çok sağol canım dua edicem unutmıcakdarısı seninde başına diğer doğumda kuzu84 yapıcak tatlım
evet melikecim allahında izniyle artık saatlerimiz kaldıdarısı senin başına ama az kaldı
canmm nezaman doğurcan
arkadaslar 38 haftadayım henuz doktorum ne sezeryan nede normal dıyo hıc bısı demedı..nasıl olcak bılmıyorum ama acayıp baskı hıssedıyorum seyımde normalmı bılmıyorum....
yarın canım doğumbuarada meryem ceren çok güzel maşallah 2çocukla girmek çok zordur ama doğurmayan az kaldı bebişler martın başında geldiler buarada usg iile doğum kilonuz tuttumu canım çok merak ediyorum
kızlar ben doktora gidiyorum sancı filan yok ama dünden beri hala o kahverengi akıntı devam ediyo ve az önce çamaşırımda pembe su gibi bi ıslaklık oldu oğluşta pek hareketsiz bugün inşallah kötü bişey yoktur:26:
hayırlı doğumlar canmm...Allah kurtarsın.
ben doğumdan 2gün önce usg ye girdim 3650 dedi dr. kızım 3800 doğdu...
ben baskı hissetmiyorum arada oluyor ama nadir çünkü bebeğim dönmedi dönmediği için sanırım o baskılar bende yok normal doğuma müsaitmisin baktımı doktor çatına felan[/QUOTE
evet bebek donmus ama kanala gırmemıs ole dedı doktor...henuz catı muayenesı olmadım...bılmıyorum ama cccooooooook meraktayım.........
yarın canım doğumbuarada meryem ceren çok güzel maşallah 2çocukla girmek çok zordur ama doğurmayan az kaldı bebişler martın başında geldiler buarada usg iile doğum kilonuz tuttumu canım çok merak ediyorum
çok sağol canımhayırlı doğumlar canmm...Allah kurtarsın.
ben doğumdan 2gün önce usg ye girdim 3650 dedi dr. kızım 3800 doğdu...
mervecim aklına kötü şeyler getirme gitmişsin şimdi ben merakda ederim allahın izniyle güzel haberlerle dönkızlar ben doktora gidiyorum sancı filan yok ama dünden beri hala o kahverengi akıntı devam ediyo ve az önce çamaşırımda pembe su gibi bi ıslaklık oldu oğluşta pek hareketsiz bugün inşallah kötü bişey yoktur:26:
:26::26:biran önce olursun canım inş çatı muaynesini ona göre beklersin doğumunuben baskı hissetmiyorum arada oluyor ama nadir çünkü bebeğim dönmedi dönmediği için sanırım o baskılar bende yok normal doğuma müsaitmisin baktımı doktor çatına felan[/QUOTE
evet bebek donmus ama kanala gırmemıs ole dedı doktor...henuz catı muayenesı olmadım...bılmıyorum ama cccooooooook meraktayım.........
geçmiş olsun maşalllah kuzunadameraba annişler geçmişe bakmadım daha nasısınız ??
ben çok heycanlıyım :18: dün doktora gittik çatı muanemi oldum korka korka :18: yumuşama başlamış ama daha açılma yokmuş kasılmalarda çıktı nst de :18: haftaya salı gel açılma varsa yatışını yaparızz bu aradada tetikte ol didi :18: 3300 olmuş oğluşum iri olmadııı için normal yapabilcem Allah'a şükür ama çatı muanesinden snra nası yapcam bilmiyorum :18: bizde durumlar böle
dünden beri hastayım bütün vücuduma iğneler batıyo ilaç kullanamamk çok kötü bi durum
çok sağol ahucumDamlacigim guzel dogumlar canimm
Mert bebisi benim yerime de kokla op op
Kolaylikla dogur canim
Cok optum seni
slm kizlar ne güzel herkes teker teker bebisini kucagina aliyor,araniza pekkatilamadim ama temmuzdan beri ara ara takip ediyorm..simdi dogumiznindeyim bu seferde kizimbiramiyoki katilayim..
çok sağol tatlımmervedmn umarım güzel, hayırlı haberlerle dönersin arkadaşım,
tiara, hadi geçmiş olsun, çatı muayenesinden geçmişsin, İnşallah doğumda kolay olur. ayyy bizim doktor da ne muayene yaptı ne doğum şekli hakkında konuştu çok relax bir doktor caaanım,
ahuuuuu, nabersin bebiş nasıl, göğüsler ne alemde, ağrı sızı oluyor mu?Uykusuzluk var mı, çok soru sorarken gördüm kendimi,
sweetdrop, burcukutlu, kuzu84 Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi İnşallah.Amiin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?