kızlar bişi sorucam..
benim göüs uçlarım çok karardı. bu normal sanırım. ama koltu altı ve afedersiniz kasık bölgemde de kararma oldu. Çok çirkin oldum yaa( bunlar doğumdan sonra geçer mi acaba? sizde de oldu mu böyle şeyler?
kızlar bişi sorucam..
benim göüs uçlarım çok karardı. bu normal sanırım. ama koltu altı ve afedersiniz kasık bölgemde de kararma oldu. Çok çirkin oldum yaa( bunlar doğumdan sonra geçer mi acaba? sizde de oldu mu böyle şeyler?
normal doğummu beklıyodun sende canım
kızlar bişi sorucam..
aaaaaaa pes wallahi kendimle gene gurur duydum ne kadarda dikkatliyim hiç farketmemişimAYY evet sultancım dogru sölüyosun,erken gelmesse bnmki senden bilgi alacam bolbol :)))
Ayşe, Elif ismi de cok hoş cnm bnm :)
Damlacım, İcon.ların altında "fazlası" yazıo ,oraya tıklayınca çıkıo :)
buarada,sultancım bi arkadasım da bizim hastanede dogum yaptı,bana hastane cooook sıcak oluyor,sakın kalın pijama fln götürme dedi.hep ince olsun dedi ama bnm geceliğim hafif kalın,pijamam daha ince penye.. neyse bakalım hayırlısı...
:26::26::26:cidden eylülcüm dediğin gibi tuhaf bir durum inş iyilerdirilginç gerildim valla tel.cevap veren yok iyiydir inş.zaten müsait olunca dönecektir tamn 5 kere oldu aradım yaa
ilknurumuz 3kişilik aile olarak döndü ne güzelllllllllllllll:118:bu arada kızlar ilknurum çok ii eve geldiler az önce rabbim ogluşuna ilknuruma ve ailece mutlu huzuırlu saglıklı uzunn hayat versin sesi çook mutlu geliyordu hep böle olur inş.
ondanda haber yok canım onu unutmuşum:26::26::26:Tünaydın kızlar!!!!!!!!!
Canım çok merak etmiştim sen, gözün aydın kavuşmuşsun bebişine, darısı bizim başımıza inşallah. Dil altı operasyonu sık yapılan bişey yeni doğanlarda. Dil altı zarı yapışık olduğu için ememez bebiş doğru şekilde, hatta daha da farkedilmezse konuşma problemi yaşar. Siz ne güzel hemen müdahale ettiriyorsunuz. Operasyondan sonra emme kalitesi artar, sarılık da geçer, kilo da alır. Sen hiççç moralini bozma e mi
Bynkutluaydan haber var mı?
Evet umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız.
geçmiş olsunHayırlı Cumalar arkadaşlar..
Ne yapıyorsunuz nasılsınız 3 - 4 gündür gelemedim annem geldiiii sonunda hamd olsun =)))) Keyfim yerine geldi..
Dün annem ile dışarı çıktık çok kötü oldum batmalar sancılar öldürdü beni yolun ortasında kala kaldım size de yürürken oluyor mu puf ya tek başıma dışarı çıkmam yasak artık annem de eşim de tek bir yere gitmek yok dedi annem canım benim ya çok korktu..
Kızlar büyük ihtimalle bizim de doğum tarihimiz belli oldu
7.Mart sabahı kavuşuyoruz bebişimle Allah kısmet ederse. Hala rüya gibi geliyor, onca ay geçmiş, bugünler gelmiş, heyecan, korku, merak, hepsi var. Biran önce geçsin artık zaman istiyorum. Dua edin bizim için de. İnşallah 7.Mart sabahı kollarımda olacak kızım
geldim drtan ben çatı muyanesi bitti30 sanıye falan surdu azcık acıdı ama çok deıl komıktı ya bı tuhaf hissettım, nst normal çıktı bebişim 3500 gr ben kılo almadım bu ay ohh ne guzel :)) sancım yok dr dedıkı 41. haftayı bekleyelım gelmezse uzgunum ama sunı sancı verıcez
sağol ebrucumKızlar hepinize hayırlı cumalar.Duşumu aldım ve Kuran okudum.Kendime ve sizlere bol bol dua ettim.Sizde benim için edin şu sancılar gelsin artık:85.tesi son gün inş. p.tesiye kadar kendiliginden gelir oğluşum
sorarsın canım sağlıklı olsunlarda bebişler maşallah bebişinemerhaba annecikler
ılgaz 12:30 da doğuma gidecekmiş.ne güzel kavuşmuştur bebişinedarısı başımıza.az önce doktordan geldik.kuzumun tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu ne önde ne geride.ama kilosunu sormayı unuttum sinir oldum kendime.neyseki pazartesi nst randevum var o zaman sorarım.bugün de girdim nst ye sancı çıktı ama hiç ağrım yoktu o an.ama gece çok kötüydü.artık yürürken batma,sancı karmakarışık bişey oluyor.bacaklarımın içi acıyor bu gece çok zorlandım.bundan sonra böyle devam edecek herhalde.sağsalim gelsin kuzular da unutalım bu ağrıları.
sweetcim nerelerdesin sensiz olmuyo topik
bendede şu ince çizgiden oldu geçer diyorlar ama bakalımkızlar bişi sorucam..
Bende de oldu:85:Kendimi aynen şişmiş ayaklar şişmiş yüzümle çirkin hissediyorumDoğumdan sonra kilolarım gitsin,şişligim insin,pijamlardan kurtulmak,seksi görünmek:78: istiyorum.Çok şey mi istiyorum acaba
hiçte çok diiil hepimz bnce bnu istiyoruzanne gibi diiilde tekrar kadın gibi hissedebilmek
Gündüz uykunu al canım gece herkes seni topikte görmek istiyor:86:Bende uzanayım biras belki dalarım.Nede olsa gece uyku yok topik var:126:
sorarsın canım sağlıklı olsunlarda bebişler maşallah bebişine
ben güzellik uykusuna yatmıştımyanii bir hamile bukadar uyur yaniii pesssssss sizlere bakınca bende bir anormallik görüyorum
hiçte çok diiil hepimz bnce bnu istiyoruzanne gibi diiilde tekrar kadın gibi hissedebilmek
:80:slm kızlar nasılsınz?benim biraz daha arttı sancılarım..Allah'ım hiç doğuramayacakmışım gibi geliyordu bana halbuki şimdi her geçen gün biraz daha yaklaştığımı hissediyorum..henüz geçmişi okuyamadım?umarım herkes çookkk iyidir.ben bir geçmişe gidip okuyup geleyimm
Gel sancı gel gel gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Gel suyum gel gel gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Gel nişanım gel gel gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Gel oğlum gel gel gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ben gündüz istiyorum.Madem o kadar bekliyor bu gecede beklesin sabah gelecekse gelsin.Gece olursa 700 fark ödiycez.
Nasılsınız bakayım? Ben 2 gündür giremedim. Tembel tenekeyim ya hazırlıkları son an'a bırakırsam olacağı bu. Bebişin çamaşırları, evimin dolap düzeni, temizliği, yıkanacaklar falan derken yoruldum. Ama bitti mi bitmediiii:) Bugün de yapmaya çalışacam bakalım İnşallah. Çatı bölgem fena ağrıyor. Yürürken ağrı hissediyorum geceleri artıyor, bir de yerimden zıplatan iğnelenmelerim oluyor vajinamdan, haa bir de sağa ya da sola dönerken çatı kısmımdan kemik kütürtüsü duyuyorum bazen, ne bu anlamıyorum?
Ama bugün geçmişe göz attım Maşşallah muhabbetinize kızlar. Sizlerden çok şeyler öğreniyorum sağolun varolun:)
Damlacım, kız doğurmadım daha teşekkürler ilgine:)
Nuraycım, Nil Asya ismi çoook güzel, benim prensesimin de hala ismi yok bana da bulun yaw
Ahuss ve Handan2010'dan haber var mı? Handan çooooktandır yazmıyor n'oldu yaaa?
Asaely ne kadar güzel anlattmışsın doğum hikayeni, çok sağol:)
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar.
Bebişleri sarılık olanlar çok çok geçmiş olsun, İnşallah hemen düzelirler.Elsiciğim, bebişine geçmiş olsun, yutkunma sorunu için, İnşallah herşey düzene girecek tatlım:)
Gün alıp doğum yapacak annelerimize İnşallah herşey yolunda olur, sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize:)
Not: annelik akademisi "bebeğim" kitabı benim de elime geçti Pzt günü, gerçekten güzel bir kitap. Hepsiburada'dan emzirme atletini geçte olsa sipariş verdim, bugün gelir heralde.
12 Mart'a doktora gidecem, benim bebişin de başı büyük, 1 hafta-10 gün büyük çıkıyordu bebiş SAT'a göre,daha doğum şekli belirsiz, yalnız değilsiniz Nuraycım,Damlacım, Sultancığım:)
seni gördüğüme ne çok sevindim anlatamam canım..inşallah en kısa zamanda oğluşun iyileşir.selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum
24 şubatta spinal sezaryenle doğum yaptım.oğlum 2000 gr doğdu.beklediğimizden daha da minik geldi yavrum.şimdi sarılıkla mücadele ediyoruz bi de sütüm yok doymuyo mama veriyoruz.
kızlar oğlumun dil altı bağlı operasyon gerekicekmiş dua edin kolay olsun.içim acıyo dilini uzatamadığını görünce
umarım herkes iyidir
geçmişi okumam mümkün değil
herkesi öpüyorum
kaçmam lazım
Günaydın kızlar
Dün bizim de kontrolümüz vardı. İlk defa boyunu söyledi doktor. şu an 49 cm imiş. 50 yi geçer büyük ihtimalle doğduğunda dedi. Yerinde çok rahat ve mutlu imiş kızım. Artık doğsun istiyorum ama onun şu aralar gelmeye pek niyeti yok. Neyse keyfi yerinde olsun da önemli diil ne vakit geldiği..
Hippreaktiff gibi benim de yatmam kalkmam problem. çatı bölgemdeki kemiklerim kütürüdüyor benim de.. alt taraftaki ağrılar, baskılar da cabası. nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. sırt üstü yatamıyorum belim ve kalçamdaki kemikler çok ağrıyor üstüne yatınca..
Bu arada herkesler doğurdu nerdeyse.. en sonlara kalıcakmışım gibi bi his var içimde. doğum yapsanız da uğrayın kızlar. ıssız bırakmayın burayı
o arada sanırım kaynamalar olabilir.işyerinin insiyatifine bağlı olabilir...bence en güvenilir bilgiyi işyerini arayarak öğrenebilirsin tatlım..bu arada nasılsın?çarpıntıların nasıl oldu?muhammet bebeğin o ellerinden ısırasım vaaarrr ve o tatlı yanaklarını yiyesimn vargünaydın kızlar nasılsınız damlacım buranın demirbaşısın seni görmedigimde topikte bir tuhaf oluyorum tüm gün acık gelgelelim bakmaya fırssatım olmuyo arada bakıyom ogluşumla ilgileniyorum zaten 7 nisana kadar topigim ve muhammedim var...bir konuda yardımcı olun bana kızlar bu torba yasa imzadayken ben dogum yaptım raporumu iş yerine bile verdim benim önceki haklarım dogum sonrasına ekleniyomu yoksa bu hakkı kaybettim mi
kızlar ıııııllllgaaaaazzz 12.30 da bebeğine kavuşuyormuş,erken gelmeye karar vermiş bebişi.facebook2ta yazmış.. ne heyecanlı..
inşallah hastalanmazsın canım..hayrılısıyla bahar gelseydi tüm kış hastalıklarla uğraştın..nbr kızlar nasıl gıdıyor..ılgaz adına cok sevındım..ve handancım senı cok mrk etmıstık ıyıkıde haber verdın..eylul eger okursan ahuyu aradınmı hala hber alamadık kendısınden cnmm ya..ü
ve kızlar grıp oluyorum sanırım efede doguma 1 hafta kala grıp olmustum ya cok bahtsızım sanırsam offf dua edın kızlar hastalanmayım ya..
geçmiş olsun canım...ben 1 haftadır evden dışarı çıkamıyorum..hava kötü ben havadan kötüHayırlı Cumalar arkadaşlar..
Ne yapıyorsunuz nasılsınız 3 - 4 gündür gelemedim annem geldiiii sonunda hamd olsun =)))) Keyfim yerine geldi..
Dün annem ile dışarı çıktık çok kötü oldum batmalar sancılar öldürdü beni yolun ortasında kala kaldım size de yürürken oluyor mu puf ya tek başıma dışarı çıkmam yasak artık annem de eşim de tek bir yere gitmek yok dedi annem canım benim ya çok korktu..
Kızlar büyük ihtimalle bizim de doğum tarihimiz belli oldu
7.Mart sabahı kavuşuyoruz bebişimle Allah kısmet ederse. Hala rüya gibi geliyor, onca ay geçmiş, bugünler gelmiş, heyecan, korku, merak, hepsi var. Biran önce geçsin artık zaman istiyorum. Dua edin bizim için de. İnşallah 7.Mart sabahı kollarımda olacak kızım
geldim drtan ben çatı muyanesi bitti30 sanıye falan surdu azcık acıdı ama çok deıl komıktı ya bı tuhaf hissettım, nst normal çıktı bebişim 3500 gr ben kılo almadım bu ay ohh ne guzel :)) sancım yok dr dedıkı 41. haftayı bekleyelım gelmezse uzgunum ama sunı sancı verıcez
merhaba annecikler
ılgaz 12:30 da doğuma gidecekmiş.ne güzel kavuşmuştur bebişinedarısı başımıza.az önce doktordan geldik.kuzumun tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu ne önde ne geride.ama kilosunu sormayı unuttum sinir oldum kendime.neyseki pazartesi nst randevum var o zaman sorarım.bugün de girdim nst ye sancı çıktı ama hiç ağrım yoktu o an.ama gece çok kötüydü.artık yürürken batma,sancı karmakarışık bişey oluyor.bacaklarımın içi acıyor bu gece çok zorlandım.bundan sonra böyle devam edecek herhalde.sağsalim gelsin kuzular da unutalım bu ağrıları.
sweetcim nerelerdesin sensiz olmuyo topik
canım sabret az kaldı ben ilk hamile olduğumu duyduğum günden beri o ağrıları çekiyorum ama korsa takmak iyi gelmişti bana..istersen belini falan biraz sar bi bezle falan iyi gelir inşallahmerhaba kızlar nasılsınız?
ev modu beni iyice sıkmaya başladı.dün bi doktora gittim hızım kaplumbağa ile yarışır.belimden aşağısını kesip atasım var bıktım ağrılardan.popom o kadar ağrıyor ki yürüyemiyom o kemilk sesleri bende de var napcaz bilmem
hayırlısıyla gelsin kuzularımız artık Allah kurtarsın hepimizi
hayırlı cumalar canımhayırlı cumalar kızlar:80:
Kadın gibi hissetmek elbette isteriz ama bence bugünlerimiz çok zor olsa da ki en zor benim ki geçiyordur sanırım 1,5 sene olmadı daha amelyat olalı..Amelyat yerim çok zorluyor beni oturup ağlamaktan başka hiçbişey yapamıyorum..Çorabımı giyemediğimde oturup ağladığımı da biliyorum..
Ama herşeye rağmen Hamd ediyorum Rabbime bana bebeğimi nasip ettiği için bana anneği tattırdığı için..Ya hiç vermeseydi tadamasaydım diyorum çok canım yandığında..Ve diyorum ki bütüüüüüün acılara , vücudumun çatlamasına , vucudumun şeklinin değişmesine herşeye ama herşeye değer diyorum anne olmak..Bana senin çocuğun olmaz dediklerinde hatırlıyorum da şimdi sevdiğimden ayrılmak istedim evlenmek istemedim..O zamanlarımı hatırlayınca herşeye değer diyorum ki cidden çok zor bir hamilelelik geçiriyorum..6. aydan beri çekiyorum sizin yeni yeni başlayan ağrılarınızı acılarınızı batmalarınızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?