geçmiş olsun canım.benm oğlumun da gözü akıyodu dr.un verdiği damla işe yaramadı maalesef hala akıyo ve çapaklanıyo.göz yaşı kanalı tıkanıklığında da böyle olur dedi dr. ve eğer öyleyse 1 yaşına kadar müdahale edemeyiz dedi.sonrasında cerrahi müdahale gerekiyomuş ama kendiliğinden de geçebiliyomuş.inşallah gerek kalmaz.daha yavrumun dil altı bağı da kesilicek düşündükçe içim acıyo valla
sen bence kullan o ilacı inşallah geçer canım
kızlar benim kızım nefes alırken sanki burnu hırıl hırıl ediyo tıkalıymış gibi ama her sabah bazen akşamlarıda temizliyorum burnunun içini..özeliklede ıkınırken çok tıslıyor sanki burnunda bişey varmış gibi.. normal mi acaba.. bide gözünde devamlı çapak oluyor ama sulanma tarzı bşy yok..gözünde tıkanıklık fln olabilirmiki :26:
geçmiş olsun cnm benim kız da öyle şuan ben burun tıkanıklığını doğalgaz petekleri ve klimadan olduğunu düşünüyorum evimizin havasını kurutuyolar buharlı hava nemlendirici alıcam
saol cnm bizim klima var fakat zararlı diye kullanmıyoruz onun yerine odun sobası kullandık..havalarda sıcak bu ara hiç yakmıyoruz 3-4 gündür geceleri 15 dk kadar ufo yakıyorz..ama su koyuyorum önüne yinede tısıl tısıl acaba genzinde fln mı tıkanıklık var anlamadım
ya kızlar geçmişi pek okuyamadığım için daha önce soran oldumu bilmiyorum ben kızımı emzirirken diğer göğsüm çok sızlıyor acıyor süt akıyor bu sefer onu emzirince diğerine aynı şey oluyor bu neden kaynaklanıyo acaba birde babannem bana demişti ki bebğin acıkınca göğüslerinin uçları sızlar acıktığını anlarsın bunu hisseden oldumu aranızda o acıkıp ağlamaya başlayınca süt akıyo sızlıyo göğüslerim
canmm benim kızımında gözü akıyodu sonrada çapaklanıyodu ne yaptıysak geçmiyodu...sonra her emzirdikçe sütümden damlatıyodum çok şükür Allahıma bu aralar akmıyo.sende yap canmm ama hemen geçmiyo...ben dr.bile götürmedim çoğu bebekte olurmuş kendiliğinden geçermiş canmm.günaydıııınnn kızlar kızımın yine gözü akıyo burnu tıkalıgözü hem sulu akıyo hemde çapaklanıyo doktorun geçen verdiği damla duruyo kullansam mı acaba :26:
saat 3ten beri uyumuyor kızım.. son 4 saattir de aglıyo kıvranıyo gazdan...
o agladıkça ben de ağlıyorum..dayanamıyorum napacaz böyle ?
merhaba annecikler. kızım kabız gıbı olmustu dr a goturduk bugun. gazı da baslıyor artık yavaş yavaş dedi. nurse harvey surup alın dedı. ama o pıyasada yokmus. dr bu kez zinco damala önerdi. içereiğine baktım bitkisel. kullanmaya başlıcaz bugun. inşallah iyi gelir.
canmm AYNIsı bana oluyobu sütümüzün bol olduğunu gösterir bende emzirmeye başladığımda nasıl sızlıyolar sonrada memeden süt fışkırıyo kendiliğinden maaşallah benim kız sonrada boğuluyo emerken fazla süt geldiği için
merhaba kizlar uzun zamandir yazamadim.Herkesin bebisi buyumus masallah bizde 2 bucuk aylik olduk gaz sancilarimiz gecti cok sukur.Simdi uyuyor oglusum uykusuzluk disinda sorunumuz yok sayilir.Yalniz oglum kucagimdan inmek istemiyor kendi kendine 15 dakikadan fazla oyalanamiyor sizdede durum bumu?
benim kız şimdiden öyle kucaktan inmek istemiyo valla...hep biri onu gezdirsin istiyo yatırıyoz kendi kendine durmayı hiç sevmiyo...ya onla konuşcaz yada kucakta gezcek anım efendi:)bilmiş şeyyyyaaa gazdan sonra bi de kucak sorunumuz mu çıkacak acaba :26:ben en sonunda eskiler gibi bağlıcam sırtıma veya göğsüme öle yapcam işlerimi
benim kızımda boğuluyo gibi oluyo cnm görmemiş gibi saldırıyo bi de memeye
aynısı bendede oluyor cnm çocuk boğulucak gibi olyor ağzından bi çekiyorum memeyi süt fışkırıyor çocuğun yüzüne saçına doğrucanmm AYNIsı bana oluyobu sütümüzün bol olduğunu gösterir bende emzirmeye başladığımda nasıl sızlıyolar sonrada memeden süt fışkırıyo kendiliğinden maaşallah benim kız sonrada boğuluyo emerken fazla süt geldiği için
saol cnm bizim klima var fakat zararlı diye kullanmıyoruz onun yerine odun sobası kullandık..havalarda sıcak bu ara hiç yakmıyoruz 3-4 gündür geceleri 15 dk kadar ufo yakıyorz..ama su koyuyorum önüne yinede tısıl tısıl acaba genzinde fln mı tıkanıklık var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?