2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba. çizelgeden de anlaşılacağı gibi süremin dolmasına 6 gün kaldı ama hiç bir belirti yok. bugün dr. kontrolümüz vardı. herşey normal. her an her saniye sancın gelebilir dedi. ama 10 martı geçerse o zaman tehlikeli olabilir tekrar gelirsin dedi. her an sancı bekliyorum yani anlayacağınız.

:26:aynen bende de oldu canım kasık bölgemde inşallah geçer doğumdan sonra

ben de öyle bir şey olmadı ama çatlama var. göğüslerimde de oldu sanırım. tam anlamıyorum şu an.
doğumdan sonra iyice belirginleşir herhalde. bu çatlaklar canımı sıkıyo biraz. eşime üzüldüğümü söyleyince kremlerini düzgün kullanmadın diyor. ben bir şey olmaz demesini istiyorum. kırılınca sen üzüldüğün için öyle diyorum diyo ama bana hiç de öyle gelmiyo.

Canım son 6 gün demek!!!! Hayırlısı olsun, en güzel zamanda gelir inşallah...

kızlar hala göğüs süt sağma pompası almayanlar için unnadoda milkwayin minin elektroniği 78 tl bugun. aynısı ebebekte 110 tl . ben alıcam valla. arada sütümüzü sağarız biz uyudugumuzda verir kocamız bebeğe

hakkinizda hayirlisi olsun canim.

canim, catlaklar bu renk kalmayacak, sedef rengi alacak, cokta ben buradayim demiyor. buyuk oglumdan kalma var bende, ama ikinci kerata da son ayda bana hatira birakmaya karar verdi bu da gobek deligimin etrafi ve bele dogru catlaklarim olustu. Saglik olsun, onlarda bizde saglikli olalimda.

ayy ben cıddı cıddı hasta olucam sanırım ama olomamak ıcın baya bı gayret sarfedıyorum..sızlerden bı haber varmı?damlacım yok ahudan hala haber yokmu kızlar ya...

ayy ben cıddı cıddı hasta olucam sanırım ama olomamak ıcın baya bı gayret sarfedıyorum..sızlerden bı haber varmı?damlacım yok ahudan hala haber yokmu kızlar ya...

dikkat et canım aman hasta olma..ahu iyimiş beliz hanım suni sancıylada gelmeyi kabul etmeyince epidural sezeryan olmuş ikiside iyimiş çok şükür..
damlada burdaydı yemek vakti tatlım 9-10 gibi dökülür herkes:97:

sagol cnmm benı haberdar ettıgın ıcın ya evet hastalanmamak ıcın cok caba safretsemde kaderım bu demek oglumdada böleydı grıp olmadım olmadım doguma 1 hafta kala olmustum ınsallah agır gecırmem sımdılık vucudumda agrı fln cok yok burnum fln akmaya basladı bıde korkum efemede gecıcek bız zaten öleyız o bana ben ona eger onada gecerse kardesıne fln gecırmesınde korkuyom offff böleılerıyı dusunuyorsun ıste .

canım Allah korusun İnşallah hasta olmazsın. çok zor yaa. ben oldum öksürüğü kaldı. doğuma kadar geçmezse ne yaparım onu düşünüyorum.ahu bugün geldi yazdı canım. iyilermiş. bebişi biraz küçük doğmuş.
kızlar bugün iki kere çok kötü sancım oldu. akşama kadar kalktım. şimdide ayağa kalktığımda yürüyemiyorum. sağ tarafım tutmuyor sanki yaa. saç kalçamdan adım atamıorum. ama sanki göbeğim aşağı indi gibi oldu bi tuhaf görünüyor. bizim kız 14ünüde beklemeyecek acaba.

küçük olduğu için onada geçebilir normal canım ayrılmaz yanından ama dikkat et ıhlamur zencefil filan iç iyi geliyo gribe ben öyle atlatıyorum genelde tek ilacım zencefil tarçın ıhlamur karışımı bide c vitamini bol bol

hoşgeldin ahucum maşallah bebişine...sağsalim kucağına almışsın ya önemli olan bu..gözünü korkutmak gibi olmasın ama sanırım 3 ay sürüyormuş uykusuzluk..Rabbim güç kuvvet versin hepimize...beliz hanımın miniminnacık yanaklarından öpüyoruz oğluşumla[/QUOTE]

ay cok sevındım ahu adına co mrk etmıstım gercekten..

mervecım bende ıhlamur ıstım ogumada ıcırıyorum ınsallah bırbırımızden gecırmeyız bıde evın butun halılarını yıkamaya verdım hasta oldum acaba dıyorum vermesemıydım ev sıgudu cunku bugun ne kadarda yaksam halı olmayınca ısınmıyor ..meyvede sıktım ınsallah olmadan atlatırım cok korkuyorum hasta olmaktan cunku..kızlar balla zencefıl ıcsem bı zararı yok dıme bogazlarım ıcın..

aynı dert bendede var benımde hıç belirtim yok dr. 41 haftayı bekleyelım dedi gelmezse suni sancı verılıcek

ay cok sevındım ahu adına co mrk etmıstım gercekten..

mervecım bende ıhlamur ıstım ogumada ıcırıyorum ınsallah bırbırımızden gecırmeyız bıde evın butun halılarını yıkamaya verdım hasta oldum acaba dıyorum vermesemıydım ev sıgudu cunku bugun ne kadarda yaksam halı olmayınca ısınmıyor ..meyvede sıktım ınsallah olmadan atlatırım cok korkuyorum hasta olmaktan cunku..kızlar balla zencefıl ıcsem bı zararı yok dıme bogazlarım ıcın..[/QUOTE]
balla zencefilin bi zararı yoktur canım bana doktorum söyledi ben çok sık hastalandığım için ıhlamur çubuk tarçın zencefil ve bal o şekil geçiştiriyorum..inşallah hasta olmazsın..

cnm bnm bende sevinmene sevindim:) ya sorma bizim topikte kimseler uğramıyo bakıyorum srekli biri yazmışı bişi die ama
orası bizim ilk yerimiz ve orda birlikte bekledik çok şükür hamiş kaldık Rabbime nekadar şükretsem azdır bnmde ilk bebişim cnm biliyosun 13 ay sonra geldi meleğim hamdolsun verene aslında evt ilk görmek onu ve ağlamasını duymak çok bambaşka bişi olsa gerek ama hayırlı böleymiş bnm için inşallah sizde sağlıkla kurtulursunuz tatlım Rabbim yardımcın olsun azcık kaldı kucağına laığ koklıcaksın meleğini ve o kokuyu başka hiç bişeyde bulamıcaksın inş:) öperim tabi teyzesi selam sölüyo arkadaşına biranönce gelsin diyo sağlıklaaaa:) aeolunn

Kızlaaaaaaar.. Geçmişi hiç okumadan yazıyorum.. Minik kızım hazır uyumuşken..
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışım Ama ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi.. Arada yine girerim ben.. Ama vargücünüzle yazmayın, geçmiş çok birikirse okuyamam

merhabaa annisler nasilsiniz gununuz nasil gecti bakalim bneim gunum ev temizlememkle gecti ve benim bucuruk gelene kadarda oyle olck sanirimm tam iki haftam kaldi ama bende hala tik yok göbegim asagi dustu kasilmalar falan var ama sancim yok yada var ben bilmiorum bu sanci nasil oluyorsa doktoruma sordum sanci nasil birsey diye oda merak etme gelincee görurusun nasil birsey fark edilmick birsey deil ddedii korkuttu beni:18:ya bu arada doguran arkadaslarimiz oluoo onlari tebrik ediyorum sizleri gordukce benimde dogurasim gelioo benim giibii daha doguramayanlarada sabir diliyorum cunku ben baya bi sabirsizlanmaya basladimm gelsin artik benim bucurukk

selam kızlar
herkeese güzel dilekleri için teorkulacak şeyler değil
ben tüm teşekkurler
bence hem doğum hem suni sancı çeken biri olarak
hiçbiri de çok korım kulacak şeyler değil
ben epidural sezaryan oldum
o da korkunç değil
önemli olan bebişinize kavuşmak çooook keyiyfli bişi
biraz zor ama
bu arada sapur şupur ağlıorum sanırım
lohusalık alameti

bu arada kimler doğurdu
çok merak ettim:82:
sizi de çok özlemişim
damlacığım mert bebişin günü de belli olmuştur sanırım
hangi gün

maşallah bebişine canım..ne güzel sancıların var ve hissetmediysen ağrı eşiğin yüksektir ve belki de çok kolay doğum yapacaksın

sağolasın canım.ay ağzından bal damlıyo sanki inşallah dediğin gibi ağrı eşiğim yüksektir ve pıt diye doğar bebişim

canım hayırlı olsun.maşallah kuzuna Allah nazardan saklasın

söyleye söyleye nihayet karnıyarık oldun sevgili fiyonkcuk.canım hayırlı olsun defne kuzusu sağsalim kavuştunuz ne güzel.Allah bağışlasın, nazardan saklasın inşallah.

Bu arada o yazabildi mi bilmiyorum ama, Çiğdem(jololo) de dün doğumunu yapmış, öğleden sonra ikimiz de bebekleri emzirebilmeye uğraşıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…