2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sanada geçmiş olsun dil altı bağı ne oluyor neden kesilecek:26:

kızlar benim kızım nefes alırken sanki burnu hırıl hırıl ediyo tıkalıymış gibi ama her sabah bazen akşamlarıda temizliyorum burnunun içini..özeliklede ıkınırken çok tıslıyor sanki burnunda bişey varmış gibi.. normal mi acaba.. bide gözünde devamlı çapak oluyor ama sulanma tarzı bşy yok..gözünde tıkanıklık fln olabilirmiki :26:

geçmiş olsun cnm benim kız da öyle şuan ben burun tıkanıklığını doğalgaz petekleri ve klimadan olduğunu düşünüyorum evimizin havasını kurutuyolar buharlı hava nemlendirici alıcam

geçmiş olsun cnm benim kız da öyle şuan ben burun tıkanıklığını doğalgaz petekleri ve klimadan olduğunu düşünüyorum evimizin havasını kurutuyolar buharlı hava nemlendirici alıcam

saol cnm bizim klima var fakat zararlı diye kullanmıyoruz onun yerine odun sobası kullandık..havalarda sıcak bu ara hiç yakmıyoruz 3-4 gündür geceleri 15 dk kadar ufo yakıyorz..ama su koyuyorum önüne yinede tısıl tısıl acaba genzinde fln mı tıkanıklık var anlamadım

dışarı çıkardıysan rüzgar almış olabilir cnm bunların daha herşeyi çok narin yüzüne üflesen nezle olurlar walla

son yazdığımdan sonra kızım 3 kere daha uyandı emdi uyudu. ara arada olsa uyudum buda bişey. günaydın herkese kızlaaaaaaaaar.

canmm AYNIsı bana oluyo bu sütümüzün bol olduğunu gösterir bende emzirmeye başladığımda nasıl sızlıyolar sonrada memeden süt fışkırıyo kendiliğinden maaşallah benim kız sonrada boğuluyo emerken fazla süt geldiği için

günaydıııınnn kızlar kızımın yine gözü akıyo burnu tıkalı gözü hem sulu akıyo hemde çapaklanıyo doktorun geçen verdiği damla duruyo kullansam mı acaba :26:
canmm benim kızımında gözü akıyodu sonrada çapaklanıyodu ne yaptıysak geçmiyodu...sonra her emzirdikçe sütümden damlatıyodum çok şükür Allahıma bu aralar akmıyo.sende yap canmm ama hemen geçmiyo...ben dr.bile götürmedim çoğu bebekte olurmuş kendiliğinden geçermiş canmm.
saat 3ten beri uyumuyor kızım.. son 4 saattir de aglıyo kıvranıyo gazdan...
o agladıkça ben de ağlıyorum.. dayanamıyorum napacaz böyle ?

offff sorma canmm bende çok sıkıntılıyım şu gazdan...

bende ZİNCO kullanıyom canmm bitkisel olduğu için...bi ithal damla var adı SAB bu hiç iyi gelmedi kabız yaptı kızımı...bıraktım.

merhaba kizlar uzun zamandir yazamadim.Herkesin bebisi buyumus masallah bizde 2 bucuk aylik olduk gaz sancilarimiz gecti cok sukur.Simdi uyuyor oglusum uykusuzluk disinda sorunumuz yok sayilir.Yalniz oglum kucagimdan inmek istemiyor kendi kendine 15 dakikadan fazla oyalanamiyor sizdede durum bumu?

benim kızımda boğuluyo gibi oluyo cnm görmemiş gibi saldırıyo bi de memeye

yaaa gazdan sonra bi de kucak sorunumuz mu çıkacak acaba :26:ben en sonunda eskiler gibi bağlıcam sırtıma veya göğsüme öle yapcam işlerimi

yaaa gazdan sonra bi de kucak sorunumuz mu çıkacak acaba :26:ben en sonunda eskiler gibi bağlıcam sırtıma veya göğsüme öle yapcam işlerimi
benim kız şimdiden öyle kucaktan inmek istemiyo valla...hep biri onu gezdirsin istiyo yatırıyoz kendi kendine durmayı hiç sevmiyo...ya onla konuşcaz yada kucakta gezcek anım efendi:)bilmiş şeyyy
benim kızımda boğuluyo gibi oluyo cnm görmemiş gibi saldırıyo bi de memeye

evet benimkide öyle nasıl saldırıyo sonrada tıkanıyo...eşim diyo bu kız emmeyimi bilmiyo yoksa

aynısı bendede oluyor cnm çocuk boğulucak gibi olyor ağzından bi çekiyorum memeyi süt fışkırıyor çocuğun yüzüne saçına doğru yüzü gözü süt oluyor bakıyo öle suratıma şaşkın şaşkın

ya kızlar ben geçmişe bakamıyorum eylül nerede ne zamandır görünmüyo bi yere mi gitti muhammedi hastaydı :26:

ben doktora o tıslamaları sordum kızlar yenidoğanda olur dedi. Genzinden geliyormuş o sesler

kızlar oğluşumun kırkı çıktışimdi sihirli değneği beklioruzayrıca 2.evlilik yıldönümümüz da bugün
oğlum uyanınca dışarı çıkacaz yemek ecez ve ctesi günü de sünnet olacak oğluşumhayırlısıyla hepsi geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…