2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:26:aynen bende de oldu canım kasık bölgemde inşallah geçer doğumdan sonra

Bende de oldu:85:Kendimi aynen şişmiş ayaklar şişmiş yüzümle çirkin hissediyorumDoğumdan sonra kilolarım gitsin,şişligim insin,pijamlardan kurtulmak,seksi görünmek:78: istiyorum.Çok şey mi istiyorum acaba

olabilir canim, hormonlarimiz alt ust oluyor sonucta. gecer diye tahmin ediyorum dogumdan sonra zamanla. bozma moralini.

aaaaaaa pes wallahi kendimle gene gurur duydum ne kadarda dikkatliyim hiç farketmemişim:115:sağol canım ben şimdi yapıp yapıp dururum hoşuma gitti:118:
ilginç gerildim valla tel.cevap veren yok iyiydir inş.zaten müsait olunca dönecektir tamn 5 kere oldu aradım yaa
:26::26::26:cidden eylülcüm dediğin gibi tuhaf bir durum inş iyilerdir
bu arada kızlar ilknurum çok ii eve geldiler az önce rabbim ogluşuna ilknuruma ve ailece mutlu huzuırlu saglıklı uzunn hayat versin sesi çook mutlu geliyordu hep böle olur inş.
ilknurumuz 3kişilik aile olarak döndü ne güzelllllllllllllll:118:
ondanda haber yok canım onu unutmuşum:26::26::26:
geçmiş olsun
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canımşafak az kalmış
maşallah bebişine dilekcim daha beklemedesin yanii sende
Kızlar hepinize hayırlı cumalar.Duşumu aldım ve Kuran okudum.Kendime ve sizlere bol bol dua ettim.Sizde benim için edin şu sancılar gelsin artık:85.tesi son gün inş. p.tesiye kadar kendiliginden gelir oğluşum
sağol ebrucum
sorarsın canım sağlıklı olsunlarda bebişler maşallah bebişine
ben güzellik uykusuna yatmıştımyanii bir hamile bukadar uyur yaniii pesssssss sizlere bakınca bende bir anormallik görüyorum
bendede şu ince çizgiden oldu geçer diyorlar ama bakalım

merhaba kızlar nasılsınız?
ev modu beni iyice sıkmaya başladı.dün bi doktora gittim hızım kaplumbağa ile yarışır.belimden aşağısını kesip atasım var bıktım ağrılardan.popom o kadar ağrıyor ki yürüyemiyom o kemilk sesleri bende de var napcaz bilmem
hayırlısıyla gelsin kuzularımız artık Allah kurtarsın hepimizi

:80:slm kızlar nasılsınz?benim biraz daha arttı sancılarım..Allah'ım hiç doğuramayacakmışım gibi geliyordu bana halbuki şimdi her geçen gün biraz daha yaklaştığımı hissediyorum..henüz geçmişi okuyamadım?umarım herkes çookkk iyidir.ben bir geçmişe gidip okuyup geleyimm

hiçte çok diiil hepimz bnce bnu istiyoruz anne gibi diiilde tekrar kadın gibi hissedebilmek

Gündüz uykunu al canım gece herkes seni topikte görmek istiyor:86:Bende uzanayım biras belki dalarım.Nede olsa gece uyku yok topik var:126:

sorarsın canım sağlıklı olsunlarda bebişler maşallah bebişine
ben güzellik uykusuna yatmıştımyanii bir hamile bukadar uyur yaniii pesssssss sizlere bakınca bende bir anormallik görüyorum

sağolasın canım. size de maşallah ana-oğul iyi uyuyosunuz aman nazar değmesin uyuyun da büyüyün

Kadın gibi hissetmek elbette isteriz ama bence bugünlerimiz çok zor olsa da ki en zor benim ki geçiyordur sanırım 1,5 sene olmadı daha amelyat olalı..Amelyat yerim çok zorluyor beni oturup ağlamaktan başka hiçbişey yapamıyorum..Çorabımı giyemediğimde oturup ağladığımı da biliyorum..

Ama herşeye rağmen Hamd ediyorum Rabbime bana bebeğimi nasip ettiği için bana anneği tattırdığı için..Ya hiç vermeseydi tadamasaydım diyorum çok canım yandığında..Ve diyorum ki bütüüüüüün acılara , vücudumun çatlamasına , vucudumun şeklinin değişmesine herşeye ama herşeye değer diyorum anne olmak..Bana senin çocuğun olmaz dediklerinde hatırlıyorum da şimdi sevdiğimden ayrılmak istedim evlenmek istemedim..O zamanlarımı hatırlayınca herşeye değer diyorum ki cidden çok zor bir hamilelelik geçiriyorum..6. aydan beri çekiyorum sizin yeni yeni başlayan ağrılarınızı acılarınızı batmalarınızı..

canım seninle günlerimiz aynı sayılır benimde aynı şekilde günden güne artıyo sancılarım yarın kontrolmz var bakalım hakkımızda hayırlısı

çok şrirnsin.inşallah oğlun duyar ve en kısa zamanda gelir
Ben gündüz istiyorum.Madem o kadar bekliyor bu gecede beklesin sabah gelecekse gelsin.Gece olursa 700 fark ödiycez.
senin hastane epey çıkarcıymış canım ne demek fark ücreti almak..çok ayıp

seni gördüğüme ne çok sevindim anlatamam canım..inşallah en kısa zamanda oğluşun iyileşir.küçük doğan bebişler daha çabuk toparlanır derler korkma inşallah annesi oğluşun çookkk iyi olacak
maşallah bebişine tatlım...önünde sonunda doğacak bu beişler biraz daha nazlansınlar bakalımo kemik sesleri kalça kemiklerinin birbirlerinden ayrılması sonucu çıkıyomuş doğuma hazırlık yani korkma
o arada sanırım kaynamalar olabilir.işyerinin insiyatifine bağlı olabilir...bence en güvenilir bilgiyi işyerini arayarak öğrenebilirsin tatlım..bu arada nasılsın?çarpıntıların nasıl oldu?muhammet bebeğin o ellerinden ısırasım vaaarrr ve o tatlı yanaklarını yiyesimn var
kızlar ıııııllllgaaaaazzz 12.30 da bebeğine kavuşuyormuş,erken gelmeye karar vermiş bebişi.facebook2ta yazmış.. ne heyecanlı..
Hayırlı doğumlar olsun inşallah..
inşallah hastalanmazsın canım..hayrılısıyla bahar gelseydi tüm kış hastalıklarla uğraştın..
geçmiş olsun canım...ben 1 haftadır evden dışarı çıkamıyorum..hava kötü ben havadan kötü herkese yarın sosyalleşicemm insan arasına çıkıcam çok heyecanlıyım diyorum

ne güzel canım çok çok az kalmıış bebişine kavuşmana darısı bizlere olsun inşallah..

hem bebişe hem de kilo almayan annesine..bak ne güzel sezaryene alırız demeiş iyi ki..bazı drlar hemen koorkutuyo yok suyu azaldı yok bebeğin durumu kötü diyorlar..biz burdayız bekleriz 41..haftayı..sağlıcakla gelsin de şu minikler
maşallah bebişine canım..ne güzel sancıların var ve hissetmediysen ağrı eşiğin yüksektir ve belki de çok kolay doğum yapacaksın
canım sabret az kaldı ben ilk hamile olduğumu duyduğum günden beri o ağrıları çekiyorum ama korsa takmak iyi gelmişti bana..istersen belini falan biraz sar bi bezle falan iyi gelir inşallah
hayırlı cumalar kızlar:80:
hayırlı cumalar canım

canım benim tüm sıkıntılarından sonra çok şükür bebeğin seninle.inşallah kucağına aldığında herşey çok daha güzel olacak...Rabbim herkesi farklı farklı sınavlardan geçiriyor seninkiler gerçekten de çok zor sınavlarmış...bebişin umarım sana dünyalar kadaar mutluluk getirir.bu arada sana bebeğin olmaz diyen dru kınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…