bizimkide dün kafası 36+6de 39 haftalıkmış ayy cidden neden koca kafalılar ben başta korkuyorum neden koca kafalı diye ölçümlere bakınca işte bu kötü bekle bekle normal doğumu gene sezeryana gir çok sinir bir durum
evet yaa,beklicez sanırım canım...
normal bekliyorum ama koca kafalı kızım inmiyo kii.... 37. haftada kafası 41.di.. 1 ay onden gidio. bence ben de sezaryen olcam ya..
buarada niye bizimkiler koca kafalı damla ve sultan??
sağol canım :) darısı herkeseeeeeeee
kuzumla bizde geldik evimize kızlarçok şükür herşey güzel geçti 1 Mart 11.35 te kızım geldi benim ayılmam biraz zaman aldı ama çok şükür şimdi iyiyiz. genel sezeryanla oldu doğum binlerce kez şükürler olsun Allah'a ikimizde sağlıcakla kurtuduk. Meleğimde çok iyi çok şükür kan uyuşmazlığından dolayı ufak bi sarılık sorunumuz var işallah onu da atlatacağız. hepiniz Allah'a emanet olun doğuma gidecek olanlar çok çok çok güzel
sağol canım cidden merak ediyordukbasta ARDINACIM bebegın cok ama cok tatlı ALLAH'ım nazarlardan saklasın..
ark benım efemınde kafası son usg de bebek 38 dı kafası 41,5 cıkıyordu ben o kadar etkılenmısımkı dogmdsan sonrakı ılk sorum kafası cokmu buyuk oldu ama hayır deıdı cunku yukardan olcum yapıyor bebısın kafası yuvarlak oluyor o yuzden buyuk dıyorlar korkmayın koca kafalı olmuyorlar batumunda kafası bu hafta 36 da 39,5 cıktı ama efeden dolayı deneyımlıyım takmadım acıkcası..
ve GULAYCIMM bebegını saglıcaklaa buyutmen dılegıyle cnmm..hayırlı olsun..
AZIZE sonunda bebegıne saglıcakla kabustun resımlerını beklıyoruz ve sanada hayırlı olsun cnmm...
canım arkadaş gelmişti size haber vermeden çıkmak durumunda kaldım kusura bakmamerhaba tatlım nasılsınız oğluşunlaaaa
hoşgeldin kelebek....mrb arkadaşlar bende hamileyim bugün 37. hfata giriyoruz ayın 20 sinden sonra bekliyoruz benim çiçeğimi :) ben yeni kayıt oldum siteye site hakkında pek bişey bilmiyorum ama bana yararlı olacağından eminim güzel şeyler var :) yeniden mrb
geçmiş olsun ....slm kzlar ancak gelebildim..dün gece çok değişik şeyler oldu..bir anda sancılarım başladı kımıldamak şöyle dursun nefes dahi alamdım...biraz yürüttü eşim beni ama ne mümkün çok ağladım böyle kasıklarıma kramplar giriyormuş gibi oldu şimdi biraz daha iyiyim ama kasıklarımın alt tarafında kocaman bir taş varmış gibi hissediyorum şimdi..acaba oğluşum kafasını doğuım kanalına kafayı sokmuşmudur:26:...sırtım ve belim hala çok ağrıyo.sizler nasılsınız?
demek biz yazışırken girip okuyan ziyaretçilerden biri sendinmerhaba arkadaslar
ben de 27 mart 2011 de anne olmaya hazırlanıyorum 36 hafta 4 günlük hamileyim
bu siteyi ve sizi uzun zamandır takib ediyordum ama hiç daha önce yazmamıstım sonunda aranıza yazarak da katılmaya karar verdim aranızdaki arkadaslıga sohbetlerinize bayılıyorumayrıca benim yasadıgım seylerin aynısını hepinizde görüyor olmak cok güzel anne olan arkadaslarımızı kutluyorum
darısı benim gibi sabrı az kalan anne adaylarına diyorum
maşallah kızına ardinacımEvettttttt biz geldik
Günlerdir fırsat bulup KK ya giremedim.Malum 28 Şubat sabahı kızımı dünyaya getirdim.
36+4 de 3.250 gr 48 cm boyunda ve spinal anestezi ile bebeğim kollarıma geldi.
Anlatılacak yazılacak çok şey var.Öykü şu anda uyku modunda olduğu için hemen KK ya geçiş yaptım.
Bebeğinizi kollarınıza almak,karnınızda aylarca sevdiğiniz kuzunuzun doğumunu izlemek muhteşem bir duyguymuş.
Spinal anestezi olduğum için dikiş ağrılarım var.Yürümekte hala sıkıntı çekiyorum ama kızımın yüzüne baktığımda tüm ağrılarım geçiyor.
Resimlerimizi fırsat bulup fotoğraf makinamızdan aktaramadık ama cepten çekilmiş bir resmimizi teyzelerimizle paylaşalım istedik.
inş.en kısa zamanda geçer sarılığınız azizecim....slm kızlar...ardina hayırlı olsun canmm
hazır prensesim uyurken bi kk.ya girem dedim...herkez iyidir inşallah
biz iyiyiz çok şükürler olsunbugün kızımı yine dr.götürdük topuktan kan aldılar...sarılık için son 12 çıkmıştı bugün 13 çıktı dr.sık sık emzir dedi...inşallah düşer.ona üzülüyorum:26: onun dışında herşey çok iyi Allahıma çok şükür bende iyiyim bugün 5.günüm hiçbi acım ağrım yok sütümde geldi iyice
darısı bekleyenlerin başına
maşallah çınar bebişemeraba annişler doktordan geliyoruz oğlumla. Çınarım 3 kilo olmuşş herşeyi iyimiş şuanda Allah'a şükür.Çok az suyunda azalma varmış ama o kdrda önemli diil dedi dr. Nstye girdim bi tane bile kasılmam yok bende diyodum hep bunun doğumu yakındır diye ama hiç öle gözükmüyo valla haftaya çatı muanem war işte en korktuuum bu :18::18: napıcam bilmiorm :18: ama inş bi aksilik çıkmazda normal olurum sezeryanı hiç istemiyorum hareketlerin azalmasını sordum bu haftalarda artık normalmiş.
Bizde haberler bööle sizde iyisinizde umarım annişlerr
gününüz hayırlı olsun sultancım.....canım bende öyle istedim ama eşimle doktor karar verdiler. günü bile verdi doktor 14 marta. erken sancıda olsa sezeryanla alacak öyle dedi.
maşallah meleğine annesikuzumla bizde geldik evimize kızlarçok şükür herşey güzel geçti 1 Mart 11.35 te kızım geldi benim ayılmam biraz zaman aldı ama çok şükür şimdi iyiyiz. genel sezeryanla oldu doğum binlerce kez şükürler olsun Allah'a ikimizde sağlıcakla kurtuduk. Meleğimde çok iyi çok şükür kan uyuşmazlığından dolayı ufak bi sarılık sorunumuz var işallah onu da atlatacağız. hepiniz Allah'a emanet olun doğuma gidecek olanlar çok çok çok güzel
yaylagüzeli sağ bacaındaki ağrıdan bahsetmişsin.aynı ağrı benim sol bacağımda var 10 gündür falan.üzerine bastıkça baya yürümemi engelliyor.doktorum böyle giderse geçmezse sana normal doğum yaptıramam riske atamam seni ve bebişi hareketlerin kısıtlanır diyor.1 hafta sonra tekrar kontrol var ilk defa nstye gircem dua edin kızlar ağrım geçsin herşeyin hayırlısı
bu arada ben 1 kilo vermişim kızımda hiç almamış 1 haftada doktorum kan akışından endişelendi.Dopplere girdim perinatolog hiç bir sorun olmadığını söyledi makine %15 hata payı veriyormuş.3168 gr meleğim.dört boyutluda doktor poposunun fotosunu verdi.ısırcam o popoyu doğunca çok tatlı
iyiyiz bizde viyolecim ayy viyole diyip duruyorum ismin neydi canım yaaa facede olmayınca sende:26::26::26:
neslihan canım ismim
hayatta unutmam annemin ismi canım kusura bakma tekrardan
ilk önce maşallah kuzunaama kilosu iyi yani sonuçta 3üde geçmiş...sizin için hangi doğum şekli hayırlı olucaksa öyle olsun onurcuk...şükür problemde yokmuş bebişinizde
geçmiş olsun canım aynı ağrı bende de sol bacağımda var
merhaba arkadaslar
ben de 27 mart 2011 de anne olmaya hazırlanıyorum 36 hafta 4 günlük hamileyim
bu siteyi ve sizi uzun zamandır takib ediyordum ama hiç daha önce yazmamıstım sonunda aranıza yazarak da katılmaya karar verdim aranızdaki arkadaslıga sohbetlerinize bayılıyorumayrıca benim yasadıgım seylerin aynısını hepinizde görüyor olmak cok güzel anne olan arkadaslarımızı kutluyorum
darısı benim gibi sabrı az kalan anne adaylarına diyorum
Evettttttt biz geldik
Günlerdir fırsat bulup KK ya giremedim.Malum 28 Şubat sabahı kızımı dünyaya getirdim.
36+4 de 3.250 gr 48 cm boyunda ve spinal anestezi ile bebeğim kollarıma geldi.
Anlatılacak yazılacak çok şey var.Öykü şu anda uyku modunda olduğu için hemen KK ya geçiş yaptım.
Bebeğinizi kollarınıza almak,karnınızda aylarca sevdiğiniz kuzunuzun doğumunu izlemek muhteşem bir duyguymuş.
Spinal anestezi olduğum için dikiş ağrılarım var.Yürümekte hala sıkıntı çekiyorum ama kızımın yüzüne baktığımda tüm ağrılarım geçiyor.
Resimlerimizi fırsat bulup fotoğraf makinamızdan aktaramadık ama cepten çekilmiş bir resmimizi teyzelerimizle paylaşalım istedik.
slm kızlar...ardina hayırlı olsun canmm
biz iyiyiz çok şükürler olsunbugün kızımı yine dr.götürdük topuktan kan aldılar...sarılık için son 12 çıkmıştı bugün 13 çıktı dr.sık sık emzir dedi...inşallah düşer.ona üzülüyorum:26: onun dışında herşey çok iyi Allahıma çok şükür bende iyiyim bugün 5.günüm hiçbi acım ağrım yok sütümde geldi iyice
kuzumla bizde geldik evimize kızlarçok şükür herşey güzel geçti 1 Mart 11.35 te kızım geldi benim ayılmam biraz zaman aldı ama çok şükür şimdi iyiyiz. genel sezeryanla oldu doğum binlerce kez şükürler olsun Allah'a ikimizde sağlıcakla kurtuduk. Meleğimde çok iyi çok şükür kan uyuşmazlığından dolayı ufak bi sarılık sorunumuz var işallah onu da atlatacağız. hepiniz Allah'a emanet olun doğuma gidecek olanlar çok çok çok güzel
çok teşekkür ederim.Allaha şükür bebişim çok sağlıklıtabi doğum şekli olarak herşeyin hayırlısı ama bu ağrı normal doğum yapmaya nasıl engel oluyor onu anlamadım sizlerden fikir almak istedim?:26::26:
bersuuuuuuuuuuuuu cnmm hala dogurmadın mı?cnmm ya ne dıcem mart annelerının mdalyasını sana verek gerek cunku en sabırlı anne se ccıktın...
maalesef canım hala doğuradım fellik fellik geziyorum sinemaya gittik dolaştık yürüdük ama tık yok 41.haftaya kadar beklicez bu gidişle
Kızlar bende 27 Şubatta doğum yaptım, ömerim dünyaya geldi normal doğumla, sezeryan olacakken son dakika normal doğdu oğluşum. Darısı diğer bekleyen annelere inşallah.
Kızlar bende 27 Şubatta doğum yaptım, ömerim dünyaya geldi normal doğumla, sezeryan olacakken son dakika normal doğdu oğluşum. Darısı diğer bekleyen annelere inşallah.
slm kızlar...ardina hayırlı olsun canmm
meraba annişler doktordan geliyoruz oğlumla. Çınarım 3 kilo olmuşş herşeyi iyimiş şuanda Allah'a şükür.Çok az suyunda azalma varmış ama o kdrda önemli diil dedi dr. Nstye girdim bi tane bile kasılmam yok bende diyodum hep bunun doğumu yakındır diye ama hiç öle gözükmüyo valla haftaya çatı muanem war işte en korktuuum bu :18::18: napıcam bilmiorm :18: ama inş bi aksilik çıkmazda normal olurum sezeryanı hiç istemiyorum hareketlerin azalmasını sordum bu haftalarda artık normalmiş.
Bizde haberler bööle sizde iyisinizde umarım annişlerr
slm kızlar biz geldik hala karnımda oğlum herkes arıyo soruyo doğum yapmadın mı daha diyo ama yok işte sancımda yok herşeyim normal suyum gelmıyo nişan yok, uykum gayet iyi bebeğim karnımda diş çıkartıcak galiba :26:
bilmiyorumki canım hiç bu konuyu ama inş engel olmaz normal doğum yapmanaçok teşekkür ederim.Allaha şükür bebişim çok sağlıklıtabi doğum şekli olarak herşeyin hayırlısı ama bu ağrı normal doğum yapmaya nasıl engel oluyor onu anlamadım sizlerden fikir almak istedim?:26::26:
maalesef canım hala doğuradım fellik fellik geziyorum sinemaya gittik dolaştık yürüdük ama tık yok 41.haftaya kadar beklicez bu gidişle
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydınKızlar bende 27 Şubatta doğum yaptım, ömerim dünyaya geldi normal doğumla, sezeryan olacakken son dakika normal doğdu oğluşum. Darısı diğer bekleyen annelere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?