2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa,beklicez sanırım canım...
normal bekliyorum ama koca kafalı kızım inmiyo kii.... 37. haftada kafası 41.di.. 1 ay onden gidio. bence ben de sezaryen olcam ya..

buarada niye bizimkiler koca kafalı damla ve sultan??

sağol canım :) darısı herkeseeeeeeee

basta ARDINACIM bebegın cok ama cok tatlı ALLAH'ım nazarlardan saklasın..

ark benım efemınde kafası son usg de bebek 38 dı kafası 41,5 cıkıyordu ben o kadar etkılenmısımkı dogmdsan sonrakı ılk sorum kafası cokmu buyuk oldu ama hayır deıdı cunku yukardan olcum yapıyor bebısın kafası yuvarlak oluyor o yuzden buyuk dıyorlar korkmayın koca kafalı olmuyorlar batumunda kafası bu hafta 36 da 39,5 cıktı ama efeden dolayı deneyımlıyım takmadım acıkcası..

ve GULAYCIMM bebegını saglıcaklaa buyutmen dılegıyle cnmm..hayırlı olsun..

AZIZE sonunda bebegıne saglıcakla kabustun resımlerını beklıyoruz ve sanada hayırlı olsun cnmm...

hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün İnşallah canım. sağlıklı uzun bi ömrü olsun İnşallah

sağol canım cidden merak ediyorduk

merhaba tatlım nasılsınız oğluşunlaaaa
canım arkadaş gelmişti size haber vermeden çıkmak durumunda kaldım kusura bakma
iyiyz damla teyzesi oğluşuun keyfi yerinde de annesinin bacak ağrısı halen devam....
siz nasılsınız mert bebişle bakalım
hoşgeldin kelebek....
geçmiş olsun ....
demek biz yazışırken girip okuyan ziyaretçilerden biri sendin
sende hoşgeldin bahsevil
maşallah kızına ardinacımAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş....Allah nazarlardan saklasın...
inş.en kısa zamanda geçer sarılığınız azizecim....
maşallah çınar bebişehakkınızda hayırlsı olsun canım
canım bende öyle istedim ama eşimle doktor karar verdiler. günü bile verdi doktor 14 marta. erken sancıda olsa sezeryanla alacak öyle dedi.
gününüz hayırlı olsun sultancım.....
maşallah meleğine annesigözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inş...

geçmiş olsun canım aynı ağrı bende de sol bacağımda var

iyiyiz bizde viyolecim ayy viyole diyip duruyorum ismin neydi canım yaaa facede olmayınca sende:26::26::26:

hayatta unutmam annemin ismi canım kusura bakma tekrardan

aa ne güzel annenle adaşız desene
canım kusura bakma nedemek zaten ismimi çok dile getirmiş değilim bilmemen gayet normal...
birkaçgün önce eylül sormuştu da ilk ozaman söyledim zaten onu da görmemiş olabilirsin oyüzden kusura bakılacak bir durum yok yani tatlım

ilk önce maşallah kuzunaama kilosu iyi yani sonuçta 3üde geçmiş...sizin için hangi doğum şekli hayırlı olucaksa öyle olsun onurcuk...şükür problemde yokmuş bebişinizde

geçmiş olsun canım aynı ağrı bende de sol bacağımda var

çok teşekkür ederim.Allaha şükür bebişim çok sağlıklıtabi doğum şekli olarak herşeyin hayırlısı ama bu ağrı normal doğum yapmaya nasıl engel oluyor onu anlamadım sizlerden fikir almak istedim?:26::26:

Canım beklenen doğum tarihlerimiz aynı, inşallah hayırlısıyla gelir bebeklerimiz... aramıza hoşgeldin.

Canım kızın çok tatlı allah nazardan esirgesin... Sağlıkla büyüt...

Geçmiş olsun Azizecim, inş. yükselmez.. Sen bol bol emzir, genellikle yeni doğan bebişler yaşıyor hep bu sarılığı...

canım sağlıkla büyüt bebeğini... Geçmiş olsun...

Benimde sol bacağım ağrıyordu üzerine basınca, hatta geçtiğimiz hafta oldukça sıkıntılı günler yaşadım. Ama şimdi birazcık geçti, gerçi benim dr'um normal doğuma engel gibi birşey söylememişti. Belki de o zaman doğum tarihi uzak olduğu içindir. Ayın 10unda jinekolojik muayene var o zaman karar vereceğiz doğum şekline. O zaman benimde aklımda olsun sorayım ağrı ile ilgili durumu...

bersuuuuuuuuuuuuu cnmm hala dogurmadın mı?cnmm ya ne dıcem mart annelerının mdalyasını sana verek gerek cunku en sabırlı anne se ccıktın...

bersuuuuuuuuuuuuu cnmm hala dogurmadın mı?cnmm ya ne dıcem mart annelerının mdalyasını sana verek gerek cunku en sabırlı anne se ccıktın...

maalesef canım hala doğuradım fellik fellik geziyorum sinemaya gittik dolaştık yürüdük ama tık yok 41.haftaya kadar beklicez bu gidişle

Kızlar bende 27 Şubatta doğum yaptım, ömerim dünyaya geldi normal doğumla, sezeryan olacakken son dakika normal doğdu oğluşum. Darısı diğer bekleyen annelere inşallah.

Kızlar bende 27 Şubatta doğum yaptım, ömerim dünyaya geldi normal doğumla, sezeryan olacakken son dakika normal doğdu oğluşum. Darısı diğer bekleyen annelere inşallah.

hayırlı olsun canım Allah analı babal büyütsün uzun sağlklı bi ömrü olsun İnşallah. ne güzel yaaa normal doğumla

maşallah canım inşallah biran önce sarılığınız da geçerde daha güzel olur herşey..kızını öp bizim için
maşallah oğluşuna canım..beyefendiler ve hanımefendiler canları istediğinde gelecekler bizse sanırım burda sabırsızlıktan çatlıycaz:44:
olsun annesi daha zamanın var bak bersu 41.haftasında hala bekliyo.şunun şurasında kaç gün kaldı dimi
maşallah canım..Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin meleğine..inşallah en kısa zamanda sarılığınız da geçer

maşallah ne güzel oğluşun artık kollarında amin inşallah hayrılı doğumlarla bizlerde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

bilmiyorumki canım hiç bu konuyu ama inş engel olmaz normal doğum yapmana
maalesef canım hala doğuradım fellik fellik geziyorum sinemaya gittik dolaştık yürüdük ama tık yok 41.haftaya kadar beklicez bu gidişle
yakındır canım vallahi sen oğluş sabırlı çıktı baya sen şubatta doğum yaparım diyordun kısmet martaymış
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın

kızlar kolbastı oynasam acaba doğumu kolaylaştırmış olur muyum?acayip oynayasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…