- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
damlacım denedin mi pompayı kaç cc çıktı.. ben dun yine denedim 40 cıktı yine(
bnm de mi süt kanalları tıkalı ya?
kızlarrrrrrr bana daha önce kimse bahsetmemişti şimdi geçmişi okurken gördüm bir arkadaşda yazmış eltime gitmiştik bugün pompayı anlatıyordu göğüslerimi bir elledi süt kanallarım tıkanmış bende hep sızlıyor acıyor diyordum hatta yüz üstü bile yatamıyordum meğerse ondanmışmasaj yaptı hayatımda böyle bir acı görmedim ciğerlerimi söktüler sanki ağladım baya o masajı yaparken aman dikkat edin mastite olmuş dedi eğer 15gün daha böyle olsaydı hastanelik olurdun dedi masajdan önce sütün felan geldiği yok azıcık geliyor masajı yaptıktan sonra süt fışkırdı düşünün yani bebişi kilo alamayan anneler sizde o masajı yapın mutlaka belkide ondan almıyorlar sütünüz vardır bence...çok acıyor ama napalım:26::26: oğlum meğerse kiloyu iyi bile almış okadar süte rağmen
buarada kanallarında tıkandığını beze gibi ele geliyor bişeyler göğüslerde öyle anlıyormuşuz
ya bu masaj nasıl yapılıyor biraz anlatırmısın?
yok denemedim canım bence seninde tıkalı olabilir istersen masaj yap eline beze gibi bişeyler geliyormu peki
geliyo canım sert bişey her 2 goguste alt ve yan kısımlarda var
kesin seninde oldu tatlım benimde süt geliyordu kendiliğinden sen bence o masajıyap kızlarında dediği gibi tehlikeliymiş eltimin bir arkadaşı bu yüzden amilyat olmuş tek göğsüyle emzirmiş
ofoff...
bnm de akıyo süt ama bebiş zayıf işte damlacım. demek ki bnm de tıkalı.. masaj yapim ben de o zmn cnm..
iyi ki paylaştın burda cnm saolasın
göğsüne elinle yukarıdan aşağıya doğru bastırarak ucuna kadar iniyorsun canın çok yanıyor tıkalıysa zaten
peki bu sırada göğüsten süt geliyormu daha denemedim ama 3 günlük bebeğim var ve göğüslerim çok acıyor
Avvio A-1004 Bebek Bakım Çantası
kızlar bu ürün nasıl ????????????
ya kızlar geçmişi pek okuyamadığım için daha önce soran oldumu bilmiyorum ben kızımı emzirirken diğer göğsüm çok sızlıyor acıyor süt akıyor bu sefer onu emzirince diğerine aynı şey oluyor bu neden kaynaklanıyo acaba birde babannem bana demişti ki bebğin acıkınca göğüslerinin uçları sızlar acıktığını anlarsın bunu hisseden oldumu aranızda o acıkıp ağlamaya başlayınca süt akıyo sızlıyo göğüslerim
saat 3ten beri uyumuyor kızım.. son 4 saattir de aglıyo kıvranıyo gazdan...
o agladıkça ben de ağlıyorum..dayanamıyorum napacaz böyle ?
günaydıııınnn kızlar kızımın yine gözü akıyo burnu tıkalıgözü hem sulu akıyo hemde çapaklanıyo doktorun geçen verdiği damla duruyo kullansam mı acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?