19 Mart sezaryen yapıcaz Allah kısmet ederse canım son zamanlar geçmiyor malesef
Haklısın canım vaktin geçmemesinin sebebi bu zaten.Ev hapsindeyiz artık çok sıkıldık.Doğsunda ilgilenmeye başlayalım bebeklerimizlegeçmiyorda ne kelime. herşeyden önce iyice zorlaştı ya ağrılar hareket etmeler, resmen oturan boğa gibi çömdüm koltuğa kalkamıyorum
günaydın kızlar pazartesi günü oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca acilen sezaryene alındım..çoookkk tatlı bir oğluşum var 18:10 da oğluşum dünyaya gözlerini açtı.3950gr ve 52 cm kendime yeni yeni gelebiliyorum..çoookkk ağrım sancım var yakında tekrar yazarım size
göbişimle hamileyken yazmadan olmazdı kızlarrr 9ayı birlikte geçirdik ilk öğrendiğim anda hamile olduğumu bu topiğe geldim sizlerle çok ama çok güzel paylaşımlarımız oldu artık bebişlerimizle ilgili paylaşımlarımız olucakgece yarım yamalak uyku sabahda erkenden kalma şuan rahatım sadece heyecan var amilyata ilişkin korku 0 sadece bebişim sağlıklımı endişesi var...:26::26::26:
gecede bizim sıpa pek hareketliydi anladımı neesıcacık yerinden çıkarıp şuanda kar yağan soğuk bir dünyaya merhaba diyicek sizleri kocaman öpüyoruz bu göbişli halimizle
Gunaydın canım nasıl oldu beliz? sarılıgı gectimi?anneciklerrr
günaydın hepinizee
Ne guzel canım az kalmıs.Ve gunu belli olmus.Bende cok ıstıyorum gunumun belli olmasını. Salı belli olacak.19 Mart sezaryen yapıcaz Allah kısmet ederse canım son zamanlar geçmiyor malesef
evet canım benim doktor başından beri bir aksilik olmazsa normal doğum diyor normal doğum şansın çok yüksek diyor bakalım ama inşallah yine de benim için hangisi hayırlı olacaksa o olsun..
çok güzel annenin şimdiden doğum gününü kutlar ellerinden öperim inşallah kızım dinler beni de 18inde gelir ve gönlüme göre olur..
ayyy canım benim gözünaydın bende dün akşam diyodum özlemin misafirleri gitmedi mi girmedi topiğe halagünaydın kızlar pazartesi günü oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca acilen sezaryene alındım..çoookkk tatlı bir oğluşum var 18:10 da oğluşum dünyaya gözlerini açtı.3950gr ve 52 cm kendime yeni yeni gelebiliyorum..çoookkk ağrım sancım var yakında tekrar yazarım size
daisy gozun aydın
Allah esirgesin...
MERVE,ben de burdayım canım,bnm kızın yeri rahat,gelmiyoo.. :S
ikimiz çalıp oynarız artık
kızlar,börek tarifini istemişsiniz,burdan herkese açık mı yayınlayayım?
yoksa özellerinize mi yollayayım? kimsenin canı cekmesin diye????
doğum yapan bi sürü kişi olmış ne güzel hayırlı olsun hepsine. yarın kontrolumuz var bızım de sabah 11 de. ama dışarı cıkmaya cok korkuyorum. yerler acayıp buz. bulundugumuz sokaktaki park halındekı arabalar oylece kaldı 4 gundur cıkamıyolar ve başka araba da gıremıyor sokaga. taxıye kadar yurumeme gerekecek. eşim ben seni tutar düşmezsin diyor ama ben korkuyorum ya. inşallah yarına kadar erir buz.
mooonlight cıgım dun sana ozelden bebek kurabıyesı ve borek tarifini gönderdiler galiba. burdan yayınlar mısın? gokcenin de canı cekmiş. ben de yapmak istiyorum
sweet-drop canım allah yardımcın olsun..inşallah herşey yolundadır..bebişini almışsındır kucağına...
özlem tebrik ederim analı babalı büyüsün inşallah
bu arada kızlar toplamda 16 kg aldım ve eve geldiğimde sadece 4 kg gitmiştiay millet kilo kilo veriyor ben grm grm..gerçi 1 haftada 2.5 kg daha verdim ama doğumda çok az gidiyor benden..bakalım 40 gün sonunda kaça düşücem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?