- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
kızlar kolbastı oynasam acaba doğumu kolaylaştırmış olur muyum?acayip oynayasım var
Kızlar bende 27 Şubatta doğum yaptım, ömerim dünyaya geldi normal doğumla, sezeryan olacakken son dakika normal doğdu oğluşum. Darısı diğer bekleyen annelere inşallah.
ben düğün cdlerimizi izleyip orda çalan şarkılarla oynayacağım sanırımbenimde göbek atasım var ama hangi göbekle atıcaksam artık bilemiyorum
bizde en kolayı halay çekelim
buarada aklıma geldi hiperaktiffde girmiyor kaç gündür acep doğummu yaptı:26::26:
ben düğün cdlerimizi izleyip orda çalan şarkılarla oynayacağım sanırımazıcık zıplayalım hoplayalım bebişler aşağı düşsün
:26labilir belki acilen suyu falan gelmiştir ve şimdi bebişini seviyordur
başka şey varmış duydunmu acep
kızlar kolbastı oynasam acaba doğumu kolaylaştırmış olur muyum?acayip oynayasım var
:26:nasıl doğum yapmamış mı:26:
kuzumla bizde geldik evimize kızlarçok şükür herşey güzel geçti 1 Mart 11.35 te kızım geldi benim ayılmam biraz zaman aldı ama çok şükür şimdi iyiyiz. genel sezeryanla oldu doğum binlerce kez şükürler olsun Allah'a ikimizde sağlıcakla kurtuduk. Meleğimde çok iyi çok şükür kan uyuşmazlığından dolayı ufak bi sarılık sorunumuz var işallah onu da atlatacağız. hepiniz Allah'a emanet olun doğuma gidecek olanlar çok çok çok güzel
Kızlar bende 27 Şubatta doğum yaptım, ömerim dünyaya geldi normal doğumla, sezeryan olacakken son dakika normal doğdu oğluşum. Darısı diğer bekleyen annelere inşallah.
anla şekerim eğer eşinle kardeş olmamanız lazımmışdoğumu tetiklermiş diye yazıyordu topiklerde ama ne kadar doğrı bilemem ağda içinde diyorlardı yaptım ama olmadı bişey
Ay doğuran doğurana maşallah :)
Ay doğuran doğurana maşallah :)
çok ayıp daha saatler geceyarısını bile geçmediayy bende ne anlıyorum bende yarın ağda yaptıracam belki işe yarar...ama diğeri nasıl olacak ki?bu göbüşle bu ağrılarla:26:
Bonnyfood'un şu sepetlerine baksanıza annişler ya çok şekerler bebek şekeri yerine böle bişimi yaptırsam nası sizce??
mrb tatlım:80:evet birçok arkadaş doğuruyo maşallah biz hla bekliyoruzsen napıyosun?oğluşun nası?
Bonnyfood'un şu sepetlerine baksanıza annişler ya çok şekerler bebek şekeri yerine böle bişimi yaptırsam nası sizce??
bilmemkiiii vallahi ben denemem asla ayolll zaten kendi gelmicekse zaten doktor alıcak kesin 9ay 10gün karnımda duramıcakki oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?