2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kısss önünde örnek var ya. sen merak etme ben senden önce olacam ya. aynı hastanede aynı doktor. eee gelince göreceksinde inşallah. sen dert etme ona göre hazırlarsın

Damlacığım, evet dün söylemişsin, bugün gelmişim hii hiii iyi insan mı oluyorum yoksa ..... an ......hazırla mı

canım bende ikisinide koydum ve pijama tercih ederim ama daha önce okuduklarımdan anladıgım kadarıyla gecelik daha rahat oluyormus ama ben pijamayı kesinlikle tercih ederim.

sağol Nuraycığım, çok tatlısın, ama bizim beeeey ister mi tutturdu Elif Elif diye:) ben de çok seviyorum Elif ismini ama Ayşe ismini daha çok seviyorum(megolaman ben)

haaa bu arada ben de pijamayla rahat ederim ama n'olur n'olmaz her ikisini de koyalım:)

Damlacığım, evet dün söylemişsin, bugün gelmişim hii hiii iyi insan mı oluyorum yoksa ..... an ......hazırla mı
iyi insan oluyorsun canım
bizim bebişlerimiz karnımızda kalıcak bence hep hiç doğcakmış gibi durmuyolar:26::26:
:84::84::84::84::84:aynen yaaaaaa her wc.ye girdiğimde bakıyorum ama ne gelen var ne giden :84::84::84::84:
amin canımm amiiin hayırlısıyla insallah :118: :119:

ama bende o yapraklı yüz çıkmadı ühühühüh nerden buldun canım

[.QUOTE=MoonLightttt;17987504]kızlar ıııııllllgaaaaazzz 12.30 da bebeğine kavuşuyormuş,erken gelmeye karar vermiş bebişi.facebook2ta yazmış.. ne heyecanlı.. [/QUOTE]

Ayy ne güzelll.Ilgaz benimle birlikte 8 marttı.Herkesin bebekleri beklemiyor benimki neden hala beklemede:95:

Duydugum kadarıyla hem sezeryan hem normal dogum için gecelik çok rahat oluyormuş.Ben hem gecelik hem pijama takımı koydum.

AYY evet sultancım dogru sölüyosun,erken gelmesse bnmki senden bilgi alacam bolbol :)))

Ayşe, Elif ismi de cok hoş cnm bnm :)

Damlacım, İcon.ların altında "fazlası" yazıo ,oraya tıklayınca çıkıo :)

buarada,sultancım bi arkadasım da bizim hastanede dogum yaptı,bana hastane cooook sıcak oluyor,sakın kalın pijama fln götürme dedi.hep ince olsun dedi ama bnm geceliğim hafif kalın,pijamam daha ince penye.. neyse bakalım hayırlısı...

nbr kızlar nasıl gıdıyor..ılgaz adına cok sevındım..ve handancım senı cok mrk etmıstık ıyıkıde haber verdın..eylul eger okursan ahuyu aradınmı hala hber alamadık kendısınden cnmm ya..ü

ve kızlar grıp oluyorum sanırım efede doguma 1 hafta kala grıp olmustum ya cok bahtsızım sanırsam offf dua edın kızlar hastalanmayım ya..

aaa kızımla adaşmı olacak. benim kızımın adıda elif eylül olacak İnşallah

canım ben bir pijama takımı birde gecelik koydum ikiside penye çok kalın değil

Son düzenleme:

aman hastalanma tatlım dogumun kötü olur allah korusun dikkat et kendine ben bir daha arayayım ahuyu cok merak ettim inş. Bir şeyi uoktur

Sultancığım, daha kesin karar vermedik canım, eşime kalsa hemen Elif diyor:)
Senin kızının adı Elif Eylül evet biliyorum taa başından beri, İnşallah adıyla mutlu mesut yaşarlar tatlım bebişlerimiz. Ben kur'a çekecem orda çıkarsa Elif ismi, evet o zaman adaş olurlar minikler. Ayyyy minikler yaaa çok tatlılar bıcır bıcır:)

ilginç gerildim valla tel.cevap veren yok iyiydir inş.zaten müsait olunca dönecektir tamn 5 kere oldu aradım yaa

Bizim de isim henüz belli dğeil kızlar daha.. bir türlü karar veremiyoruz. Gülce ismini ben de çok seviyorum canım. Düşündüğümüz isimlerden birisi o..

ben nisan annesi bile olabilirim belki diye düşünüyorum. ilk çocuğum gibi bu da 10 gün geç gelirse :)

aaa kızımla adaşmı olacak. benim kızımın adıda elif eylül olacak İnşallah

canım ben bir pijama takımı birde gecelik koydum ikiside penye çok kalın değil

ben 3 adet gecelik koydum kızlar.. İlk doğumum normaldi. Onda bile pijama giymedim. gecelik çok rahat oldu. gene normal doğum olacak inşallah..

bu arada kızlar ilknurum çok ii eve geldiler az önce rabbim ogluşuna ilknuruma ve ailece mutlu huzuırlu saglıklı uzunn hayat versin sesi çook mutlu geliyordu hep böle olur inş.

:QUOTE=abrel22;17989049]ilginç gerildim valla tel.cevap veren yok iyiydir inş.zaten müsait olunca dönecektir tamn 5 kere oldu aradım yaa[/QUOTE]
:102:canım inşallah döner iyi haberlerini verir bize:102:

ilginç gerildim valla tel.cevap veren yok iyiydir inş.zaten müsait olunca dönecektir tamn 5 kere oldu aradım yaa

ya neden cvp vermıyor acaba ya gercekten cok mrk ettık ama ınsallah bıseyı yoktur bısey olmamıstır zannetmıyorum ama belkıde telı hep sesızdedır bebek rahatsız olmasın dıye fln..

:QUOTE=abrel22;17989049]ilginç gerildim valla tel.cevap veren yok iyiydir inş.zaten müsait olunca dönecektir tamn 5 kere oldu aradım yaa
:102:canım inşallah döner iyi haberlerini verir bize:102:[/QUOTE]

inş.tatlım senin yaramazzz gelmeye niyeti yok bu haftalar insan cok agırlaşıyo allah yardımcın olsun canım ya sende gel artık kohusalar kervanınaa yaa yeter şiş kaldın gittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…