- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
inşallah dedığın gıbı bıt dıye gelirhıc sanmıyorum ama, şuan 39 hafta 3 gunluk
yürürken yürürken ben de aynı şekilde kalakalıyorum canım olduğum yerde. sancı gibi bişi geliyo alttan. hareket edemiyorum o anda.. doğuma hazırlık sancıları bunlar dedi doktorum bana..
geçmişolsun cnm. olmaz mı o batmalar çok zor ya. artık yatarken bile oluyo. şiddeti de hep aynı değil artıyo bazen.evden hiç çıkmak istemiyorum artık.
inş.tatlım senin yaramazzz gelmeye niyeti yok bu haftalar insan cok agırlaşıyo allah yardımcın olsun canım ya sende gel artık kohusalar kervanınaa yaa yeter şiş kaldın gittiii
Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Saglikla huzurla alirsin insallah kuzunu kucagina.
Anladim canim, gecmis olsun.
gozun aydin canim, masallah kuzuna da.
Rabbim inş. hayırlısı ile sağlıkla huzurla kavuşmanızı nasip eder canım benim..Heyecan dorukda oluyor demi insan bir an önce kokusunu içine çekmek istiyor..Bende bu pazartesi gideceğim gün için bana kalsa çarşamba perşembee geeeelsin oğlummmm
Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Saglikla huzurla alirsin insallah kuzunu kucagina.
Rabbim inş. hayırlısı ile sağlıkla huzurla kavuşmanızı nasip eder canım benim..Heyecan dorukda oluyor demi insan bir an önce kokusunu içine çekmek istiyor..Bende bu pazartesi gideceğim gün için bana kalsa çarşamba perşembee geeeelsin oğlummmm
Kızlar hepinize hayırlı cumalar.Duşumu aldım ve Kuran okudum.Kendime ve sizlere bol bol dua ettim.Sizde benim için edin şu sancılar gelsin artık:85.tesi son gün inş. p.tesiye kadar kendiliginden gelir oğluşum
Kızlar hepinize hayırlı cumalar.Duşumu aldım ve Kuran okudum.Kendime ve sizlere bol bol dua ettim.Sizde benim için edin şu sancılar gelsin artık:85.tesi son gün inş. p.tesiye kadar kendiliginden gelir oğluşum
merhaba annecikler
ılgaz 12:30 da doğuma gidecekmiş.ne güzel kavuşmuştur bebişinedarısı başımıza.az önce doktordan geldik.kuzumun tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu ne önde ne geride.ama kilosunu sormayı unuttum sinir oldum kendime.neyseki pazartesi nst randevum var o zaman sorarım.bugün de girdim nst ye sancı çıktı ama hiç ağrım yoktu o an.ama gece çok kötüydü.artık yürürken batma,sancı karmakarışık bişey oluyor.bacaklarımın içi acıyor bu gece çok zorlandım.bundan sonra böyle devam edecek herhalde.sağsalim gelsin kuzular da unutalım bu ağrıları.
sweetcim nerelerdesin sensiz olmuyo topik
Kızlar büyük ihtimalle bizim de doğum tarihimiz belli oldu
7.Mart sabahı kavuşuyoruz bebişimle Allah kısmet ederse. Hala rüya gibi geliyor, onca ay geçmiş, bugünler gelmiş, heyecan, korku, merak, hepsi var. Biran önce geçsin artık zaman istiyorum. Dua edin bizim için de. İnşallah 7.Mart sabahı kollarımda olacak kızım
canm elınde usg çıktısı varsa orda yazar kılosu bi bak ıstersen
valla eylülcüm kaldım böle şiş o değil elim ayağım şişmeye başladı sonunda hamileye benzedin dio eşim fazla karnımda yoktu benim dedğin gibi ağırlaştım artık gece uykum kalmadı ağrılar var ama bakalım yarın kontrol var ne diycek doktorumuz salı günü gittiğimizde açılma vardı hayırlısıyla gelsin artık yaaa
sen nasılsın muhammed nasıl
yok canım maalesef sadece nst kağıdı var.ölçülerin hepsini söyledi ama kilosunu söylemedi bende unuttum kalkınca aklıma geldi
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.Biz seninle aynı haftalıgız sanırım.Bebiişin kilosuda iyimiş bende salı günü gittigimde 3500 dü.Kilolarıda aynı bebişlerimizingeldim drtan ben çatı muyanesi bitti30 sanıye falan surdu azcık acıdı ama çok deıl komıktı ya bı tuhaf hissettım, nst normal çıktı bebişim 3500 gr ben kılo almadım bu ay ohh ne guzel :)) sancım yok dr dedıkı 41. haftayı bekleyelım gelmezse uzgunum ama sunı sancı verıcez
merhaba annecikler
ılgaz 12:30 da doğuma gidecekmiş.ne güzel kavuşmuştur bebişinedarısı başımıza.az önce doktordan geldik.kuzumun tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu ne önde ne geride.ama kilosunu sormayı unuttum sinir oldum kendime.neyseki pazartesi nst randevum var o zaman sorarım.bugün de girdim nst ye sancı çıktı ama hiç ağrım yoktu o an.ama gece çok kötüydü.artık yürürken batma,sancı karmakarışık bişey oluyor.bacaklarımın içi acıyor bu gece çok zorlandım.bundan sonra böyle devam edecek herhalde.sağsalim gelsin kuzular da unutalım bu ağrıları.
merhaba annecikler
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.Biz seninle aynı haftalıgız sanırım.Bebiişin kilosuda iyimiş bende salı günü gittigimde 3500 dü.Kilolarıda aynı bebişlerimizin
masallah canim her seyin yolunda olmasina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?