neden üzülüyorsun tatlım aklına gelmemiş işte alırsın kuzuna herşeyin en güzelini
ewt ama nerden ne alsam bana yardımcı olur musunuz?
bbek odası mı genç odası mı? ikinci çocuğum olursa o takım ne olur.
kafam çok karışık. yardım istiyorum
kızlar bendeçok şey denedim ama anladığım şu kızım her gün aynı saatte aynı şekilde hareket ediyor ağlıyor ve bunu hiçbir ilaç hiçbir çay değiştiremedi. gündüzleri kendi gazını kendi çıkarıyor çok şükür ama akşam olmuyor. yani ne çay ne ilaç bence ilgisi yok bu kolike hiçbişey işlemiyorr. bu gecede uykusuz geçti. göğsü şişen arkadaşım bende canının istediğini yemen lazım diye biliyorum. hatta burda bi arkadaşın canı gazoz istemişti eşi içirmemişti şişmişti içince inmişti diye biliyorum. onun dışında hiçbişey bilmiyorum inan. hemencecik iner inşallah çok zordur yaaaaaa.
nuray ben randevu alırken bayağı doluydu. randevu alabildinmi canım
canım emzirince geciyorsa mastit olabilr gögüs bosalınca rahatlar cünkü sen biran önce sagmaya basla gögsünü Allah korusun ilerlerse iyice tıkanır subat annelerinde hala gecmeyen var sürekli tekrar ediyor sıcah havlu koy masaj yap sag2gündür mahfoldum şişti sağ göğsümede vurdu ağlamaktan bittim tek başımayım ne annem yanımda nede kaynanam bebeğimle ilgilenemiyorum ama bir arkadaşımın ablası olmuş acile zor yetiştirmişler 11tane iğne vurulmuş ama bebeğide sütten kesilmiş yabenim sütümde akıyor resmen pet filan dayanmıyor ama ağrısı emzirince biraz geçiyor sanki yabide kızımda 2gündür emerken birden kafasını hızla arkaya atıyor anlamadımki niye öyle yapıyor acaba süttemi bişey var
benden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama benim ki de gazozdan olmuştu çamlıca hemde =)))
Merhaba Kızlar,
Umarım herkes iyidir.. Benim oğluşum doymak bilmiyor... sürekli emmek istiyor.. ama belli bi süreden sonra süt bitiyor.... ve oğluşum yinede emiyor... e haliylede bir iki saat sonra yine açıktığında sütümde kalmıyor... sütümü nasıl artırabilirim... sizinde böyle sıkıntılarınız varmı ..
evet sendennnn. unutmadım kız. annen sırtına vurmuştu hatta öyle değilmi
Merhaba Kızlar,
Umarım herkes iyidir.. Benim oğluşum doymak bilmiyor... sürekli emmek istiyor.. ama belli bi süreden sonra süt bitiyor.... ve oğluşum yinede emiyor... e haliylede bir iki saat sonra yine açıktığında sütümde kalmıyor... sütümü nasıl artırabilirim... sizinde böyle sıkıntılarınız varmı ..
bu çok karışıkmış yawww eline bir kronometre alıp sağmalı demekki insan...bi de sağ meme 7 dk sol meme 7 dk sağmeme 5 dk sol meme 5 dk sonra sağ meme3 dk sol meme 3 dk diye sağılır diye okumuştum bi yerde yani aynı memeyi dakikalarca yormayacaksın aşamalı sağacaksın diye bi dene istersen
5 kilo olmuş teyzesi =))) 55 cm olmuş paşammmmmmm =))) İnş. veririm çok almıştım(( Bende öyle hızlı hızlı yapıyorum eskisi gibi düzgün olmuyor =))) eşime bir süre idare et diyorum yemek konusunda da =))
çaresizlik çok kötü sürekli ağlıyor bebeğim tuvalete bile gidemiyorum inanın kucağımdan bıraktığım anda okadar ağlıyorki katılıyor korkuyorum artık bişey olacak diye şu kolik nezaman geçecek bir bilsem şimdi bile kucağımda tekbaşıma aldım eşi
m yollsrda herzamanki gibi valla sizlerde olmasanız çatlarım heralde :84:
zor değil canım meleğine rahat rahat bakarsın...selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir annemdeydim yeni geldim artık oğluşumla başbaşayım başımızın çaresine bakıcaz ilk yalnız günümüz iyiydi çok şükür aşımızıda olduk
bende aynen öyleyim bide gelenler evimi geziyorlar sanki çocuk doğurmamışım ya gelin olmuşum yada yeni ev almışım delirecek artık yaaaaaaaa.
geçmiş olsun haticecim bilgim yok bu konuda benimdearanızda umma olan varmı AÇIKLAMASI (biryerde birşey görüp nefsin çekmesi istem dışı olay) ölüyorum kızlar sol göğsüm şişti patlayacak gibi damarları açıldı dokunamıyorum taş gibi oldu sıcak suyla yıkadım tuzla masaj yap dediler yaptım geçmiyor ağlamaktan bittim ne yapsam geçmiyor illaki canımın çektiğini yemem gerekiyor canım ne çekti onuda bilmiyorumki büyüdü nerdeyse kafam kadar oldu :84:bilgisi olan varmı
ayy canım yaa hepimizin bebişleri böyle malesef doktorlara görede normalçok uzun oldu girmeyeli hatırlıyonuz mu beni dermişim
oturmaya vaktım yok ki gireyim minnoş kuzumla ugrasmak yetmedi bir de promosyon babasının enkaza cevrdgı evimizle ugrasıyorum iyi mi dogum izni için esımın oldugu sehre geldik aylardr kadın eli degmemiş ev üstüne tadilat gecrrse nolur kafayı sıyırdım geldim geleli kız durmuyor hep kucak istiyo yalnız kalmıyo aglıyor hemen iş güc yapmya fırsat kolluyom uyudukca yorgunlktan mahvoldum uyku desen hayal geceleri cin gibi bizim hatun elim kolum tutmuyo artık tostla makarnyla yasam gecer mi yemek yapmk hayal oldu kocemi bogasım gelıyo bazen bi iş gelmiyo elinden anca iş çıkrarryo daha bana tek basıma nereye yetscem herseye ya mekanik bişeyim sanki bittim tükendim pompa kabusu devam hala sütüm de azaldi iyice onca emek savaş neye yaradı hiç kırkımız da cıktı hala emmiyo cocuk emebildiği halde siimdi de zor geldgne reddedıyo memeyı morarana kadar aglıyo itiyo almıyor asla tükendim ben de artık bir de gazsancıları var kabus agla agla susturamıyoz ya bir mola istiyom
bitti mi hayır yetmemiş giibi kayganlar gelck bir de yatıılı esas kabus baslıycak o zaman oyyy
sizde ne var ne yok diycem ama okumaya zaman nerde süt sagarken bir iki satr anca yazabldm cadı kuzum bas bas bagryo yine
üzülme yıldızcım nette var bir sürü site ben genç odası alıcam şimdi beşikle idare etsinben çok üzgünüm
bebğime bir park yatak aldım başka bir şey almadım
annem bez gardrop yaptı getirdi
sanki neden hiç bakmadım bilmiyorum.
şimdi de çok üzülüyorum benim yavrum haketmiyor muydu da hiç bakmadım.
çok canım sıkılıyo bu duruma.
hiç aklıma gelmedi kızıma bir dolap almak.
şimdi almak istiyorum ama kararsız kaldım. ne yapsam ne alsam.
lütfen yardım edin kızlar. ben de bebişime güzel bir şeyler almak istiyorum.
Merhaba Kızlar,
scuba,taçsız prenses,sweet_drop,bsc23,byn,fafuel,penolope,yasmngu,MoonLightttt,
tekrar eski hareketli günlere geri dönüyoruz sanırım
Malt içeceğini tüketen var mı kızlar en çok süt yapanlar arasında ben unuttum alacaktım bim de varmış..
bende duydum canım sanırım bira mayası varmış özünde...bazı topiklerde okumuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?