2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilaçlarda fayda etmedi yani canım :26::26::26:akıntı bendede geçmedi ama doğuma yakın artarmış akıntı diye mail geldi bilemem artık nekadar doğru canım

akıntı neysede bide kaşıntı oluyo sanki idrarım varmış gibi hani idrar yolları iltihabı olurda kaşıntı sızı olurya aynı öyle okudum gibi hatırlıyorumm bebek bası yapıyı kaşıntı olabilir doğuma kadar sürebilir diye abaca o mu ki?

dr hiçbirşey vermeyeceksin dedi ama annem ilk günden beri şgünde birkaç damla şekerli su veriyor çünkü gerçekten önlüyor

neyse biz şimdilik çıkıyoruz gece gene uğrarız oğluşumla film izlicez ee son keyifleri yapalım

eşim anlattı ısrarda etti ama yok çünkü ertesi günü yokmuş elezığa gidicekmiş budurumda ertesi günü beni kim kontol edicek kendi durumuna göre ayarlıyor anlıcağın canım

neyse biz şimdilik çıkıyoruz gece gene uğrarız oğluşumla film izlicez ee son keyifleri yapalım

hımm dediğin gibi kendine ayarlamış doktor hayırlısı diyelim ozman vardır elbette bundada bi hayır

kib canımm

evinize şöyle kocaman bir ayetel kürsi ve nazar ayeti olan tablolardan al as onu güzel bir yere ve her zaman dua edin canım..nazardan başka türlü korunulmuyo.bazı insanların nefisleri çok kötü oluyo herşeye gıpta edebiliyorlar..Rabbim kötü niyetli insanların şerlerinden korusun hepimizi.

canım eğer ilaçlar fayda etmediyse yada enfeksiyon çıkmadıysa normal de benm de hamileliğim böyleymiş de..ben herşeyi hamileliğe yoruyorum

Canım Ben kendi adma test ettim onayladım :) gerçekten işe yaradı :)

nazarlardan korusun sizi allahbende çok inanırım nazara çünkü

Amin canım cümLemizi

çok geçmiş olsun elifcim....Allah birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın inş...

Amin canım hiçbirimiz yaşamayaLım..

elsicim dikişlerin nasıl ağrı varmı?
bende epidural düşünüyorum ama bakalım nasip :26:

rabbim hepinize yaşatsın inşallah odoğum telaşını çok heycan verici allah hepinizden razı olsun hep yanımda oldunuz rabbimde sizlerin yanında olsun bir avazda kurtarsın

hamilelikten demekki artık bende öyle dicemm amniyo sıvısı falan olsa anlarım heralde ay tecrübesiz olmak böyle zor işte acaba 2. 3. hamileliğini yaşayanlarda bu tür sorularla karşılaşıyolar mıdır?

rabbim hepinize yaşatsın inşallah odoğum telaşını çok heycan verici allah hepinizden razı olsun hep yanımda oldunuz rabbimde sizlerin yanında olsun bir avazda kurtarsın

aminnnnnnnnn canımmmmm senden de razı olsun rabbim burada bir aile olduk hepimiz

İyi seyirler size canım :)

dr hiçbirşey vermeyeceksin dedi ama annem ilk günden beri şgünde birkaç damla şekerli su veriyor çünkü gerçekten önlüyor

Bizde öyLe yaptık canım

Amin canım.. Evin her tarafını duaLarLa doLduracam bu gidişLe zaten

kızlarr alt komşumun yeni bebeği oldu annesi babası seviyo sesleri geliyoo ve ben çok heyecanlanıyorumm sesleri duyunca agucuk falann ayy hayırla RABBİM HEPİMİZE SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİNN

kızlar dün gece uykusuz ve sancılı geçmişti benim için o nedenle sanki biraz başım ağrdı..ben biraz çıkıyorum inşallah uyuyabilirim..hepiniz Allah'a emanet olun..bebişlerinizle güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle

elsicim dikişlerin nasıl ağrı varmı?
bende epidural düşünüyorum ama bakalım nasip :26:

Canım ağrı vs oLmuyor öyLe korkuLacak hiçbirşey yokmuş doğumda ve doğumdan sonrasında ben kendi adıma çok memnunum epidural sezeryandan :)

İyi geceLer özLemcim

özlemcimm bizim diğer topikten(haziran-temmuz-ağustos aynda hamile kalmak siteyenler) yazıcaktım net çok yavaşladı yazamadım cnm maşallah bebişine kocaman olmuş kontrole gittiğin yazmışsın doğum şeklinizde haftaya sanırım netleşcek hayırlısı olsun tatlım allah yar ve yardımcın olsun kolaycacık sağlıkla kavuş inş meleğine bizim için yazdığın ii dileklerin içinde saol ttalım hamişlikte özleniyo kızlar haberiniz olsun ben şimdi zaman geçsin ikinciye hamiş kaliim istiyorum oğlumda inş beni üzmeyen bi bebek olurda:):)yanlız bendekide cesaret hani:) soracağın bişi avrsa sor mutlka cnm cevaplşamaya çalışırım aeolun

kızlar ben çıkıyorum benim kuşum ingaaaa demeye başladı birazcık geç alsın memeyi ağzına basıyor yaygarayı bugünlerin kıymetini bilin yarın bebişler gelince biraz zor buluruz birbirimizi herkese hayırlı geceler ve hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…