2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar akşama ne pişireceksiniz?benim aklıma hiçbişey gelmiyo..şöyle bildiğinişz yöresel yemek tarifi falan varmı?zor olmayanından:26:

ya annisler bir de yogunlasalim onumuzdeki hafta istanbulda kar falan olmasin ne olur? usumesin yavrum dogumdan sonra.. havalar isinsin cumaya kadar insallah.

Son düzenleme:

anladim canim. bakayim cikartabiliriz insallah :) bu arada aksamki menumu attim ozeline canim :)

ya annisler bir de yogunlasalim onumuzdeki hafta istanbulda kar falan olmasin ne olur? usumesin yavrum dogumdan sonra.. havalar isinsin cumaya kadar insallah.

inşallah olmaz soğuk havadan bıktım artık:2::2:ben de temizlik yaptırcam bekletiyorum havalar biraz daha iyi olsun diye..
soğuk olsa bile üzülme annesi ısıtırsın sen yavrunu

inşallah olmaz soğuk havadan bıktım artık:2::2:ben de temizlik yaptırcam bekletiyorum havalar biraz daha iyi olsun diye..
soğuk olsa bile üzülme annesi ısıtırsın sen yavrunu

oyle isitilirda yine de isinsin insallah gunesli olsun persembe cuma cumartesi

zaten soğuk havalar sadece bu haftaymış yani haftaya havalar ısınacak diyo meteoroloji ayy ne zorllandım şu kelimeyi yazarken bende öyle diyorum haftaya güneşli güzel günlerde doğsun bebişler inşallah...bu sıkıcı havada doğmasınlar..

yok yarın olacak inşallah:18:
ayy benimde yarın olcak ama nasıl olduğunu bilmiyorum eğer açılmayı kontrol ettiği şeyse çatı muaynesi korkulcak bişey yok diyim sana parmağıyla bakıyo o an derin bii nefes al ve direk tavana bak sakın doktora bakmaya çalışma ne yapıyo die

amin canim ya hayirlisiyla insallah..

kızlar akşama ne pişireceksiniz?benim aklıma hiçbişey gelmiyo..şöyle bildiğinişz yöresel yemek tarifi falan varmı?zor olmayanından:26:
yöresel yemek yok canım bizdede:44::44:

hava buz gibi cidden burcucum inş ısınır biran önce

zaten ben utanırım bakamam hatta şey diyorum doğumdan sonra hemen kaçalım hastaneden ve bir daha gitmeyelim oraya

Tebrik ederim canım!!!!!! Biz de çok merak etmiştik seni, iyi haberlerini almak çoooook güzel. Allah analı babalı büyütsün inşallah, maşallah Beliz hanıma

afiyet olsun canım..sanırım güzel bir seçenek düdüklü tencereye koy pişsin oohh mis gibi..hem havalarda soğuk iyi fikir
bende öyle düşündüm soğukta iyi gider gerçi biraz gaz yapar ama:90:
zaten ben utanırım bakamam hatta şey diyorum doğumdan sonra hemen kaçalım hastaneden ve bir daha gitmeyelim oraya
ayy çok hoşsun özlemcim yaaaabenim annemde basur için doktora gitmişti orda da rektal muayne yapıyolar doğal olarak annemde çok utangaç ben ona bi gaz verdim bi daha seni nerde görcek doktor hem seni nerden hatırlıycak ded,m annecim o gazla gitti muayne olduondan sonra ameliyat dediler 1 hafta hastanede yattı ve o muayne olduğu doktor 1 hafta başından ayrılmadıayy çok komikti doktor her geldiğinde annecim yerin dibine gircek gibi oluyodu

yazık kadıncağıza anlayabiliyorum onu...

kızlar ben yemek yapayım kalkayım da ..hepinizi çok çok öpüyorum..Allah'a emanet olun

meraba annecikler. ilgaz dogum yapmıstır şimdi bebeişiyle koyun koyunadır ne guzel inşallah herşey yolundadır ikisi için de handan da dogum yapmıs bebeişi küçükmüş şaşırdım allah yardımcıları olur inşallah. bizim de bugun dr kontrolumuz vardı . gecen hafta ultrasonla olcum yaptıgı ıcın bugun sadece nst ye soktu. hayal kırıklıgına ugradım cunku boyu kılosu ne kadar olmus merak ediyordum. artık haftaya ctesıne kaldı. ben son hafta kılo almamısım bebebğim almıştır inşallah. hastane nst yı klınık katında bır odada yapıyor. yan odada bır cocuk cok fena bagırııp aglıyordu . daha 6 yasındaymıs bademcik ameliyatı olmuş. o katta bı kac bolumun odaları varmıs. ben de oyle uzuldum acıdım ki ağladım. nst nin ilki eksik cıktıgı için oglen bi daha girdim 2. duzgundu. ama tam 3 saatımgectı hastanede cok sıkıcıydı.bendekı gelısmeler boyle işte.
kızlar birşey sorucam bu torba yasa gectıkten sonra ınternette cumhuriyet gazetesının sıtesınden okumustum bızımle ılgılı kısımda sadece erken dogum gercekleşirse onceki izinlerin yanmadıgını okudum ama babanın 3 gun olan dogum ıznının 10 gune cıktıgına dair bir yazı yoktu. bunu kesın olarak bılen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…