çok uzun oldu girmeyeli hatırlıyonuz mu beni dermişim
oturmaya vaktım yok ki gireyim minnoş kuzumla ugrasmak yetmedi bir de promosyon babasının enkaza cevrdgı evimizle ugrasıyorum iyi mi dogum izni için esımın oldugu sehre geldik aylardr kadın eli degmemiş ev üstüne tadilat gecrrse nolur kafayı sıyırdım geldim geleli kız durmuyor hep kucak istiyo yalnız kalmıyo aglıyor hemen iş güc yapmya fırsat kolluyom uyudukca yorgunlktan mahvoldum uyku desen hayal geceleri cin gibi bizim hatun elim kolum tutmuyo artık tostla makarnyla yasam gecer mi yemek yapmk hayal oldu kocemi bogasım gelıyo bazen bi iş gelmiyo elinden anca iş çıkrarryo daha bana tek basıma nereye yetscem herseye ya mekanik bişeyim sanki bittim tükendim pompa kabusu devam hala sütüm de azaldi iyice onca emek savaş neye yaradı hiç kırkımız da cıktı hala emmiyo cocuk emebildiği halde siimdi de zor geldgne reddedıyo memeyı morarana kadar aglıyo itiyo almıyor asla tükendim ben de artık bir de gazsancıları var kabus agla agla susturamıyoz ya bir mola istiyom
bitti mi hayır yetmemiş giibi kayganlar gelck bir de yatıılı esas kabus baslıycak o zaman oyyy
sizde ne var ne yok diycem ama okumaya zaman nerde süt sagarken bir iki satr anca yazabldm cadı kuzum bas bas bagryo yine
çok uzun oldu girmeyeli hatırlıyonuz mu beni dermişim
oturmaya vaktım yok ki gireyim minnoş kuzumla ugrasmak yetmedi bir de promosyon babasının enkaza cevrdgı evimizle ugrasıyorum iyi mi dogum izni için esımın oldugu sehre geldik aylardr kadın eli degmemiş ev üstüne tadilat gecrrse nolur kafayı sıyırdım geldim geleli kız durmuyor hep kucak istiyo yalnız kalmıyo aglıyor hemen iş güc yapmya fırsat kolluyom uyudukca yorgunlktan mahvoldum uyku desen hayal geceleri cin gibi bizim hatun elim kolum tutmuyo artık tostla makarnyla yasam gecer mi yemek yapmk hayal oldu kocemi bogasım gelıyo bazen bi iş gelmiyo elinden anca iş çıkrarryo daha bana tek basıma nereye yetscem herseye ya mekanik bişeyim sanki bittim tükendim pompa kabusu devam hala sütüm de azaldi iyice onca emek savaş neye yaradı hiç kırkımız da cıktı hala emmiyo cocuk emebildiği halde siimdi de zor geldgne reddedıyo memeyı morarana kadar aglıyo itiyo almıyor asla tükendim ben de artık bir de gazsancıları var kabus agla agla susturamıyoz ya bir mola istiyom
bitti mi hayır yetmemiş giibi kayganlar gelck bir de yatıılı esas kabus baslıycak o zaman oyyy
sizde ne var ne yok diycem ama okumaya zaman nerde süt sagarken bir iki satr anca yazabldm cadı kuzum bas bas bagryo yine
hımm saol canım yaa faydası oldu çok şükürr
gazdan çok çekiyoruz maleseff(
dr gittik bi kaç gaz ilacı önerdi ama eczacı eşimin aklını çelmişş almadıkk rezene falan veriyordum arada
canım mastittir o dikkat et ciddi olabilir önce masaj yap gögsüne sonra sıcak havluyu koy bekle havluyu ütüyle ısıtabilirsin tekrar msaj yap ve gögsünü sag canım ilerlersev40 derece ateş yapıyr ve antibiytik kullanıyrsun sagarkn acılı olur biraz ihmal etmearanızda umma olan varmı AÇIKLAMASI (biryerde birşey görüp nefsin çekmesi istem dışı olay) ölüyorum kızlar sol göğsüm şişti patlayacak gibi damarları açıldı dokunamıyorum taş gibi oldu sıcak suyla yıkadım tuzla masaj yap dediler yaptım geçmiyor ağlamaktan bittim ne yapsam geçmiyor illaki canımın çektiğini yemem gerekiyor canım ne çekti onuda bilmiyorumki büyüdü nerdeyse kafam kadar oldu :84:bilgisi olan varmı
canım mastittir o dikkat et ciddi olabilir önce masaj yap gögsüne sonra sıcak havluyu koy bekle havluyu ütüyle ısıtabilirsin tekrar msaj yap ve gögsünü sag canım ilerlersev40 derece ateş yapıyr ve antibiytik kullanıyrsun sagarkn acılı olur biraz ihmal etme
birde gaz için milupanın rezene çayı ve gece çayı doktorum tavsiye etti.çok iyi kolik sancıları için
metsil kabız yapıyor dikkatinize
neden üzülüyorsun tatlım aklına gelmemiş işte alırsın kuzuna herşeyin en güzeliniben çok üzgünüm
bebğime bir park yatak aldım başka bir şey almadım
annem bez gardrop yaptı getirdi
sanki neden hiç bakmadım bilmiyorum.
şimdi de çok üzülüyorum benim yavrum haketmiyor muydu da hiç bakmadım.
çok canım sıkılıyo bu duruma.
hiç aklıma gelmedi kızıma bir dolap almak.
şimdi almak istiyorum ama kararsız kaldım. ne yapsam ne alsam.
lütfen yardım edin kızlar. ben de bebişime güzel bir şeyler almak istiyorum.
2gündür mahfoldum şişti sağ göğsümede vurdu ağlamaktan bittim tek başımayım ne annem yanımda nede kaynanam bebeğimle ilgilenemiyorum ama bir arkadaşımın ablası olmuş acile zor yetiştirmişler 11tane iğne vurulmuş ama bebeğide sütten kesilmiş yabenim sütümde akıyor resmen pet filan dayanmıyor ama ağrısı emzirince biraz geçiyor sanki yabide kızımda 2gündür emerken birden kafasını hızla arkaya atıyor anlamadımki niye öyle yapıyor acaba süttemi bişey var
mutfakta kullandığın bir elbezini göğsüne koy canım. böyle birşey duymuştum ben. umduğun bundadır diyip bezi göğsüne koyuyosunmuş. elbezine birsürü yiyeceğin kokusu sinermiş. böyle bi açıklaması vardı. ayy nerde kocakarı işleri varsa öğrenmişim ya
ben çok üzgünüm
bebğime bir park yatak aldım başka bir şey almadım
annem bez gardrop yaptı getirdi
sanki neden hiç bakmadım bilmiyorum.
şimdi de çok üzülüyorum benim yavrum haketmiyor muydu da hiç bakmadım.
çok canım sıkılıyo bu duruma.
hiç aklıma gelmedi kızıma bir dolap almak.
şimdi almak istiyorum ama kararsız kaldım. ne yapsam ne alsam.
lütfen yardım edin kızlar. ben de bebişime güzel bir şeyler almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?