2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah dedığın gıbı bıt dıye gelir hıc sanmıyorum ama, şuan 39 hafta 3 gunluk

Hep söylüyorum 40 defa söyleyince olur belki die bıt die gelecek oğlummm hehhe

Maşallah annesiii

yürürken yürürken ben de aynı şekilde kalakalıyorum canım olduğum yerde. sancı gibi bişi geliyo alttan. hareket edemiyorum o anda.. doğuma hazırlık sancıları bunlar dedi doktorum bana..

Anammmm oğlum sabırsızlanıyor sanırımmm..pazartesi sezaryana gün verecek doktor bir de oğlum süpriz yaparmış bana ayyyy korkuyorum ama gelsin de istiyorum hani artık kokusuna doyayımmm istiyorummm =)))

geçmişolsun cnm. olmaz mı o batmalar çok zor ya. artık yatarken bile oluyo. şiddeti de hep aynı değil artıyo bazen.evden hiç çıkmak istemiyorum artık.

Sağol canım evet ya yastık koyuyorum ayağıma kaldırıyorum önce rahatlatıyordu şimdi o da iyi gelmiyor eskisi gibi..Yataktan kalkar iken de çok fena oluyor..AZ kaldı sabır sabır diyorum inş. Rabbim kolaylık veririr hepimzee..

Son düzenleme:
inş.tatlım senin yaramazzz gelmeye niyeti yok bu haftalar insan cok agırlaşıyo allah yardımcın olsun canım ya sende gel artık kohusalar kervanınaa yaa yeter şiş kaldın gittiii

valla eylülcüm kaldım böle şiş o değil elim ayağım şişmeye başladı sonunda hamileye benzedin dio eşim fazla karnımda yoktu benim dedğin gibi ağırlaştım artık gece uykum kalmadıağrılar var ama bakalım yarın kontrol var ne diycek doktorumuz salı günü gittiğimizde açılma vardı hayırlısıyla gelsin artık yaaa
sen nasılsın muhammed nasıl[/QUOTE]

bunu her hamile bilir hamilelik aslında 32 haftadan sonra korkunclaşır o kadar bebek agırlaştırıyoki artık vucut atmak istiyo buda her tarafın şişmesine sebeb oluyo allah yardımcın olsun aman 37 haftamda kurtuldum şükür allahıma kilosuda cok iyiydi darısı başınıza birde dogum dogumdan sonra sarılık süt derdi bittimi dert yarılanıyo artık şükür artık spora bile başladım sadece cok agrı 1 hafta oldu normalinde o kadar olmaz benim cok hareket etmemden dolayı dikişlerim oynadı şimdi çoook şükür iyiyiz ellerinden öper muhammed tatlım hayırlı haberler vercen sende buradan bize inş.hayırlısıyla az kaldı dayan tatlım

Kızlar hepinize hayırlı cumalar.Duşumu aldım ve Kuran okudum.Kendime ve sizlere bol bol dua ettim.Sizde benim için edin şu sancılar gelsin artık:85.tesi son gün inş. p.tesiye kadar kendiliginden gelir oğluşum

Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Saglikla huzurla alirsin insallah kuzunu kucagina.

Çok saolun kızlar İnşallah hepimiz hayırlısıyla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Saglikla huzurla alirsin insallah kuzunu kucagina.

Çok saolun kızlar İnşallah hepimiz hayırlısıyla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

merhaba annecikler
ılgaz 12:30 da doğuma gidecekmiş.ne güzel kavuşmuştur bebişine darısı başımıza.az önce doktordan geldik.kuzumun tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu ne önde ne geride.ama kilosunu sormayı unuttum sinir oldum kendime.neyseki pazartesi nst randevum var o zaman sorarım.bugün de girdim nst ye sancı çıktı ama hiç ağrım yoktu o an.ama gece çok kötüydü.artık yürürken batma,sancı karmakarışık bişey oluyor.bacaklarımın içi acıyor bu gece çok zorlandım.bundan sonra böyle devam edecek herhalde.sağsalim gelsin kuzular da unutalım bu ağrıları.
sweetcim nerelerdesin sensiz olmuyo topik

Kızlar hepinize hayırlı cumalar.Duşumu aldım ve Kuran okudum.Kendime ve sizlere bol bol dua ettim.Sizde benim için edin şu sancılar gelsin artık:85.tesi son gün inş. p.tesiye kadar kendiliginden gelir oğluşum

hayırlı cumalar canım.Allah kabul etsin tüm dualarını.inşallah bebişin sağsalim en kısa zamanda gelir de seni daha fazla bekletmez.gel bebiş geeeeelll bekletme anneni

hayırlı cumalar canım.Allah kabul etsin tüm dualarını.inşallah bebişin sağsalim en kısa zamanda gelir de seni daha fazla bekletmez.gel bebiş geeeeelll bekletme anneni

canm elınde usg çıktısı varsa orda yazar kılosu bi bak ıstersen

Gözünaydın canım.İnş. sagsaglim kavuşursun bebegine.Benide dr. p.tesi çagırdı.P.tesi benden haber alamazsanız bilinki sezeryana alındım

bunu her hamile bilir hamilelik aslında 32 haftadan sonra korkunclaşır o kadar bebek agırlaştırıyoki artık vucut atmak istiyo buda her tarafın şişmesine sebeb oluyo allah yardımcın olsun aman 37 haftamda kurtuldum şükür allahıma kilosuda cok iyiydi darısı başınıza birde dogum dogumdan sonra sarılık süt derdi bittimi dert yarılanıyo artık şükür artık spora bile başladım sadece cok agrı 1 hafta oldu normalinde o kadar olmaz benim cok hareket etmemden dolayı dikişlerim oynadı şimdi çoook şükür iyiyiz ellerinden öper muhammed tatlım hayırlı haberler vercen sende buradan bize inş.hayırlısıyla az kaldı dayan tatlım[/QUOTE]

:26:canım ben hamileliğimin 8.haftasından beri hep sorunluydum 22.haftaya kadar bulantı ve kusmayla geçti hastaneye yatıp serumla beslenip geliyodum o derece yani sonra akupunkturla bulantılarımdan kurtuldum çok şükür 2 hafta ohh ne rahat hamilelik derkeeeen gebelik şekeri ve diet girdi hayatıma şu son 1 aya kadar diet yapıp her yemekten sonra pıt pıt şeker ölçüyodum o da geçti çok şükür ve son 1 ay erken doğum riski çıktı işte şimdide yiyip yiyip yatıyoruz oğlumada içersi pek bi rahat geldi çıkmaya niyeti yok..Rabbim inşallah doğumdan sonra rahat rahat bi lohusalık nasip eder bana bide lohusalıkta problemli olursa artık direk psikkopata bağlar depresyona girerim herhalde
ayyy ne çok yazmışım ya bir dokun bin ah işit olmuş resmen
muhammedi kokla kokla öp benim için

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.Biz seninle aynı haftalıgız sanırım.Bebiişin kilosuda iyimiş bende salı günü gittigimde 3500 dü.Kilolarıda aynı bebişlerimizin

masallah canim her seyin yolunda olmasina.

kızlar bişi sorucam..

benim göüs uçlarım çok karardı. bu normal sanırım. ama koltu altı ve afedersiniz kasık bölgemde de kararma oldu. Çok çirkin oldum yaa ( bunlar doğumdan sonra geçer mi acaba? sizde de oldu mu böyle şeyler?

Çagrı canım belki oğlum seni duyar ve gelirBenim sancım vardı ntsde de sancım çıktı ama açılmam yoktu:84:Kasıklarımda batmalar oluyor ama dedigin gibi onlar saglıkla gelsinler biz çekmeye razıyız.Nede olsa anneyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…