:26:aynen bende de oldu canım kasık bölgemde inşallah geçer doğumdan sonra
kızlar merhaba. çizelgeden de anlaşılacağı gibi süremin dolmasına 6 gün kaldı ama hiç bir belirti yok. bugün dr. kontrolümüz vardı. herşey normal. her an her saniye sancın gelebilir dedi. ama 10 martı geçerse o zaman tehlikeli olabilir tekrar gelirsin dedi. her an sancı bekliyorum yani anlayacağınız.
kızlar merhaba. çizelgeden de anlaşılacağı gibi süremin dolmasına 6 gün kaldı ama hiç bir belirti yok. bugün dr. kontrolümüz vardı. herşey normal. her an her saniye sancın gelebilir dedi. ama 10 martı geçerse o zaman tehlikeli olabilir tekrar gelirsin dedi. her an sancı bekliyorum yani anlayacağınız.
ben de öyle bir şey olmadı ama çatlama var. göğüslerimde de oldu sanırım. tam anlamıyorum şu an.
doğumdan sonra iyice belirginleşir herhalde. bu çatlaklar canımı sıkıyo biraz. eşime üzüldüğümü söyleyince kremlerini düzgün kullanmadın diyor. ben bir şey olmaz demesini istiyorum. kırılınca sen üzüldüğün için öyle diyorum diyo ama bana hiç de öyle gelmiyo.
ayy ben cıddı cıddı hasta olucam sanırım ama olomamak ıcın baya bı gayret sarfedıyorum..sızlerden bı haber varmı?damlacım yok ahudan hala haber yokmu kızlar ya...
dikkat et canım aman hasta olma..ahu iyimiş beliz hanım suni sancıylada gelmeyi kabul etmeyince epidural sezeryan olmuş ikiside iyimiş çok şükür..
damlada burdaydı yemek vakti tatlım 9-10 gibi dökülür herkes:97:
ayy ben cıddı cıddı hasta olucam sanırım ama olomamak ıcın baya bı gayret sarfedıyorum..sızlerden bı haber varmı?damlacım yok ahudan hala haber yokmu kızlar ya...
sagol cnmm benı haberdar ettıgın ıcın ya evet hastalanmamak ıcın cok caba safretsemde kaderım bu demek oglumdada böleydı grıp olmadım olmadım doguma 1 hafta kala olmustum ınsallah agır gecırmem sımdılık vucudumda agrı fln cok yok burnum fln akmaya basladı bıde korkum efemede gecıcek bız zaten öleyız o bana ben ona eger onada gecerse kardesıne fln gecırmesınde korkuyom offff böleılerıyı dusunuyorsun ıste .
küçük olduğu için onada geçebilir normal canım ayrılmaz yanından ama dikkat et ıhlamur zencefil filan iç iyi geliyo gribe ben öyle atlatıyorum genelde tek ilacım zencefil tarçın ıhlamur karışımı bide c vitamini bol bol
hoşgeldin ahucum maşallah bebişine...sağsalim kucağına almışsın ya önemli olan bu..gözünü korkutmak gibi olmasın ama sanırım 3 ay sürüyormuş uykusuzluk..Rabbim güç kuvvet versin hepimize...beliz hanımın miniminnacık yanaklarından öpüyoruz oğluşumla
maşallah bebişine canım..ne güzel sancıların var ve hissetmediysen ağrı eşiğin yüksektir ve belki de çok kolay doğum yapacaksın
canım hayırlı olsun.maşallah kuzunaSelam annisler biz geldik
Gecmisi okuyamadim dun aksama dogru ciktik hastaneden
Beliz hanim epidural sezaryen 3.050 gr 49,5 cm olarak 36+5 1mart gunu dogdu
Suni sanciya ragmen normal olmadi
Bi ara girip bol bol yazcam
Sizleri seviyorum
Anne olmak cook guzel
Ama hala uyumadim adam akilli
Kızlaaaaaaar.. Geçmişi hiç okumadan yazıyorum.. Minik kızım hazır uyumuşken..
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışımAma ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi.. Arada yine girerim ben.. Ama vargücünüzle yazmayın, geçmiş çok birikirse okuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?