hayırlı olsun canım masallah bebegineselam annişler...
bebeğim süpriz yaptı 29 martı bekleyemedi...
2 mart sabahı suyum geldi ve hastaneye gittik hiç sancım yoktu
suni sancı verdiler epidural normal doğum oldu
bebişim 3300 gr ve 50 cm...
ama sütümüz gelmedi hala
şimdi bizim için dua edin sütümüz gelsin...
bekleyen tüm arkadaşlar allah en kısa zamanda sizleride kurtarsın işallah...
iyi akşamlar ......
kızlar benim bacağım çok kötü....artık oturduğum yerden kalkmak istemiyorum kalkarken çok zorlanıyorum topallıyorum resmen bugünde sol koluma vurdu sanki....benim gibi olan varmı :26:
yarın kontrolümüz var ama bu durumda doktor neyapabilirki ...
size iyi sohbetler arkadaşlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun
iyi akşamlar ......
kızlar benim bacağım çok kötü....artık oturduğum yerden kalkmak istemiyorum kalkarken çok zorlanıyorum topallıyorum resmen bugünde sol koluma vurdu sanki....benim gibi olan varmı :26:
yarın kontrolümüz var ama bu durumda doktor neyapabilirki ...
canım benim az kaldı sabret bende oturduğum yerden kalkamıyordum gece olsun istemiyordum nefesim daralıyordu ama inan bana hepsi bitti hiçbir sıkıntım kalmadı sanki 9 ay hamile olan ben değildim rüya gibi geldi geçti rabbim hediyemi verdi geçecek hepsi
son 11 gün az kalmış..ne güzel gününnde belli olmuş haydi halaya başlayalım
son 11 gün az kalmış..ne güzel gününnde belli olmuş haydi halaya başlayalım
ayy evet didemcim sen artık kıdemli annesin..oğluşunda kocaman bir abi oldu..artık benim Talha'ma nasıl misket oynanır nasıl bisiklete binilir öğretir dimi
evet canım belli oldu inanırmısın saatleri sayıyorum ya resmen.başlayalım valla dikişlerden oynayamam dimi ama
hayırlı olsun cnm, günün belli olmuş, sağlıkla gelsin bebiş...
Canım ne güzel dimi insanın annesinin yanında olması, senin annen sana gelmiş bende kendim anneme geldim... Malum burda hastane şartları doğuyla kıyaslanmayacak kadar iyi, sadece eşimi özlüyorum ama insanın bu döneminde annesinin yanında olması gibi yok... Gece bile dönerken azıcık zorlansam taa yan odadan koşup geliyor kadın, birşey mi var kızım diye... Allahım inş. bana da canım annem gibi bir anne olmayı nasip eder. Kendimde o potansiyeli görmüyorum peko kadar duyarlı o kadar fedakar olabilirmiyim bilmiyorum...
canım geçmiş olsun yaa, atlatmışsın muayeneyi, bende çok korkuyorum. Ayın 10unda... alllahım kabus gibi ya, iyi kötü o gün gelse de kurtulsam bi rahatlıcam
Canım benimde göğüs uclarım karardı, normal sanırım. Ama diğer bölgelerde bişi yok henüz, o göbeğin altında oluşan çizgiden de oluşmadı... O çizgi için geçer diyorlar da diğerlerini bilmiyorum o konuda bir yorum duymadım... Ama koyu koyu daha güzel sanki, ben sarışın olduğumdan bunca sene acık renk ucu belirsiz die gıcık oluyordumşimdi tam istediğim gibi oldular
Hayırrrr, kesinlikle çok şey istemiyorsun sanırım hepimiz aynı şeyi istiyoruz canımmm
Yaa ben hala oturabiliyorum, daha çok mu varki, gelsin arttıkk ...
bir bebişin daha günü belli olmuş, hayırlı olsun canım...
Ogretir tabi ogretmezmi:)benim oglusum misil misil uyurdu hep ama yavas yavas bana kok sokturecek sanirim.sesi fazla cikar oldu keratanin birde beni taniyor artik.sesimi duyunca bile uyaniyor yandik sanirim biraz daha buyuse neler yapacak:)))
tabisi oynayamazsın haydi yandanohh ohhh birde bu yandan biraz da disko tarzı veee
hoop hooopph yandan yandancanım dikkat et bak sen 39. haftadasın fazla sallama emi
Kızlaaaaaaar.. Geçmişi hiç okumadan yazıyorum.. Minik kızım hazır uyumuşken..
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışımAma ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi.. Arada yine girerim ben.. Ama vargücünüzle yazmayın, geçmiş çok birikirse okuyamam
Bu arada o yazabildi mi bilmiyorum ama, Çiğdem(jololo) de dün doğumunu yapmış, öğleden sonra ikimiz de bebekleri emzirebilmeye uğraşıyorduk
gözünüzaydın kızlar....bebişleriniz gelmiş....Allah sağlıkla analı babalı byütmeyi nasip etsin inş....selam annişler...
bebeğim süpriz yaptı 29 martı bekleyemedi...
2 mart sabahı suyum geldi ve hastaneye gittik hiç sancım yoktu
suni sancı verdiler epidural normal doğum oldu
bebişim 3300 gr ve 50 cm...
ama sütümüz gelmedi hala
şimdi bizim için dua edin sütümüz gelsin...
bekleyen tüm arkadaşlar allah en kısa zamanda sizleride kurtarsın işallah...
gününüz hayırlı olsun canımslm kızlar gecmısı okuyamadım..
bebısler gelmişşşşşşşş
dogum yapan tüm arkadslrn gozlerı aydın Allah analı babalı buyutsun huzurlu mutlu ömurler nasıp etsın inşş
bızdedün nst gırdık bebegımın kalp atsları yavas cıktı.agrı sancı cok var dedı dr.yarın kahvaltını y app gel dedı nst bıdaha gır kalp atsı ıcn öle yaptım ii cıoktı bugun
tarıh ılarak 12 mart cumartesı dedı sabah saat 7 de :))
inannamadım once aslında hala ınanmıs deglım :)
sımdı korkuorum bırden suprz yapar dıe kızım kasıklarımda karnımda agrım cok oluo cunku
damlacım nerdesın goremedım sene msn de de face dede mrk ettım cok
yapıyorum canım benim ama sadece oanlık çıkınca herşey aynıgeçmiş olsun canım..dr sana şunu söyler bebek sinirlere baskı yapıyor ağrıların o nedenlebana her defasında bunu söylüyo...az kaldı sabır diyorum bende başka bişey yapmıyorum ama banyo yapmak herzaman olumlu sonuç veriyo..sende dene istersen..şöyle duşun altında biraz masaj yap kendine
canım benim az kaldı sabret bende oturduğum yerden kalkamıyordum gece olsun istemiyordum nefesim daralıyordu ama inan bana hepsi bitti hiçbir sıkıntım kalmadı sanki 9 ay hamile olan ben değildim rüya gibi geldi geçti rabbim hediyemi verdi geçecek hepsi
Canım geçen haftalarda bi 10-15 gün benimde sol bacağım çok ağrıdı, leğen kemiğimin orası aşağı doğru acayip ağrıyordu. Dr'a sorduğumda fizik tedavi veya ortopediye bi gideyim mi diye, doğumdan önce onların yapabileceği herhangi bir müdahale yok, doğumdan sonra da %90 geçer zaten bu ağrı dedi. Gerçi benimki o zamanlara göre çok çok geçti şimdi, iyiye yakınım yani. Sinir sıkışması yada işte bebeğin kendine yer acmasından dolayı kemiklerin genişlemesi tarzı şeylerden olabiliyormuş. Magnezyum ve calsiyum kullanıyorum hala, mag. u neredeyse tüm hamileliğim boyunca kullandım da bu işte bacağımdaki ağrıdan sonra şubat ortası gibi kalsiyumda ekledi dr.
En büyük destek dinlenmek galiba, açıkcası ben annemlere gelince rahat ettim, evde ne de olsa eşim her ne kadar destek olsada yine de ayakta kalıyordum ama burda sağolsun yatağmı bile annem topluyor :44:ben en ufak birşeyin ucundan tutmak istesem hemen sen dinlen falan diyor... Bilmiyorum belkide çok dinlendiğim için geçti, ayakta kalmadığım için..
sağol canım... işallah sütümde gelse rahatlıycaz şimdi mama veriyorum mecburen...
gelecek canım dur bakalım hele. bize tarih verildi bakalım bekleyecekmi cadı kızım öyle değilmi ama.kızlar okudukça özeniyorum kiminiz doğuruyor kiminize tarih veriliyor benim bebişin gelmeye niyeti yok galiba
hayırlı ssancılar olsun inşallah kısa zamanda bebişini kollarına alırsın canım ve sancıları çok çok az hissedersin
geçmiş olsun canım...inşallah bununla son olur...torba yasa çarşafa dolandı sanırım herkes bir yorum yapıyo en iyisi sen müdürünü ara sor
maşallah canım..Rabbim sağlıklı hayrılı uzun ömürler nasip etsin bebişine ve sana...inşallah en kısa zamanda sancılarından da kurtulursun
hayırlı zamanda gelir annesi merak etme..sancı adet sancısına benziyormuş bende bu kadarını biiliyorum:26: ama sanırım daha şiddetlisi
maşallah canım ne güzel bir doğum olmuş seninki de..darısı biz bekleyenlerin başşına inşallah...niye ağlıyosun ki?bir yerlerin mi ağrıyo:26:
tüm bebişlere Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin onları emzirmeye çalışan annelere de bol bol süt ve uykusuzluğa dayanma gücü versin
maşallah canım bebişine...ne güzel bende normal doğum iistiyoruuuummm
doğum tarihin belli olmuş ne güzeeellll..bizimde yarın belli olacak inşallah
geldim buradayım
ne güzel anlatmışsın akşam akşam çookk duygulandım valla..inşallah hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
hoşgeldinnnnn... hayırdır sendeki bu heyecan iki gündür doğuracanmı ne yoksa hemen doğsun diyemi oynuyorsun hıııı.inanır mısın canım bu günlerde duygu karmaşası içindeyimdün kolbastı bile oynadım kendimi kameraya çektim bir paylaşsam acayip tıklanma rekoru kırarım çok korkunçtu..böyle apaçi kolbastı ankara havası karışıktı gülmekten karnıma sancılar girmişti hayırlısıyla bir doğursaydım
gelecek canım dur bakalım hele. bize tarih verildi bakalım bekleyecekmi cadı kızım öyle değilmi ama.
hoşgeldinnnnn... hayırdır sendeki bu heyecan iki gündür doğuracanmı ne yoksa hemen doğsun diyemi oynuyorsun hıııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?