Bu arada o yazabildi mi bilmiyorum ama, Çiğdem(jololo) de dün doğumunu yapmış, öğleden sonra ikimiz de bebekleri emzirebilmeye uğraşıyorduk
selam annişler...
bebeğim süpriz yaptı 29 martı bekleyemedi...
2 mart sabahı suyum geldi ve hastaneye gittik hiç sancım yoktu
suni sancı verdiler epidural normal doğum oldu
bebişim 3300 gr ve 50 cm...
ama sütümüz gelmedi hala
şimdi bizim için dua edin sütümüz gelsin...
bekleyen tüm arkadaşlar allah en kısa zamanda sizleride kurtarsın işallah...
selam annişler...
ama sütümüz gelmedi hala
selam annişler...
ama sütümüz gelmedi hala
Kızlaaaaaaar.. Geçmişi hiç okumadan yazıyorum.. Minik kızım hazır uyumuşken..
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışımAma ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi.. Arada yine girerim ben.. Ama vargücünüzle yazmayın, geçmiş çok birikirse okuyamam
selam annişler...
ama sütümüz gelmedi hala
canım sende hoşgeldin. bebeğin hayırlı olsun canımmm. maşallah kilosuda boyuda iyiymiş. sütünüzde hemen gelir İnşallah canım.
canım Allah bağışlasın hayırlı olsun bebeğin.maşallahseninle aramızda 1 gün varmış, heyecanlandım şimdi benim cadı da sürpriz yapar mı diye sütün de en kısa zaman da gelir inşallah bol bol tahin helvası ye canım.hayırlı olsun tekrar
gözün aydın canım ne mutlu sana inşallah en yakın zamanda sütünde gelir epidural normal doğumda hiç sancı hissetmiyormuşsun doğru mu tavsiye eder misin
HOŞGELDİİİİİİİİN!!!!! Maşallah sana da bebişine de, çok geçmiş olsun, en yakın zamanda geçer ağrıların inşallah. Ben de 7.Martta kavuşuyorum inşallah bebişime
İnşallah en yakın zamanda sütün gelir canım. Stres yapma sakın, mutlaka geliyor süt çünkü. Bak benim annemim 15 gün gelmemiş beni doğurduktan sonra. Ama 15 gün sonra gayet de gelmiş ve beni 2 yaşıma kadar emzirmiş, yani sonradan bebek emmez ya da süt gelmez diye bişey yok yeter ki sen stres yapma, rahat ol. Bu arada maşallah bebişine
sağolun kızlar teşekkür ederim... daisy84 canım benim hiç sancım yoktu suyum geldi hastaneye öyle gittik suni sancı verdiler sonra epidural yaptılar... hiç sancı çekmedim çok rahat geçti... sancı olmadığı için ıkınmak biraz zor oluyor ama ağrı hissetmiyosun... ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...[/QUOT
bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım benimde şimdilik normal gözüküyorda epidural normal olayım diyorum bende sancıyı epiduralden dolayı mı hissetmiyorsun
slm kızlar gecmısı okuyamadım..
bebısler gelmişşşşşşşş
dogum yapan tüm arkadslrn gozlerı aydın Allah analı babalı buyutsun huzurlu mutlu ömurler nasıp etsın inşş
bızdedün nst gırdık bebegımın kalp atsları yavas cıktı.agrı sancı cok var dedı dr.yarın kahvaltını y app gel dedı nst bıdaha gır kalp atsı ıcn öle yaptım ii cıoktı bugun
tarıh ılarak 12 mart cumartesı dedı sabah saat 7 de :))
inannamadım once aslında hala ınanmıs deglım :)
sımdı korkuorum bırden suprz yapar dıe kızım kasıklarımda karnımda agrım cok oluo cunku
damlacım nerdesın goremedım sene msn de de face dede mrk ettım cok
ayyy seninde tarihin belli olmuş hayırlı olsun canım. bizden 2 gün önce haa. inşallah kolay bi doğum olur canım. senin doğumun nasıl olacka canım epiduralmı genel sezeryanmı. damla gezmeye gidecekti canım. merak etme olurmu.
özlem nerdeeeeeeeee. nöbetçi arkadaşım nerdesin sennn. (poseidon)
Bu arada o yazabildi mi bilmiyorum ama, Çiğdem(jololo) de dün doğumunu yapmış, öğleden sonra ikimiz de bebekleri emzirebilmeye uğraşıyorduk
ayyy ne güzel ikinizin bebeğide hayırlı olsun darısı başımıza benim oğlum ne zaman gelecek yaaa
fiyoncuk ahuss hoşgeldiniz kızlar. tek gidip iki geldiniz maşallah darısı bize İnşallah. çok şükür sağlıkla kucaklarınıza aldınız bebekleri sağlıkla büyütmeyide nasip etsin Rabbim hayırlı uğurlu olsun kuzularınız. jololonun bebeğide hayırlı olsun. fiyonkcuk okuyunca içime su serpiliyor. bende epidural olacam ya. bi heyecanki sorma gitsin
HOŞGELDİİİİİİİİN!!!!! Maşallah sana da bebişine de, çok geçmiş olsun, en yakın zamanda geçer ağrıların inşallah. Ben de 7.Martta kavuşuyorum inşallah bebişime
kızlar merhaba. çizelgeden de anlaşılacağı gibi süremin dolmasına 6 gün kaldı ama hiç bir belirti yok. bugün dr. kontrolümüz vardı. herşey normal. her an her saniye sancın gelebilir dedi. ama 10 martı geçerse o zaman tehlikeli olabilir tekrar gelirsin dedi. her an sancı bekliyorum yani anlayacağınız.
geçmiş olsun canım...inşallah bununla son olur...torba yasa çarşafa dolandı sanırım herkes bir yorum yapıyo en iyisi sen müdürünü ara sormeraba annecikler. ilgaz dogum yapmıstır şimdi bebeişiyle koyun koyunadır ne guzel inşallah herşey yolundadır ikisi için de handan da dogum yapmıs bebeişi küçükmüş şaşırdım allah yardımcıları olur inşallah. bizim de bugun dr kontrolumuz vardı . gecen hafta ultrasonla olcum yaptıgı ıcın bugun sadece nst ye soktu. hayal kırıklıgına ugradım cunku boyu kılosu ne kadar olmus merak ediyordum. artık haftaya ctesıne kaldı. ben son hafta kılo almamısım bebebğim almıştır inşallah. hastane nst yı klınık katında bır odada yapıyor. yan odada bır cocuk cok fena bagırııp aglıyordu . daha 6 yasındaymıs bademcik ameliyatı olmuş. o katta bı kac bolumun odaları varmıs. ben de oyle uzuldum acıdım ki ağladım. nst nin ilki eksik cıktıgı için oglen bi daha girdim 2. duzgundu. ama tam 3 saatımgectı hastanede cok sıkıcıydı.bendekı gelısmeler boyle işte.
kızlar birşey sorucam bu torba yasa gectıkten sonra ınternette cumhuriyet gazetesının sıtesınden okumustum bızımle ılgılı kısımda sadece erken dogum gercekleşirse onceki izinlerin yanmadıgını okudum ama babanın 3 gun olan dogum ıznının 10 gune cıktıgına dair bir yazı yoktu. bunu kesın olarak bılen var mı?
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışımAma ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi.. Arada yine girerim ben.. Ama vargücünüzle yazmayın, geçmiş çok birikirse okuyamam
hayırlı zamanda gelir annesi merak etme..sancı adet sancısına benziyormuş bende bu kadarını biiliyorum:26: ama sanırım daha şiddetlisimerhabaa annisler nasilsiniz gununuz nasil gecti bakalim bneim gunum ev temizlememkle gecti ve benim bucuruk gelene kadarda oyle olck sanirimm tam iki haftam kaldi ama bende hala tik yok göbegim asagi dustu kasilmalar falan var ama sancim yok yada var ben bilmiorum bu sanci nasil oluyorsa doktoruma sordum sanci nasil birsey diye oda merak etme gelincee görurusun nasil birsey fark edilmick birsey deil ddedii korkuttu beni:18:ya bu arada doguran arkadaslarimiz oluoo onlari tebrik ediyorum sizleri gordukce benimde dogurasim gelioo benim giibii daha doguramayanlarada sabir diliyorum cunku ben baya bi sabirsizlanmaya basladimm gelsin artik benim bucurukk
selam kızlar
herkeese güzel dilekleri için teorkulacak şeyler değil
ben tüm teşekkurler
bence hem doğum hem suni sancı çeken biri olarak
hiçbiri de çok korım kulacak şeyler değil
ben epidural sezaryan oldum
o da korkunç değil
önemli olan bebişinize kavuşmak çooook keyiyfli bişi
biraz zor ama
bu arada sapur şupur ağlıorum sanırım
lohusalık alameti
selam annişler...
ama sütümüz gelmedi hala
bebısler gelmişşşşşşşş
dogum yapan tüm arkadslrn gozlerı aydın Allah analı babalı buyutsun huzurlu mutlu ömurler nasıp etsın inşş
bızdedün nst gırdık bebegımın kalp atsları yavas cıktı.agrı sancı cok var dedı dr.yarın kahvaltını y app gel dedı nst bıdaha gır kalp atsı ıcn öle yaptım ii cıoktı bugun
sımdı korkuorum bırden suprz yapar dıe kızım kasıklarımda karnımda agrım cok oluo cunku
geldim buradayımayyy seninde tarihin belli olmuş hayırlı olsun canım. bizden 2 gün önce haa. inşallah kolay bi doğum olur canım. senin doğumun nasıl olacka canım epiduralmı genel sezeryanmı. damla gezmeye gidecekti canım. merak etme olurmu.
özlem nerdeeeeeeeee. nöbetçi arkadaşım nerdesin sennn. (poseidon)
Teşekkür ederim kızlar hepinize.. Daha kolay doğumlar sizin olur inşallah, tüm hamilelere kolay doğum diledim doğumda..
Epiduralde de korkacak bir şey yok hiç, anestezinin iğnesi 3 adımda oldu bende, önce iğne yapacakları yeri uyuşturdular sanırım. Başım çok döndüğü için heyecandan, yatarak yaptılar iğneyi ama normalde oturarakmış. Ameliyatı da bebğin tekmeleri gibi hissediyorsun, ağrı yok, sadece hissi var.. Sonra bebek doğdu, ilk an ağlamadı, sonra ağzı burnu su dolu olarak ağlamaya başladı, o suları temizlediler.. Gtirdiler yanıma, kokladım öptüm, sonra da çıkardılar yukarı. O kadar heyecan yapmasaymışım daha tadını çıkarırmışım, siz öyle yapın!!
merhabaa annisler nasilsiniz gununuz nasil gecti bakalim bneim gunum ev temizlememkle gecti ve benim bucuruk gelene kadarda oyle olck sanirimm tam iki haftam kaldi ama bende hala tik yok göbegim asagi dustu kasilmalar falan var ama sancim yok yada var ben bilmiorum bu sanci nasil oluyorsa doktoruma sordum sanci nasil birsey diye oda merak etme gelincee görurusun nasil birsey fark edilmick birsey deil ddedii korkuttu beni:18:ya bu arada doguran arkadaslarimiz oluoo onlari tebrik ediyorum sizleri gordukce benimde dogurasim gelioo benim giibii daha doguramayanlarada sabir diliyorum cunku ben baya bi sabirsizlanmaya basladimm gelsin artik benim bucurukk
selam kızlar
herkeese güzel dilekleri için teorkulacak şeyler değil
ben tüm teşekkurler
bence hem doğum hem suni sancı çeken biri olarak
hiçbiri de çok korım kulacak şeyler değil
ben epidural sezaryan oldum
o da korkunç değil
önemli olan bebişinize kavuşmak çooook keyiyfli bişi
biraz zor ama
bu arada sapur şupur ağlıorum sanırım
lohusalık alameti
selam annişler...
ama sütümüz gelmedi hala
bebısler gelmişşşşşşşş
Teşekkür ederim kızlar hepinize.. Daha kolay doğumlar sizin olur inşallah, tüm hamilelere kolay doğum diledim doğumda..
Epiduralde de korkacak bir şey yok hiç, anestezinin iğnesi 3 adımda oldu bende, önce iğne yapacakları yeri uyuşturdular sanırım. Başım çok döndüğü için heyecandan, yatarak yaptılar iğneyi ama normalde oturarakmış. Ameliyatı da bebğin tekmeleri gibi hissediyorsun, ağrı yok, sadece hissi var.. Sonra bebek doğdu, ilk an ağlamadı, sonra ağzı burnu su dolu olarak ağlamaya başladı, o suları temizlediler.. Gtirdiler yanıma, kokladım öptüm, sonra da çıkardılar yukarı. O kadar heyecan yapmasaymışım daha tadını çıkarırmışım, siz öyle yapın!!
slm kizlar doguranlrin gozu aydin bekleyenlere sabir ve kolay dogumlar diliyorum.benim normalde dogum tarihim 5 martti yani yarin dogcakti oglusum ama beklemedi su an kirkimiza 8 gun kaldi:))))
slm kizlar doguranlrin gozu aydin bekleyenlere sabir ve kolay dogumlar diliyorum.benim normalde dogum tarihim 5 martti yani yarin dogcakti oglusum ama beklemedi su an kirkimiza 8 gun kaldi:))))
iyi akşamlar ......
kızlar benim bacağım çok kötü....artık oturduğum yerden kalkmak istemiyorum kalkarken çok zorlanıyorum topallıyorum resmen bugünde sol koluma vurdu sanki....benim gibi olan varmı :26:
yarın kontrolümüz var ama bu durumda doktor neyapabilirki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?