2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy dur kız dinleme bu şarkıları hareketli dinle sen yine devam et canım.

ayyyy dur kız dinleme bu şarkıları hareketli dinle sen yine devam et canım.

karışık duygular içindeyim işte aslında hiç sevmem öyle bunalım şarkıları ama bazen dinleyesim geliyo...o bunalım anlarında birde ibrahim tatlısesten sarhoş şarkısını dinlemeyi severim

ayy süper ya maşallah...benimde 29 mart.erken doğum tehlikesi var mıydı?yoksa öyle habersiz mi geldi ben de istiyorum böyle ya maşallah kilosu da güzelmiş.darısı baaşıma çok heyecanlandım

peki kızlar bu ağrılar için doktorunuz normal doğuramazsın diye bi cümle kurdu mu size?engellermiymiş bu ağrılar normal doğurmanızı?ben taktım kafaya iyice haftaya da böle yaparsa bu doktor değiştircem ben bu doktoru:26::26:ne dersiniz?

saol cnm teskkr ederım
bellı olduu :)) aslında dr dun 15 falan dıodu bugun de nst ye grdım gostrdım bole dedı :))
epıdral ıstıodum ama su bas ve bel agrısı olma ıhtımalınden cekındım oyuzden genel sezeryn olucm hayırlısı ıle tatlım.kızlar 2 gun ara ıle gelıo desene
sen nasıl olucksın pekı genelmı??

hepınıze cooook coook teskkr edeım kızlarrr kızımı kucagıma almam 1 hafta kaldı Allahın ıznı ıle

hala ınanamıorum
pzt dr bıdaha gıdıcem
konusucm ozman da desın cts galoba ozman ınanıcm dıorum

yarın doktor kontrolümüz var
prensesim büyümüş mü merak ediyorum doğrusu.
bi de gelmeye niyeti olsa
güzel haberlerini bekliyoruz
aynı şekilde ikimizde hayal kırıklığına uğramışız canım bizim doktorda malesef ölçmemiş bende salı bizzat sorucam kilosunu
ayy sancısı denizin gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ayy ben cıddı cıddı hasta olucam sanırım ama olomamak ıcın baya bı gayret sarfedıyorum..sızlerden bı haber varmı?damlacım yok ahudan hala haber yokmu kızlar ya...
canım sağolsun merve cevap vermiş aman kendine dikkat et inş hasta olmadan atlatırsın
şekerim gene söyliyim çok geçmiş olsunnnnn elif eylül beklemicek
maşallah kuzuna canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
çok yormadın inşallah kendini fatoşcum dikkat et
bu arada kimler doğurdu
çok merak ettim:82:
sizi de çok özlemişim
damlacığım mert bebişin günü de belli olmuştur sanırım
hangi gün
canım hala belirsizliğini korumakta malesef doktor bu seferde salı vericem gün dedi 15-16sı dedi ama bakalım ne zaman dicek
ayy ne güzel canım maşallah kuzunasağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim şafak çok yakın desene geliyorum hemen facede msnedeorda ayrıntılı konuşuruz
:98::128:
slm kizlar doguranlrin gozu aydin bekleyenlere sabir ve kolay dogumlar diliyorum.benim normalde dogum tarihim 5 martti yani yarin dogcakti oglusum ama beklemedi su an kirkimiza 8 gun kaldi:))))
ne güzel canım kırkınız çıkıyor biz hala doğurmayı bekliyorz
geçmiş olsun canım magnezyum vercek büyük olasılıkla

canım bu soruna şuan cevap veremem çünkü yarın gidicem bakalım ne diyecek?gelince yazarım....
geçmiş olsun canım magnezyum vercek büyük olasılıkla

sağol canım benim geçsin yeterki içmeye razıyım ben....

valla biz yarın gidicez dra benim normal olmazsa eğer bebeğimin başının ve karın çevresinin iri olmasından kaynaklanıyo olacak..ama bu ağrıların normal doğurmaya engel olduğunu hiç duymadım...bebek normalse başı aşağıdaysa ve çatın dar değilse birde epilepsi hastası değilsen normal olabiliyor...dru değiştirme nedenini anlamadım ben:26:

canım ben epidural sezeryan olacam kısmetse. doktor o daha iyi dedi. doğduğunde yanına koyarız hemen ilk sen görür koklarsın herşeyini görürsün dedi. bayağı heveslendirdi. bide burda yazılanları okudukça cesaret geldi. bence sende düşün canım. arkadaşlarımada sordum onlarda o anı o kadar güzel anlattılarki resimleri gösterdiler imrendim.

canım çook sağol. evet beklemicek gibi. ya ne kaldı acık daha kalsın kilo alsın içerde değilmi ama.

sanırım kelimelerin kifayetsiz kaldığı anları yaşıyoruz yada bir sürü kız çocuğu doğdu

özlem kız bak eskiden ben tickerıma bakıp heyecanlanırdım. anaaa doktor daha erken tarih verince şimdi aklıma bile gelmiyor bakmak. senle damla daha bakıyorsunuz. damlada salı günü bırakacak bakmayı. tabi doktorun eli değerse doğum yaptıracak zaman bulursa. bari gününden önce karar verebilseydi

sultancım gezmekten beni doğurtmıcak sanırımoğlumda gelmiyor eeeee bizde demirbaş listesinde ilk sırayı aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…