2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:80::80:güle güle canım..kolay gelsin

sen sınıf öğretmeni misin?ben ingilizce ciyim bu tabirde beni hep güldürür..neyse benim veliler biraz ilginç hamile kaldığımı duyunca müdür beye gidip nasıl olur diye sormuşlar müdür beyde çok ilginç cevap vermiş sizlerde biliyorsunuzdur nasıl olduğunugerçi ben çok utandım ama güzel cevap vermiş..hatta bir çoğu özel ders verirmisiniz diye sordu bende yok dedim daha da kırıldılar

inşallah canım..bu arada kaç mm kafa ölçüsü seninkinin bide kağıtta hangisi oluyodu bpd olan mıydı

ayyy ben de olsun istiyorum artık. ama haftasonu bi geçsin hele. bizim dr çok şehir dışına çıkıyo belki yoktur haftasonu burada. pek daha bebişim gelecek gibi durmuyo ama.bikaç hafta önce kasılıp duruyodum şimdi kasılma fln kalmadı

eee tabi önceden bebişler nede olsa daha erken alamazlar bizi burdan deyip yaramazlık yapıyorlardı baktılar artık iş ciddileşmeye başladı şimdi de onlar gelmeye korkuyorlar artık blöf yapamıyolar

:80:slm betül seni gördüm napıyosun?nasıl gidiyo hamişlik?

mrh özlemcim iyiyim çok şükür ama çok sabırsızım. çok şükür uykusuzluk filan da çekmiyorum benim oğlan yerinden pek memnun herhalde demin oğlum okula gitmeden anne hadi ne zaman çıkaracaksın çıkar artık bebeğimi diyo. çocuk mart oldu diye çok sevindi her gün tarihi hatırlatıyo bana
özlemcim senin de yarın kontrolün varmış hayırlı haberlerle gelirsin inş

anaaamm benim oğlanda fındık kurdu olcak desene 91.3mm dio en son ölçümdeee

kız normal işte ne güzel...ben biraz büyük dediğimde bir tanıdık sakın normal doğum isteme bak bir tane kadın normal doğurmak istemiş bebeğin başı takılmış sezaryenle bile başını çıkaramamışlar ve en son dr anneyi kurtarmak için bebeğin başını kesmiş seninkinide keserler demişti ve ben 3 gün rüyamda hep kesik kafalı bebekler görmüştüm ve bir daha da o kadını aramamaya söz verdim kendime

evet hem de 2.sınıf öğretmeniyim.benimle başladılar okula tam 34 tane miniş çok tatlılar
müdürün cevabına bayıldım yaa.iyi yapmışsın özel ders vermemekle sonra birsürü mırın kırın ederlerdi.

ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yakaladım aşağıda seni nerdesin sennnnnnnnnnnnn seni çok merak ettik

Selam annisler biz geldik
Gecmisi okuyamadim dun aksama dogru ciktik hastaneden
Beliz hanim epidural sezaryen 3.050 gr 49,5 cm olarak 36+5 1mart gunu dogdu
Suni sanciya ragmen normal olmadi
Bi ara girip bol bol yazcam
Sizleri seviyorum
Anne olmak cook guzel
Ama hala uyumadim adam akilli

o ne ya saçmalık öyle şey mi olur bebeğin kafasını kesmişlermiş yok daha neler..hem hamile kadına öyle şey anlatılır mı yaaaa

maşallah kızına ahucum...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...

oohh maşallah sana canım ne güzel oğluş annesini düşünüyo..benimki bugünlerde pek söz dinlemiyo malesef canımı acıtıyo :44: inşallah bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum..hem çatı muayenesi olacak hem doğum şeklimiz belli olacak:18:hayırlısıyla inşallah herşey istediğimiz gibi olur..benimde eşim bebişin kıyafetlerini oyuncaklarını eline alıyo geliyo bak oğlum gel hadi artık bunların hepsi senin..daha ben sana neler neler alıcam diyo rüşvet teklif ediyo oğluuşuma sonrada bak yarında gelmezsen almam diyo..sanırım oğluşum almazsan alma annem bana alır diye düşünüyo ve gelmiyo hala

canım gözün aydın sağlıkla analı babalı büyütsün satdaşımbeliz hanım erkenci davrandı desene maşallah kuzunahayırlısı demek siizin için böylemiş ama martı bekledi beliz bebiş

aptal kadın ya öyle söylenir mi en doğru kararı vermişsin canım bir daha aramamakla

ılgaz arkadaşımızı da tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş....

ayy yerim ben onları insan maketi diyorum ben o küçük öğrencilereçok şirin oluyolar..hele bazılarının formaları büyük oluyo ya çok hoş görünüyolar..bizim müdür bey zaten ekol o konuda ama beni utandırmıştı bu cevabı

hoşgeldin ahucum maşallah bebişine...sağsalim kucağına almışsın ya önemli olan bu..gözünü korkutmak gibi olmasın ama sanırım 3 ay sürüyormuş uykusuzluk..Rabbim güç kuvvet versin hepimize...beliz hanımın miniminnacık yanaklarından öpüyoruz oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…