum ama kızımın yüzüne baktığımda tüm ağrılarım geçiyor.
Resimlerimizi fırsat bulup fotoğraf makinamızdan aktaramadık ama cepten çekilmiş bir resmimizi teyzelerimizle paylaşalım istedik.
Ardina,maşallah Öyküye...
Coook tatlı ya..
boyle dogumları gorunce ben de sabırsızlanıyorum,hemen dogurmak istiyorum.......... ama daha sancı mancı yok... sadece 3 gundur acaip kasılmalarım var,karnım taş gbi oluyo.. daha ne kdr beklicem acaba...
Evettttttt biz geldik
Günlerdir fırsat bulup KK ya giremedim.Malum 28 Şubat sabahı kızımı dünyaya getirdim.
Anlatılacak yazılacak çok şey var.Öykü şu anda uyku modunda olduğu için hemen KK ya geçiş yaptım.
Bebeğinizi kollarınıza almak,karnınızda aylarca sevdiğiniz kuzunuzun doğumunu izlemek muhteşem bir duyguymuş.
Spinal anestezi olduğum için dikiş ağrılarım var.Yürümekte hala sıkıntı çekiyorum ama kızımın yüzüne baktığımda tüm ağrılarım geçiyor.
Resimlerimizi fırsat bulup fotoğraf makinamızdan aktaramadık ama cepten çekilmiş bir resmimizi teyzelerimizle paylaşalım istedik.
slm kızlar...ardina hayırlı olsun canmm
hazır prensesim uyurken bi kk.ya girem dedim...herkez iyidir inşallah
biz iyiyiz çok şükürler olsunbugün kızımı yine dr.götürdük topuktan kan aldılar...sarılık için son 12 çıkmıştı bugün 13 çıktı dr.sık sık emzir dedi...inşallah düşer.ona üzülüyorum:26: onun dışında herşey çok iyi Allahıma çok şükür bende iyiyim bugün 5.günüm hiçbi acım ağrım yok sütümde geldi iyice
darısı bekleyenlerin başına
azizecim inş düşer sarılığınızda sütünün gelmesinede maşallahslm kızlar...ardina hayırlı olsun canmm
biz iyiyiz çok şükürler olsunbugün kızımı yine dr.götürdük topuktan kan aldılar...sarılık için son 12 çıkmıştı bugün 13 çıktı dr.sık sık emzir dedi...inşallah düşer.ona üzülüyorum:26: onun dışında herşey çok iyi Allahıma çok şükür bende iyiyim bugün 5.günüm hiçbi acım ağrım yok sütümde geldi iyice
maşallah çınarınameraba annişler doktordan geliyoruz oğlumla. Çınarım 3 kilo olmuşş herşeyi iyimiş şuanda Allah'a şükür.Çok az suyunda azalma varmış ama o kdrda önemli diil dedi dr. Nstye girdim bi tane bile kasılmam yok bende diyodum hep bunun doğumu yakındır diye ama hiç öle gözükmüyo valla haftaya çatı muanem war işte en korktuuum bu :18::18: napıcam bilmiorm :18: ama inş bi aksilik çıkmazda normal olurum sezeryanı hiç istemiyorum hareketlerin azalmasını sordum bu haftalarda artık normalmiş.
Bizde haberler bööle sizde iyisinizde umarım annişlerr
maşallah çınarınatiara inş normal doğumla oğluşunu dünyaya getirirsin
meraba annişler doktordan geliyoruz oğlumla. Çınarım 3 kilo olmuşş herşeyi iyimiş şuanda Allah'a şükür.Çok az suyunda azalma varmış ama o kdrda önemli diil dedi dr. Nstye girdim bi tane bile kasılmam yok bende diyodum hep bunun doğumu yakındır diye ama hiç öle gözükmüyo valla haftaya çatı muanem war işte en korktuuum bu :18::18: napıcam bilmiorm :18: ama inş bi aksilik çıkmazda normal olurum sezeryanı hiç istemiyorum hareketlerin azalmasını sordum bu haftalarda artık normalmiş.
hoşgeldin azizeciğim bebişin hayırlı olsun canım sarılığıda hemencecik atlatırsınız İnşallah. ağrın olmaması çok güzel yaa. Maşallah. kuzucukta büyüyor Allahım korusun meryem cerenimizi. evet darısı bize İnşallah canım aminnnn
canım inşallah gönlüne göre kolay bi doğum olur. biz çatı muayenesi olduk çatı müsaitte bizim cadının inmeye niyeti yok. inşallah seninki normal doğum olur bari
Evettttttt biz geldik
son dakkaya kadar bekle canım belli olmaz. Bebişle senin için normal en iyisi ne kadar düşünnce zor olr gibi gelsede vazgeçme bence
canım bende öyle istedim ama eşimle doktor karar verdiler. günü bile verdi doktor 14 marta. erken sancıda olsa sezeryanla alacak öyle dedi.
biz daha beklicez sanırım nuraycım ciddende bebişleri görünce bende doğurmak istiyorummmmmmmama ne doktor müsade ediyor nede oğlum gene sen normal doğumu bekliyorsun canım keşke öyle beklesem bendeeeeeeeeeeeeeeee
meraba annişler doktordan geliyoruz oğlumla. Çınarım 3 kilo olmuşş herşeyi iyimiş şuanda Allah'a şükür.Çok az suyunda azalma varmış ama o kdrda önemli diil dedi dr. Nstye girdim bi tane bile kasılmam yok bende diyodum hep bunun doğumu yakındır diye ama hiç öle gözükmüyo valla haftaya çatı muanem war işte en korktuuum bu :18::18: napıcam bilmiorm :18: ama inş bi aksilik çıkmazda normal olurum sezeryanı hiç istemiyorum hareketlerin azalmasını sordum bu haftalarda artık normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?