Evet haklısın canım..Amin inş. canım..
Kızlar ben çıkıyorum..Yarın kuzen gelecek evi temizlemek için yardıma bol bol dua edin inş. muhtemel bir kaç gün daha gelemem işler yüzünden..Hepinizi çok öptüm
Rabbime emanet olun..
hayret bişey napcakmışsın acaba doğurmayacakmış mısın?alemmiş senin veliler.benimkiler 40 ı çıkınca ziyarete geleceklermiş.şimdi diyolar ki özledik çayımızı pastamızı yapıp gelelim sizi görmeye:)
inşallah tüm korkularımız ağrılarımız sancılarımız geçecek az kaldı hepimize..:26:bende 2 gün önce denemiştim oturabiliyordum ama şimdi kasıklarımın alt tarafında sanırım oğluşumun kafası diyorum ben taş gibi bir sertlik var hatta 2 bacağımı birleştiremiyorum bile:44: umarım koca kafalı oğlum kafasını doğum kanalına sokmayı başarabilmiştir
inşallah canım..bu arada kaç mm kafa ölçüsü seninkinin bide kağıtta hangisi oluyodu bpd olan mıydı
evet canım bpd olanmış benimki 98.6mm çıkıyo ama üstten ölçtükleri için biraz daha küçük oluyomuş kafa..:97:
ayyy ben de olsun istiyorum artık. ama haftasonu bi geçsin hele. bizim dr çok şehir dışına çıkıyo belki yoktur haftasonu burada. pek daha bebişim gelecek gibi durmuyo ama.bikaç hafta önce kasılıp duruyodum şimdi kasılma fln kalmadı
:80:slm betül seni gördüm napıyosun?nasıl gidiyo hamişlik?
anaaamm benim oğlanda fındık kurdu olcak desene 91.3mm dio en son ölçümdeee
sen sınıf öğretmeni misin?ben ingilizce ciyimbu tabirde beni hep güldürür..neyse benim veliler biraz ilginç hamile kaldığımı duyunca müdür beye gidip nasıl olur diye sormuşlar müdür beyde çok ilginç cevap vermiş sizlerde biliyorsunuzdur nasıl olduğunu gerçi ben çok utandım ama güzel cevap vermiş..hatta bir çoğu özel ders verirmisiniz diye sordu bende yok dedim daha da kırıldılar
inşallah tüm korkularımız ağrılarımız sancılarımız geçecek az kaldı hepimize..:26:bende 2 gün önce denemiştim oturabiliyordum ama şimdi kasıklarımın alt tarafında sanırım oğluşumun kafası diyorum ben taş gibi bir sertlik var hatta 2 bacağımı birleştiremiyorum bile:44: umarım koca kafalı oğlum kafasını doğum kanalına sokmayı başarabilmiştir
kız normal işte ne güzel...ben biraz büyük dediğimde bir tanıdık sakın normal doğum isteme bak bir tane kadın normal doğurmak istemiş bebeğin başı takılmış sezaryenle bile başını çıkaramamışlar ve en son dr anneyi kurtarmak için bebeğin başını kesmiş seninkinide keserler demişti ve ben 3 gün rüyamda hep kesik kafalı bebekler görmüştüm ve bir daha da o kadını aramamaya söz verdim kendime
Selam annisler biz geldik
Gecmisi okuyamadim dun aksama dogru ciktik hastaneden
Beliz hanim epidural sezaryen 3.050 gr 49,5 cm olarak 36+5 1mart gunu dogdu
Suni sanciya ragmen normal olmadi
Bi ara girip bol bol yazcam
Sizleri seviyorum
Anne olmak cook guzel
Ama hala uyumadim adam akilli
mrh özlemcim iyiyim çok şükür ama çok sabırsızım. çok şükür uykusuzluk filan da çekmiyorum benim oğlan yerinden pek memnun herhaldedemin oğlum okula gitmeden anne hadi ne zaman çıkaracaksın çıkar artık bebeğimi diyo. çocuk mart oldu diye çok sevindi her gün tarihi hatırlatıyo bana
özlemcim senin de yarın kontrolün varmış hayırlı haberlerle gelirsin inş
Sizleri seviyorum
Anne olmak cook guzel
kız normal işte ne güzel...ben biraz büyük dediğimde bir tanıdık sakın normal doğum isteme bak bir tane kadın normal doğurmak istemiş bebeğin başı takılmış sezaryenle bile başını çıkaramamışlar ve en son dr anneyi kurtarmak için bebeğin başını kesmiş seninkinide keserler demişti ve ben 3 gün rüyamda hep kesik kafalı bebekler görmüştüm ve bir daha da o kadını aramamaya söz verdim kendime
ayy yerim ben onları insan maketi diyorum ben o küçük öğrencilereevet hem de 2.sınıf öğretmeniyim.benimle başladılar okula tam 34 tane miniş çok tatlılar
müdürün cevabına bayıldım yaa.iyi yapmışsın özel ders vermemekle sonra birsürü mırın kırın ederlerdi.
Sizleri seviyorum
Anne olmak cook guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?