2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyii geceler hamisler bugun giremedim siteye anca girebildim evim tiklim tiklimdi yeni gitti misafirlerim :14 yorulduumm dus aldim biraz daha iyiyim ama bugun cook kasilmalarim olduu ne demek acaba benkmki sinyalmi yolluyor az kaldi geliorum diye biraz gecmise goz attim doguran arkadaslarimiz olmus hepsine gecmis olsun darisi bizlerin basina diyorum:)))

Damlacım göremeyince uyudun sandım.Burda olmana sevindim
yok canım film ancak bitti av mevsimini izledik sıkıldım neden uzatırlarki bi filmi

yaa cidden bu halimizle misafir ağırlamak berbat yorgunlukda kasılmaları arttırır fatoşcum dikkat et zaman aralığına ve düzenine

Son düzenleme:
Gel sancı gel gel gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Gel suyum gel gel gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Gel nişanım gel gel gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Gel oğlum gel gel gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

şaka gibi aynı anda aynı filmi izlemişiz seninle, bende çok sıkıldım hiç hamilelere göre bir film değil, allah çocuklarımızı saklasın böyle hayvanlardan

Evt cnm gecen ekmistim evde ypkum diye ama bu seferde yookum diyemedim artik yarin evimi yeniden temizlicm bastan asagii bidahada misafir kabul etmicem walla cunku bu aralar agrilarim kasilmalarim oluo benimkinin eli kulaginda gelebilir sen napion sweetcim hamilelik nasil gidio senle aramizda fazla yook ben normal dogum istiyorum Allah im kismet ederse hangimizinki erken gelck bakalim

gelmez gelmez nedense anlamadım neden gelmiyorbenim doktorun almasından başka hiç ümidim yok
şaka gibi aynı anda aynı filmi izlemişiz seninle, bende çok sıkıldım hiç hamilelere göre bir film değil, allah çocuklarımızı saklasın böyle hayvanlardan

şansa bak elifamin canım gerçektende olan şeyler allah korusun çocuklarımızı bizleri böyle insanlarada akıl fikir versin

Kızlar beklemekten çok sıkıldım artık.Herkes arayıp olmadımı diye sorunca dahada sinir oluyorum:95:Kendi sancısıyla normal olsun istiyorum.Ama dr. p.tesiye kadar bekleyelim.Olmazsa p.tesi gel dedi.Acaba p.tesi duruma göre suni sancı yada sezeryana mı karar verecek.Çünkü salı günü günüm doluyor.

sizin kaç oldu fatoşcum ben normal doğumu bekleyemiyorumkiii sezeryanı bekliyorum işin gıcık yanıda bu zatenbende normal doğum istiyordum en güzeli inş normal doğum olur sizin için aman kabul etme cidden çok zor hele o temizlik kısmı en siniri heranda bebişler gelebilir evlerinde temiz olması lazım demi ama

Haha cnm benim icinde kalcak deilyaa biraz nazli cikmis senin tosun okadar annesi ins fazla naz yapmaz gelir biran once

bende yüzsüz yüzsüz gelmez diyorum senin zamanın doluyorda gelmiyor ayy o suni sancı gelmeden gelsin bebişin yaaaa yada bukadar bekleyipde sezeryan olma bari ozaman senin bebişi çağıralım gel bebişi gel anneni üzmee

bence önce suni sancı verecek açılmaya bakacak yok eğer hala gelmiyorsa nazlımız sezaryen yolları görünüyor demektir sanada, rabbim hakkında hayırlısını versin, kızlar bu arada ben yatar, hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere :)

iyi geceler elifcim tatlı rüyalar belkim içimizden biri gece doğuma gider

İyi geceler canım

Ben 39 haftama gircem cnm seninki sezeryanmi bebisin donmedi diyemi neyse cnm hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins. Beni yanlis anlamayin bu benim fikrim ama bende sezeryana karsiyimm mecburi birsey olmadi surece sezeryana hayir kesilmekten korkuyorum:18: evimi tertemiz paklamistim bugun geri batti cunku misafirimin yarisi cocuktu neyse yarin bidaha temizlik herhalde bizim sonumuz temizlik yaparken pitt diye dogurcaz cocugu son gunler butun anneler temizlikle ugrastigi icin

Fazla naz aşık usandırır fatoşcum.P.tesiye kadar yapsın bakalım nazını.Ama p.tesi dr. teyzesi alıcak zorla o zaman görücem onu ben

evet canım dönmediği için sezeryan olcaz fiyoncuğun deyimi ile karnıyarık olucaz normal doğumdan korkmuyordum bende ne güzel en sağlıklısı bir kadın için ama olmayınca olmuyor işte...aman kendini yormadan yavaş yavaş yap temizliği birde çocuklu misafir gelmiş batmıştır iyice ev
Fazla naz aşık usandırır fatoşcum.P.tesiye kadar yapsın bakalım nazını.Ama p.tesi dr. teyzesi alıcak zorla o zaman görücem onu ben

napsın annesi karnının içi pek rahat konforlu sanırım

Ben gündüz istiyorum.Madem o kadar bekliyor bu gecede beklesin sabah gelecekse gelsin.Gece olursa 700 fark ödiycez.

Konforu o hazırladı gerdire gerdire çatlata çatladı yer etti içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…