- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
Günaydın kızlar
Dün bizim de kontrolümüz vardı. İlk defa boyunu söyledi doktor. şu an 49 cm imiş. 50 yi geçer büyük ihtimalle doğduğunda dedi. Yerinde çok rahat ve mutlu imiş kızım. Artık doğsun istiyorum ama onun şu aralar gelmeye pek niyeti yok. Neyse keyfi yerinde olsun da önemli diil ne vakit geldiği..
Hippreaktiff gibi benim de yatmam kalkmam problem. çatı bölgemdeki kemiklerim kütürüdüyor benim de.. alt taraftaki ağrılar, baskılar da cabası. nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. sırt üstü yatamıyorum belim ve kalçamdaki kemikler çok ağrıyor üstüne yatınca..
Bu arada herkesler doğurdu nerdeyse.. en sonlara kalıcakmışım gibi bi his var içimde. doğum yapsanız da uğrayın kızlar. ıssız bırakmayın burayı
yok korkulcak bişi yok normal ultrason gibi sadece bebeğin damarlarından geçen kan akışını organlarını renkli olarak ayrıntılı bi şekilde görüp incelebiliyo doktorlar senin açından farklı bi durum olmuyo doppler yapılrken
buarada ahuyu çok merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur iyilerdir sadece vakitsizlikten giremiyorlardır...zaten bir ahudan haber gelmedi şunada kadar
günaydın canım
evet annesini alışıtıırıyor desene
cokk ama cokkk teşekkür ederiminanki cok rahatladım
Damlacım aynı anda yazmısız mesajı sizde haber alamamıssınız. Umarım iyidir.
bilmiyorumki duymadım ben haftan neydi senin
öncelikle günaydıninan bende ilk defa duydum 36+5 haftalık hamileyim dogum simdilik 27 mart gözüküyo 10unda kontrolüm var bakalım nolcak. saolsun burdan bi arkadasım acıkladıda rahatladım
canım dikkat et sandalye tepelerınde sende ben gıbı rahat durmuyosun...benım annem geçen dr a şikayet ediyo
Canım,ben de seni merak etmiştim,nerelerde Ayşe diye..yoksa harıl harıl Kpss'ye mi çalışıyo diye :)))) bu arada ben kitap kapagı açmadım haaa
NİL ASYA yı begenmene cok sevindim canım :) Sadece NİL ya da Asya ile beraber NİL olacak kısmetse..son anda fikir değiştirmessek :)Sana da isim bulalım valla,cooook az kaldı cunku....
ayyy senin kızın da koca kafalı haaaabnmki 1 ay onde yauw,seninki yine 10gun flnmış:)
Çatı muayenem de iyi gecti canım,abartılacak bişi yokmuş.10-15 saniye sürüyo zaten.cok az acı oldu,kendimi kasmadım,baska seyler düşündüm... dr um da konusarak baktı,hemen bitti cok sukur... yaa tabii hoş bişi diil ama korkma yani... şimdi biz 14une kdr normal dogum bekliyoruz.14une kdr olmazsa daha beklemem alırım dedi DR.. ama keske tam gunume kdr beklesek diorum ben,21ine kdr yani... hayırlısı artık...
selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum
24 şubatta spinal sezaryenle doğum yaptım.oğlum 2000 gr doğdu.beklediğimizden daha da minik geldi yavrum.şimdi sarılıkla mücadele ediyoruz bi de sütüm yok doymuyo mama veriyoruz.
kızlar oğlumun dil altı bağlı operasyon gerekicekmiş dua edin kolay olsun.içim acıyo dilini uzatamadığını görünce
umarım herkes iyidir
geçmişi okumam mümkün değil
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
Günaydın kızlar
Dün bizim de kontrolümüz vardı. İlk defa boyunu söyledi doktor. şu an 49 cm imiş. 50 yi geçer büyük ihtimalle doğduğunda dedi. Yerinde çok rahat ve mutlu imiş kızım. Artık doğsun istiyorum ama onun şu aralar gelmeye pek niyeti yok. Neyse keyfi yerinde olsun da önemli diil ne vakit geldiği..
Hippreaktiff gibi benim de yatmam kalkmam problem. çatı bölgemdeki kemiklerim kütürüdüyor benim de.. alt taraftaki ağrılar, baskılar da cabası. nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. sırt üstü yatamıyorum belim ve kalçamdaki kemikler çok ağrıyor üstüne yatınca..
Bu arada herkesler doğurdu nerdeyse.. en sonlara kalıcakmışım gibi bi his var içimde. doğum yapsanız da uğrayın kızlar. ıssız bırakmayın burayı
canım vallahi oldum bilki girmezsem doğuma gitmişimdirgünaydın kızlar nasılsınız damlacım buranın demirbaşısın seni görmedigimde topikte bir tuhaf oluyorum tüm gün acık gelgelelim bakmaya fırssatım olmuyo arada bakıyom ogluşumla ilgileniyorum zaten 7 nisana kadar topigim ve muhammedim var...bir konuda yardımcı olun bana kızlar bu torba yasa imzadayken ben dogum yaptım raporumu iş yerine bile verdim benim önceki haklarım dogum sonrasına ekleniyomu yoksa bu hakkı kaybettim mi
kızlar,merak etmeyin ben de daha burdayım :) bizimkinin de daha gelmeye niyeti yok.. :44:
14üne kdr gelmezse,ondan sonra sezaryan tarihi alacaz.. beklemedeyiz yani.. hem dogursam da ben gelirim yine,bagımlılık oldu :)))
buarada ahuyu ben de cok merak ediyorum,umarım 2si de coook iyidir...
buarada dogum yapan anneciklere bi sorum olacak: hastanede pijama mı gecelik mi giydiler??????
ben 2sini de koydum ama pijama giymek istiyorum.. hangisi daha rahat ki???
ama normalde 20-24 haftalar arası yapılıyo dobbler. Dr'na sor gerek var mı gerçekten diye çünkü fiyatıda pek ucuz diil.
kızlar ıııııllllgaaaaazzz 12.30 da bebeğine kavuşuyormuş,erken gelmeye karar vermiş bebişi.facebook2ta yazmış.. ne heyecanlı..
ayy evet okudum 8 martı bekleyemedi kuzusu4 marttada bir bebiş geliyor neyseee darısı bizim başımıza diyelim
inşallah ebrucum sağlıkla bebişini kucağına almıştır ahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?