Ben döndüm gibi ama asıl annem gidince döneceğim çok sıkışırım gibi geliyortemizlik yemek ben yapıyorum anneme rica ettim yapma die sen gidince zorlanacağım dedim ..Ama tabi kuzuya annem bakıyor annem yokken ne yaparım bilmiyorum kayınvalidemin bakmasını istemiyorum çatlak kiremit deli ediyor beni
scuba,taçsız prenses,sweet_drop,bsc23,byn,fafuel,penolope,yasmngu,MoonLightttt,
tekrar eski hareketli günlere geri dönüyoruz sanırım
Malt içeceğini tüketen var mı kızlar en çok süt yapanlar arasında ben unuttum alacaktım bim de varmış..
köprüden geçinceye kadar kaynanana anne diyeceksin senin yardımına ihtiyacım var de
Malt içeceğini tüketen var mı kızlar en çok süt yapanlar arasında ben unuttum alacaktım bim de varmış..
Canım senin bebiş iyi kilo almış, 5 kilo olmuş. Sütün bol ve kaliteli demekki..
bilmiyorum canım benim ki zaten 3790 doğdu =))) akşam 10 dan sonra pek kalmıyor sütüm hoş gündüz sürekli ağzında emiyor..Sütün birikmesine fırsat kalmıyor gibi geliyor bana..
1200 gr almış o zaman bebeğin. 800 gr ile 1200 gr kilo alımı ilk ay için normalmiş. Bebeğin ihtiyacını sen daha iyi bilirsin tabiki canım. Bebeğine maşallah hem çok güzel bir kiloyla doğmuş hem de çok güzel büyümüş..
2gündür mahfoldum şişti sağ göğsümede vurdu ağlamaktan bittim tek başımayım ne annem yanımda nede kaynanam bebeğimle ilgilenemiyorum ama bir arkadaşımın ablası olmuş acile zor yetiştirmişler 11tane iğne vurulmuş ama bebeğide sütten kesilmiş yabenim sütümde akıyor resmen pet filan dayanmıyor ama ağrısı emzirince biraz geçiyor sanki yabide kızımda 2gündür emerken birden kafasını hızla arkaya atıyor anlamadımki niye öyle yapıyor acaba süttemi bişey var
Bu arada kızımın yüzündeki sivilcelere geçmeye başladı. Yine burada bir arkadaş önermişti. Sütümü sürüyorum kızımın yüzüne ve boyun bölgesine. İlk sürdüğüm anda kızrıklıklar biraz artıyor gibi oluyor ama biraz zaman geçince 1-2 saat kadar mesela, baya bir azalıyor. Biraz rahatladı kızım çok şükür. Aynı sorunu yaşayanların da belki işine yarar diye paylaşmak istedim.
bilmiyorum canım benim ki zaten 3790 doğdu =))) akşam 10 dan sonra pek kalmıyor sütüm hoş gündüz sürekli ağzında emiyor..Sütün birikmesine fırsat kalmıyor gibi geliyor bana..
canım süt birikerek oluşan bişey değilmiş, gözyaşı gibiymiş anlık gelirmiş, yani bebek çektikçe gelirmiş.evet bazen dolu dolu oluyor insan hissediyor ama boş gibi olduğunda süt yok demek olmuyor, bebişin çektikçe geliyormuş...
birde kızlar malt için uyarayım sizi..ben baya araştırmıştım..normal bimde yada markette satılan maltları içersenizsütünüz artar evet ama bebeğinizde gazdan kıvranır durur çünkü kola gibi çok gazlı..benim de eşim almıştı ülkerin bizzat gördümki acayip asitli...asıl tavsiye edilen vitamalt denilen bir içecekki diğerleri 1-2 lira iken o 5 lira..amma velakin temin edilemiyordu hiçbiryerde bir ay önce. e-bebekte satışı vardı ama stoğu yoktu..alırsanız ondan bulmaya çalışın..yoksa bebecikler gazlanmasın daha fazla.
AYY CANIM YA ÇOK SAOLL BENDE ALIYIM O ÇAYDANN EE MUSKATT BİTTİ KULLANMAM KESİNLİKLE aLLAH KORUSUNN YAAA;cnm ben eczaneden anason nane papatya karışımından oluşan bi çay aldım ve çok faydasını gördüm anason gazını çıkarmasına nane karın ağrılarına papatyada sakinleşip uyumasına yardımcı oluyo birde sab kullanıyorum 4 saat ara ile düznli kullanmak gerekiyo o damlayı birde her altını açtığımda egzersiz yaptırıyorum faydası oluyo cnm
AY CANIM YA ECZACI YÜZÜNDENN ALAMIYORUZ ŞURUPPkızlar ben şubat annesiyim.bebeğnizin gazı için ecanaden om x adında bir bitkisel şurup var bebekler için çok iyi geliyor 15 tl tavsiye ederim
arkadaşlar geçen ender saraçta sordular muskatı adam vermeyin dedi ayrıca şunu da bi okuyun vermeden evvel
bebegine gaz giderici ve mışıl mışıl uyutucu muskat veren annelerin minicik yavrucakları için uyarıda bulunmak istiyorum, anneler; sakın sakın sakın bebeginize bu UYUŞTURUCUyu vereyim demeyin! belki gazını rahatça cıkarak belki siz ve bebeginiz rahatça uyuyacaksınız ama ne olur siz internetle tanışmış bilinçli anneler yapmayın bunu! bakın;
"""(muskat)Tehlikeleri
Sıvısı damara direk verilirse çok zehirleyicidir. Sütle beraber alınması bayıltıcı olabilir. Küçük dozlarda zararsız olsa da yüksek dozlarda delirmeye neden olabilir.
Uyuşturucu olarak popüler değildir çünkü yan etkileri vardır. Bunlardan bazıları baş dönmesi, yüz kızarıklığı, ağız kuruluğu, düzensiz kalp atışı, geçici kabızlık, idrar salmakta zorluk, mide bulantısı ve paniktir. Bunlar ilk altı saat içerisinde gözükür ve etkiler 3 güne kadar uzayabilir.....vs.vs"""
bir de memesi şişen arkadaşım mastit olmayasın ya da süt kanalların tıkanmış olabilir bence bi dr a sor
selam mart anneleri ben nisan annesiyim bebeğim 3 günlük hastaneden çıkarken hemşireler bana sağ göğsünü emdikten sonra bebek uyuya kaldıysa uyandığında tekrar sağ göğüsten ver dedi mastit olmamam için ümiş ama ben hep unutuyorum hangi memede kaldığımı şöyle bakıyorum ikiside aynı ağırlıkta oluyor tartar gibi yapıyorum yine de anlamıyorum acaba bunun bir yöntemi falan varmı ki?
kızlar oğluşa milupanın rezenesini veriyorum ama ne kadar vereceğim konusunda kararsız kalıyorum kullanan varsa nasıl verdiğini paylaşabilir mi?
cnm ben 100 ml e tepeleme bir tatlı kaşığı koyuyorum 25-30 ml bebişe kalanı kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?