- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
yok kız 1 haftadır evdeyim adımımı dışarı atmadım benim için bu çok fazla yani sanırım evde oturmaktan sıkıldım.kendi kendimi eğlendirecek şeyler yapıyorum..hatta göksel vardı hatırlıyomusunuz depresyondayım unutuldum diye bi şarkısı vardı onu bile dinledim
ayyyy dur kız dinleme bu şarkıları hareketli dinle sen yine devam et canım.
selam annişler...
bebeğim süpriz yaptı 29 martı bekleyemedi...
2 mart sabahı suyum geldi ve hastaneye gittik hiç sancım yoktu
suni sancı verdiler epidural normal doğum oldu
bebişim 3300 gr ve 50 cm...
ama sütümüz gelmedi hala
şimdi bizim için dua edin sütümüz gelsin...
bekleyen tüm arkadaşlar allah en kısa zamanda sizleride kurtarsın işallah...
geçmiş olsun canım..dr sana şunu söyler bebek sinirlere baskı yapıyor ağrıların o nedenlebana her defasında bunu söylüyo...az kaldı sabır diyorum bende başka bişey yapmıyorum ama banyo yapmak herzaman olumlu sonuç veriyo..sende dene istersen..şöyle duşun altında biraz masaj yap kendine
iyi akşamlar ......
kızlar benim bacağım çok kötü....artık oturduğum yerden kalkmak istemiyorum kalkarken çok zorlanıyorum topallıyorum resmen bugünde sol koluma vurdu sanki....benim gibi olan varmı :26:
yarın kontrolümüz var ama bu durumda doktor neyapabilirki ...
peki kızlar bu ağrılar için doktorunuz normal doğuramazsın diye bi cümle kurdu mu size?engellermiymiş bu ağrılar normal doğurmanızı?ben taktım kafaya iyice haftaya da böle yaparsa bu doktor değiştircem ben bu doktoru:26::26:ne dersiniz?Canım geçen haftalarda bi 10-15 gün benimde sol bacağım çok ağrıdı, leğen kemiğimin orası aşağı doğru acayip ağrıyordu. Dr'a sorduğumda fizik tedavi veya ortopediye bi gideyim mi diye, doğumdan önce onların yapabileceği herhangi bir müdahale yok, doğumdan sonra da %90 geçer zaten bu ağrı dedi. Gerçi benimki o zamanlara göre çok çok geçti şimdi, iyiye yakınım yani. Sinir sıkışması yada işte bebeğin kendine yer acmasından dolayı kemiklerin genişlemesi tarzı şeylerden olabiliyormuş. Magnezyum ve calsiyum kullanıyorum hala, mag. u neredeyse tüm hamileliğim boyunca kullandım da bu işte bacağımdaki ağrıdan sonra şubat ortası gibi kalsiyumda ekledi dr.
En büyük destek dinlenmek galiba, açıkcası ben annemlere gelince rahat ettim, evde ne de olsa eşim her ne kadar destek olsada yine de ayakta kalıyordum ama burda sağolsun yatağmı bile annem topluyor :44:ben en ufak birşeyin ucundan tutmak istesem hemen sen dinlen falan diyor... Bilmiyorum belkide çok dinlendiğim için geçti, ayakta kalmadığım için..
saol cnm teskkr ederımayyy seninde tarihin belli olmuş hayırlı olsun canım. bizden 2 gün önce haa. inşallah kolay bi doğum olur canım. senin doğumun nasıl olacka canım epiduralmı genel sezeryanmı. damla gezmeye gidecekti canım. merak etme olurmu.
özlem nerdeeeeeeeee. nöbetçi arkadaşım nerdesin sennn. (poseidon)
hayırlı ssancılar olsun inşallah kısa zamanda bebişini kollarına alırsın canım ve sancıları çok çok az hissedersin
geçmiş olsun canım...inşallah bununla son olur...torba yasa çarşafa dolandı sanırım herkes bir yorum yapıyo en iyisi sen müdürünü ara sor
maşallah canım..Rabbim sağlıklı hayrılı uzun ömürler nasip etsin bebişine ve sana...inşallah en kısa zamanda sancılarından da kurtulursun
hayırlı zamanda gelir annesi merak etme..sancı adet sancısına benziyormuş bende bu kadarını biiliyorum:26: ama sanırım daha şiddetlisi
maşallah canım ne güzel bir doğum olmuş seninki de..darısı biz bekleyenlerin başşına inşallah...niye ağlıyosun ki?bir yerlerin mi ağrıyo:26:
tüm bebişlere Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin onları emzirmeye çalışan annelere de bol bol süt ve uykusuzluğa dayanma gücü versin
maşallah canım bebişine...ne güzel bende normal doğum iistiyoruuuummm
doğum tarihin belli olmuş ne güzeeellll..bizimde yarın belli olacak inşallah
geldim buradayım
ne güzel anlatmışsın akşam akşam çookk duygulandım valla..inşallah hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
Canım sağlıkla büyüt bebeğini,hayırlı ömürlü olsun...
Canım yorma kendini temizlikle falan, bırak son günlerin tadını çıkar yaa... Bende de yok hiç bişe... Atrık bırak bebeğine kavuşanları, doğum için gün alan arkadaşlarımıza bile gıptayla bakar oldumherhalde böyle hamile olarak tamamlayacağım bu ayı... acaba nisan annesi olurmuyum ki, biraz fazla mı abarttım ne
canım hayırlı ömürlü olsun bebeğin...
İnşallah sütünüz gelir canım en kısa zamanda, sağlıkla büyüt bebişini ne güzel yaa
Hayırlı olsun bir bebeğimizin daha günü belli olmuş,, günler geçmek bilmez artık annesi...
Tecrübeler için çok sağol canım, senin adında doğumdan sonra biz müzmin hamileleri yalnız bırakmayan tüm annelere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorumbir yandan lohusalıkla uğraşırken bir yandan tecrübelerinizi bize aktarıyorsunuz, iyi ki varsınız...
gözünüzaydın kızlar....bebişleriniz gelmiş....Allah sağlıkla analı babalı byütmeyi nasip etsin inş....
gününüz hayırlı olsun canım
yapıyorum canım benim ama sadece oanlık çıkınca herşey aynı
inş. canım hayırlısıyla senin gibi bizde bir atlatsak bugünleri....
güzel haberlerini bekliyoruzyarın doktor kontrolümüz var
prensesim büyümüş mü merak ediyorum doğrusu.
bi de gelmeye niyeti olsa
aynı şekilde ikimizde hayal kırıklığına uğramışız canım bizim doktorda malesef ölçmemiş bende salı bizzat sorucam kilosunumeraba annecikler. ilgaz dogum yapmıstır şimdi bebeişiyle koyun koyunadır ne guzel inşallah herşey yolundadır ikisi için de handan da dogum yapmıs bebeişi küçükmüş şaşırdım allah yardımcıları olur inşallah. bizim de bugun dr kontrolumuz vardı . gecen hafta ultrasonla olcum yaptıgı ıcın bugun sadece nst ye soktu. hayal kırıklıgına ugradım cunku boyu kılosu ne kadar olmus merak ediyordum. artık haftaya ctesıne kaldı. ben son hafta kılo almamısım bebebğim almıştır inşallah. hastane nst yı klınık katında bır odada yapıyor. yan odada bır cocuk cok fena bagırııp aglıyordu . daha 6 yasındaymıs bademcik ameliyatı olmuş. o katta bı kac bolumun odaları varmıs. ben de oyle uzuldum acıdım ki ağladım. nst nin ilki eksik cıktıgı için oglen bi daha girdim 2. duzgundu. ama tam 3 saatımgectı hastanede cok sıkıcıydı.bendekı gelısmeler boyle işte.
kızlar birşey sorucam bu torba yasa gectıkten sonra ınternette cumhuriyet gazetesının sıtesınden okumustum bızımle ılgılı kısımda sadece erken dogum gercekleşirse onceki izinlerin yanmadıgını okudum ama babanın 3 gun olan dogum ıznının 10 gune cıktıgına dair bir yazı yoktu. bunu kesın olarak bılen var mı?
ayy sancısı denizin gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllkızlar merhaba. çizelgeden de anlaşılacağı gibi süremin dolmasına 6 gün kaldı ama hiç bir belirti yok. bugün dr. kontrolümüz vardı. herşey normal. her an her saniye sancın gelebilir dedi. ama 10 martı geçerse o zaman tehlikeli olabilir tekrar gelirsin dedi. her an sancı bekliyorum yani anlayacağınız.
canım sağolsun merve cevap vermişayy ben cıddı cıddı hasta olucam sanırım ama olomamak ıcın baya bı gayret sarfedıyorum..sızlerden bı haber varmı?damlacım yok ahudan hala haber yokmu kızlar ya...
şekerim gene söyliyim çok geçmiş olsunnnnn elif eylül beklemicekcanım Allah korusun İnşallah hasta olmazsın. çok zor yaa. ben oldum öksürüğü kaldı. doğuma kadar geçmezse ne yaparım onu düşünüyorum.ahu bugün geldi yazdı canım. iyilermiş. bebişi biraz küçük doğmuş.
kızlar bugün iki kere çok kötü sancım oldu. akşama kadar kalktım. şimdide ayağa kalktığımda yürüyemiyorum. sağ tarafım tutmuyor sanki yaa. saç kalçamdan adım atamıorum. ama sanki göbeğim aşağı indi gibi oldu bi tuhaf görünüyor. bizim kız 14ünüde beklemeyecek acaba.
maşallah kuzuna canımKızlaaaaaaar.. Geçmişi hiç okumadan yazıyorum.. Minik kızım hazır uyumuşken..
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışımAma ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi.. Arada yine girerim ben.. Ama vargücünüzle yazmayın, geçmiş çok birikirse okuyamam
çok yormadın inşallah kendini fatoşcum dikkat etmerhabaa annisler nasilsiniz gununuz nasil gecti bakalim bneim gunum ev temizlememkle gecti ve benim bucuruk gelene kadarda oyle olck sanirimm tam iki haftam kaldi ama bende hala tik yok göbegim asagi dustu kasilmalar falan var ama sancim yok yada var ben bilmiorum bu sanci nasil oluyorsa doktoruma sordum sanci nasil birsey diye oda merak etme gelincee görurusun nasil birsey fark edilmick birsey deil ddedii korkuttu beni:18:ya bu arada doguran arkadaslarimiz oluoo onlari tebrik ediyorum sizleri gordukce benimde dogurasim gelioo benim giibii daha doguramayanlarada sabir diliyorum cunku ben baya bi sabirsizlanmaya basladimm gelsin artik benim bucurukk
canım hala belirsizliğini korumakta malesefbu arada kimler doğurdu
çok merak ettim:82:
sizi de çok özlemişim
damlacığım mert bebişin günü de belli olmuştur sanırım
hangi gün
ayy ne güzel canım maşallah kuzunaselam annişler...
bebeğim süpriz yaptı 29 martı bekleyemedi...
2 mart sabahı suyum geldi ve hastaneye gittik hiç sancım yoktu
suni sancı verdiler epidural normal doğum oldu
bebişim 3300 gr ve 50 cm...
ama sütümüz gelmedi hala
şimdi bizim için dua edin sütümüz gelsin...
bekleyen tüm arkadaşlar allah en kısa zamanda sizleride kurtarsın işallah...
canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim şafak çok yakın desene geliyorum hemen facede msnedeslm kızlar gecmısı okuyamadım..
bebısler gelmişşşşşşşş
dogum yapan tüm arkadslrn gozlerı aydın Allah analı babalı buyutsun huzurlu mutlu ömurler nasıp etsın inşş
bızdedün nst gırdık bebegımın kalp atsları yavas cıktı.agrı sancı cok var dedı dr.yarın kahvaltını y app gel dedı nst bıdaha gır kalp atsı ıcn öle yaptım ii cıoktı bugun
tarıh ılarak 12 mart cumartesı dedı sabah saat 7 de :))
inannamadım once aslında hala ınanmıs deglım :)
sımdı korkuorum bırden suprz yapar dıe kızım kasıklarımda karnımda agrım cok oluo cunku
damlacım nerdesın goremedım sene msn de de face dede mrk ettım cok
ayyy seninde tarihin belli olmuş hayırlı olsun canım. bizden 2 gün önce haa. inşallah kolay bi doğum olur canım. senin doğumun nasıl olacka canım epiduralmı genel sezeryanmı. damla gezmeye gidecekti canım. merak etme olurmu.
özlem nerdeeeeeeeee. nöbetçi arkadaşım nerdesin sennn. (poseidon)
ne güzel canım kırkınız çıkıyor biz hala doğurmayı bekliyorzslm kizlar doguranlrin gozu aydin bekleyenlere sabir ve kolay dogumlar diliyorum.benim normalde dogum tarihim 5 martti yani yarin dogcakti oglusum ama beklemedi su an kirkimiza 8 gun kaldi:))))
geçmiş olsun canım magnezyum vercek büyük olasılıklaiyi akşamlar ......
kızlar benim bacağım çok kötü....artık oturduğum yerden kalkmak istemiyorum kalkarken çok zorlanıyorum topallıyorum resmen bugünde sol koluma vurdu sanki....benim gibi olan varmı :26:
yarın kontrolümüz var ama bu durumda doktor neyapabilirki ...
canım bu soruna şuan cevap veremem çünkü yarın gidicem bakalım ne diyecek?gelince yazarım....peki kızlar bu ağrılar için doktorunuz normal doğuramazsın diye bi cümle kurdu mu size?engellermiymiş bu ağrılar normal doğurmanızı?ben taktım kafaya iyice haftaya da böle yaparsa bu doktor değiştircem ben bu doktoru:26::26:ne dersiniz?
geçmiş olsun canım magnezyum vercek büyük olasılıkla
peki kızlar bu ağrılar için doktorunuz normal doğuramazsın diye bi cümle kurdu mu size?engellermiymiş bu ağrılar normal doğurmanızı?ben taktım kafaya iyice haftaya da böle yaparsa bu doktor değiştircem ben bu doktoru:26::26:ne dersiniz?
Mrhbaaa kizlarrr nasilsinizz
canım ben epidural sezeryan olacam kısmetse. doktor o daha iyi dedi. doğduğunde yanına koyarız hemen ilk sen görür koklarsın herşeyini görürsün dedi. bayağı heveslendirdi. bide burda yazılanları okudukça cesaret geldi. bence sende düşün canım. arkadaşlarımada sordum onlarda o anı o kadar güzel anlattılarki resimleri gösterdiler imrendim.saol cnm teskkr ederım
bellı olduu :)) aslında dr dun 15 falan dıodu bugun de nst ye grdım gostrdım bole dedı :))
epıdral ıstıodum ama su bas ve bel agrısı olma ıhtımalınden cekındım oyuzden genel sezeryn olucm hayırlısı ıle tatlım.kızlar 2 gun ara ıle gelıo desene
sen nasıl olucksın pekı genelmı??
hepınıze cooook coook teskkr edeım kızlarrr kızımı kucagıma almam 1 hafta kaldı Allahın ıznı ıle
hala ınanamıorum
pzt dr bıdaha gıdıcem
konusucm ozman da desın cts galoba ozman ınanıcm dıorum
güzel haberlerini bekliyoruz
aynı şekilde ikimizde hayal kırıklığına uğramışız canım bizim doktorda malesef ölçmemiş bende salı bizzat sorucam kilosunu
ayy sancısı denizin gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canım sağolsun merve cevap vermişaman kendine dikkat et inş hasta olmadan atlatırsın
şekerim gene söyliyim çok geçmiş olsunnnnn elif eylül beklemicek
maşallah kuzuna canımsağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
çok yormadın inşallah kendini fatoşcum dikkat et
canım hala belirsizliğini korumakta malesefdoktor bu seferde salı vericem gün dedi 15-16sı dedi ama bakalım ne zaman dicek
ayy ne güzel canım maşallah kuzunasağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim şafak çok yakın desene geliyorum hemen facede msnedeorda ayrıntılı konuşuruz
:98::128:
ne güzel canım kırkınız çıkıyor biz hala doğurmayı bekliyorz
geçmiş olsun canım magnezyum vercek büyük olasılıkla
sanırım kelimelerin kifayetsiz kaldığı anları yaşıyoruz yada bir sürü kız çocuğu doğdu
bence bir sürü kız doğduuuama bizimkiler erkek oldukları için duruyorlar
onlar ağır abi olacaklar en son gelecekler sanırım
:80::80:mrb canım iyiyiz çok şükür sen ve bebiş nasılsınız?
aşağısı kalabalık ama kimse yazmıyor
özlem kız bak eskiden ben tickerıma bakıp heyecanlanırdım. anaaa doktor daha erken tarih verince şimdi aklıma bile gelmiyor bakmak. senle damla daha bakıyorsunuz. damlada salı günü bırakacak bakmayı. tabi doktorun eli değerse doğum yaptıracak zaman bulursa. bari gününden önce karar verebilseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?