maşallah canım.sarılık çok rastlanan bişeymiş galiba. geçer annesi üzülme sen. ağrın yok sütün geliyor, sağlığınız iyi. daha ne ister insan.
azizecim inş düşer sarılığınızda sütünün gelmesinede maşallahinş bizimde ağrımız sızımız olmaz meryem cereni koklarsın bizim yerimize
maşallah çınarınatiara inş normal doğumla oğluşunu dünyaya getirirsin
hoşgeldin azizeciğim bebişin hayırlı olsun canım sarılığıda hemencecik atlatırsınız İnşallah. ağrın olmaması çok güzel yaa. Maşallah. kuzucukta büyüyor Allahım korusun meryem cerenimizi. evet darısı bize İnşallah canım aminnnn
masallah ikinize de canimsık sık emzir. duzelecek insallah.
Masallah canim.
slm kızlar biz geldik hala karnımda oğlum herkes arıyo soruyo doğum yapmadın mı daha diyo ama yok işte sancımda yok herşeyim normal suyum gelmıyo nişan yok, uykum gayet iyi bebeğim karnımda diş çıkartıcak galiba :26:
bende öyle diyorum canım. kızım sağlıkla gelsinde dünyaya nasıl olursa olsun ne yapayım ki.hayırlısı olsun o zaman canım sağlıkla al bebişinide kucağınıda bizim çektiklerimz o kdr önmli diil
evet yaa,beklicez sanırım canım...
normal bekliyorum ama koca kafalı kızım inmiyo kii.... 37. haftada kafası 41.di.. 1 ay onden gidio. bence ben de sezaryen olcam ya..
buarada niye bizimkiler koca kafalı damla ve sultan??
ay o son yorumuna bayıldım
eğer ilk hamileliğinse dr ilk gebelklerde yumrtlama geç olabilir 41. haftaya kadr normal dedi. bi gece ansızın gelebilr tetkte ol ynede sen
evet yaa,beklicez sanırım canım...
normal bekliyorum ama koca kafalı kızım inmiyo kii.... 37. haftada kafası 41.di.. 1 ay onden gidio. bence ben de sezaryen olcam ya..
buarada niye bizimkiler koca kafalı damla ve sultan??
kuzumla bizde geldik evimize kızlarçok şükür herşey güzel geçti 1 Mart 11.35 te kızım geldi benim ayılmam biraz zaman aldı ama çok şükür şimdi iyiyiz. genel sezeryanla oldu doğum binlerce kez şükürler olsun Allah'a ikimizde sağlıcakla kurtuduk. Meleğimde çok iyi çok şükür kan uyuşmazlığından dolayı ufak bi sarılık sorunumuz var işallah onu da atlatacağız. hepiniz Allah'a emanet olun doğuma gidecek olanlar çok çok çok güzel
kuzumla bizde geldik evimize kızlarçok şükür herşey güzel geçti 1 Mart 11.35 te kızım geldi benim ayılmam biraz zaman aldı ama çok şükür şimdi iyiyiz. genel sezeryanla oldu doğum binlerce kez şükürler olsun Allah'a ikimizde sağlıcakla kurtuduk. Meleğimde çok iyi çok şükür kan uyuşmazlığından dolayı ufak bi sarılık sorunumuz var işallah onu da atlatacağız. hepiniz Allah'a emanet olun doğuma gidecek olanlar çok çok çok güzel
bende öyle diyorum canım. kızım sağlıkla gelsinde dünyaya nasıl olursa olsun ne yapayım ki.
nurayım sorma yaa. koca kafalılar sığmyormu nedir doğum kanalına. bizimkiler sığmıyor hadi koca kafalısı dönmedi bile zahmet edip.
yaylagüzeli sağ bacaındaki ağrıdan bahsetmişsin.aynı ağrı benim sol bacağımda var 10 gündür falan.üzerine bastıkça baya yürümemi engelliyor.doktorum böyle giderse geçmezse sana normal doğum yaptıramam riske atamam seni ve bebişi hareketlerin kısıtlanır diyor.1 hafta sonra tekrar kontrol var ilk defa nstye gircem dua edin kızlar ağrım geçsin herşeyin hayırlısı
bu arada ben 1 kilo vermişim kızımda hiç almamış 1 haftada doktorum kan akışından endişelendi.Dopplere girdim perinatolog hiç bir sorun olmadığını söyledi makine %15 hata payı veriyormuş.3168 gr meleğim.dört boyutluda doktor poposunun fotosunu verdi.ısırcam o popoyu doğunca çok tatlı
ya bi yandan korkuyorum bi yandan böle doğumdan gelenler annelik çok güzel diiyince heycanlanıyorum bütün duygular bi arada :18::18: Allah analı babalı büyütsün kuzunu canım inş hemen iyileşiir
maşallh
gözünüz aydın tatlım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah inşallah sarılığınızada atlatırsınız biranöce
korkulacak bişey yok sakın canım...her anın tadını çıkarmaya bak...yavrunu kucağına almak herşeye değer...
slm kızlar biz geldik hala karnımda oğlum herkes arıyo soruyo doğum yapmadın mı daha diyo ama yok işte sancımda yok herşeyim normal suyum gelmıyo nişan yok, uykum gayet iyi bebeğim karnımda diş çıkartıcak galiba :26:
ayy bu yorumu kaçırmışım iyimi çok komik diş çıkarıcak galiba heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?