2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide yukarıda duruyor cadı. anası süslü değil ama halalarına çektiyse dediğin doğrudur. görümcelerim normal zamandada hep makyaj yapıp evde otururlarmış

bende aynen oyle bana zaten ikinci isim olarak kokos yada süslü pakize diolar evde otururum canim SIKILI giderim makyajimi yaparim sacimi yaparim ha nereye gidion diye sor hic biryere sonra tvnin karsina gecerim napim kizimda bana cektiyse simdi icerde boyalaniyordurr

allah onlarada nasip etsin çocuğu olmayan ama çocuk çok isteyen annelere...amaaaaa çocuk doğurup çöpe atanlara cami avlusuna koyanlara birdaha nasip etmesin

ayyy vallahi özlem kırmızı rujum bile doğum çantam yaa bu ne süs :78::78::78:

Son düzenleme:
özlemcim allah rızası için şunu bana araştır lütfennnn cevap yazmadın bana yaaaa...birde lohusa kaprisi dedi bana damlaaaa 3 gün oldu cevap alamadım yaaaa..benim gibi yazık lohusaya neden kıyıyorsun

özlemcim allah rızası için şunu bana araştır lütfennnn cevap yazmadın bana yaaaa...birde lohusa kaprisi dedi bana damlaaaa 3 gün oldu cevap alamadım yaaaa..benim gibi yazık lohusaya neden kıyıyorsun

kız eylülll ne sordun bana lohusa kaprisi demedim lohusa dedim alttan almak lazımeee sende bizi al ama aaaaaaabizde doğuramadık doğuramıcaz gibi geliyor kuzummmmmmmm

bizimkide yukarıda duruyor cadı. anası süslü değil ama halalarına çektiyse dediğin doğrudur. görümcelerim normal zamandada hep makyaj yapıp evde otururlarmış
demekki üşengeç değiller
ben doğum hikayeleri kısmını kaçırdım sanırım kızlar
allah onlarada nasip etsin çocuğu olmayan ama çocuk çok isteyen annelere...amaaaaa çocuk doğurup çöpe atanlara cami avlusuna koyanlara birdaha nasip etmesin

amin ve affetsin onları

canım bazı yerlerde anesteziden sonra takıyorlarmış ama yapılacaksa yapacak bişey yok. sanırım banada yapılacak yaa. 21 mart ha. bizim normalde olacak doğum tarihinden 2 gün önce.

offf bakalım dr konuşucam orda görseydim ama işte insan orda heyecan yapıyoo nyse salı günü belli olur ne olacağı bakalım bu arada benimde sata göre 28 mart ama geç döllenmeden dr. biraz daha geç sezeryan tarihi verdi artık sabırsılzlanıyorum suyum gelse nişanım gelse diye dua ediyorum laf aramızda......bi de diyorumki aslında ne kadar dursa o kadar iyiiiiiii. senin tarih bllimiydi cnm ???

canımsın olurmu neden üzüleyim. kızım benimle çok şükür. çok yakında kollarımda olacak inşallah. her anı için binlerce kez şükrediyorum. asla üzülmem canım.
çok güzel yaaa. ben kolay kolay makyaj yapmam. malzeme alırım bide utanmadan.

amin canımmmm. o çöpe atanlar var yaaa. Allahım onları ıslah etsin onları her gördüğümde neler hissettiğimi tahmin bile edemezsiniz. helede öldürüp atanlar ayyyy düşünemiyorum bilee.

demekki üşengeç değiller

ben doğum hikayeleri kısmını kaçırdım sanırım kızlar

amin ve affetsin onları

canım taaaaaaaaa en başlarda ben hamile olduğumu öğrendim bu topiğe geldim yani temmuzdan beri burdayımaynı şekilde sultanda ozamanlar öğrenme hikayelerimizi paylaşmıştıkda baya başa dönersen okursun hepsini ama bulman sanırım imkansız

iyi geceer kızlar nasılsınız bakalım? ben bugun bıraz tedırgınım gunduz ıcım sıkıldı bıraz oyalanıyım dedım banyoyu cıflıyım falan derken banyo dolabının ustundekı sotları hesaba katmadım ıslak bezle soyle bı sılıyım derken anıden elektrık carptı o ankı korkuyu anlatamam neyse canım cok yanmadı ama korktum hemen aklıma bebıs geldı acaba etkılenmısmıdr bısey olmusmudur dıye bekledım bıraz oynuyo hala ama sızce bısey olmusmudur ha bıde sureklı vajınaya bı baskı yapıyo tabı elektrıklemı alakalı bılmıyorum ama oncedende oluyodu ayakta kaldıgımda uzun sure bu arada 36+4 olduk

ayyy nedense aynı şeyleri düşünüyoruzsağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet canım belli 14 mart inşallah. şu andan itibaren 9 günümüz kaldı. tek sayılara düştük. bende çok korkuyorum ameliyattan ama olsun kızım sağlıkla gelecek ya. ben tedavide daha kötü acılar çektim. helede rahim filmi diye bişey var ölsem unutmam canım. onun için boşver tadını çıkaralım. kuzularımızı düşünelimmm.

ayyy vallahi özlem kırmızı rujum bile doğum çantam yaa bu ne süs :78::78::78:
:94::94:maşallah sana canım acaba kırmızı bir gecelik aldım kendime kırmızıda bir yazmam var kırmızı birde ruj ben sürsemde şöyle köylü güzeli gibi mi olsamaynen burda olduğu gibi

canım benim torba yasayı merakımdan indiridm okudum sonrasında memurlar .net diye başka bir forum var orayada baktım ama her kurum farklı davranıyo sanırım..işine geldiği gibi kullanıyo..en iyisi sen şirketin avukatını ara ya da müdürünüzü ara onlar sana daha düzgün bir cevap verir..torba yasa benim anladığım kadarıyla arap saçı giibi bişey:26:

sanmam canım yani bşey olsa allah korusun hareket etmezdi çok geçmiş olsun size

ayyyy çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizi

özlemcim alemsin vallahi

durun ben sizin yerinize süslü olup kızımla takım olayım. kızımın kıyafetleri hep pembe. benim pjamam ve geceliğimde. rujumda var pembe farımda var.... sürüp girim en iyisi ama rimel sürersem orda kesin ağlarım ayyy düşünemiyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…