2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok korkulcak bişi yok normal ultrason gibi sadece bebeğin damarlarından geçen kan akışını organlarını renkli olarak ayrıntılı bi şekilde görüp incelebiliyo doktorlar senin açından farklı bi durum olmuyo doppler yapılrken

son zamanlarda oldu canım anlamadım gitti çok sağol cevabın için
duydunmu canım bizi dün söyledim bugün girdin neyse sen iyi olda girme ayolllllllllllll
ben hastaneye gidiyorum kızlar kontrole gelınce haberleri veririm...sancım falan yok yanı sadece rutın kontrol hee çatı muayenesi var :26:
güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın kızlar.. Umaım herkes iidir... biraz geçmişten haberlere bakayım..:))
günaydınnnn öznurcum
bilmiyorumki duymadım ben haftan neydi senin

Günaydın anneler ve gelmek bilmeyen tembel minikler
Dün akşam sag bacagıma fena bir agrı girdi.Acımdan eşimi uyandırıp ovdurdum geçmedi bende minoset içtimDayanamadım napim:85:

selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum
24 şubatta spinal sezaryenle doğum yaptım.oğlum 2000 gr doğdu.beklediğimizden daha da minik geldi yavrum.şimdi sarılıkla mücadele ediyoruz bi de sütüm yok doymuyo mama veriyoruz.
kızlar oğlumun dil altı bağlı operasyon gerekicekmiş dua edin kolay olsun.içim acıyo dilini uzatamadığını görünce
umarım herkes iyidir
geçmişi okumam mümkün değil
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım

1. sweet_drop
2. ltuana
3. tiara_
4. burcukutlu+
5. ebruli1820
6. Hndn2010
7. bahsevil
8. caznur
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrherkese güzel birgün diliyorum

ben hastaneye gidiyorum kızlar kontrole gelınce haberleri veririm...sancım falan yok yanı sadece rutın kontrol hee çatı muayenesi var :26:

Güzel haberlerle gel canım ama çatı kontrolünden korkma acmıyor kendini kasmadıgın sürece

Günaydın anneler ve gelmek bilmeyen tembel minikler
Dün akşam sag bacagıma fena bir agrı girdi.Acımdan eşimi uyandırıp ovdurdum geçmedi bende minoset içtimDayanamadım napim:85:
gece geç yattık sabahda erken kalktık olmuyor ebrucum geçmiş olsun
aaaaaaaaaaaa doğdu demek bebişin canım çok sevindim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinallahın izniyle operasyonda başarılı geçicek dualarımız bebişinle...

1. sweet_drop
2. ltuana
3. tiara_
4. burcukutlu+
5. ebruli1820
6. Hndn2010
7. bahsevil
8. caznur

günaydın sanada canım

Allah bebişine acil şifalar versin bi an önce iyileştirsin kıyamam ben ona ufacık daha.. Senden sabret iyileşicek o annesi merak etme.

canim sut icin soganli bulgur corbasi iyi derler. eger gaz yapmaz dersen dene istersen? insallah kuzunun operasyonu da iyi gececek annesi. dualarimiz seninle.

1. sweet_drop
2. ltuana
3. tiara_
4. burcukutlu+
5. ebruli1820
6. Hndn2010
7. bahsevil
8. caznur

gunaydin canim. amin.

canım oncelikle iyi olmanıza cok sevindim.Allahın izniyle sarılık ve diger probleminizde haalolacak. Sen kendini uzme stress olma insallah sutunde gelir canım. Cok opuyorum.

handancım Allah analı babalı buyutsun...
dualarımız seninle,operasyon iyi gececek insallah canım bnm...

Canım bebegine kavuşmuşsun gözünaydın.Sarılık için üzülme artık her bebekte sarılık oluyor.İnş. en kısa zamanda geçer.Bu dil altı ameliyatını anlamadım:97ilimi kısa nasıl yani?Bunun içinde çok geçmiş olsun.Üzülme canım inş. ameliyat Rabbimin izniyle atlatıcaktır.Ken:97:dine ve bebegine iyi bak canım.Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah şifa versin canım.. inşallah herşey bir an önce yoluna girer..

Saol damlacım.Sorma gç yatıyorum sabahta ne hikmetse erkenden kalkıyorum.Oğlum önceden " kısa sürede uykuyu almak "tatbikatı yaptırıyor bana ön alıştırma sanırım

canım bizim doğum şekli belli oldu epidural sezeryan olacak. darısı size artık gününün ve şeklinin belli olmasına artık. çok yorma kendini canım Allah korusun.

canım hiç korkma ben oldum inan kasmadım çokta acımadı bile.

hoşgeldin canımmm. Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah. canım o ameliyattan korkma. benim dayımın 3 çocuğundada aynı durum vardı. birini ameliyat ettirdiler geri yapıştı. çok küçüktü oda. öbürlerini yaptırmadılar hiiiç sorun olmadı.

herkese günaydınnnn. son 10 günümüz kaldıııııııııııııı

buarada ahuyu çok merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur iyilerdir sadece vakitsizlikten giremiyorlardır...zaten bir ahudan haber gelmedi şunada kadar

Günaydın kızlar

Dün bizim de kontrolümüz vardı. İlk defa boyunu söyledi doktor. şu an 49 cm imiş. 50 yi geçer büyük ihtimalle doğduğunda dedi. Yerinde çok rahat ve mutlu imiş kızım. Artık doğsun istiyorum ama onun şu aralar gelmeye pek niyeti yok. Neyse keyfi yerinde olsun da önemli diil ne vakit geldiği..

Hippreaktiff gibi benim de yatmam kalkmam problem. çatı bölgemdeki kemiklerim kütürüdüyor benim de.. alt taraftaki ağrılar, baskılar da cabası. nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. sırt üstü yatamıyorum belim ve kalçamdaki kemikler çok ağrıyor üstüne yatınca..

Bu arada herkesler doğurdu nerdeyse.. en sonlara kalıcakmışım gibi bi his var içimde. doğum yapsanız da uğrayın kızlar. ıssız bırakmayın burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…