- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
kızlar,merak etmeyin ben de daha burdayım :) bizimkinin de daha gelmeye niyeti yok.. :44:
14üne kdr gelmezse,ondan sonra sezaryan tarihi alacaz.. beklemedeyiz yani.. hem dogursam da ben gelirim yine,bagımlılık oldu :)))
buarada ahuyu ben de cok merak ediyorum,umarım 2si de coook iyidir...
buarada dogum yapan anneciklere bi sorum olacak: hastanede pijama mı gecelik mi giydiler??????
ben 2sini de koydum ama pijama giymek istiyorum.. hangisi daha rahat ki???
canım bende ikisinide koydum ve pijama tercih ederim ama daha önce okuduklarımdan anladıgım kadarıyla gecelik daha rahat oluyormus ama ben pijamayı kesinlikle tercih ederim.kızlar,merak etmeyin ben de daha burdayım :) bizimkinin de daha gelmeye niyeti yok.. :44:
14üne kdr gelmezse,ondan sonra sezaryan tarihi alacaz.. beklemedeyiz yani.. hem dogursam da ben gelirim yine,bagımlılık oldu :)))
buarada ahuyu ben de cok merak ediyorum,umarım 2si de coook iyidir...
buarada dogum yapan anneciklere bi sorum olacak: hastanede pijama mı gecelik mi giydiler??????
ben 2sini de koydum ama pijama giymek istiyorum.. hangisi daha rahat ki???
iyi insan oluyorsun canımDamlacığım, evet dün söylemişsin, bugün gelmişim hii hiii iyi insan mı oluyorum yoksa ..... an ......hazırla mı
:84::84::84::84::84:aynen yaaaaaa her wc.ye girdiğimde bakıyorum ama ne gelen var ne giden :84::84::84::84:bizim bebişlerimiz karnımızda kalıcak bence hephiç doğcakmış gibi durmuyolar:26::26:
amin canımm amiiin hayırlısıyla insallah :118: :119:
aaa kızımla adaşmı olacak. benim kızımın adıda elif eylül olacak İnşallahsağol Nuraycığım, çok tatlısın, ama bizim beeeey ister mi tutturdu Elif Elif diye:) ben de çok seviyorum Elif ismini ama Ayşe ismini daha çok seviyorum(megolaman ben)
haaa bu arada ben de pijamayla rahat ederim ama n'olur n'olmaz her ikisini de koyalım:)
AYY evet sultancım dogru sölüyosun,erken gelmesse bnmki senden bilgi alacam bolbol :)))
Ayşe, Elif ismi de cok hoş cnm bnm :)
Damlacım, İcon.ların altında "fazlası" yazıo ,oraya tıklayınca çıkıo :)
buarada,sultancım bi arkadasım da bizim hastanede dogum yaptı,bana hastane cooook sıcak oluyor,sakın kalın pijama fln götürme dedi.hep ince olsun dedi ama bnm geceliğim hafif kalın,pijamam daha ince penye.. neyse bakalım hayırlısı...
nbr kızlar nasıl gıdıyor..ılgaz adına cok sevındım..ve handancım senı cok mrk etmıstık ıyıkıde haber verdın..eylul eger okursan ahuyu aradınmı hala hber alamadık kendısınden cnmm ya..ü
ve kızlar grıp oluyorum sanırım efede doguma 1 hafta kala grıp olmustum ya cok bahtsızım sanırsam offf dua edın kızlar hastalanmayım ya..
valla bazen hamile olduğumu unutuyorum, nerde cambazlık orda ben:) Mide bulantıların devam mı ediyor sadece peynir ve etimek yiyebiliyorsun, zor gerçekten, geçmiş olsun tatlım, çatı muayene sonucunu merakla bekleyecem:)
Yemiiiin ederim ben de KPSS ye bakmıyorum, Allahım nolacak yaa, herkes harıl harıl çalışıyor. Güyaa eşimle çalışacaktık, nerdeyse doğuracam her akşam gel yarın başlayalım ders çalışmaya diyor, offf bense ev işlerimi, halletmeye çalışıyorum. Şimdi dolaptakileri yıkayıp, dolabı silip, peçetelerimi falan yerleştirecem, habire bulaşık makinesi çalışacak bugün:)
Nil ya da Asya her ikisi de çok güzel, bak çalabilirim, zaten ben kur'a çekecem. Elif,Zeynep, Melis, Ecem, Hanzade, Gülce(annemin adı da Gül) bunları düşünüyorum, ama daha kafam karışıyor:)
Evet benim bebişin de başı büyükmüş. Ama benim 10 gün dediğim SAT'a göre bebeğin haftasıydı baş çapı değil tatlım. İyi hatırlattın gidince sorayım doktora. Bizim doktor bu zamana kadar da 1 kere söylemiştir boyunu düşün. Onu da kesin ben sormuştum. Bakalım 12 Martta gidecem kontrole. Artık söyler diii miii:)
Sen de korkma İnşallah herşeyin hayırlısı olsun. Ben hep öyle dua ediyorum hakkımızda ne hayırlıysa doğum şekli konusunda da Allahım bize bırakmasın seçme hakkımızı. Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin.Amiiin.
Benim de SAT'a göre tam günüm 30 Mart. Ama ben 23 ya da 20 Martta bekliyorum
Canım seni çok merak ettik, Allahım bağışlasın bebeğini,hayırlı uğurlu olsun. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. İnşallah operasyon da sağlıcakla yapılır, kendine iyi bak, sevgiler
günaydııın canım, sana da geçmiş olsun, o kütürtü sesi çok feci yaa sanki bir şey böyle kırılıyor gibi korkuyorum. Ama biliyor musun ben bazen sırt üstü uyanmış oluyorum, ve bu şekilde yatarken de öyle rahatım ki. En sonlara yalnız kalmayacaksın, ben, viyole, caretta var, yalnız değilsin tatlım:)
aaa kızımla adaşmı olacak. benim kızımın adıda elif eylül olacak İnşallah
canım ben bir pijama takımı birde gecelik koydum ikiside penye çok kalın değil
ilginç gerildim valla tel.cevap veren yok iyiydir inş.zaten müsait olunca dönecektir tamn 5 kere oldu aradım yaa
:102:canım inşallah döner iyi haberlerini verir bize:102:[/QUOTE]:QUOTE=abrel22;17989049]ilginç gerildim valla tel.cevap veren yok iyiydir inş.zaten müsait olunca dönecektir tamn 5 kere oldu aradım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?