2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım tebrik ederim sağlıkla büyüt inşalah
hiç bi bilgim yok canım ben sağ sol sırayla veriyorumm
kaldıı 1 ay 1 haftaa hayırlısıyla geçseydi şu günler gaz sancısız günlerr:))

off çoldırcam düzene gireceğine bozuluyor ya..kesintisiz 2-3 saat filan uyurdu şimdi oda yok.uyudu deyip kucağımdan bırakıyorum açıyor gözlerini...ve fean ahalde depresyondayım...çok zor geçiyor günler yaa

ben de ben de ben deeeee depresyonun en dibine vurdum... hiç böyle tahmin etmiyordum

Rahatlar mısın bilmiyorum canım ama yalnız değilsin inan ilk zamanlar ilk bir kaç hafta iyiydi ama şimdi gerçekten çok zorlanıyorum tilki uykusu diyorlar ya öyle kucağımda göğsümde uyuyor meme ağzında e çekmek zorunda kalıyorum pamukcuk olmasın die ki sonunda oldu sonra kucağımdan indireyim en fazla 10 dk uyuyor sonra uyumak yok yok yok

kızlarrrrrrr bana daha önce kimse bahsetmemişti şimdi geçmişi okurken gördüm bir arkadaşda yazmış eltime gitmiştik bugün pompayı anlatıyordu göğüslerimi bir elledi süt kanallarım tıkanmış bende hep sızlıyor acıyor diyordum hatta yüz üstü bile yatamıyordum meğerse ondanmışmasaj yaptı hayatımda böyle bir acı görmedim ciğerlerimi söktüler sanki ağladım baya o masajı yaparken aman dikkat edin mastite olmuş dedi eğer 15gün daha böyle olsaydı hastanelik olurdun dedi masajdan önce sütün felan geldiği yok azıcık geliyor masajı yaptıktan sonra süt fışkırdı düşünün yani bebişi kilo alamayan anneler sizde o masajı yapın mutlaka belkide ondan almıyorlar sütünüz vardır bence...çok acıyor ama napalım:26::26: oğlum meğerse kiloyu iyi bile almış okadar süte rağmen
buarada kanallarında tıkandığını beze gibi ele geliyor bişeyler göğüslerde öyle anlıyormuşuz

Son düzenleme:

cnm gecmişolsun nasıl yaptı masajı?

elleriyle yukarıdan aşağıya doğru bastırarak yaptı canım sağolasın hala sızlıyor göğüslerim birde sıcak suya gir dedi öylede masaj yap nemlendirici sürcekmişiz göğüslere

geçmiş olsun canım yapa yapa acısı azalır sütün rahat gelirde bebişin çabuk kilosunu alır inş.

slm kızlar söyle bır gecmişe göz gezdirdim de noluyo bize yaaaa hadi bakalım toparlanma zamanı ne bu depresyondayım dıyenler toplayın kendınızı biz eskıden ne zorluklarla buyumusuz annelerımız napmıs onların depresyondayım deme gıbı bır lukse sahıp olduklarını hıc sanmıyorum en azından cogunun.şimdi hatırlayın bakalım bizkı hamıle oldugumuzu ogrendıgımız gunden beri hep burada herseyımızı paylastık bebeklerımızı burda 9 ay buyuttuk dogmaları ıcın coooook sabırsızlandık.ilk dogumları duydukcaa heycanlandık acaba bıze ne zaman sıra gelıcek dedık yavas yavas gunlerımız bellı oldu her gun buraya gırıp korkularımızı ozlemlerımızı sabırsızlıgımızı paylastık...sımdı donup bı gecmısı okuyalım bı gaz sancısıylamı bas edemıycez nıhayetınde anneyız artık bız cooook cook zorlukları var ama cennet neden annelerın ayagı altında acaba:) bız bebeklerımız sayesınde merhametı ogrenıyoruz her gecen gun bıze yenı seyler katıyo bebeklerımız yasımız ne olursa olsun onlarla her gun bızde buyuyoruz sımdı emek verıyoruz gorun bakın ılerde ne faydaları olucak bıze benım sımdıden 5 yasındakı kızım bana ne kadar faydası oluyo evın ıcınde benım elım ayagım.şimdi bırakalım gecelerı sancısı oluyo uyumuyo dıye sızlanmayıda su gunlerın tadını cıkarmaya bakalım onun miiiis kokusunu bıdaha hiiç alamıyıcaz...evet zorr hemde cokkk zor cocuk buyutmek buyuk sorumluluk ama biraz bizim elimizde degılmı bunu kendımıze bız yapıyoruz dahada zorlastırıyoruz halbuki kolaylastıradabılırız sadece düşünce gücü bence bu gunler gecıcekkkk hemde seneler sonra degil en fazla 3 4 ay sonrayanlış dusunuyosam af buyrun sadece karamsar olmanızı ıstemıyorum okadar

geçmiş olsun canım yapa yapa acısı azalır sütün rahat gelirde bebişin çabuk kilosunu alır inş.
çok sağol canım inşallah alsın artık oğluşum kilosunu sırf anne sütüyle tabii

haklısın tubacım sanırım dışarı çıkıp gezsek bu durum geçicek evde tıkılı kalmak insanı mutsuzluğa itiyor...

kesinilkle cnm doğru soyluyosun yaz gelıyo yavas yavas alıp bebıklerımızı gezıcez pıknıklere gıdıcez cook eglenıcez cok...

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum haızr oğluş uyuyorken bende yatıyım iyi geceler bol uykulu gece diliyorum sizlere ve bebişlere

son derece haklısın..mis kokulu kuzum benim her şeyi unutuyorum kucağıma alınca,yüzüne bakınca
bu arada arkadaşlar bizim hala göbişimiz düşmedi 18 günlük olduk bugün sizin göbüşler ne zaman düşmüştü??:26:

günaydınlaaarrrr kızlar sanırım bişeler yavaş yavaş yoluna giriyor kızım bugün 52 günlük oldu 1 hafta sonra 2 ayı dolacak bizim gündüz uykumuzda zaten pek bi sorun yoktu dün gece de 11 de uyudu kızım gece 2 kere emmek için uyandı ve tamamen saat 9 da uyandı çok mutlu oldum ilk defa yataktan biraz dinlenmiş olarak kalktım dün kızıma bebek arabasını aldık bugün hava biraz sıcak olursa dşarı çıkarıcam iyi gelir belki kızıma ve bugün aylar sonra ilk defa bol köpüklü bir küvet keyfi yapıcam

Allahım bende görücekmiyim acaba o günleri :2: dün akşam nasıl banyo yaptımı bilemedim :2: bu arada bizde yarın araba bakmaya gidicez carrefoura.. bebek ürünlerinde indirim varmış kızlar bu ay.. tavsiye edebiliceğiz arabalar varmı.. yada alırken nelere dikkat etmeliyim :26:

cnm ben kanz marka aldım 3 tekerlekli kullanımı çok rahat öndeki 4 tarafa dönen tekerleği sayesinde dar alanlardan bile rahatça dönüyo ve tam yatabilme özelliği var koltuğunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…