ya neden cvp vermıyor acaba ya gercekten cok mrk ettık ama ınsallah bıseyı yoktur bısey olmamıstır zannetmıyorum ama belkıde telı hep sesızdedır bebek rahatsız olmasın dıye fln..
selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum
24 şubatta spinal sezaryenle doğum yaptım.oğlum 2000 gr doğdu.beklediğimizden daha da minik geldi yavrum.şimdi sarılıkla mücadele ediyoruz bi de sütüm yok doymuyo mama veriyoruz.
kızlar oğlumun dil altı bağlı operasyon gerekicekmiş dua edin kolay olsun.içim acıyo dilini uzatamadığını görünce
umarım herkes iyidir
geçmişi okumam mümkün değil
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
buarada ahuyu çok merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur iyilerdir sadece vakitsizlikten giremiyorlardır...zaten bir ahudan haber gelmedi şunada kadar
kötü düşünmeyelim ama 5 kere dedigim peşpeşe degil 5 gündğrher gün bir kez arıyorum rahatsız olmasın diye illaki bakardı veya dönerdi 5 günde dönmemesi mümkün degil 28 şubat gecesi yani 1mayısta gece 2 bucukta bana suyum geldi kızlara haber ver mesajı atacak kadar sagolsun düşüncelidir ahu merak ettigimizide biliyo ve bu geriyo beni inş.evham olsun yeterki durumları iyi olsun
Günaydın kızlar
Dün bizim de kontrolümüz vardı. İlk defa boyunu söyledi doktor. şu an 49 cm imiş. 50 yi geçer büyük ihtimalle doğduğunda dedi. Yerinde çok rahat ve mutlu imiş kızım. Artık doğsun istiyorum ama onun şu aralar gelmeye pek niyeti yok. Neyse keyfi yerinde olsun da önemli diil ne vakit geldiği..
Hippreaktiff gibi benim de yatmam kalkmam problem. çatı bölgemdeki kemiklerim kütürüdüyor benim de.. alt taraftaki ağrılar, baskılar da cabası. nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. sırt üstü yatamıyorum belim ve kalçamdaki kemikler çok ağrıyor üstüne yatınca..
Bu arada herkesler doğurdu nerdeyse.. en sonlara kalıcakmışım gibi bi his var içimde. doğum yapsanız da uğrayın kızlar. ıssız bırakmayın burayı
kızlar,merak etmeyin ben de daha burdayım :) bizimkinin de daha gelmeye niyeti yok.. :44:
14üne kdr gelmezse,ondan sonra sezaryan tarihi alacaz.. beklemedeyiz yani.. hem dogursam da ben gelirim yine,bagımlılık oldu :)))
buarada ahuyu ben de cok merak ediyorum,umarım 2si de coook iyidir...
buarada dogum yapan anneciklere bi sorum olacak: hastanede pijama mı gecelik mi giydiler??????
ben 2sini de koydum ama pijama giymek istiyorum.. hangisi daha rahat ki???
kızlar ıııııllllgaaaaazzz 12.30 da bebeğine kavuşuyormuş,erken gelmeye karar vermiş bebişi.facebook2ta yazmış.. ne heyecanlı..
nbr kızlar nasıl gıdıyor..ılgaz adına cok sevındım..ve handancım senı cok mrk etmıstık ıyıkıde haber verdın..eylul eger okursan ahuyu aradınmı hala hber alamadık kendısınden cnmm ya..ü
ve kızlar grıp oluyorum sanırım efede doguma 1 hafta kala grıp olmustum ya cok bahtsızım sanırsam offf dua edın kızlar hastalanmayım ya..
Hayırlı Cumalar arkadaşlar..
Ne yapıyorsunuz nasılsınız 3 - 4 gündür gelemedim annem geldiiii sonunda hamd olsun =)))) Keyfim yerine geldi..
Dün annem ile dışarı çıktık çok kötü oldum batmalar sancılar öldürdü beni yolun ortasında kala kaldım size de yürürken oluyor mu puf ya tek başıma dışarı çıkmam yasak artık annem de eşim de tek bir yere gitmek yok dedi annem canım benim ya çok korktu..
bu arada kızlar ilknurum çok ii eve geldiler az önce rabbim ogluşuna ilknuruma ve ailece mutlu huzuırlu saglıklı uzunn hayat versin sesi çook mutlu geliyordu hep böle olur inş.
Ne yapıyorsunuz nasılsınız 3 - 4 gündür gelemedim annem geldiiii sonunda hamd olsun =)))) Keyfim yerine geldi..
Dün annem ile dışarı çıktık çok kötü oldum batmalar sancılar öldürdü beni yolun ortasında kala kaldım size de yürürken oluyor mu puf ya tek başıma dışarı çıkmam yasak artık annem de eşim de tek bir yere gitmek yok dedi annem canım benim ya çok korktu..
(( Aynen canım. Eskiden rahat rahat gezen ben, artık sadece gözetim altında çıkabiliyorum dışarı. Ben yürüdükçe bizimki de içerde hopluyor, çok zorlanıyorum.Benim bildiğim uyur çocuklar dışarı çıkınca sallanmanın etkisiyle bizimki tam tersi olacak galiba. Böyle bebek arabasından sarkan çocuklar olur ya sokakta görürsünüz benimki de öyle olacak:)))
gecmis olsun canim. bende de oluyor, yururken batmalar.
Kızlar büyük ihtimalle bizim de doğum tarihimiz belli oldu
7.Mart sabahı kavuşuyoruz bebişimle Allah kısmet ederse. Hala rüya gibi geliyor, onca ay geçmiş, bugünler gelmiş, heyecan, korku, merak, hepsi var. Biran önce geçsin artık zaman istiyorum. Dua edin bizim için de. İnşallah 7.Mart sabahı kollarımda olacak kızım
geldim drtan ben çatı muyanesi bitti30 sanıye falan surdu azcık acıdı ama çok deıl komıktı ya bı tuhaf hissettım, nst normal çıktı bebişim 3500 gr ben kılo almadım bu ay ohh ne guzel :)) sancım yok dr dedıkı 41. haftayı bekleyelım gelmezse uzgunum ama sunı sancı verıcez
:102:canım inşallah döner iyi haberlerini verir bize:102:
Kızlar büyük ihtimalle bizim de doğum tarihimiz belli oldu
7.Mart sabahı kavuşuyoruz bebişimle Allah kısmet ederse. Hala rüya gibi geliyor, onca ay geçmiş, bugünler gelmiş, heyecan, korku, merak, hepsi var. Biran önce geçsin artık zaman istiyorum. Dua edin bizim için de. İnşallah 7.Mart sabahı kollarımda olacak kızım
Sağol canım..Batma oluyor ama aynı anda dönüyor da kala kalıyorum yolun ortasında Rabbim inş. mükafatını verir..İdrar yollarında iltahap vardı benim geçmedi ondan diyorum ama bebek de aşağı indi artık onunda etksii vardır sanırım..
geldim drtan ben çatı muyanesi bitti30 sanıye falan surdu azcık acıdı ama çok deıl komıktı ya bı tuhaf hissettım, nst normal çıktı bebişim 3500 gr ben kılo almadım bu ay ohh ne guzel :)) sancım yok dr dedıkı 41. haftayı bekleyelım gelmezse uzgunum ama sunı sancı verıcez
Ohhh maşallah kurtuldun sen o sıkıntıdan =))) Maşallah annesiiiiŞİMdi kaç haftalık..Hayırlısı olur inş. gerek kalmaz suni sancıya kendiliğinden bıt die çıkagelir inş. =)))
merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar.inşallah herkes iyidir.evvelki gün gece rüyamda ILGAZ ı görmüştüm,tanımadığım için hep forumdaki avatarı ile gördüm bi de ILGAZ ile birlikte aynı şekilde YILDIZADA yı görmüştüm. sanırım doğum yapacaklar diye düşündüm uyanınca. ILGAZcım doğum yapmış, bebeği uzun ömürlü olsun inş. peki YILDIZADA dan bi haber varmı??geçmiş bakamadım yada başka bebişine kavuşan varmı?
bu arada ben de bebeğime kavuşmak istiyorum artık
maşallah bebeğine canım.. çatı muayenesini de atlatmışsın, gözün aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?