ilaçlarda fayda etmedi yani canım :26::26::26:akıntı bendede geçmedi ama doğuma yakın artarmış akıntı diye mail geldi bilemem artık nekadar doğru canım
Şekerli su verdin mi ? daha önce söyleyen oLmuştur illa doktorlar asla vermeyin diyor ama benim oğlum doğduktan 48 saat sonra 12 çıktı şekeri sonra gunde 2-3 defa şekerli su verdik ayrıca emzirdim zorlada olsa şuan çok hafif gözlerind ekaldı sarılık dün doktoruda çok iyi dedi tavsiye ederim
eşim anlattı ısrarda etti ama yok çünkü ertesi günü yokmuş elezığa gidicekmiş budurumda ertesi günü beni kim kontol edicek kendi durumuna göre ayarlıyor anlıcağın canım
neyse biz şimdilik çıkıyoruz gece gene uğrarız oğluşumla film izlicez ee son keyifleri yapalım
neyse biz şimdilik çıkıyoruz gece gene uğrarız oğluşumla film izlicez ee son keyifleri yapalım
evinize şöyle kocaman bir ayetel kürsi ve nazar ayeti olan tablolardan al as onu güzel bir yere ve her zaman dua edin canım..nazardan başka türlü korunulmuyo.bazı insanların nefisleri çok kötü oluyo herşeye gıpta edebiliyorlar..Rabbim kötü niyetli insanların şerlerinden korusun hepimizi.
Canım Felak ve Nas ı babaannesi günd een az 10 defa okuyor başında ayetel kürsi takılı üzerinde ama ne fayda nazar bizim evden eksik değil zaten deli oluyorum 7 mevlüdü yaptık boncuklu pullu pijama takımı giydim yemin ederim abartmıyorum biri pijamaların ne kadar hoş nerdne aldın çok yakışmış dedi 2 dakika geçmedi boncukları koptu hay sizin gözünüzü dedim ya
kızlaar yardım edin bana belki yaşayanınız vardır yada yaşayandan duymuşunuzdur benim vajina girişinde kaşıntım var geçen hafta doktora gittim kaşıntı ve akıntı için dr fitil ve jel verdi kullandım o kaşıntım ve akıntım bitti ama bu daha farklı akıntı bazen oluyo ama koku falan yok masum bişi eminim enfeksiyon değil peki ama ne ozaman bazen idrar varda ondan kaşıntı oluyo gibi oluyo ama geççn hafta sağlık ocağına gittim idrarda enfeksiyonda çıkmadıı kafam karıştı iyice
küçük kardeşim doğduğunda onada şerbet içirmişlerdi ve sarılığı geçmişti..tabi benim dediğim şey 14 yıl önceydi..büyükler denemiş ve doğruluğunu kanıtlamışlar ben önceden söylemiştim burda sanırım ama bazı arkadaşlar zararlı olduğunu söylemişlerdi:26:
nazarlardan korusun sizi allahbende çok inanırım nazara çünkü
çok geçmiş olsun elifcim....Allah birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın inş...
evinize şöyle kocaman bir ayetel kürsi ve nazar ayeti olan tablolardan al as onu güzel bir yere ve her zaman dua edin canım..nazardan başka türlü korunulmuyo.bazı insanların nefisleri çok kötü oluyo herşeye gıpta edebiliyorlar..Rabbim kötü niyetli insanların şerlerinden korusun hepimizi.
canım eğer ilaçlar fayda etmediyse yada enfeksiyon çıkmadıysa normal de benm de hamileliğim böyleymiş de..ben herşeyi hamileliğe yoruyorum
rabbim hepinize yaşatsın inşallah odoğum telaşını çok heycan verici allah hepinizden razı olsun hep yanımda oldunuz rabbimde sizlerin yanında olsun bir avazda kurtarsın
dr hiçbirşey vermeyeceksin dedi ama annem ilk günden beri şgünde birkaç damla şekerli su veriyor çünkü gerçekten önlüyor
elsicim dikişlerin nasıl ağrı varmı?
bende epidural düşünüyorum ama bakalım nasip :26:
kızlar dün gece uykusuz ve sancılı geçmişti benim için o nedenle sanki biraz başım ağrdı..ben biraz çıkıyorum inşallah uyuyabilirim..hepiniz Allah'a emanet olun..bebişlerinizle güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?