2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebişinin boyuna canım...
yok yalnız değilsin bak bizlerde varız merak etme yalnız kalmazsın daha en az 2hafta daha burdayız biz ne bizimkinin gelmeye niyeti var nede doktorun almmaya niyeti var

cokk ama cokkk teşekkür ederim inanki cok rahatladım

bilmiyorumki duymadım ben haftan neydi senin[/QUOTE]

öncelikle günaydın inan bende ilk defa duydum 36+5 haftalık hamileyim dogum simdilik 27 mart gözüküyo 10unda kontrolüm var bakalım nolcak. saolsun burdan bi arkadasım acıkladıda rahatladım

günaydın kızlar nasılsınız damlacım buranın demirbaşısın seni görmedigimde topikte bir tuhaf oluyorum tüm gün acık gelgelelim bakmaya fırssatım olmuyo arada bakıyom ogluşumla ilgileniyorum zaten 7 nisana kadar topigim ve muhammedim var...bir konuda yardımcı olun bana kızlar bu torba yasa imzadayken ben dogum yaptım raporumu iş yerine bile verdim benim önceki haklarım dogum sonrasına ekleniyomu yoksa bu hakkı kaybettim mi

bilmiyorumki duymadım ben haftan neydi senin

öncelikle günaydın inan bende ilk defa duydum 36+5 haftalık hamileyim dogum simdilik 27 mart gözüküyo 10unda kontrolüm var bakalım nolcak. saolsun burdan bi arkadasım acıkladıda rahatladım [/QUOTE]

aman canım için rahatlasında sağlıkla kucağın almayı nasip etsin allah bebişini

öncelikle günaydın inan bende ilk defa duydum 36+5 haftalık hamileyim dogum simdilik 27 mart gözüküyo 10unda kontrolüm var bakalım nolcak. saolsun burdan bi arkadasım acıkladıda rahatladım

ama normalde 20-24 haftalar arası yapılıyo dobbler. Dr'na sor gerek var mı gerçekten diye çünkü fiyatıda pek ucuz diil.

kızlar,merak etmeyin ben de daha burdayım :) bizimkinin de daha gelmeye niyeti yok.. :44:
14üne kdr gelmezse,ondan sonra sezaryan tarihi alacaz.. beklemedeyiz yani.. hem dogursam da ben gelirim yine,bagımlılık oldu :)))

buarada ahuyu ben de cok merak ediyorum,umarım 2si de coook iyidir...

buarada dogum yapan anneciklere bi sorum olacak: hastanede pijama mı gecelik mi giydiler??????

ben 2sini de koydum ama pijama giymek istiyorum.. hangisi daha rahat ki???

canım dikkat et sandalye tepelerınde sende ben gıbı rahat durmuyosun...benım annem geçen dr a şikayet ediyo

valla bazen hamile olduğumu unutuyorum, nerde cambazlık orda ben:) Mide bulantıların devam mı ediyor sadece peynir ve etimek yiyebiliyorsun, zor gerçekten, geçmiş olsun tatlım, çatı muayene sonucunu merakla bekleyecem:)

Yemiiiin ederim ben de KPSS ye bakmıyorum, Allahım nolacak yaa, herkes harıl harıl çalışıyor. Güyaa eşimle çalışacaktık, nerdeyse doğuracam her akşam gel yarın başlayalım ders çalışmaya diyor, offf bense ev işlerimi, halletmeye çalışıyorum. Şimdi dolaptakileri yıkayıp, dolabı silip, peçetelerimi falan yerleştirecem, habire bulaşık makinesi çalışacak bugün:)
Nil ya da Asya her ikisi de çok güzel, bak çalabilirim, zaten ben kur'a çekecem. Elif,Zeynep, Melis, Ecem, Hanzade, Gülce(annemin adı da Gül) bunları düşünüyorum, ama daha kafam karışıyor:)
Evet benim bebişin de başı büyükmüş. Ama benim 10 gün dediğim SAT'a göre bebeğin haftasıydı baş çapı değil tatlım. İyi hatırlattın gidince sorayım doktora. Bizim doktor bu zamana kadar da 1 kere söylemiştir boyunu düşün. Onu da kesin ben sormuştum. Bakalım 12 Martta gidecem kontrole. Artık söyler diii miii:)
Sen de korkma İnşallah herşeyin hayırlısı olsun. Ben hep öyle dua ediyorum hakkımızda ne hayırlıysa doğum şekli konusunda da Allahım bize bırakmasın seçme hakkımızı. Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin.Amiiin.
Benim de SAT'a göre tam günüm 30 Mart. Ama ben 23 ya da 20 Martta bekliyorum

Canım seni çok merak ettik, Allahım bağışlasın bebeğini,hayırlı uğurlu olsun. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. İnşallah operasyon da sağlıcakla yapılır, kendine iyi bak, sevgiler

günaydııın canım, sana da geçmiş olsun, o kütürtü sesi çok feci yaa sanki bir şey böyle kırılıyor gibi korkuyorum. Ama biliyor musun ben bazen sırt üstü uyanmış oluyorum, ve bu şekilde yatarken de öyle rahatım ki. En sonlara yalnız kalmayacaksın, ben, viyole, caretta var, yalnız değilsin tatlım:)

canım vallahi oldum bilki girmezsem doğuma gitmişimdiryoksa hep evdeyim biryerede çıkarmıyorum hava soğuk ancak eşim olunca çıkıyoruzbizde şuanda sadece topik vartorba yasasını hiç bilmiyorum

aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım topik biranda boşalıcak canım...artık doğum yapan anneler sorunlarını konuşmaya başlar telaşları yavaş yavaş biter sanırım bizse daha yeni doğum yaparken

kızlar ıııııllllgaaaaazzz 12.30 da bebeğine kavuşuyormuş,erken gelmeye karar vermiş bebişi.facebook2ta yazmış.. ne heyecanlı..

ama normalde 20-24 haftalar arası yapılıyo dobbler. Dr'na sor gerek var mı gerçekten diye çünkü fiyatıda pek ucuz diil.

işte onun için korktum aslında yani son haftalara gelmişim bişeydenmi şüphelendide yaptıralım dedi anlamadım hersey normal diyodu. subat 17 sinde kontrolüm vardı ozaman 2416 grdı sadece suyun azalmıs dedi günde 3 litre su iç dedi okadar aslında bu benim 2.hamileligim bir kızım var 8 yasında ozaman ne doppler vardı ne nst vardı valla ben bu hamileligimde ögrendim hepsini inşallah bişey olmaz :44:

aysecim kolay gelsin cok yorma kendini..
söylediğin isismler cok hoş canım.. tabi bizimkini de çalabilirsin,hatta mutlu bile olurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…