- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
ayyy inşaallah o kişi ben olurum...doktorumda bu gece hastanede nöbetçiydi ne güzel olur ama dimi yaaa oğluşumu alırım kucağıma.. hayali bile ii geldi ....
Ben gündüz istiyorum.Madem o kadar bekliyor bu gecede beklesin sabah gelecekse gelsin.Gece olursa 700 fark ödiycez.
Konforu o hazırladı gerdire gerdire çatlata çatladı yer etti içime
evet canım dönmediği için sezeryan olcaz fiyoncuğun deyimi ile karnıyarık olucaz normal doğumdan korkmuyordum bende ne güzel en sağlıklısı bir kadın için ama olmayınca olmuyor işte...aman kendini yormadan yavaş yavaş yap temizliği birde çocuklu misafir gelmiş batmıştır iyice ev:
Sormaa gittikleri gibi duruoo ev yoruldum walla sabah yaparim anca cnm senin icin hayirlisi buymus demek saglikli sihatli gelsinde nasil geliosa gelsin arti karni yarik olarakmu imam bayildimi kadin budu koftemiyaa bu ara istahim hic yojj bazen yemek yemeyi unutuyom bugun kahvaltimii saat ogle 4 de yaptim bebisime eziyet ediom resmen deminde yeni akloma geldi miafirlerle ugraSmaktan bisey yememisim simdi birseyler atistiriorum kendime kiziyorum suan
Dr. 6 da paydos ediyor.İlla kendi dr. gelsin istiyorsan arıyor hastane geliyor ve fark alıyor.Bencede çok saçma ama yapcak bişi yok.
evet canım dönmediği için sezeryan olcaz fiyoncuğun deyimi ile karnıyarık olucaz normal doğumdan korkmuyordum bende ne güzel en sağlıklısı bir kadın için ama olmayınca olmuyor işte...aman kendini yormadan yavaş yavaş yap temizliği birde çocuklu misafir gelmiş batmıştır iyice ev:
Sormaa gittikleri gibi duruoo ev yoruldum walla sabah yaparim anca cnm senin icin hayirlisi buymus demek saglikli sihatli gelsinde nasil geliosa gelsin arti karni yarik olarakmu imam bayildimi kadin budu koftemiyaa bu ara istahim hic yojj bazen yemek yemeyi unutuyom bugun kahvaltimii saat ogle 4 de yaptim bebisime eziyet ediom resmen deminde yeni akloma geldi miafirlerle ugraSmaktan bisey yememisim simdi birseyler atistiriorum kendime kiziyorum suan
aç kalma canım kızmada kendine üzülmede azcıkda olsa yemeye çalış bişeyler şimdi iş yapma zaten yoruldun yorulucağın kadar
aaaaaaşaşırtıcı durum yaniii banada doktor dediki acil durum olursa zaten 24 saat ebe oluyor bakıyor eğer hemen gelmem gerekiyor ise arıyorlar ama değilse sabahı beklicek durumda isen sabah alıyoruz doğuma dedi sorduk herşey içinde dedi sizinki ekstra durum 700de çok fark yaniii inş bebişin gündüz gelir bekle bebiş gelme gece sakın uslu dur
Benim son 1 haftadır iştahım arttı ve migdemde yanmamda arttı.Herkes son günler bebek aşagıya indigi içinmigde rahatlar yanma olmaz diyor.Ama benim çok fazla migdem ekşiyor anlamadım gitti:97:Şurubumda bitti
bende dünden beri doymuyorum yaa hem sağlık ocağında 1ayda hiç kilo almadığım çıkınca hoşuma gitti ya kendi hemşirem hiç kilo almamışsın dedi başladım yemeye midem hazır olda bekliyor
bu gidişle 1 haftada 1kilo alıcam sanırımNe güzel canım ya.Ben ayda 2 kilo alıyordum.Bu gidişimde 10 günde 1 kilo almışım:78:Toplamda 17 kilo aldım:83:
Saol cnm atistirdim birseyler ama cok yorulmusum ben uyumayi denicem ins iyurum sizede iyi geceler cnm kendinize ve bebisonize iyi bakin:80::80:
Saol cnm atistirdim birseyler ama cok yorulmusum ben uyumayi denicem ins iyurum sizede iyi geceler cnm kendinize ve bebisonize iyi bakin:80::80:
Bana ateş basıyor.Şortlarla kısa kollularla yatıyorum.Ayaklarım yanıyor.Eşim kremle ovuyor biras rahatlıyorum.
Adım ebru bu arada.İstanbuldayım damlacım
Bebekler olunca bakalım fırsat bulup girebilecekmiyiz?Kızlar ayaklarım salındıgı için baya şişmiş ben uzanayım hem belki uykumda gelir.Eşim ikinci rüyasını görüyordur.Öpüyorum sizi.İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?