2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buarada aklıma geldi hiperaktiffde girmiyor kaç gündür acep doğummu yaptı:26::26:

benimde göbek atasım var ama hangi göbekle atıcaksam artık bilemiyorum
bizde en kolayı halay çekelim
ben düğün cdlerimizi izleyip orda çalan şarkılarla oynayacağım sanırımazıcık zıplayalım hoplayalım bebişler aşağı düşsün
buarada aklıma geldi hiperaktiffde girmiyor kaç gündür acep doğummu yaptı:26::26:

:26labilir belki acilen suyu falan gelmiştir ve şimdi bebişini seviyordur

başka şey varmış duydunmu acep

tebrik ederim canım. kızına sizlerle birlikte sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim. bahtı açık olsun inşallah. sarılık sorununuz da inşallah tez zamanda geçer.

Kızlar bende 27 Şubatta doğum yaptım, ömerim dünyaya geldi normal doğumla, sezeryan olacakken son dakika normal doğdu oğluşum. Darısı diğer bekleyen annelere inşallah.

seni de tebrik ederim tatlım. Ömer'ine sizlerle birlikte sağlıklı, mutlu uzun bir ömür dilerim. Ömer'in ve tüm bebeklerimizin bahtı açık olsun.

anla şekerim eğer eşinle kardeş olmamanız lazımmış doğumu tetiklermiş diye yazıyordu topiklerde ama ne kadar doğrı bilemem ağda içinde diyorlardı yaptım ama olmadı bişey

çok ayıp daha saatler geceyarısını bile geçmedi ayy bende ne anlıyorumbende yarın ağda yaptıracam belki işe yarar...ama diğeri nasıl olacak ki?bu göbüşle bu ağrılarla:26:

Bonnyfood'un şu sepetlerine baksanıza annişler ya çok şekerler bebek şekeri yerine böle bişimi yaptırsam nası sizce??

Ay doğuran doğurana maşallah :)
bereketli başladı mart elifcim
çok ayıp daha saatler geceyarısını bile geçmedi ayy bende ne anlıyorumbende yarın ağda yaptıracam belki işe yarar...ama diğeri nasıl olacak ki?bu göbüşle bu ağrılarla:26:

bilmemkiiii vallahi ben denemem asla ayolll zaten kendi gelmicekse zaten doktor alıcak kesin 9ay 10gün karnımda duramıcakki oğlum

mrb tatlım:80:evet birçok arkadaş doğuruyo maşallah biz hla bekliyoruzsen napıyosun?oğluşun nası?

Benim oğLuş 2 gundur iyi çok şükür Allahıma neLer yaşadım ya doğumda su yuttu üzüldüm 6 saat aldılar bebişimi çok ağladım bu defa sarıLık oLdu ona üzüLdüm pipisinden kan geldi acİl sünnet dediLer masajla açtık onu atlattık derken bizimki yutkunma konusunda beceriksizmiş boğuluyor başında bekliyorum bütün gün o nedenLede foruma fazla giremiyorum bir de malum ev kalabalık sizleri çok merak ediyorum aklım hep burda ama inanın hiç vaktim oLmuyor :) bir söyLe bin işit oLdu benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…