çok güzellermiş bayldımmmmben abartıyım 2sinide yaptır
Benim oğLuş 2 gundur iyi çok şükür AllahımaneLer yaşadım ya doğumda su yuttu üzüldüm 6 saat aldılar bebişimi çok ağladım bu defa sarıLık oLdu ona üzüLdüm pipisinden kan geldi acİl sünnet dediLer masajla açtık onu atlattık derken bizimki yutkunma konusunda beceriksizmiş boğuluyor başında bekliyorum bütün gün o nedenLede foruma fazla giremiyorum bir de malum ev kalabalık sizleri çok merak ediyorum aklım hep burda ama inanın hiç vaktim oLmuyor :) bir söyLe bin işit oLdu benimki
bence çok tatlılaaaarrr
Benim oğLuş 2 gundur iyi çok şükür AllahımaneLer yaşadım ya doğumda su yuttu üzüldüm 6 saat aldılar bebişimi çok ağladım bu defa sarıLık oLdu ona üzüLdüm pipisinden kan geldi acİl sünnet dediLer masajla açtık onu atlattık derken bizimki yutkunma konusunda beceriksizmiş boğuluyor başında bekliyorum bütün gün o nedenLede foruma fazla giremiyorum bir de malum ev kalabalık sizleri çok merak ediyorum aklım hep burda ama inanın hiç vaktim oLmuyor :) bir söyLe bin işit oLdu benimki
ay maaşallah canım çok tatlı kızının adı ne???allah analı babalı büyütmek nasip etsin
slm güzel anneler bizimde bugün kontrolumuz vardı sarılık testimiz 11.88 çıktı dr beklediğimiz sonuç dedi bol bol emzir dedi ama benim minik cadım birtürlü emmiyor tarama testi yapıldı heşey yolunda benimde durumuma iyi dedi ama bugün 6gün oldu benim hala sancım var birtürlü geçmiyor bizde durumlar bu sizlerden naber gece askerlik yapıyoruz 7gecedir 1 saat uyumadım ama deyiyor saatlerce izliyorum ya kokusu ömrü hayatımdaböyle bir koku duymadım sizlerde yaşayınca hak vereceksiniz
şeker komasına sokmiyalim milleti ama bunlardan birini alırsam kendim ilk günden bitirebilirm ölede bi risk war
slm güzel anneler bizimde bugün kontrolumuz vardı sarılık testimiz 11.88 çıktı dr beklediğimiz sonuç dedi bol bol emzir dedi ama benim minik cadım birtürlü emmiyor tarama testi yapıldı heşey yolunda benimde durumuma iyi dedi ama bugün 6gün oldu benim hala sancım var birtürlü geçmiyor bizde durumlar bu sizlerden naber gece askerlik yapıyoruz 7gecedir 1 saat uyumadım ama deyiyor saatlerce izliyorum ya kokusu ömrü hayatımdaböyle bir koku duymadım sizlerde yaşayınca hak vereceksiniz
geçmiş olsun canım ne zor günler geçirmişsindir kimbilir hele o ilk doğduğu an çok zordurallah yardımcın olsun inş biran önce yutkunmayıda becerir
o kadar tatlı bi bebişki maşallah nazar değmiştir dicemumarım şimdi çok iyidir kuzey yıldızın
sweet canımm nasılsın kontrole gittin mi tam tarih belli oldu mu ?
geçmiş olsun canım bunlardan haberimiz yoktu.Rabbim başka sıkıntı vermesin..nazar değiyo olabilir..kalabalığa çıkartma istersen bir süre..başına Kur'an-ı Kerim koy..her zaman Felak ve Nas surelerini oku oğluşuna..maşallah çok tatlı çünkü
ilaçlarda fayda etmedi yani canım :26::26::26:akıntı bendede geçmedi ama doğuma yakın artarmış akıntı diye mail geldi bilemem artık nekadar doğru canımkızlaar yardım edin bana belki yaşayanınız vardır yada yaşayandan duymuşunuzdur benim vajina girişinde kaşıntım var geçen hafta doktora gittim kaşıntı ve akıntı için dr fitil ve jel verdi kullandım o kaşıntım ve akıntım bitti ama bu daha farklı akıntı bazen oluyo ama koku falan yok masum bişi eminim enfeksiyon değil peki ama ne ozaman bazen idrar varda ondan kaşıntı oluyo gibi oluyo ama geççn hafta sağlık ocağına gittim idrarda enfeksiyonda çıkmadıı kafam karıştı iyice
Sorma canım yaa göz pınarlarım kurudu ağlamaktan desem yalan olmaz gecenin bi yarısı çocuğu mosmur ağzında köpüklerde gördüm öldü diye alıp çığlık çığlığa bağırdım evin içinde herkesin aklı çıktı sıpa yutkunmayı beceremiyormuş nasıl olmuşsa düz dönmüş elleri kolları durmuyor Allahım sizleri bir an önce kurtarsın ve asla böyle sıkıntılar yaşatmasın
o halini düşünemiyorum elifcim çok ama çok zordur allah birdaha yaşatmasın sana...amin iyi dileklerin içinde
Çok teşekkürLer canım çok şükür şuan çok iyi
canım gittim ama bir sonuç alamadımbuseferde 15-16sı dedi doktor salı gene gel kararlaştıralım günü dedi bu seferde 24 derse şaşmam neyse 9ay 10günü tamamlarız artık
bende isterim banane yaaaadimii bide farklı geldi bana en alttakiler marshmllow. yirim yiriimm
Şekerli su verdin mi ? daha önce söyleyen oLmuştur illa doktorlar asla vermeyin diyor ama benim oğlum doğduktan 48 saat sonra 12 çıktı şekeri sonra gunde 2-3 defa şekerli su verdik ayrıca emzirdim zorlada olsa şuan çok hafif gözlerind ekaldı sarılık dün doktoruda çok iyi dedi tavsiye ederim
Canım Felak ve Nas ı babaannesi günd een az 10 defa okuyor başında ayetel kürsi takılı üzerinde ama ne fayda nazar bizim evden eksik değil zaten deli oluyorum 7 mevlüdü yaptık boncuklu pullu pijama takımı giydim yemin ederim abartmıyorum biri pijamaların ne kadar hoş nerdne aldın çok yakışmış dedi 2 defa geçmedi boncukları koptu hay sizin gözünüzü dedim ya
eşim anlattı ısrarda etti ama yok çünkü ertesi günü yokmuş elezığa gidicekmiş budurumda ertesi günü beni kim kontol edicek kendi durumuna göre ayarlıyor anlıcağın canımhayırlsı olsunn canımm eşinin durumundan bahsetseyidn belki alırdı erkene
Sorma canım yaa göz pınarlarım kurudu ağlamaktan desem yalan olmaz gecenin bi yarısı çocuğu mosmur ağzında köpüklerde gördüm öldü diye alıp çığlık çığlığa bağırdım evin içinde herkesin aklı çıktı sıpa yutkunmayı beceremiyormuş nasıl olmuşsa düz dönmüş elleri kolları durmuyor Allahım sizleri bir an önce kurtarsın ve asla böyle sıkıntılar yaşatmasın
Çok teşekkürLer canım çok şükür şuan çok iyi
testiniz temiz çıkmış gözünaydın haticecim....ismi de çok güzelmiş kızının ismiyle büyüsün inş.canım ben belinay olsun istedim babası buse ama dedisini kıramadık eda olsun dedi bizde eda kurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?