2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

git canım kuşunla ilgilen fazla bekletme meleğini....bizim yerimize de kokla....
sanada hayırlı geceler canım

ne güzel maşallah canım ya inş. benimkide öyle olur

Emin oL öyLe oLacak hiç korkma kendini hazırLa ben doğumdan sonra vay be bumuymuş dedim herkes o kadar enteresan doğum hikayeleri anlatmıştıki hastaneye girerken 2 ileri bir geriydim ama şuan tekrar hamile kalır çocuk doğururum diyorum daha bebeğim 11 gunLuk

Son düzenleme:

hiii çok geçmiş olsun Elif'cim. neler neler atlatmışsınız. dr ne diyor yutkunma işine?

tarama testiniz, sarılık testiniz iyi çıkmış. ne güzel annesi. inşallah emmeye de alışır senin kız bir an önce. sancılar için dr ne diyor canım? normal miymiş ne kadar sürmesi beklenirmiş ağrıların?

hadi canım okadar yani

hiii çok geçmiş olsun Elif'cim. neler neler atlatmışsınız. dr ne diyor yutkunma işine?

SaoL canım :) doktor ne desin yapcak bir şey yok zamanla öğrenir sürekli yan yatırın diyor bizde öyle yapıyoruz sürekli gözümüz üzerinde

canım dr 2 haftaya kadar geçer dedi herkesde değişiyormuş benim genel sezaryan oldu

Ben artık çıkayım kızlar herkes kendine çok iyi baksınnn iyi geceLerrrrrrr

iyi geceler kızlar. yarın dr. kontrolüm var. hızlı bir duş alayım belki dr. bırakmaz açılma falan başlamış der de. temiz olayım iyice.

merhaba kızlar ben nisan annesiyim.benimki 32 de daha dönmedi doktor hiç dönme umudu yokmuş gibi konuşuyo zorlarsamda 37 dönerler genelde diyo.sizde nasıl oldu merak ettim....

iyi geceler kızlar. yarın dr. kontrolüm var. hızlı bir duş alayım belki dr. bırakmaz açılma falan başlamış der de. temiz olayım iyice.
güzel haberlerini bekliyoruz canım
merhaba kızlar ben nisan annesiyim.benimki 32 de daha dönmedi doktor hiç dönme umudu yokmuş gibi konuşuyo zorlarsamda 37 dönerler genelde diyo.sizde nasıl oldu merak ettim....

28.haftada dönmesi zor dedi 37 olduk hala dönmedi canım yanii nettende baktığım 36ya kadar dönebildiği inş bebişin döner

Slm kızlar umarım herkes iyidir.Geçmişe bir göz atayım geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…