2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım dua edicem unutmıcakdarısı seninde başına diğer doğumda kuzu84 yapıcak tatlım

amin canım sağolasın.bu arada eylülü görmüyorum bikaç gündür.çok fazla giremediğim yada geçmişi kaçırdığım için olabilir.haberi olan var mı?

arkadaslar 38 haftadayım henuz doktorum ne sezeryan nede normal dıyo hıc bısı demedı..nasıl olcak bılmıyorum ama acayıp baskı hıssedıyorum seyımde normalmı bılmıyorum....

canmm nezaman doğurcan

yarın canım doğumbuarada meryem ceren çok güzel maşallah 2çocukla girmek çok zordur ama doğurmayan az kaldı bebişler martın başında geldilerbuarada usg iile doğum kilonuz tuttumu canım çok merak ediyorum

arkadaslar 38 haftadayım henuz doktorum ne sezeryan nede normal dıyo hıc bısı demedı..nasıl olcak bılmıyorum ama acayıp baskı hıssedıyorum seyımde normalmı bılmıyorum....

ben baskı hissetmiyorum arada oluyor ama nadir çünkü bebeğim dönmedi dönmediği için sanırım o baskılar bende yok normal doğuma müsaitmisin baktımı doktor çatına felan

hayırlı doğumlar canmm...Allah kurtarsın.

ben doğumdan 2gün önce usg ye girdim 3650 dedi dr. kızım 3800 doğdu...

kızlar ben doktora gidiyorum sancı filan yok ama dünden beri hala o kahverengi akıntı devam ediyo ve az önce çamaşırımda pembe su gibi bi ıslaklık oldu oğluşta pek hareketsiz bugün inşallah kötü bişey yoktur:26:

yoktur canım kalbini ferah tut hayırlı haberle gel

meraba annişler geçmişe bakmadım daha nasısınız ??

ben çok heycanlıyım :18: dün doktora gittik çatı muanemi oldum korka korka :18: yumuşama başlamış ama daha açılma yokmuş kasılmalarda çıktı nst de :18: haftaya salı gel açılma varsa yatışını yaparızz bu aradada tetikte ol didi :18: 3300 olmuş oğluşum iri olmadııı için normal yapabilcem Allah'a şükür ama çatı muanesinden snra nası yapcam bilmiyorum :18: bizde durumlar böle

dünden beri hastayım bütün vücuduma iğneler batıyo ilaç kullanamamk çok kötü bi durum

bi ben kalcam anlaşılan umarım kolay acısız bi doğumla bebişini kucağına alırsın canım

hayırlı doğumlar canmm...Allah kurtarsın.

ben doğumdan 2gün önce usg ye girdim 3650 dedi dr. kızım 3800 doğdu...
çok sağol canımkızınada maşallah
mervecim aklına kötü şeyler getirme gitmişsin şimdi ben merakda ederim allahın izniyle güzel haberlerle dön

Damlacigim guzel dogumlar canimm
Mert bebisi benim yerime de kokla op op
Kolaylikla dogur canim
Cok optum seni

slm kizlar ne güzel herkes teker teker bebisini kucagina aliyor,araniza pekkatilamadim ama temmuzdan beri ara ara takip ediyorm..simdi dogumiznindeyim bu seferde kizimbiramiyoki katilayim..

kızlar size sorduktan sonra google amcamızda da arama yaptım genelde hemoroid'in normal doğuma engel olmadığı falan yazıyordu. Tabii daha da kötü duruma düşmesi cabası.
Carettacığım, satdaşım evet kaç senedir var geçmiyor ki, yediğin içtiklerinle büyümesini, çoğalmasını engelleyebilirsin, yoksa ameliyat gerekir.
Tabii benim de öyle yediğime içtiğime dikkat ettiğim de yoktu.

mervedmn umarım güzel, hayırlı haberlerle dönersin arkadaşım,
tiara, hadi geçmiş olsun, çatı muayenesinden geçmişsin, İnşallah doğumda kolay olur. ayyy bizim doktor da ne muayene yaptı ne doğum şekli hakkında konuştu çok relax bir doktor caaanım,
ahuuuuu, nabersin bebiş nasıl, göğüsler ne alemde, ağrı sızı oluyor mu?Uykusuzluk var mı, çok soru sorarken gördüm kendimi,
sweetdrop, burcukutlu, kuzu84 Allah yar ve yardımcınız olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi İnşallah.Amiin.

Kabızlık için bilmiyorum sizde işe yarar mı kızlar bende son 2 haftadır işe yarıyor..Süt kaynatıyorum içine de 1 tatlı kaşığı bal çok afedersiniz ama ishal yapıyor ki bende kronik kabızlık var..Deneyin inş. işe yarar sizde de..Önce de yapmıştım ama bişey olmamıştı geçen denedim işte işe yaradı =)))

Damlacigim guzel dogumlar canimm
Mert bebisi benim yerime de kokla op op
Kolaylikla dogur canim
Cok optum seni
çok sağol ahucumbol bol koklayıp öpücem mertciği hem belizin yerinede öper koklarım
slm kizlar ne güzel herkes teker teker bebisini kucagina aliyor,araniza pekkatilamadim ama temmuzdan beri ara ara takip ediyorm..simdi dogumiznindeyim bu seferde kizimbiramiyoki katilayim..

çok sağol tatlımdarısı senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…