2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahuuuuuu nerdesin yaaaa öldük meraktan..
neyse ki iyi haberlerini aldık sonundamaşallah beliz hanımabekliyoruz seni en kısa zamanda

o ne ya saçmalık öyle şey mi olur bebeğin kafasını kesmişlermiş yok daha neler..hem hamile kadına öyle şey anlatılır mı yaaaa

aptal kadın ya öyle söylenir mi en doğru kararı vermişsin canım bir daha aramamakla

bunları söyledikten sonra zaten bende bir anda herşey koptu.nasıl kapattım telefonu bilemedim..hayır öyle ilginç bir tipimki herhalde böyle şeylerde hep beni bulur...normal insanla karşılaşma olasılığım anormal insanla karşılaşma olasılığımdan daha az düşünebiliyor musunuz?paratoner gibi tüm ilginçlikler beni bulur....Rabbim isteyen herkese evlat mutluluğunu yaşatsın ve kimseye evletlarının acısını göstermesin..çok kötü bir 3 gün geçirmiştim..hatta dra bebeğimin kafasını kewsecekmisiniz diiye sordum o da yom öyle şey o dediğiniz 40 50 yıl öncesinde rastlanmış şey dedi..artık yok öyle şeyler korkutma kendini demişti..

tebrik ederim Allah sağlıcakla büyütsün..ben de bugün 36+3 üm ben de doğurur muyum acaba

yok canım hiç korkutma kendini 40 50 yıl önce bile bilmem kaçta birdir yani..benim babannem babamı 4.5 kg doğurmuş ne sezeryan ne kafa kesme tamamen doğal evde

kzılar az önce ebem aradı yani beni doğurtan kadın canım benim ebe nine diyorum ben ona...inşallah hiç korkma kuzum doğum normal bişey her kadını Allah doğum yapabilecek şekilde yarttı..hem sende öyle küçük doğmamıştın kocaman bir bebektin doğduğunda dedi.çok dua etti ve bebişin ağzına doğunca 2-3 damla hurma suyu damlatın dedi hiç gazı olmazmış ve sarılığı çabuk geçermiş...sizinle paylaşayım dedim

tebrik ederim Allah sağlıcakla büyütsün..ben de bugün 36+3 üm ben de doğurur muyum acaba

daha erken annesi acele ettirme bebişi az daha büyüsün içerde.bende artık haftaya cumaya doğurmayı umudediyorum bakalım..içime öyle doğuyo:26:

sagol canim benim. nasip olursa insallah 11 mart sabahi giriyorum sezaryene.
hayırlı olsun cnm, günün belli olmuş, sağlıkla gelsin bebiş...

Canım ne güzel dimi insanın annesinin yanında olması, senin annen sana gelmiş bende kendim anneme geldim... Malum burda hastane şartları doğuyla kıyaslanmayacak kadar iyi, sadece eşimi özlüyorum ama insanın bu döneminde annesinin yanında olması gibi yok... Gece bile dönerken azıcık zorlansam taa yan odadan koşup geliyor kadın, birşey mi var kızım diye... Allahım inş. bana da canım annem gibi bir anne olmayı nasip eder. Kendimde o potansiyeli görmüyorum pek o kadar duyarlı o kadar fedakar olabilirmiyim bilmiyorum...

canım geçmiş olsun yaa, atlatmışsın muayeneyi, bende çok korkuyorum. Ayın 10unda... alllahım kabus gibi ya, iyi kötü o gün gelse de kurtulsam bi rahatlıcam

Canım benimde göğüs uclarım karardı, normal sanırım. Ama diğer bölgelerde bişi yok henüz, o göbeğin altında oluşan çizgiden de oluşmadı... O çizgi için geçer diyorlar da diğerlerini bilmiyorum o konuda bir yorum duymadım... Ama koyu koyu daha güzel sanki, ben sarışın olduğumdan bunca sene acık renk ucu belirsiz die gıcık oluyordum şimdi tam istediğim gibi oldular

Hayırrrr, kesinlikle çok şey istemiyorsun sanırım hepimiz aynı şeyi istiyoruz canımmm

Yaa ben hala oturabiliyorum, daha çok mu varki, gelsin arttıkk ...

bir bebişin daha günü belli olmuş, hayırlı olsun canım...

Son düzenleme:

ebenle görüşüyormusun canım ayyy ne güzelllll

Yaa ben hala oturabiliyorum, daha çok mu varki, gelsin arttıkk ...

canım ama bak bende bugün oturamadım sanırım sonlara yaklaştıkça olmuyo..ama tabi bu bir hurafe yarın pıt diye doğuruvermişsin birde bakarsın

ayy çok duygusal ya çokta doğru söylemiş Allah bizleri ona göre yaratmış bazen bende korkuyorum ya yapamazsam ya ıkınamazsam bebeğime bişey olursa die ama sonrada diyorum ki ilk ben değilim ya sonuçta doğurmayıp yawrusunu içinde büyüten tek bi canlı bile yok Rabbim öyle büyük ki herşeyi ona göre yaratmış Allah yardım edicek elbet sen sıkma canını hiç normal yada sezeryan yawrularımıza sağ sağlim kavuşcaz Allah ın izniyle..

ebenle görüşüyormusun canım ayyy ne güzelllll

evet çok duygulandım hiç beklemiyordum..memlekete gittiğimde inşallah ziyaretine gideyim şöyle hediyeler alıp..yaşlı epeyce telefonu kesin başkasına ettirmiştir valla çok duygulandım...bu arada hurma suyunu da deniycem oğluşumda zararı olacak değil ya

masallah canim kuzuna da sana da.

canim taze hurma suyu mu? nereden buluruz ki bu mevsim de? kuru hurmanin suyunu nasil veririz?

evet çok güzel söyledi içim rahatladı..hem anneannemin dediğine göre eskiden iri bebeklerin doğumu daha kolay olurdu çünkü bebek güçlü olduğu için kendini hemen ittiriverirmiş...bakalım hayırlısı normalde inat etmek olmayacak benim ki ama normali deneyceğim inşallah

canim taze hurma suyu mu? nereden buluruz ki bu mevsim de? kuru hurmanin suyunu nasil veririz?
yok canım ramazan hurması varya onun suyunu havanda ezip çıkarıcam artık bir kaç damla olsa yeter dedi..iyice sıkarız posasını da..zaten bugünlerde elimden hurma düşmüyo doğumu kolaylaştırır diye duyduğumdan beri
ye teyzesi al sana vereyim bebişi çarpıntı full devammm...ölecem yakında

Allah korusun öyle deme annesi 3 tane yavru sensiz napar?bak pekmezini alırsın içersin ooohhhh tavan yapsın kan değerleri tavan dersin birde bakmışsın ki yanakların kırmızı kırmızı olmuş elma gibi..

canım senin çatı muaynen oldu mu benim doktor çatın darsa 2.500 bile doğuramazsın ama genişse 5-6 bile çıkar demiştihakkında hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…