2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya neden cvp vermıyor acaba ya gercekten cok mrk ettık ama ınsallah bıseyı yoktur bısey olmamıstır zannetmıyorum ama belkıde telı hep sesızdedır bebek rahatsız olmasın dıye fln..

kötü düşünmeyelim ama 5 kere dedigim peşpeşe degil 5 gündğrher gün bir kez arıyorum rahatsız olmasın diye illaki bakardı veya dönerdi 5 günde dönmemesi mümkün degil 28 şubat gecesi yani 1mayısta gece 2 bucukta bana suyum geldi kızlara haber ver mesajı atacak kadar sagolsun düşüncelidir ahu merak ettigimizide biliyo ve bu geriyo beni inş.evham olsun yeterki durumları iyi olsun

merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar.inşallah herkes iyidir.evvelki gün gece rüyamda ILGAZ ı görmüştüm,tanımadığım için hep forumdaki avatarı ile gördüm bi de ILGAZ ile birlikte aynı şekilde YILDIZADA yı görmüştüm. sanırım doğum yapacaklar diye düşündüm uyanınca. ILGAZcım doğum yapmış, bebeği uzun ömürlü olsun inş. peki YILDIZADA dan bi haber varmı??geçmiş bakamadım yada başka bebişine kavuşan varmı?
bu arada ben de bebeğime kavuşmak istiyorum artık

Tünaydın kızlar!!!!!!!!!

Canım çok merak etmiştim sen, gözün aydın kavuşmuşsun bebişine, darısı bizim başımıza inşallah. Dil altı operasyonu sık yapılan bişey yeni doğanlarda. Dil altı zarı yapışık olduğu için ememez bebiş doğru şekilde, hatta daha da farkedilmezse konuşma problemi yaşar. Siz ne güzel hemen müdahale ettiriyorsunuz. Operasyondan sonra emme kalitesi artar, sarılık da geçer, kilo da alır. Sen hiççç moralini bozma e mi

buarada ahuyu çok merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur iyilerdir sadece vakitsizlikten giremiyorlardır...zaten bir ahudan haber gelmedi şunada kadar

Bynkutluaydan haber var mı?

Evet umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız.

Hayırlı Cumalar arkadaşlar..

Ne yapıyorsunuz nasılsınız 3 - 4 gündür gelemedim annem geldiiii sonunda hamd olsun =)))) Keyfim yerine geldi..

Dün annem ile dışarı çıktık çok kötü oldum batmalar sancılar öldürdü beni yolun ortasında kala kaldım size de yürürken oluyor mu puf ya tek başıma dışarı çıkmam yasak artık annem de eşim de tek bir yere gitmek yok dedi annem canım benim ya çok korktu..

masllah kuzuna canim. hakknizda hayirlisi.

canim ben buyuk oglumda pijama giymistim. cok usuyen bir tip oldugum icin. gecelikte de bacaklar acikta kaliyor. o yuzden yine pijama giyerim sanirim.

kızlar ıııııllllgaaaaazzz 12.30 da bebeğine kavuşuyormuş,erken gelmeye karar vermiş bebişi.facebook2ta yazmış.. ne heyecanlı..

aman, haydi saglikla alsin insallah kucagina.

cok gecmis olsuncanim. uzme kendini gecer insallah doguma kadar.

(( Aynen canım. Eskiden rahat rahat gezen ben, artık sadece gözetim altında çıkabiliyorum dışarı. Ben yürüdükçe bizimki de içerde hopluyor, çok zorlanıyorum.Benim bildiğim uyur çocuklar dışarı çıkınca sallanmanın etkisiyle bizimki tam tersi olacak galiba. Böyle bebek arabasından sarkan çocuklar olur ya sokakta görürsünüz benimki de öyle olacak:)))

bu arada kızlar ilknurum çok ii eve geldiler az önce rabbim ogluşuna ilknuruma ve ailece mutlu huzuırlu saglıklı uzunn hayat versin sesi çook mutlu geliyordu hep böle olur inş.

amin insallah.

gecmis olsun canim. bende de oluyor, yururken batmalar.

ayyyy kıyamam seninkini de yerim ben =))) Benim ki de öyle inan çok çektirecek gibi geliyor gece de uyumaz kesin yatıyorum tepinmeye başlıyor sabah erkenci uyandırıyor beni şimdi bile sanki ondan bahsettiğimi biliyor de oynuyor =))) Öyle bişey ki ben de korkuyorum artık tek çıkmaya dünden sonra pufff Rabbim yardımcımız olsun inş. gerçekten zor..DÜn ağlıyorum aldıracağım bu pazartesi diyorum eşime eee anne olmak kolay mı diyor az kaldı sabır diyor hakikaten öyle ama dayanamıyorum bazen

Kızlar büyük ihtimalle bizim de doğum tarihimiz belli oldu
7.Mart sabahı kavuşuyoruz bebişimle Allah kısmet ederse. Hala rüya gibi geliyor, onca ay geçmiş, bugünler gelmiş, heyecan, korku, merak, hepsi var. Biran önce geçsin artık zaman istiyorum. Dua edin bizim için de. İnşallah 7.Mart sabahı kollarımda olacak kızım

gecmis olsun canim. bende de oluyor, yururken batmalar.

Sağol canım..Batma oluyor ama aynı anda dönüyor da kala kalıyorum yolun ortasında Rabbim inş. mükafatını verir..İdrar yollarında iltahap vardı benim geçmedi ondan diyorum ama bebek de aşağı indi artık onunda etksii vardır sanırım..

geldim drtan ben çatı muyanesi bitti 30 sanıye falan surdu azcık acıdı ama çok deıl komıktı ya bı tuhaf hissettım, nst normal çıktı bebişim 3500 gr ben kılo almadım bu ay ohh ne guzel :)) sancım yok dr dedıkı 41. haftayı bekleyelım gelmezse uzgunum ama sunı sancı verıcez

Rabbim inş. hayırlısı ile sağlıkla huzurla kavuşmanızı nasip eder canım benim..Heyecan dorukda oluyor demi insan bir an önce kokusunu içine çekmek istiyor..Bende bu pazartesi gideceğim gün için bana kalsa çarşamba perşembee geeeelsin oğlummmm

Ohhh maşallah kurtuldun sen o sıkıntıdan =))) Maşallah annesiiii ŞİMdi kaç haftalık..Hayırlısı olur inş. gerek kalmaz suni sancıya kendiliğinden bıt die çıkagelir inş. =)))

:102:canım inşallah döner iyi haberlerini verir bize:102:

inş.tatlım senin yaramazzz gelmeye niyeti yok bu haftalar insan cok agırlaşıyo allah yardımcın olsun canım ya sende gel artık kohusalar kervanınaa yaa yeter şiş kaldın gittiii[/QUOTE]

valla eylülcüm kaldım böle şiş o değil elim ayağım şişmeye başladı sonunda hamileye benzedin dio eşim fazla karnımda yoktu benim dedğin gibi ağırlaştım artık gece uykum kalmadıağrılar var ama bakalım yarın kontrol var ne diycek doktorumuz salı günü gittiğimizde açılma vardı hayırlısıyla gelsin artık yaaa
sen nasılsın muhammed nasıl

Son düzenleme:

Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Saglikla huzurla alirsin insallah kuzunu kucagina.

Anladim canim, gecmis olsun.

gozun aydin canim, masallah kuzuna da.

hayırlı cumalar herkese
ahu yu ben de merak ediyorum inşallah en kısa zamanda haber alabilriz.
inşallah bir problem yoktur.

cnm hala buradayım ve tek parçayım. kızım içeriyi çok sevdi sanırım.

yürürken yürürken ben de aynı şekilde kalakalıyorum canım olduğum yerde. sancı gibi bişi geliyo alttan. hareket edemiyorum o anda.. doğuma hazırlık sancıları bunlar dedi doktorum bana..

maşallah bebeğine canım.. çatı muayenesini de atlatmışsın, gözün aydın..

geçmişolsun cnm. olmaz mı o batmalar çok zor ya. artık yatarken bile oluyo. şiddeti de hep aynı değil artıyo bazen.evden hiç çıkmak istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…