Canım ağrı vs oLmuyor öyLe korkuLacak hiçbirşey yokmuş doğumda ve doğumdan sonrasında ben kendi adıma çok memnunum epidural sezeryandan :)
kızlar ben çıkıyorum benim kuşum ingaaaa demeye başladı birazcık geç alsın memeyi ağzına basıyor yaygarayı bugünlerin kıymetini bilin yarın bebişler gelince biraz zor buluruz birbirimizi herkese hayırlı geceler ve hayırlı doğumlar
ne güzel maşallah canım yainş. benimkide öyle olur
Benim oğLuş 2 gundur iyi çok şükür AllahımaneLer yaşadım ya doğumda su yuttu üzüldüm 6 saat aldılar bebişimi çok ağladım bu defa sarıLık oLdu ona üzüLdüm pipisinden kan geldi acİl sünnet dediLer masajla açtık onu atlattık derken bizimki yutkunma konusunda beceriksizmiş boğuluyor başında bekliyorum bütün gün o nedenLede foruma fazla giremiyorum bir de malum ev kalabalık sizleri çok merak ediyorum aklım hep burda ama inanın hiç vaktim oLmuyor :) bir söyLe bin işit oLdu benimki
slm güzel anneler bizimde bugün kontrolumuz vardı sarılık testimiz 11.88 çıktı dr beklediğimiz sonuç dedi bol bol emzir dedi ama benim minik cadım birtürlü emmiyor tarama testi yapıldı heşey yolunda benimde durumuma iyi dedi ama bugün 6gün oldu benim hala sancım var birtürlü geçmiyor bizde durumlar bu sizlerden naber gece askerlik yapıyoruz 7gecedir 1 saat uyumadım ama deyiyor saatlerce izliyorum ya kokusu ömrü hayatımdaböyle bir koku duymadım sizlerde yaşayınca hak vereceksiniz
Emin oL öyLe oLacak hiç korkma kendini hazırLa ben doğumdan sonra vay be bumuymuş dedim herkes o kadar enteresan doğum hikayeleri anlatmıştıki hastaneye girerken 2 ileri bir geriydimama şuan tekrar hamile kalır çocuk doğururum diyorum daha bebeğim 11 gunLuk
hiii çok geçmiş olsun Elif'cim.neler neler atlatmışsınız. dr ne diyor yutkunma işine?
hadi canım okadar yani
hiii çok geçmiş olsun Elif'cim.neler neler atlatmışsınız. dr ne diyor yutkunma işine?
tarama testiniz, sarılık testiniz iyi çıkmış. ne güzel annesi.inşallah emmeye de alışır senin kız bir an önce. sancılar için dr ne diyor canım? normal miymiş ne kadar sürmesi beklenirmiş ağrıların?
iyi geceler kızlar. yarın dr. kontrolüm var. hızlı bir duş alayım belki dr. bırakmaz açılma falan başlamış der de. temiz olayım iyice.
benim bebişim 35 de dönd.evet en garantisi 37yi beklemek.merhaba kızlar ben nisan annesiyim.benimki 32 de daha dönmedi doktor hiç dönme umudu yokmuş gibi konuşuyo zorlarsamda 37 dönerler genelde diyo.sizde nasıl oldu merak ettim....
benim bebişim 35 de dönd.evet en garantisi 37yi beklemek.
sağol canım ya böyle örnekleri duyunca rahatlıyorum
güzel haberlerini bekliyoruz canımiyi geceler kızlar. yarın dr. kontrolüm var. hızlı bir duş alayım belki dr. bırakmaz açılma falan başlamış der de. temiz olayım iyice.
merhaba kızlar ben nisan annesiyim.benimki 32 de daha dönmedi doktor hiç dönme umudu yokmuş gibi konuşuyo zorlarsamda 37 dönerler genelde diyo.sizde nasıl oldu merak ettim....
Slm kızlar umarım herkes iyidir.Geçmişe bir göz atayım geliyorum.
bak bu gece burdayım ebrulicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?