canım senin çatı muaynen oldu mu benim doktor çatın darsa 2.500 bile doğuramazsın ama genişse 5-6 bile çıkar demiştihakkında hayırlısı artık
yok canım ramazan hurması varya onun suyunu havanda ezip çıkarıcam artık bir kaç damla olsa yeter dedi..iyice sıkarız posasını da..zaten bugünlerde elimden hurma düşmüyo doğumu kolaylaştırır diye duyduğumdan beri
ya annisler bir de yogunlasalim onumuzdeki hafta istanbulda kar falan olmasin ne olur?usumesin yavrum dogumdan sonra.. havalar isinsin cumaya kadar insallah.
kızlar akşama ne pişireceksiniz?benim aklıma hiçbişey gelmiyo..şöyle bildiğinişz yöresel yemek tarifi falan varmı?zor olmayanından:26:
inşallah olmaz soğuk havadan bıktım artık:2::2:ben de temizlik yaptırcam bekletiyorum havalar biraz daha iyi olsun diye..
soğuk olsa bile üzülme annesi ısıtırsın sen yavrunu
ya annisler bir de yogunlasalim onumuzdeki hafta istanbulda kar falan olmasin ne olur?usumesin yavrum dogumdan sonra.. havalar isinsin cumaya kadar insallah.
ayy benimde yarın olcak ama nasıl olduğunu bilmiyorum eğer açılmayı kontrol ettiği şeyse çatı muaynesi korkulcak bişey yok diyim sana parmağıyla bakıyo o an derin bii nefes al ve direk tavana bak sakın doktora bakmaya çalışma ne yapıyo dieyok yarın olacak inşallah:18:
zaten soğuk havalar sadece bu haftaymış yani haftaya havalar ısınacak diyo meteoroloji ayy ne zorllandım şu kelimeyi yazarkenbende öyle diyorum haftaya güneşli güzel günlerde doğsun bebişler inşallah...bu sıkıcı havada doğmasınlar..
yöresel yemek yok canım bizdede:44::44:kızlar akşama ne pişireceksiniz?benim aklıma hiçbişey gelmiyo..şöyle bildiğinişz yöresel yemek tarifi falan varmı?zor olmayanından:26:
canım yöresel değil ama ben mercimek yaptım..
ayy benimde yarın olcak ama nasıl olduğunu bilmiyorum eğer açılmayı kontrol ettiği şeyse çatı muaynesi korkulcak bişey yok diyim sana parmağıyla bakıyo o an derin bii nefes al ve direk tavana bak sakın doktora bakmaya çalışma ne yapıyo die
Selam annisler biz geldik
Gecmisi okuyamadim dun aksama dogru ciktik hastaneden
Beliz hanim epidural sezaryen 3.050 gr 49,5 cm olarak 36+5 1mart gunu dogdu
Suni sanciya ragmen normal olmadi
Bi ara girip bol bol yazcam
Sizleri seviyorum
Anne olmak cook guzel
Ama hala uyumadim adam akilli
bende öyle düşündüm soğukta iyi gider gerçi biraz gaz yapar ama:90:afiyet olsun canım..sanırım güzel bir seçenek düdüklü tencereye koy pişsin oohh mis gibi..hem havalarda soğuk iyi fikir
ayy çok hoşsun özlemcim yaaaazaten ben utanırım bakamam hatta şey diyorum doğumdan sonra hemen kaçalım hastaneden ve bir daha gitmeyelim oraya
bende öyle düşündüm soğukta iyi gider gerçi biraz gaz yapar ama:90:
ayy çok hoşsun özlemcim yaaaabenim annemde basur için doktora gitmişti orda da rektal muayne yapıyolar doğal olarak annemde çok utangaç ben ona bi gaz verdim bi daha seni nerde görcek doktor hem seni nerden hatırlıycak ded,m annecim o gazla gitti muayne oldu ondan sonra ameliyat dediler 1 hafta hastanede yattı ve o muayne olduğu doktor 1 hafta başından ayrılmadı ayy çok komikti doktor her geldiğinde annecim yerin dibine gircek gibi oluyodu
hava buz gibi cidden burcucum inş ısınır biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?