ay canım çok geçmiş olsun ya..Allah nazarlardan kem gözlülerden sakınsın siziBenim oğLuş 2 gundur iyi çok şükür AllahımaneLer yaşadım ya doğumda su yuttu üzüldüm 6 saat aldılar bebişimi çok ağladım bu defa sarıLık oLdu ona üzüLdüm pipisinden kan geldi acİl sünnet dediLer masajla açtık onu atlattık derken bizimki yutkunma konusunda beceriksizmiş boğuluyor başında bekliyorum bütün gün o nedenLede foruma fazla giremiyorum bir de malum ev kalabalık sizleri çok merak ediyorum aklım hep burda ama inanın hiç vaktim oLmuyor :) bir söyLe bin işit oLdu benimki
bu gidişle 1 haftada 1kilo alıcam sanırımben 10kilo aldım toplamda buarada geceleri acaip terliyorum uyurken bir kalkıyorum ter içindeyim sizdede oluyormu :26::26:
iyi geceler fatoşcum tatlı rüyalar:80::80::80:
Ben gündüz istiyorum.Madem o kadar bekliyor bu gecede beklesin sabah gelecekse gelsin.Gece olursa 700 fark ödiycez.
Benim oğLuş 2 gundur iyi çok şükür AllahımaneLer yaşadım ya doğumda su yuttu üzüldüm 6 saat aldılar bebişimi çok ağladım bu defa sarıLık oLdu ona üzüLdüm pipisinden kan geldi acİl sünnet dediLer masajla açtık onu atlattık derken bizimki yutkunma konusunda beceriksizmiş boğuluyor başında bekliyorum bütün gün o nedenLede foruma fazla giremiyorum bir de malum ev kalabalık sizleri çok merak ediyorum aklım hep burda ama inanın hiç vaktim oLmuyor :) bir söyLe bin işit oLdu benimki
slm güzel anneler bizimde bugün kontrolumuz vardı sarılık testimiz 11.88 çıktı dr beklediğimiz sonuç dedi bol bol emzir dedi ama benim minik cadım birtürlü emmiyor tarama testi yapıldı heşey yolunda benimde durumuma iyi dedi ama bugün 6gün oldu benim hala sancım var birtürlü geçmiyor bizde durumlar bu sizlerden naber gece askerlik yapıyoruz 7gecedir 1 saat uyumadım ama deyiyor saatlerce izliyorum ya kokusu ömrü hayatımdaböyle bir koku duymadım sizlerde yaşayınca hak vereceksiniz
Şekerli su verdin mi ? daha önce söyleyen oLmuştur illa doktorlar asla vermeyin diyor ama benim oğlum doğduktan 48 saat sonra 12 çıktı şekeri sonra gunde 2-3 defa şekerli su verdik ayrıca emzirdim zorlada olsa şuan çok hafif gözlerind ekaldı sarılık dün doktoruda çok iyi dedi tavsiye ederim
Canım Felak ve Nas ı babaannesi günd een az 10 defa okuyor başında ayetel kürsi takılı üzerinde ama ne fayda nazar bizim evden eksik değil zaten deli oluyorum 7 mevlüdü yaptık boncuklu pullu pijama takımı giydim yemin ederim abartmıyorum biri pijamaların ne kadar hoş nerdne aldın çok yakışmış dedi 2 dakika geçmedi boncukları koptu hay sizin gözünüzü dedim ya
Nasılsınız bakayım? Ben 2 gündür giremedim. Tembel tenekeyim ya hazırlıkları son an'a bırakırsam olacağı bu. Bebişin çamaşırları, evimin dolap düzeni, temizliği, yıkanacaklar falan derken yoruldum. Ama bitti mi bitmediiii:) Bugün de yapmaya çalışacam bakalım İnşallah. Çatı bölgem fena ağrıyor. Yürürken ağrı hissediyorum geceleri artıyor, bir de yerimden zıplatan iğnelenmelerim oluyor vajinamdan, haa bir de sağa ya da sola dönerken çatı kısmımdan kemik kütürtüsü duyuyorum bazen, ne bu anlamıyorum?
Ama bugün geçmişe göz attım Maşşallah muhabbetinize kızlar. Sizlerden çok şeyler öğreniyorum sağolun varolun:)
Damlacım, kız doğurmadım daha teşekkürler ilgine:)
Nuraycım, Nil Asya ismi çoook güzel, benim prensesimin de hala ismi yok bana da bulun yaw
Ahuss ve Handan2010'dan haber var mı? Handan çooooktandır yazmıyor n'oldu yaaa?
Asaely ne kadar güzel anlattmışsın doğum hikayeni, çok sağol:)
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar.
Bebişleri sarılık olanlar çok çok geçmiş olsun, İnşallah hemen düzelirler.Elsiciğim, bebişine geçmiş olsun, yutkunma sorunu için, İnşallah herşey düzene girecek tatlım:)
Gün alıp doğum yapacak annelerimize İnşallah herşey yolunda olur, sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize:)
Not: annelik akademisi "bebeğim" kitabı benim de elime geçti Pzt günü, gerçekten güzel bir kitap. Hepsiburada'dan emzirme atletini geçte olsa sipariş verdim, bugün gelir heralde.
12 Mart'a doktora gidecem, benim bebişin de başı büyük, 1 hafta-10 gün büyük çıkıyordu bebiş SAT'a göre,daha doğum şekli belirsiz, yalnız değilsiniz Nuraycım,Damlacım, Sultancığım:)
acımasın dua edın benım için lutfen bide herşey yolunda olsun
sağol Burcucuğum, buralardayım:) Umarım sen de iyisindir, hadi bakalım 11 Mart'a az kaldı, 2. oğluşuna da kavuşacan(Can-Cem ne tatlı:)
bilgisayar açık ama gidip arada işlerimi hallediyorum, şimdi de gidip buzdolabını temizleyeyim, İnşallah düşmeden mutfak dolabının peçetelerini de yerleştirebilirim. Annem duysa kızar valla:26:
Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri :119::119::119:
etimek ve beyaz peynir olmasaydı ben neyle kahvaltı edıcektım hamılelık boyunca bılmıyorum...Allah a şukur bunları yıyebılıyorum
ben hastaneye gidiyorum kızlar kontrole gelınce haberleri veririm...sancım falan yok yanı sadece rutın kontrolhee çatı muayenesi var :26:
sağol Burcucuğum, buralardayım:) Umarım sen de iyisindir, hadi bakalım 11 Mart'a az kaldı, 2. oğluşuna da kavuşacan(Can-Cem ne tatlı:)
bilgisayar açık ama gidip arada işlerimi hallediyorum, şimdi de gidip buzdolabını temizleyeyim, İnşallah düşmeden mutfak dolabının peçetelerini de yerleştirebilirim. Annem duysa kızar valla:26:
Günaydın kızlar.. Umaım herkes iidir... biraz geçmişten haberlere bakayım..:))
Nasılsınız bakayım? Ben 2 gündür giremedim. Tembel tenekeyim ya hazırlıkları son an'a bırakırsam olacağı bu. Bebişin çamaşırları, evimin dolap düzeni, temizliği, yıkanacaklar falan derken yoruldum. Ama bitti mi bitmediiii:) Bugün de yapmaya çalışacam bakalım İnşallah. Çatı bölgem fena ağrıyor. Yürürken ağrı hissediyorum geceleri artıyor, bir de yerimden zıplatan iğnelenmelerim oluyor vajinamdan, haa bir de sağa ya da sola dönerken çatı kısmımdan kemik kütürtüsü duyuyorum bazen, ne bu anlamıyorum?
Ama bugün geçmişe göz attım Maşşallah muhabbetinize kızlar. Sizlerden çok şeyler öğreniyorum sağolun varolun:)
Damlacım, kız doğurmadım daha teşekkürler ilgine:)
Nuraycım, Nil Asya ismi çoook güzel, benim prensesimin de hala ismi yok bana da bulun yaw
Ahuss ve Handan2010'dan haber var mı? Handan çooooktandır yazmıyor n'oldu yaaa?
Asaely ne kadar güzel anlattmışsın doğum hikayeni, çok sağol:)
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar.
Bebişleri sarılık olanlar çok çok geçmiş olsun, İnşallah hemen düzelirler.Elsiciğim, bebişine geçmiş olsun, yutkunma sorunu için, İnşallah herşey düzene girecek tatlım:)
Gün alıp doğum yapacak annelerimize İnşallah herşey yolunda olur, sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize:)
Not: annelik akademisi "bebeğim" kitabı benim de elime geçti Pzt günü, gerçekten güzel bir kitap. Hepsiburada'dan emzirme atletini geçte olsa sipariş verdim, bugün gelir heralde.
12 Mart'a doktora gidecem, benim bebişin de başı büyük, 1 hafta-10 gün büyük çıkıyordu bebiş SAT'a göre,daha doğum şekli belirsiz, yalnız değilsiniz Nuraycım,Damlacım, Sultancığım:)
ayyy korkutma bizi kızz:) Umarım hiç acımadan geçer kontrolün, kasmamak lazımmış ama insanın elinde değil kiiii:)
Haaa Nuray (Moonligtt) kızz çatı kontrolün nasıl geçti, yazdın mı görmedim de:)
mide bulantınmı var???
canim ben kendimi kastim canim acidi. rahat olmakla cok ilgisi var acimasinin. rahat birakin kendinizi, kasmayin.. guzel haberlerle gel insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?