2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

damlacım denedin mi pompayı kaç cc çıktı.. ben dun yine denedim 40 cıktı yine(
bnm de mi süt kanalları tıkalı ya?

ya bu masaj nasıl yapılıyor biraz anlatırmısın?

geliyo canım sert bişey her 2 goguste alt ve yan kısımlarda var

kesin seninde oldu tatlım benimde süt geliyordu kendiliğinden sen bence o masajıyap kızlarında dediği gibi tehlikeliymiş eltimin bir arkadaşı bu yüzden amilyat olmuş tek göğsüyle emzirmiş

kesin seninde oldu tatlım benimde süt geliyordu kendiliğinden sen bence o masajıyap kızlarında dediği gibi tehlikeliymiş eltimin bir arkadaşı bu yüzden amilyat olmuş tek göğsüyle emzirmiş

ofoff...
bnm de akıyo süt ama bebiş zayıf işte damlacım. demek ki bnm de tıkalı.. masaj yapim ben de o zmn cnm..
iyi ki paylaştın burda cnm saolasın

ofoff...
bnm de akıyo süt ama bebiş zayıf işte damlacım. demek ki bnm de tıkalı.. masaj yapim ben de o zmn cnm..
iyi ki paylaştın burda cnm saolasın

bişey değil canım çok önemli birşey paylaşmaz olurmuyum seninde kesin sütün var ama bebişlerimiz çekemedikleri için bu oluyormuş hiç üzülme annesi nil prenses alıcak kilosunu artık

peki bu sırada göğüsten süt geliyormu daha denemedim ama 3 günlük bebeğim var ve göğüslerim çok acıyor

evet geliyor bana yapınca süt fışkırdı düşün yanii allah bağışlasın bebişini gecede sıcak su torbası koydum göğüslerime

ya kızlar geçmişi pek okuyamadığım için daha önce soran oldumu bilmiyorum ben kızımı emzirirken diğer göğsüm çok sızlıyor acıyor süt akıyor bu sefer onu emzirince diğerine aynı şey oluyor bu neden kaynaklanıyo acaba birde babannem bana demişti ki bebğin acıkınca göğüslerinin uçları sızlar acıktığını anlarsın bunu hisseden oldumu aranızda o acıkıp ağlamaya başlayınca süt akıyo sızlıyo göğüslerim

canım benim sızlıyor yavrumun acıktığını anlıyorum o zaman da uyanıyor zaten hemen memeye yapışıyo quzumm

saat 3ten beri uyumuyor kızım.. son 4 saattir de aglıyo kıvranıyo gazdan...
o agladıkça ben de ağlıyorum.. dayanamıyorum napacaz böyle ?

saat 3ten beri uyumuyor kızım.. son 4 saattir de aglıyo kıvranıyo gazdan...
o agladıkça ben de ağlıyorum.. dayanamıyorum napacaz böyle ?

benimkide öğleden beri uyumuyor 8 den beri sürekli ağlıyor ne yapsam fayda etmiyor delirmek üzereyim. uyumaktan geçtim sussun istiyoruuuuuuuum

günaydıııınnn kızlar kızımın yine gözü akıyo burnu tıkalı gözü hem sulu akıyo hemde çapaklanıyo doktorun geçen verdiği damla duruyo kullansam mı acaba :26:

Kızlar dün talı bişiyler yemiştim. Gece bir uyandım göğsüm taş gibi olmuş. O kadar çok süt birikmiş ki.. Kızım emsin de beni rahatlatsın diye emzirdim resmen. Sütün çok fazla olması da rahatsız ediyor. Bundan sonra sütüm artsın diye ekstra birşey yapmamaya karar verdim.. Çocuğun ihtiyacı kadar üretiliyo demekki fabrikasında

günaydıııınnn kızlar kızımın yine gözü akıyo burnu tıkalı gözü hem sulu akıyo hemde çapaklanıyo doktorun geçen verdiği damla duruyo kullansam mı acaba :26:

geçmiş olsun canım.benm oğlumun da gözü akıyodu dr.un verdiği damla işe yaramadı maalesef hala akıyo ve çapaklanıyo.göz yaşı kanalı tıkanıklığında da böyle olur dedi dr. ve eğer öyleyse 1 yaşına kadar müdahale edemeyiz dedi.sonrasında cerrahi müdahale gerekiyomuş ama kendiliğinden de geçebiliyomuş.inşallah gerek kalmaz.daha yavrumun dil altı bağı da kesilicek düşündükçe içim acıyo valla

sen bence kullan o ilacı inşallah geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…