- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
geçmiş olsun özlemcim demek yaklaştığını hissediyorsun darısı bizim başımıza:80:slm kızlar nasılsınz?benim biraz daha arttı sancılarım..Allah'ım hiç doğuramayacakmışım gibi geliyordu bana halbuki şimdi her geçen gün biraz daha yaklaştığımı hissediyorum..henüz geçmişi okuyamadım?umarım herkes çookkk iyidir.ben bir geçmişe gidip okuyup geleyimm
:26::26:geçmiş olsunmerhaba kızlar nasılsınız?
ev modu beni iyice sıkmaya başladı.dün bi doktora gittim hızım kaplumbağa ile yarışır.belimden aşağısını kesip atasım var bıktım ağrılardan.popom o kadar ağrıyor ki yürüyemiyom o kemilk sesleri bende de var napcaz bilmem
hayırlısıyla gelsin kuzularımız artık Allah kurtarsın hepimizi
gece kuşu olduk iyice ebrucumGündüz uykunu al canım gece herkes seni topikte görmek istiyor:86:Bende uzanayım biras belki dalarım.Nede olsa gece uyku yok topik var:126:
sağolasın canım. size de maşallah ana-oğul iyi uyuyosunuz aman nazar değmesinuyuyun da büyüyün
sağğol canım sanadahayırlı cumalar kızlar:80:
merhaba arkadaşlar nasıılsınız bu gün doğum yapan var mı
canım seninle günlerimiz aynı sayılır benimde aynı şekilde günden güne artıyo sancılarım yarın kontrolmz var bakalım hakkımızda hayırlısı
geçmiş olsun canım...ben 1 haftadır evden dışarı çıkamıyorum..hava kötü ben havadan kötüherkese yarın sosyalleşicemm insan arasına çıkıcam çok heyecanlıyım diyorum
canım benim tüm sıkıntılarından sonra çok şükür bebeğin seninle.inşallah kucağına aldığında herşey çok daha güzel olacak...Rabbim herkesi farklı farklı sınavlardan geçiriyor seninkiler gerçekten de çok zor sınavlarmış...bebişin umarım sana dünyalar kadaar mutluluk getirir.bu arada sana bebeğin olmaz diyen dru kınıyorum
geçmiş olsun özlemcim demek yaklaştığını hissediyorsun darısı bizim başımıza
belki hüsnü kuruntu yapıyorum ama sanırım artık yaklaşıyorum evet..hayırlısıyla birde yarın drumuz normal olabilir derse ooohhhh ne güzel olur
Sağol canım..Bende kuaför bile gidemiyorum artık eşim akşam götürür =)))
Rabbime hamd olsun canım..Çikolata kisti vardı verdi bir yumurtalığım alındı tümör değerlerimde yüksekti..Gerçekten bebeğimin olmama ihtimali çok yüksekti..Çikolata kisti tüplerin yapışmasına sebep oluyor..En kötü tüp bebek ile anne olaiblirsin demişlerdi..Amelyat olduğum doktor dışında 3 doktor da öyle dedi..Hamd olsun evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım tedavisiz..Şuan gittiğim doktor da büyük bir başarı gerçekten bu dedi..Hamd olsun Rabbime ki kapı kapı doktor gezmeden nasip etti..Bu yüzden gerçekten ne kadar şükür etsek az..Tüp bebek böl. girip hikayeleri okuyun o zaman bütün acılarınız geçiyor inanın.. İnsanlar ne kadar zorluk çekiyor..
eee 38 bitiyor 39 olmussun doğsun artık oğlun demi amaaa
Sağol canım..Bende kuaför bile gidemiyorum artık eşim akşam götürür =)))
Rabbime hamd olsun canım..Çikolata kisti vardı verdi bir yumurtalığım alındı tümör değerlerimde yüksekti..Gerçekten bebeğimin olmama ihtimali çok yüksekti..Çikolata kisti tüplerin yapışmasına sebep oluyor..En kötü tüp bebek ile anne olaiblirsin demişlerdi..Amelyat olduğum doktor dışında 3 doktor da öyle dedi..Hamd olsun evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım tedavisiz..Şuan gittiğim doktor da büyük bir başarı gerçekten bu dedi..Hamd olsun Rabbime ki kapı kapı doktor gezmeden nasip etti..Bu yüzden gerçekten ne kadar şükür etsek az..Tüp bebek böl. girip hikayeleri okuyun o zaman bütün acılarınız geçiyor inanın.. İnsanlar ne kadar zorluk çekiyor..
belki hüsnü kuruntu yapıyorum ama sanırım artık yaklaşıyorum evet..hayırlısıyla birde yarın drumuz normal olabilir derse ooohhhh ne güzel olur
canım benim anlattıkların bana hiç mi hiç yabancı değil inan..bir arkadaşımda evlendikten sonra kist olduğu ortaya çıktı kayınvalidesi ile sorunlar yaşadı o hatta tüpbebek bile denedi en son bir gün evine geldiğinde kayınvalidesi eve yabancı bir kadın getirmiş kuma olarak tabi benim arkadaşım hemen bavulunu toplamaya başlamış bu arada eşi gelmiş ve sevdiği kadını yalnız bırakmadı o da eşiyle birlikte çıkmışlar evden..neyse tatile gitmişlerdi bunlar ve dönüşte havaalanında arkadaşım bayılıyo acile gittikleirinde hamile olduğunu öğreniyorlar şimdi çok kıymetli bir kızları var 21.yüzyılın prensesi sankive çookkk mutlular..çok şükür ki Rabbim sizi bunaltmadan göndermiş cennet kokulu memeğini
Canım benim çok geçmiş olsun, ne güzel atlatmışsın o karanlık günleri. Allah da gönliüne göre vermiş, ne güzelİnşallah tez zamanda sağlıkla huzurla alırsın bebişini kucağına.
39 olduk çok şükür bakalım..benim çok inandığım şu abacak bacak üstüne atıp oturma hurafesi varya şimdiye kadar heep oturabiliyordum gerçi biraz çirkin bi görüntü oluyorduama artık oturamıyorum az önce test ettim:26:
sen dedin hemen deniyim dedim veee denedim ben hala atıyorumdoğurcanmı bakalım bu tez çıkıcakmııı
evet bizimde yarın kontrolümğz var ve ben şimdiden kendimi ağlamaya hazırladımbebeğim iri olduğu için sezaryene alalım diyecek dr bende hayır ben normal istiyorum diyicem ve tabi sonuçta drun dediği olacak ..belki diyebilirsin neden normali çok istiyosun sezaryen de kötü değil ama ben o duyguyu yaşamayı çok istiyorum en azından normali denemek olmazsa sezaryene geçmek istiyorum sen ne istiyorsun?
senin veliler ne güzel seni arıyorlar ha:26:benimkiler bana küstüler..niye çocuklarını dönemin ortasına bırakıyorum diyesağolun kızlar valla çok iyi oluyor yorumlarınız:)velilerim aradı beni de az önce o ağrılar doğumu kolaylaştırıyomuş umut ediyorum ben de ağrıları şimdi çekiyoruz inşallah pırt diye doğururuz bebişleri:90::90::90:
Bak demekki bu konuda sana destek olması Rabbimden demekki kaldıramayacakmışsın..hani derler ya büyüklerimiz Allah dağına göre kışını verir o hesap...inşallah herşey çok güzel olur..isteyen herkese böyle güzel duyguları yaşamak nasip olur
Ay maşallahhhhh
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz işte canım inan çok çok sevindim..Hamd olsun ki ben öyle sorunlar yaşamadım sözden 2 gün önce öğrendim istemiyorum dedim o zaman antalyada oturuyordum..Sevgilim yok dedi bebek için mi evlenmek istiyorum seninle dedi..Sözden sonra ailesine de söyledim ailesi de hamd olsun güzel yaklaştı..Kayınvalidem ile anlaşamayız herşeye atılır ben bilirimdir hatta başka sebeplerden ayırmaya da çok çalıştı ama bu konuda nişanlı iken cidden destek oldu..
sen dedin hemen deniyim dedim veee denedim ben hala atıyorumdoğurcanmı bakalım bu tez çıkıcakmııı
herkeze hayırlı cumalar,
geçmişi okuyamıyorum sancılardan,dün dk gün verdi
15 mart saat 7:00 de kızımı kollarıma alıcam, tabii daha önce gelmeye kalkmazsa.
çokk heycanlıyım çoooooooooookkkkkkkkk
Bak demekki bu konuda sana destek olması Rabbimden demekki kaldıramayacakmışsın..hani derler ya büyüklerimiz Allah dağına göre kışını verir o hesap...inşallah herşey çok güzel olur..isteyen herkese böyle güzel duyguları yaşamak nasip olur
canım bende normal istiyorum şimdilik bi problem yok zaten normal olmaması için..ben sezeryandan korkuyorum yaa sonuçta bi çeşit ameliyat oluyo narkoz filan hep kötü senaryolar var kafamda hatta normali bile doktorum epidural yapalım dio onuda istemiyorum tabi son anda ağrılardan tırsmazsam:18:hakkımızda hayırlısı canım bu arada ben hala bacak bacak üstüne atabiliyorum yaaa
senin veliler ne güzel seni arıyorlar ha:26:benimkiler bana küstüler..niye çocuklarını dönemin ortasına bırakıyorum diye
sen otur zaten canım..dönmemiş bebişi normal doğuramazsın bakalım doğru çıkacak mı:26: ayy çok heyecanlandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?