günaydın arkadaslar
ben bişey soracaktım sizlere bana doktorum bu ay hem nst hemde doppler bakalım dedi nst ne onu biliyorum ama doppler hiç duymadım internetten arastırdım ama anlamadım aranızda yaptıran arkadaslar varsa bana anlatabilirmi bide tehlikeli bişeymi damarlardaki kan akışı falan yazıyodu internette acıkcası biraz korktum:18: gecmişe baktım ama ya göremedim yada yaptıran yok su doppleri bilgisi olan varsa benimle paylasırmı simdiden teşekkürler
son zamanlarda oldu canım anlamadım gittigünaydın annecikler biz yine erkenciyiz oğluşla
ay canım çok geçmiş olsun ya..Allah nazarlardan kem gözlülerden sakınsın sizi
damlacım o teri bana sor gece kalkıp üstümü değiştiriyorum sırtımda bezle yatıyorum ve kışı sadece battaniyeyle geçiriyorum doktora sordum yalancı menapozmuş hamilelikte olurmuş adet olmadığımız için sadece ateşinin çıkıp çıkmadığını kontrol et mikropta olabilir kanında dedi ve her ihtimale karşı crp testi yaptırdı o da temiz çıktı benim..
Nasılsınız bakayım? Ben 2 gündür giremedim. Tembel tenekeyim ya hazırlıkları son an'a bırakırsam olacağı bu. Bebişin çamaşırları, evimin dolap düzeni, temizliği, yıkanacaklar falan derken yoruldum. Ama bitti mi bitmediiii:) Bugün de yapmaya çalışacam bakalım İnşallah. Çatı bölgem fena ağrıyor. Yürürken ağrı hissediyorum geceleri artıyor, bir de yerimden zıplatan iğnelenmelerim oluyor vajinamdan, haa bir de sağa ya da sola dönerken çatı kısmımdan kemik kütürtüsü duyuyorum bazen, ne bu anlamıyorum?
Ama bugün geçmişe göz attım Maşşallah muhabbetinize kızlar. Sizlerden çok şeyler öğreniyorum sağolun varolun:)
Damlacım, kız doğurmadım daha teşekkürler ilgine:)
Nuraycım, Nil Asya ismi çoook güzel, benim prensesimin de hala ismi yok bana da bulun yaw
Ahuss ve Handan2010'dan haber var mı? Handan çooooktandır yazmıyor n'oldu yaaa?
Asaely ne kadar güzel anlattmışsın doğum hikayeni, çok sağol:)
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar.
Bebişleri sarılık olanlar çok çok geçmiş olsun, İnşallah hemen düzelirler.Elsiciğim, bebişine geçmiş olsun, yutkunma sorunu için, İnşallah herşey düzene girecek tatlım:)
Gün alıp doğum yapacak annelerimize İnşallah herşey yolunda olur, sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize:)
Not: annelik akademisi "bebeğim" kitabı benim de elime geçti Pzt günü, gerçekten güzel bir kitap. Hepsiburada'dan emzirme atletini geçte olsa sipariş verdim, bugün gelir heralde.
12 Mart'a doktora gidecem, benim bebişin de başı büyük, 1 hafta-10 gün büyük çıkıyordu bebiş SAT'a göre,daha doğum şekli belirsiz, yalnız değilsiniz Nuraycım,Damlacım, Sultancığım:)
güzel haberlerini bekliyoruzben hastaneye gidiyorum kızlar kontrole gelınce haberleri veririm...sancım falan yok yanı sadece rutın kontrolhee çatı muayenesi var :26:
günaydınnnn öznurcumGünaydın kızlar.. Umaım herkes iidir... biraz geçmişten haberlere bakayım..:))
günaydın arkadaslar
ben bişey soracaktım sizlere bana doktorum bu ay hem nst hemde doppler bakalım dedi nst ne onu biliyorum ama doppler hiç duymadım internetten arastırdım ama anlamadım aranızda yaptıran arkadaslar varsa bana anlatabilirmi bide tehlikeli bişeymi damarlardaki kan akışı falan yazıyodu internette acıkcası biraz korktum:18: gecmişe baktım ama ya göremedim yada yaptıran yok su doppleri bilgisi olan varsa benimle paylasırmı simdiden teşekkürler
ben hastaneye gidiyorum kızlar kontrole gelınce haberleri veririm...sancım falan yok yanı sadece rutın kontrolhee çatı muayenesi var :26:
gece geç yattık sabahda erken kalktık olmuyor ebrucumGünaydın anneler ve gelmek bilmeyen tembel minikler
Dün akşam sag bacagıma fena bir agrı girdi.Acımdan eşimi uyandırıp ovdurdum geçmedi bende minoset içtimDayanamadım napim:85:
aaaaaaaaaaaa doğdu demek bebişin canım çok sevindim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinselam kızlar
uzun zamandır giremiyordum
24 şubatta spinal sezaryenle doğum yaptım.oğlum 2000 gr doğdu.beklediğimizden daha da minik geldi yavrum.şimdi sarılıkla mücadele ediyoruz bi de sütüm yok doymuyo mama veriyoruz.
kızlar oğlumun dil altı bağlı operasyon gerekicekmiş dua edin kolay olsun.içim acıyo dilini uzatamadığını görünce
umarım herkes iyidir
geçmişi okumam mümkün değil
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
Burcucuğun inşallah çabuk alışır.. Sen nasılsın gün aldınmı doğum için.
1. sweet_drop
2. ltuana
3. tiara_
4. burcukutlu+
5. ebruli1820
6. Hndn2010
7. bahsevil
8. caznur
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrherkese güzel birgün diliyorum
selam kızlar
24 şubatta spinal sezaryenle doğum yaptım.oğlum 2000 gr doğdu.beklediğimizden daha da minik geldi yavrum.şimdi sarılıkla mücadele ediyoruz bi de sütüm yok doymuyo mama veriyoruz.
kızlar oğlumun dil altı bağlı operasyon gerekicekmiş dua edin kolay olsun.içim acıyo dilini uzatamadığını görünce
umarım herkes iyidir
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
selam kızlar
umarım herkes iyidir
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
1. sweet_drop
2. ltuana
3. tiara_
4. burcukutlu+
5. ebruli1820
6. Hndn2010
7. bahsevil
8. caznur
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrherkese güzel birgün diliyorum
selam kızlar
umarım herkes iyidir
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
Canım bebegine kavuşmuşsun gözünaydın.Sarılık için üzülme artık her bebekte sarılık oluyor.İnş. en kısa zamanda geçer.Bu dil altı ameliyatını anlamadım:97selam kızlar
umarım herkes iyidir
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
selam kızlar
umarım herkes iyidir
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
canım bizim doğum şekli belli oldu epidural sezeryan olacak. darısı size artık gününün ve şeklinin belli olmasına artık. çok yorma kendini canım Allah korusun.
Nasılsınız bakayım? Ben 2 gündür giremedim. Tembel tenekeyim ya hazırlıkları son an'a bırakırsam olacağı bu. Bebişin çamaşırları, evimin dolap düzeni, temizliği, yıkanacaklar falan derken yoruldum. Ama bitti mi bitmediiii:) Bugün de yapmaya çalışacam bakalım İnşallah. Çatı bölgem fena ağrıyor. Yürürken ağrı hissediyorum geceleri artıyor, bir de yerimden zıplatan iğnelenmelerim oluyor vajinamdan, haa bir de sağa ya da sola dönerken çatı kısmımdan kemik kütürtüsü duyuyorum bazen, ne bu anlamıyorum?
Ama bugün geçmişe göz attım Maşşallah muhabbetinize kızlar. Sizlerden çok şeyler öğreniyorum sağolun varolun:)
Damlacım, kız doğurmadım daha teşekkürler ilgine:)
Nuraycım, Nil Asya ismi çoook güzel, benim prensesimin de hala ismi yok bana da bulun yaw
Ahuss ve Handan2010'dan haber var mı? Handan çooooktandır yazmıyor n'oldu yaaa?
Asaely ne kadar güzel anlattmışsın doğum hikayeni, çok sağol:)
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar.
Bebişleri sarılık olanlar çok çok geçmiş olsun, İnşallah hemen düzelirler.Elsiciğim, bebişine geçmiş olsun, yutkunma sorunu için, İnşallah herşey düzene girecek tatlım:)
Gün alıp doğum yapacak annelerimize İnşallah herşey yolunda olur, sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize:)
Not: annelik akademisi "bebeğim" kitabı benim de elime geçti Pzt günü, gerçekten güzel bir kitap. Hepsiburada'dan emzirme atletini geçte olsa sipariş verdim, bugün gelir heralde.
12 Mart'a doktora gidecem, benim bebişin de başı büyük, 1 hafta-10 gün büyük çıkıyordu bebiş SAT'a göre,daha doğum şekli belirsiz, yalnız değilsiniz Nuraycım,Damlacım, Sultancığım:)
canım hiç korkma ben oldum inan kasmadım çokta acımadı bile.ben hastaneye gidiyorum kızlar kontrole gelınce haberleri veririm...sancım falan yok yanı sadece rutın kontrolhee çatı muayenesi var :26:
selam kızlar
umarım herkes iyidir
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
günaydın canımgunaydın kızlar umarım herkes iyidir.
Saol damlacım.Sorma gç yatıyorum sabahta ne hikmetse erkenden kalkıyorum.Oğlum önceden " kısa sürede uykuyu almak "tatbikatı yaptırıyor bana ön alıştırma sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?