2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bendeçok şey denedim ama anladığım şu kızım her gün aynı saatte aynı şekilde hareket ediyor ağlıyor ve bunu hiçbir ilaç hiçbir çay değiştiremedi. gündüzleri kendi gazını kendi çıkarıyor çok şükür ama akşam olmuyor. yani ne çay ne ilaç bence ilgisi yok bu kolike hiçbişey işlemiyorr. bu gecede uykusuz geçti. göğsü şişen arkadaşım bende canının istediğini yemen lazım diye biliyorum. hatta burda bi arkadaşın canı gazoz istemişti eşi içirmemişti şişmişti içince inmişti diye biliyorum. onun dışında hiçbişey bilmiyorum inan. hemencecik iner inşallah çok zordur yaaaaaa.
nuray ben randevu alırken bayağı doluydu. randevu alabildinmi canım

hatice canım şimdi aklıma geldi. ben bekarken şişmişti göğsüm sıkıntıdan oldu demişlerdi. doktorada gittim bişey çıkmamıştı. çok kötüydü ama. sonra biri pamukla ılık zeytinyağı koy dedi. onu koymuştum geçmişti. ama bu duruma olurmu bilmiyorum inan

ewt ama nerden ne alsam bana yardımcı olur musunuz?
bbek odası mı genç odası mı? ikinci çocuğum olursa o takım ne olur.
kafam çok karışık. yardım istiyorum

bana sorarsan bebek odası alma derim yani biraz da maddi duruma bağlı tabi ben ilk kızımda park yatak almıştım 2 yaşına kadar onda yattı bi komidin almıştım kıyafetleri için sonra gittim ikea ya kafama göre genç odası yaptım kızıma beyaz camlı gardrop aynı şekilde şifonyer komidin falan siyah ferforje korkuluklu karyola cibinlik falan aldım hala kullanıyor şimdi bebeğime yine park yatak aldım büyük kızım bu sene okula başlıcak ve ben ona daha büyük bi genç odası alıcam içinde kitaplığı olan onun odasını da küçük kızıma yapıcam

benden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama benim ki de gazozdan olmuştu çamlıca hemde =)))

canım emzirince geciyorsa mastit olabilr gögüs bosalınca rahatlar cünkü sen biran önce sagmaya basla gögsünü Allah korusun ilerlerse iyice tıkanır subat annelerinde hala gecmeyen var sürekli tekrar ediyor sıcah havlu koy masaj yap sag

Merhaba Kızlar,

Umarım herkes iyidir.. Benim oğluşum doymak bilmiyor... sürekli emmek istiyor.. ama belli bi süreden sonra süt bitiyor.... ve oğluşum yinede emiyor... e haliylede bir iki saat sonra yine açıktığında sütümde kalmıyor... sütümü nasıl artırabilirim... sizinde böyle sıkıntılarınız varmı ..

aynı dert bende de war cnm. napacam ben de bilmiyorum..

yalnız olmamak güzel bir tek benim ki aç kurt diyorum =))) göğüslerim açık geziyorum resmen saat başı bir saatte bir iki defa emziriyorum akşam 9 - 10 gibi süt kalmıyor göğsümü sıkıyorum sıkıyorum süt çıkmıyor zorunlu olarak mama veriyorum içim kötü oluyor ama aç olunca da veriyorum

Ben hurma yemeye başladım 2 gündür bir de 2 fincan rezene içiyorum..Hamd olsun arttı sütüm ama yine bazen akşam geç saatlerde kalmıyor e bebeklerimiz de büyüyor eskisi 50 cc ile doymuyorlar..Bir de dereotu güzel süt yapıyor..

bu çok karışıkmış yawww eline bir kronometre alıp sağmalı demekki insan...
maşallah canım bebişine ve sana
kolay gelsin canım..Rabbim yardımcın olsun
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir annemdeydim yeni geldim artık oğluşumla başbaşayım başımızın çaresine bakıcaz ilk yalnız günümüz iyiydi çok şükür aşımızıda olduk
zor değil canım meleğine rahat rahat bakarsın...
bende aynen öyleyim bide gelenler evimi geziyorlar sanki çocuk doğurmamışım ya gelin olmuşum yada yeni ev almışım delirecek artık yaaaaaaaa.

sultancım sen bize gelsene ya valla güzelce geçinir gideriz..ne bu ya her gelenin sana zararı dokunuyo

Önermiş olduğum kürlerin tamamı anne sütünü artırıcı etkiye sahiptir. Özellikle, incir-havuç kürü ve taze beyaz dut oldukça güçlü galactogogue (anne sütünü artırıcı) dır. Bebeklerini emziren annelere öncelikle incir-havuç kürünü uygulamalarını öneririm.

Taze beyaz üzüm
Dereotu
İncir (taze veya kurutulmuş)
İncir-havuç
Taze beyaz dut
Haşlanmış taze beyaz dut kurusu kürleridir.
Yukarıda isimlerini yazmış olduğum kürlerin hazırlanma ve kullanma şekillerini vermiş bulunuyorum. Aynı anda yukarıda belirtmiş olduğum kürleri birden fazla kürün uygulanmaması gerektiğini özellikle belirtmek isterim.
Bunların dışında diğer yardımcı kürler ise,
Anason
Kereviz
Taze kereviz yaprakları
Bal kabağı
Çilek
Kıvırcık salata
Sumak
Rezene çayı
Tere

GÜNÜN KÜRÜ
Kür 1 : Günde iki porsiyon taze beyaz üzüm tüketmek anne sütünü artırıcı etki yapar.
Kür 2 : Sabah akşam yemeklerden önce tüketeceğiniz dereotu sütünüzün artmasını sağlayacaktır.
Kür 3: Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyu da içilebilir. Sekiz- dokuz adet kuru inciri yarım litre suda haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz.

Not: Bu kürler aynı anda uygulanmaz. Uygulama süresi bir haftadır. Bir haftanın sonunda uygulama bırakılır. Bir hafta uyguladığınız herhangi bir kürden sonra tekrarlama ihtiyacı duyarsanız bu defa başka bir kürü uygulamanızda bir sakınca yoktur. Örneğin, bir hafta taze beyaz üzüm kürü uygulayıp bıraktınız. Daha sonraki bir dönemde yine bir hafta olmak üzere dereotu veya kuru incir kürünü uygulayabilirsiniz.

Alıntıdır.. İbrahim Saraçoğlu =))

Dut denemedim..

scuba,taçsız prenses,sweet_drop,bsc23,byn,fafuel,penolope,yasmngu,MoonLightttt,
tekrar eski hareketli günlere geri dönüyoruz sanırım

geçmiş olsun haticecim bilgim yok bu konuda benimde
ayy canım yaa hepimizin bebişleri böyle malesef doktorlara görede normal
üzülme yıldızcım nette var bir sürü site ben genç odası alıcam şimdi beşikle idare etsin

ahhh ahhh öznur bu dert hepimizin sorunu fatmayada yazdığım gibi nezaman geçicek acaba çok merak ediyorum

Malt içeceğini tüketen var mı kızlar en çok süt yapanlar arasında ben unuttum alacaktım bim de varmış..

scuba,taçsız prenses,sweet_drop,bsc23,byn,fafuel,penolope,yasmngu,MoonLightttt,
tekrar eski hareketli günlere geri dönüyoruz sanırım

Ben döndüm gibi ama asıl annem gidince döneceğim çok sıkışırım gibi geliyor temizlik yemek ben yapıyorum anneme rica ettim yapma die sen gidince zorlanacağım dedim ..Ama tabi kuzuya annem bakıyor annem yokken ne yaparım bilmiyorum kayınvalidemin bakmasını istemiyorum çatlak kiremit deli ediyor beni

bende duydum canım sanırım bira mayası varmış özünde...bazı topiklerde okumuştum...

evet canım ama alkolsüz olduğu için içilmesinde dinen bir sakınca yokmuş bayaa araştırdım =))) Tadı pek güzel değil dediler ama bol bol süt yapıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…