2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım masallah bebegine faydası olurmu bilmiyorum ama bir arkadasım dogum yaptıktan sonra sütü gelmemiş humana içtikten sonra gögüslerine sıcak havlu koymus sütüm geldi demişti dene istersen belki işe yarar

yan komşu huuu yeter artık bağırma karına diyesim var şu adama.burda ben bile korkuyorum adamın bağırmasından.Allah karısına yardım etsin..bu karısına bağıran tüm adamlara gelsin

alakasız oldu pardon:26:

Son düzenleme:

Canım geçen haftalarda bi 10-15 gün benimde sol bacağım çok ağrıdı, leğen kemiğimin orası aşağı doğru acayip ağrıyordu. Dr'a sorduğumda fizik tedavi veya ortopediye bi gideyim mi diye, doğumdan önce onların yapabileceği herhangi bir müdahale yok, doğumdan sonra da %90 geçer zaten bu ağrı dedi. Gerçi benimki o zamanlara göre çok çok geçti şimdi, iyiye yakınım yani. Sinir sıkışması yada işte bebeğin kendine yer acmasından dolayı kemiklerin genişlemesi tarzı şeylerden olabiliyormuş. Magnezyum ve calsiyum kullanıyorum hala, mag. u neredeyse tüm hamileliğim boyunca kullandım da bu işte bacağımdaki ağrıdan sonra şubat ortası gibi kalsiyumda ekledi dr.
En büyük destek dinlenmek galiba, açıkcası ben annemlere gelince rahat ettim, evde ne de olsa eşim her ne kadar destek olsada yine de ayakta kalıyordum ama burda sağolsun yatağmı bile annem topluyor :44: ben en ufak birşeyin ucundan tutmak istesem hemen sen dinlen falan diyor... Bilmiyorum belkide çok dinlendiğim için geçti, ayakta kalmadığım için..

Son düzenleme:

canım benim az kaldı sabret bende oturduğum yerden kalkamıyordum gece olsun istemiyordum nefesim daralıyordu ama inan bana hepsi bitti hiçbir sıkıntım kalmadı sanki 9 ay hamile olan ben değildim rüya gibi geldi geçti rabbim hediyemi verdi geçecek hepsi

kızlar siz böyle dedikçe duygusallığım katlanıyomaşallah siize

ayy evet didemcim sen artık kıdemli annesin..oğluşunda kocaman bir abi oldu..artık benim Talha'ma nasıl misket oynanır nasıl bisiklete binilir öğretir dimi

Ogretir tabi ogretmezmi:)benim oglusum misil misil uyurdu hep ama yavas yavas bana kok sokturecek sanirim.sesi fazla cikar oldu keratanin birde beni taniyor artik.sesimi duyunca bile uyaniyor yandik sanirim biraz daha buyuse neler yapacak:)))

çokk teşekkür ederim canım sağol:18::18:

Ogretir tabi ogretmezmi:)benim oglusum misil misil uyurdu hep ama yavas yavas bana kok sokturecek sanirim.sesi fazla cikar oldu keratanin birde beni taniyor artik.sesimi duyunca bile uyaniyor yandik sanirim biraz daha buyuse neler yapacak:)))

eee artık dünyaya uyum sağlamaya başladı annesi inşallah bende bir gün anne olacağım benimde sesimi tanıyacak bir oğluşum olacak sonra bana anne diyecek ve daha ne güzel duygular yaşatacak kim bilirben fena duygusallaştım...hani radyo programı falan olsa acayip şiirler yayınlardım şimdi

hoop hooopph yandan yandancanım dikkat et bak sen 39. haftadasın fazla sallama emi

inanır mısın canım bu günlerde duygu karmaşası içindeyimdün kolbastı bile oynadım kendimi kameraya çektim bir paylaşsam acayip tıklanma rekoru kırarımçok korkunçtu..böyle apaçi kolbastı ankara havası karışıktı gülmekten karnıma sancılar girmişti hayırlısıyla bir doğursaydım

Bu arada o yazabildi mi bilmiyorum ama, Çiğdem(jololo) de dün doğumunu yapmış, öğleden sonra ikimiz de bebekleri emzirebilmeye uğraşıyorduk

gözünüzaydın kızlar....bebişleriniz gelmiş....Allah sağlıkla analı babalı byütmeyi nasip etsin inş....
gününüz hayırlı olsun canım
yapıyorum canım benim ama sadece oanlık çıkınca herşey aynı

inş. canım hayırlısıyla senin gibi bizde bir atlatsak bugünleri....

büyük bir ihtimal bizim doktorda bunları söyleyecektir herhalde...canım bende pek ayakta kalmıyorum sağolsun herşeyi eşim yapıyor....ama yine de geçmiyor

sağol canım... işallah sütümde gelse rahatlıycaz şimdi mama veriyorum mecburen...

Kızlar hepinze iyi akşamlar..Cnm benim oglumdada ş
Sutum gelmemişti ama keten tohumu ve bal karıştırıp günde 6-7 kasık yiyord um çöl güzel süt yapıyor tVsiye edeeeim.

kızlar okudukça özeniyorum kiminiz doğuruyor kiminize tarih veriliyor benim bebişin gelmeye niyeti yok galiba
gelecek canım dur bakalım hele. bize tarih verildi bakalım bekleyecekmi cadı kızım öyle değilmi ama.

hoşgeldinnnnn... hayırdır sendeki bu heyecan iki gündür doğuracanmı ne yoksa hemen doğsun diyemi oynuyorsun hıııı.

yok kız 1 haftadır evdeyim adımımı dışarı atmadım benim için bu çok fazla yani sanırım evde oturmaktan sıkıldım.kendi kendimi eğlendirecek şeyler yapıyorum..hatta göksel vardı hatırlıyomusunuz depresyondayım unutuldum diye bi şarkısı vardı onu bile dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…