2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel anneler bizimde bugün kontrolumuz vardı sarılık testimiz 11.88 çıktı dr beklediğimiz sonuç dedi bol bol emzir dedi ama benim minik cadım birtürlü emmiyor tarama testi yapıldı heşey yolunda benimde durumuma iyi dedi ama bugün 6gün oldu benim hala sancım var birtürlü geçmiyor bizde durumlar bu sizlerden naber gece askerlik yapıyoruz 7gecedir 1 saat uyumadım ama deyiyor saatlerce izliyorum ya kokusu ömrü hayatımdaböyle bir koku duymadım sizlerde yaşayınca hak vereceksiniz

geçmiş olsun canım ne zor günler geçirmişsindir kimbilir hele o ilk doğduğu an çok zordurallah yardımcın olsun inş biran önce yutkunmayıda becerir

o kadar tatlı bi bebişki maşallah nazar değmiştir dicem umarım şimdi çok iyidir kuzey yıldızın

Şekerli su verdin mi ? daha önce söyleyen oLmuştur illa doktorlar asla vermeyin diyor ama benim oğlum doğduktan 48 saat sonra 12 çıktı şekeri sonra gunde 2-3 defa şekerli su verdik ayrıca emzirdim zorlada olsa şuan çok hafif gözlerind ekaldı sarılık dün doktoruda çok iyi dedi tavsiye ederim

şeker komasına sokmiyalim milleti ama bunlardan birini alırsam kendim ilk günden bitirebilirm ölede bi risk war

napalım biz öyle oturuyoruz haticecim yaptığımız bişey yok wallahi :26::26::26:bebişinede maşallah tarama testi temizmiş emer annesi üzülme

geçmiş olsun canım bunlardan haberimiz yoktu.Rabbim başka sıkıntı vermesin..nazar değiyo olabilir..kalabalığa çıkartma istersen bir süre..başına Kur'an-ı Kerim koy..her zaman Felak ve Nas surelerini oku oğluşuna..maşallah çok tatlı çünkü

kızlaar yardım edin bana belki yaşayanınız vardır yada yaşayandan duymuşunuzdur benim vajina girişinde kaşıntım var geçen hafta doktora gittim kaşıntı ve akıntı için dr fitil ve jel verdi kullandım o kaşıntım ve akıntım bitti ama bu daha farklı akıntı bazen oluyo ama koku falan yok masum bişi eminim enfeksiyon değil peki ama ne ozaman bazen idrar varda ondan kaşıntı oluyo gibi oluyo ama geççn hafta sağlık ocağına gittim idrarda enfeksiyonda çıkmadıı kafam karıştı iyice

geçmiş olsun canım ne zor günler geçirmişsindir kimbilir hele o ilk doğduğu an çok zordurallah yardımcın olsun inş biran önce yutkunmayıda becerir

Sorma canım yaa göz pınarlarım kurudu ağlamaktan desem yalan olmaz gecenin bi yarısı çocuğu mosmur ağzında köpüklerde gördüm öldü diye alıp çığlık çığlığa bağırdım evin içinde herkesin aklı çıktı sıpa yutkunmayı beceremiyormuş nasıl olmuşsa düz dönmüş elleri kolları durmuyor Allahım sizleri bir an önce kurtarsın ve asla böyle sıkıntılar yaşatmasın

o kadar tatlı bi bebişki maşallah nazar değmiştir dicem umarım şimdi çok iyidir kuzey yıldızın

Çok teşekkürLer canım çok şükür şuan çok iyi

sweet canımm nasılsın kontrole gittin mi tam tarih belli oldu mu ?

canım gittim ama bir sonuç alamadım buseferde 15-16sı dedi doktorsalı gene gel kararlaştıralım günü dedi bu seferde 24 derse şaşmamneyse 9ay 10günü tamamlarız artık

Canım Felak ve Nas ı babaannesi günd een az 10 defa okuyor başında ayetel kürsi takılı üzerinde ama ne fayda nazar bizim evden eksik değil zaten deli oluyorum 7 mevlüdü yaptık boncuklu pullu pijama takımı giydim yemin ederim abartmıyorum biri pijamaların ne kadar hoş nerdne aldın çok yakışmış dedi 2 dakika geçmedi boncukları koptu hay sizin gözünüzü dedim ya

Son düzenleme:
ilaçlarda fayda etmedi yani canım :26::26::26:akıntı bendede geçmedi ama doğuma yakın artarmış akıntı diye mail geldi bilemem artık nekadar doğru canım

maşallah bebişine..inşallah doğurabilirsek yaşayacağızgerçi ben dün gece ilk sancımı yaşadım ama bilemiyorum neyin işaretiydi
dimii bide farklı geldi bana en alttakiler marshmllow. yirim yiriimm
bende isterim banane yaaaa

küçük kardeşim doğduğunda onada şerbet içirmişlerdi ve sarılığı geçmişti..tabi benim dediğim şey 14 yıl önceydi..büyükler denemiş ve doğruluğunu kanıtlamışlar ben önceden söylemiştim burda sanırım ama bazı arkadaşlar zararlı olduğunu söylemişlerdi:26:

nazarlardan korusun sizi allahbende çok inanırım nazara çünkü

hayırlsı olsunn canımm eşinin durumundan bahsetseyidn belki alırdı erkene
eşim anlattı ısrarda etti ama yok çünkü ertesi günü yokmuş elezığa gidicekmiş budurumda ertesi günü beni kim kontol edicek kendi durumuna göre ayarlıyor anlıcağın canım

çok geçmiş olsun elifcim....Allah birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın inş...

canım ben belinay olsun istedim babası buse ama dedisini kıramadık eda olsun dedi bizde eda kurduk
testiniz temiz çıkmış gözünaydın haticecim....ismi de çok güzelmiş kızının ismiyle büyüsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…