2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy inşaallah o kişi ben olurum... doktorumda bu gece hastanede nöbetçiydi ne güzel olur ama dimi yaaa oğluşumu alırım kucağıma.. hayali bile ii geldi ....
olabilirsin neden olmasın
Ben gündüz istiyorum.Madem o kadar bekliyor bu gecede beklesin sabah gelecekse gelsin.Gece olursa 700 fark ödiycez.

amannnn o niyeymiş ne alaka anlamadım canım farkı

Dr. 6 da paydos ediyor.İlla kendi dr. gelsin istiyorsan arıyor hastane geliyor ve fark alıyor.Bencede çok saçma ama yapcak bişi yok.

Dr. 6 da paydos ediyor.İlla kendi dr. gelsin istiyorsan arıyor hastane geliyor ve fark alıyor.Bencede çok saçma ama yapcak bişi yok.

aaaaaaşaşırtıcı durum yaniii banada doktor dediki acil durum olursa zaten 24 saat ebe oluyor bakıyor eğer hemen gelmem gerekiyor ise arıyorlar ama değilse sabahı beklicek durumda isen sabah alıyoruz doğuma dedisorduk herşey içinde dedi sizinki ekstra durum 700de çok fark yaniii inş bebişin gündüz gelir bekle bebiş gelme gece sakın uslu dur

Benim son 1 haftadır iştahım arttı ve migdemde yanmamda arttı.Herkes son günler bebek aşagıya indigi içinmigde rahatlar yanma olmaz diyor.Ama benim çok fazla migdem ekşiyor anlamadım gitti:97:Şurubumda bitti

Bende baştan bilmiyordum.Orada çalışan bir tanıdıkla karşılaştım o söyledi.Gçen gün kk de gittigim hastanede ama başka bir dr. dogum yapan biri yazmış.Gece oldugu için 150 tl fark verdik diye.

Benim son 1 haftadır iştahım arttı ve migdemde yanmamda arttı.Herkes son günler bebek aşagıya indigi içinmigde rahatlar yanma olmaz diyor.Ama benim çok fazla migdem ekşiyor anlamadım gitti:97:Şurubumda bitti

bende dünden beri doymuyorum yaa hem sağlık ocağında 1ayda hiç kilo almadığım çıkınca hoşuma gitti ya kendi hemşirem hiç kilo almamışsın dedi başladım yemeye midem hazır olda bekliyor

bende dünden beri doymuyorum yaa hem sağlık ocağında 1ayda hiç kilo almadığım çıkınca hoşuma gitti ya kendi hemşirem hiç kilo almamışsın dedi başladım yemeye midem hazır olda bekliyor

Ne güzel canım ya.Ben ayda 2 kilo alıyordum.Bu gidişimde 10 günde 1 kilo almışım:78:Toplamda 17 kilo aldım:83:

Saol cnm atistirdim birseyler ama cok yorulmusum ben uyumayi denicem ins iyurum sizede iyi geceler cnm kendinize ve bebisonize iyi bakin:80::80:

Ne güzel canım ya.Ben ayda 2 kilo alıyordum.Bu gidişimde 10 günde 1 kilo almışım:78:Toplamda 17 kilo aldım:83:
bu gidişle 1 haftada 1kilo alıcam sanırımben 10kilo aldım toplamdabuarada geceleri acaip terliyorum uyurken bir kalkıyorum ter içindeyim sizdede oluyormu :26::26:
Saol cnm atistirdim birseyler ama cok yorulmusum ben uyumayi denicem ins iyurum sizede iyi geceler cnm kendinize ve bebisonize iyi bakin:80::80:

iyi geceler fatoşcum tatlı rüyalar:80::80::80:

Bana ateş basıyor.Şortlarla kısa kollularla yatıyorum.Ayaklarım yanıyor.Eşim kremle ovuyor biras rahatlıyorum.

Bebekler olunca bakalım fırsat bulup girebilecekmiyiz?Kızlar ayaklarım salındıgı için baya şişmiş ben uzanayım hem belki uykumda gelir.Eşim ikinci rüyasını görüyordur.Öpüyorum sizi.İyi geceler.

ikimiz kalmışız ebrucumiyi geceler tatlı rüyalar bizde öptük sizi:80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…